- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.481
Yaa kuzum çiğköfte de mi yenmiyormuşHaklısınız kuzularım Allah başka dert vermesin de yaşarken cidden zor oluyor. Ya da ben zorlanıyorum bilmiyorum. Belki hormonlar da eşlik edince böyle ağır gelmeye başladı.
Bir yandan bugün profilime yazdığım durumun altına yazanları görünce de utanıyorum hislerimden. Ben istediklerimi yiyemiyorum diye ağlıyorum insanlar bulantıdan su bile içemiyormuş onlar ne yapsın..
Geçen gün canım öyle çok çiğ köfte çekti ki elim ayağım zangır zangır titredi o noktada alıp yiyememek gerçekten çok sinirlerini bozuyor insanın.
İnternete bakıyorum etsiz yenir diyen de var. Yemeyin sakın diyen de var.
Doktoruma sorsam vereceği cevabı biliyorum kadın bana kraker bile yeme diyor. Çiğ köfteyi duysa saçları diken diken olur
Elhanım şarkı için çok teşekkür ederim bilmiyordum ama bulup dinleyeceğim gece
Çıkışlar ne taraftan acabaaaa ben cikamm kadın kendine nasıl da özenmişKız işte mesajı da 10 dk icinde duzenliyosunya resmi de silebiliyosun
Alın resme bakın ikinizde burdayken
Eki Görüntüle 2567811
Ohh iyi iyiGeldi geldi
Ahahajjajakss cici yaBen beklemiyorum kocamı. Gelirse ayaklarına bakarım düz mü diye
Canim ya pek vaktim yok cevaplar yazamiyorum uzun uzun suanda da yanls yapiyosn elin ayagn titreyecek kadar caninin istedgi seyden alip bi parca da olsa yemelisin .Haklısınız kuzularım Allah başka dert vermesin de yaşarken cidden zor oluyor. Ya da ben zorlanıyorum bilmiyorum. Belki hormonlar da eşlik edince böyle ağır gelmeye başladı.
Bir yandan bugün profilime yazdığım durumun altına yazanları görünce de utanıyorum hislerimden. Ben istediklerimi yiyemiyorum diye ağlıyorum insanlar bulantıdan su bile içemiyormuş onlar ne yapsın..
Geçen gün canım öyle çok çiğ köfte çekti ki elim ayağım zangır zangır titredi o noktada alıp yiyememek gerçekten çok sinirlerini bozuyor insanın.
İnternete bakıyorum etsiz yenir diyen de var. Yemeyin sakın diyen de var.
Doktoruma sorsam vereceği cevabı biliyorum kadın bana kraker bile yeme diyor. Çiğ köfteyi duysa saçları diken diken olur
Elhanım şarkı için çok teşekkür ederim bilmiyordum ama bulup dinleyeceğim gece
Teşekkür ederim iki gözümün çiçeğiAyyyy sunuma da baksen yav
Ne güzelmiş kahve bardağın pamuğum ya afiyet olsun bayıldım
Nickimin hakkını veriyorum dimi dilosumÇıkışlar ne taraftan acabaaaa ben cikamm kadın kendine nasıl da özenmiş
Cici cok hassas ozenli davraniyor cnm cigkoftw wtsiz sekilde abartmadan ben yedim bisey olmadi sukurYaa kuzum çiğköfte de mi yenmiyormuş
Ay bende çok severim yaa, benim arkadaşım her şeyi yiyordu ya hatırlıyorumda çok bulgurlu şeyler yediğinde acaip gaz dolmuş içi bebek hareketsiz olunca ödü patlamıştı acile gitmişti doktor demiş bu kadar gaz yapan şey yenir mi diye, oda abartmıştı ama kısır, içli köfte kuru fasülye günü vardı sanırımyani abartılmadığı müddetçe de mi yenemez
Kocan yokmu tek kisilik sunumunTeşekkür ederim iki gözümün çiçeğiben böyle şeylere özenirim,severim
Nickimin hakkını veriyorum dimi dilosum
Şimdi büşom etli yenmez o kesin birşey. Toksoplazma mikrobu riski çok büyük.Yaa kuzum çiğköfte de mi yenmiyormuş
Ay bende çok severim yaa, benim arkadaşım her şeyi yiyordu ya hatırlıyorumda çok bulgurlu şeyler yediğinde acaip gaz dolmuş içi bebek hareketsiz olunca ödü patlamıştı acile gitmişti doktor demiş bu kadar gaz yapan şey yenir mi diye, oda abartmıştı ama kısır, içli köfte kuru fasülye günü vardı sanırımyani abartılmadığı müddetçe de mi yenemez
Var,suan çay içiyoruz karşılıklıKocan yokmu tek kisilik sunumun
Canim ya pek vaktim yok cevaplar yazamiyorum uzun uzun suanda da yanls yapiyosn elin ayagn titreyecek kadar caninin istedgi seyden alip bi parca da olsa yemelisin .
