Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kuzum çiğköfte de mi yenmiyormuş
Ay bende çok severim yaa, benim arkadaşım her şeyi yiyordu ya hatırlıyorumda çok bulgurlu şeyler yediğinde acaip gaz dolmuş içi bebek hareketsiz olunca ödü patlamıştı acile gitmişti doktor demiş bu kadar gaz yapan şey yenir mi diye, oda abartmıştı ama kısır, içli köfte kuru fasülye günü vardı sanırım yani abartılmadığı müddetçe de mi yenemez

Canim ya pek vaktim yok cevaplar yazamiyorum uzun uzun suanda da yanls yapiyosn elin ayagn titreyecek kadar caninin istedgi seyden alip bi parca da olsa yemelisin .
Dusun sigarayi bile cani cok sekenlere doktor izin veriyor az bisey icmeye ... canin istedgni yememekte zararli bisey olsa gerek nefsini koreltecek kadar yemenden bisecik olmaz bence ama Allah korusun es kaza da bisey olsa bu sefeer asiri kendini suclayip ona baglayacaksin bu da var tabi en dogrusunu kendin bilirsin

Cici cok hassas ozenli davraniyor cnm cigkoftw wtsiz sekilde abartmadan ben yedim bisey olmadi sukur

Şimdi büşom etli yenmez o kesin birşey. Toksoplazma mikrobu riski çok büyük.
Etsiz hali içinde bozulmasın diye eklenen kimyasal katkı maddeleri dolayısıyla yemeyin diyorlar.
Evde kendimiz yapsak da sevmem biliyorum tek yiyebildiğim marka adıyamanlı çiğ köftesi.
Geçen gün hamburger yedim kendimi tutamadım. İçimi inanılmaz bir pişmanlık duygusu kapladı. Şimdi yiyip aynı hissi yaşayacağım yediğime yiyeceğime bin pişman olacağım o da var
Benim kadar dikkat etmeyen herşeyi yiyip içen gebeler de var ama ben öyle yapamam

Cici cok hassas ozenli davraniyor cnm cigkoftw wtsiz sekilde abartmadan ben yedim bisey olmadi sukur
Bilmiyorum ki iyi mi kötü mü yapıyorum çayım
Geçen hamburger yedim hala içime dert. Yediğim burnumdan geldi. Sanki kötü birşey yesem zehirlenecek çocuk öyle bir korku var.
Sürekli sağlıklı besin almaktan da cırcırım hep bağırsaklar iflas etmek üzere

Var,suan çay içiyoruz karşılıklı sbh yoktu ama onun için kendime yaptım kahveyi
Ne özenmeli gacısın seksü şempazem
Kahvene bile nasıl özeniyorsun
Ben niye öyle değilim kahve fincanları diğer dolapta diye üşenip çay bardağına koyup içmişliğim var

Burda ne yazıyor açıklaya bilirmisin
Ahahahah yazarken bazen kafama göre klavyede tuşlara basıyorum Diloşum Halk arasında random gülüş diyenlerde var hahajajss
Hmmm herkesin bünyeside farklı çayım kimine hiçbişey olmuyor kimide hemen etkileniyor belki o yüzden dikkat ediyordur Cicide
Anladım kuzumm ama bende dikkat ederim büyük ihtimalle, sonuçta diyet yaparken her şeye çok özen gösterebiliyoru bebem olunca mı göstermeyeceğim dimi inşallah biraz daha büyüsün esnek davranabilirsin belki doktor kontrolünde

Ne özenmeli gacısın seksü şempazem
Kahvene bile nasıl özeniyorsun
Ben niye öyle değilim kahve fincanları diğer dolapta diye üşenip çay bardağına koyup içmişliğim var
Ay cicii bu nasıl bir üşengeçlik canımın içi

Ya cok bisey deyip vebal almak istemiyorum ama cok cok canim istedi ellerim titredi dedigin seyden tatmanda hic bi saknca yok zehir degil ya... kola yahut ne bileyim cok cok zararli seyler disinda tat doyarak yemesende ... ama doktorunlada konus iyuce yarin bakalm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…