- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.581
Aynen gülom bende gri beyaz krem tonları kullanırım. Erkek olursa bebek filli konsept yapacağım zaten.
Mavi bnde pek sevmiyorum
Biz ikisine de hep krem tarzı şeyler almıştık ilk giydiği şeylerde
Aynen YaaaAynen gülom bende gri beyaz krem tonları kullanırım. Erkek olursa bebek filli konsept yapacağım zaten.
Aralarda az biraz mavi kullanırım o kadar.
Gerçi kız olursa da pespembe değil de somon, krem soft pembeler kullanırım.
Sen cinsiyeti öğrenene kadar ben öğrenicem gülom artık
5 ocakta belli olacak gülom eminim bundanAynen Yaaa
Vallahi bezdim biran önce belli olsa keske
Bende cicim gri hastası biriyimBen Kızsa pembeye erkekse griye boğacağım. Mavi odaları hiç sevmiyorum
Gri beyaz yaparım odasını erkekse
İyi geceler iyi uykular canım koyunlari iyi say bu seferKuzularım ben yatıyorum. Anca 4 saatlik dönüp durma merasimim var malum. Herkese iyi geceler dilerim
ee yıllarca mavi mavi gına gelmiştir tabi RossumKızsa pembeye bogcam.cocugu
hadi ya despot biri miDoktorum da sert bir kadın. Hep ince ince haşlıyor beni
Bende cicim gri hastası biriyim
Ve siyah evim biraz beyaz biraz pudra rengi ana ağırlıkli beyaz
Kıyafet olarak siyah beyaz griçocuğum olursa hep böyle giydiricemEki Görüntüle 2567886 Eki Görüntüle 2567887 Eki Görüntüle 2567890
YAa harika bende bu renkler istiyorum diloşum. Sevmiyorum öyle kıza pembe erkeğe mavi kalıplarını.İyi geceler iyi uykular canım koyunlari iyi say bu sefer
Tam tatlı sert bir kadın, Müge anlı gibi böyle. Ağır bir duruşu var. Eşim seçti özellikle. Sen ponçik bir doktoru delirtirsin iyice nazlanırsın o çocuğu da doğurmazsın bu kadın seni doğurtmayı bilir deyip tutup kolumdan buna götürdüee yıllarca mavi mavi gına gelmiştir tabi Rossum
hadi ya despot biri mi
benimki de erkek ama bir tatlı ki yaşlı böyle çok seviyorum ya
hahaha adam sana kim layık hemen şıp diye bulmuşTam tatlı sert bir kadın, Müge anlı gibi böyle. Ağır bir duruşu var. Eşim seçti özellikle. Sen ponçik bir doktoru delirtirsin iyice nazlanırsın o çocuğu da doğurmazsın bu kadın seni doğurtmayı bilir deyip tutup kolumdan buna götürdü
Bende çok sevdim ama. Erkek doktor zaten katiyen onay vermiyor sığır kafalım. Onların mağarada öyleymiş napalım
Evet canım uçuk renkler herzman iyidir inşallah cinsiyetini öğrenelim de küçük şirin pandamiza neler alirsinjz nelereYAa harika bende bu renkler istiyorum diloşum. Sevmiyorum öyle kıza pembe erkeğe mavi kalıplarını.
Pembeyi de öyle bebe pembe kullanmam. Daha soft pembeler, somon ve pudra renkleri ile bej tonları olur
İnşallahhhh cinsiyet öğrenecek aşamaya bir gelebilsek ❤
Hadi ins5 ocakta belli olacak gülom eminim bundan
Çok mavi giydirmedm yaee yıllarca mavi mavi gına gelmiştir tabi Rossum
hadi ya despot biri mi
benimki de erkek ama bir tatlı ki yaşlı böyle çok seviyorum ya
Evet avını bekleyen ayı gibi pusuya yatıp en uygun doktoru tespit etti.hahaha adam sana kim layık hemen şıp diye bulmuş
Diloşum inan daha 1 zıbın bile almadık.Evet canım uçuk renkler herzman iyidir inşallah cinsiyetini öğrenelim de küçük şirin pandamiza neler alirsinjz nelere❤
Tabi ki erken daha canım şurada 2.5 haftan var ozman bir zıbın değil zıbın seti alırsınDiloşum inan daha 1 zıbın bile almadık.
Çok erken gibi geliyor. O havaya giremedim
Yaa adam seni tanıyor tabiEvet avını bekleyen ayı gibi pusuya yatıp en uygun doktoru tespit etti.
Zaten 2 kriteri vardı
1-erkek olmasın
2-beni doğurtmayı başarabilecek kadar naz kaldırmayan bir despot olsun
Koynumda geyşa değil yılan beslemişim yılan
İnşallahhhh diloşum.Tabi ki erken daha canım şurada 2.5 haftan var ozman bir zıbın değil zıbın seti alırsın
İnşallah canım herşey yolundadırİnşallahhhh diloşum.
Ayy çok heyecanlıyım yarınki randevu için. İnşallah herşey yolundadır
Bu gece de heyecandan uyku tutmayacak
Geneli öyle değil büşom. Benim tüm arkadaşlarım, akrabalarım erkek doktorda doğurdu. Bir kız kardeşimin kocası bir de kendi kocamı gördüm böyle sığır (en azından kendi çevremde)Yaa adam seni tanıyor tabi
Bu arada kuzum benimkinde de erkek olmasın takıntısı var, ben ilk tüm kontrollerimi yaptırmak için en iyi doktor araştırması yaparken burdaki en iyi doktor o diye gittik ama diyor ki doğuma gelemez olmaz kadın doktor bulmamız lazım, ben çok seviyorum ama hem doğuma kadar zaten hep karından ultrasonla bakcak doğum sırasında da (ki normal olursa oda) derdim oramı buramı görmesi olmayacak yabunda devam ederim gibi geliyor eğer bu şehirde kalırsak tabi, yoksa sadece senin eşine özel bişey değil o geneli öyle sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?