Dusun sigarayi bile cani cok sekenlere doktor izin veriyor az bisey icmeye ... canin istedgni yememekte zararli bisey olsa gerek nefsini koreltecek kadar yemenden bisecik olmaz bence ama Allah korusun es kaza da bisey olsa bu sefeer asiri kendini suclayip ona baglayacaksin bu da var tabi en dogrusunu kendin bilirsin
Bilmiyorum ki iyi mi kötü mü yapıyorum çayımCici cok hassas ozenli davraniyor cnm cigkoftw wtsiz sekilde abartmadan ben yedim bisey olmadi sukur
Ne özenmeli gacısın seksü şempazemVar,suan çay içiyoruz karşılıklısbh yoktu ama onun için kendime yaptım kahveyi
Heee iyi afiyet olsnVar,suan çay içiyoruz karşılıklısbh yoktu ama onun için kendime yaptım kahveyi
Ahahahah yazarken bazen kafama göre klavyede tuşlara basıyorum DiloşumBurda ne yazıyor açıklaya bilirmisin
Hmmm herkesin bünyeside farklı çayım kimine hiçbişey olmuyor kimide hemen etkileniyor belki o yüzden dikkat ediyordur CicideCici cok hassas ozenli davraniyor cnm cigkoftw wtsiz sekilde abartmadan ben yedim bisey olmadi sukur
Anladım kuzumm ama bende dikkat ederim büyük ihtimalle, sonuçta diyet yaparken her şeye çok özen gösterebiliyoru bebem olunca mı göstermeyeceğim dimiŞimdi büşom etli yenmez o kesin birşey. Toksoplazma mikrobu riski çok büyük.
Etsiz hali içinde bozulmasın diye eklenen kimyasal katkı maddeleri dolayısıyla yemeyin diyorlar.
Evde kendimiz yapsak da sevmem biliyorum tek yiyebildiğim marka adıyamanlı çiğ köftesi.
Geçen gün hamburger yedim kendimi tutamadım. İçimi inanılmaz bir pişmanlık duygusu kapladı. Şimdi yiyip aynı hissi yaşayacağım yediğime yiyeceğime bin pişman olacağım o da var
Benim kadar dikkat etmeyen herşeyi yiyip içen gebeler de var ama ben öyle yapamam
Ay cicii bu nasıl bir üşengeçlik canımın içiNe özenmeli gacısın seksü şempazem
Kahvene bile nasıl özeniyorsun
Ben niye öyle değilim kahve fincanları diğer dolapta diye üşenip çay bardağına koyup içmişliğim var
Saol canimHeee iyi afiyet olsn
Ya cok bisey deyip vebal almak istemiyorum ama cok cok canim istedi ellerim titredi dedigin seyden tatmanda hic bi saknca yok zehir degil ya... kola yahut ne bileyim cok cok zararli seyler disinda tat doyarak yemesende ... ama doktorunlada konus iyuce yarin bakalmBilmiyorum ki iyi mi kötü mü yapıyorum çayım
Geçen hamburger yedim hala içime dert. Yediğim burnumdan geldi. Sanki kötü birşey yesem zehirlenecek çocuk öyle bir korku var.
Sürekli sağlıklı besin almaktan da cırcırım hep bağırsaklar iflas etmek üzere
Malesef,şuan bağırış çağırış maç izliyozAyyyyy o sesi açın çocuğun sesi çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?