- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.621
İnşallahhhh artık bebeğe benzemiştir. Gidiyoruz geliyoruz sadece topçuk görüyorumHayırlısı olsun cnm içini ferah tut herdaim bizim yegenimizde sabırsızla anişini görmek istyr yarın
Oyy kurban olduğum şimdi mini minacık ya annesiİnşallahhhh artık bebeğe benzemiştir. Gidiyoruz geliyoruz sadece topçuk görüyorum
2 gün gelemeyebilirim o normal ama 3 gün gelemezsem kesinlikle ya yakuzayı boğmuşumdur Müge anlıdayımdır ya da yakuza beni boğmuştur beni teşvikiyede arayınSana asla sözüm yok sen hep burdasın gelemediğin anda merak içinde geberiozz arama çalışmalarına başlıyoruz yeri geliyor müge anlida seni arıyoruzz
Evet kuzum bir git mutlaka. Smear da yaptır.Yok onceden de oldgu donemler olmustu pko ya bagladm ben . Bi ara kadn doguma da gitsem iyi olur gecen kis gitmistim hem de simir yaptirmstim
Yiyem onu.Oyy kurban olduğum şimdi mini minacık ya annesi
Sağlıkla büyüsün aşk böceginizYiyem onu.Bakalım kaç milimetre oldu. En son 11, 68 mm idi
Başlatma kocana yarın bir gel sor cici naptın gittin mi milimetrik bebeğin uzamış mı diye
Amin inşallah AsyamSağlıkla büyüsün aşk böceginiz
Canımsınız rabbim herdaim yüzünüzü güldürsün inşallah canımmmAmin inşallah Asyam
Hmm ya dediğin gibi erkek doktorlar çok daha yumuşak yaklaşıyor, bu doktor benim çoook sevdiğim bir ablamın 2 çocuğunu da doğurtmuştu diyor ki kocam giremedi doğuma sancılarda elimden tuttu doktor destek verdi kocam gibiGeneli öyle değil büşom. Benim tüm arkadaşlarım, akrabalarım erkek doktorda doğurdu. Bir kız kardeşimin kocası bir de kendi kocamı gördüm böyle sığır (en azından kendi çevremde)
Bana kalsa ben erkek doktor tercih ederdim. Çünkü 14 yaşından beri kistlerle savaşan biri olarak çok doktor gördüm. Erkekler hep nazik kadınlar malesef çok kaba ve o mesafeyi koyamayan doktorlardı.
Ama çok şükür sığırımın bulduğu bu doktor aynı erkek bir doktor gibi nezaketle ve mesafeli davranıyor. Arada saçları kirpi gibi oluyor ama olsun
Yine sen gittin ben geldimYeter ben gidiyorum
Yeni bir haftaya hiççççççç hazır değilim. Tüm haftasonu uykusuzluk ile geçince bakalım koca hafta içi ne yapacağım
Kursumda son 2 hafta diye kendimi avutuyorum sonra 1.5 saat daha erken çıkacağım allahtan
Herkese iyi geceler ballarım
Ooooh afiyet bal şeker olsun şifa olsunİyiyim kuzucumm evet demleyip demleyip içiyorum merak etmeSen nasılsınn
İyi yaptın kuzumm bende kitap okuyorum arada buraya bakıyorumOoooh afiyet bal şeker olsun şifa olsuniyim canım çocuklari uyuttum uyuyakalmafan önce size bakayım dedim
Ne güzelİyi yaptın kuzumm bende kitap okuyorum arada buraya bakıyorum
Hahahahaha bnmm uykum hepimize yeterİnşallah canım herşey yolundadırByNkoaLa ya diyelim de uykusundan birazcık sana ödün versin yok öyle tek başına uyumak
Uyudum uyandm doğrudur
Beş cocigim bir kocam da olsa asla kertenkeleligimden ödün vermemByNkoaLa nın performansı ve bizlerin performansı ultra düzeyde diloşum.
Bak çalışanlar da el ayak kesiyor. Bir de bana bak hem çalışan hem evle ilgilenen hem de gebe biri olarak her daim burdayım. Çünkü gerçek bir kertenkele olmak bunu gerektirir
Uykucu koalaaHahahahaha bnmm uykum hepimize yeter
Tuvalate kalktımUykucu koalaaniye uyandın kız bu saatee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?