Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana asla sözüm yok sen hep burdasın gelemediğin anda merak içinde geberiozz arama çalışmalarına başlıyoruz yeri geliyor müge anlida seni arıyoruzz
2 gün gelemeyebilirim o normal ama 3 gün gelemezsem kesinlikle ya yakuzayı boğmuşumdur Müge anlıdayımdır ya da yakuza beni boğmuştur beni teşvikiyede arayın

Yok onceden de oldgu donemler olmustu pko ya bagladm ben . Bi ara kadn doguma da gitsem iyi olur gecen kis gitmistim hem de simir yaptirmstim
Evet kuzum bir git mutlaka. Smear da yaptır.
Sağlık şakaya gelmiyor hele kadın hastalıkları..

Oyy kurban olduğum şimdi mini minacık ya annesi
Yiyem onu. Bakalım kaç milimetre oldu. En son 11, 68 mm idi
Başlatma kocana yarın bir gel sor cici naptın gittin mi milimetrik bebeğin uzamış mı diye

Yeter ben gidiyorum
Yeni bir haftaya hiççççççç hazır değilim. Tüm haftasonu uykusuzluk ile geçince bakalım koca hafta içi ne yapacağım
Kursumda son 2 hafta diye kendimi avutuyorum sonra 1.5 saat daha erken çıkacağım allahtan
Herkese iyi geceler ballarım

Hmm ya dediğin gibi erkek doktorlar çok daha yumuşak yaklaşıyor, bu doktor benim çoook sevdiğim bir ablamın 2 çocuğunu da doğurtmuştu diyor ki kocam giremedi doğuma sancılarda elimden tuttu doktor destek verdi kocam gibi işte oda kişiden kişiye değişiyordur ya çok tatlı kadın doktorlarda var, aman sağlıkla doğurda erkeği kadını önemli değil boşver

Yine sen gittin ben geldim
Tatlı rüyalar ne diyem

Beş cocigim bir kocam da olsa asla kertenkeleligimden ödün vermem
İyiki ise gidiyorlar dimi halbuki sen ve ben daha çok çalışıyoruz tu' mmm
İlerde sen hem.calisan hem çocuk bakan hem de geysasi olan hemde evine bakan biri olacaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…