- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.601
Nerde yav. Vallahi yakında olsa gidip omzuna falan sürtünücem bana da uyku geçsin diyeİnşallah canım herşey yolundadırByNkoaLa ya diyelim de uykusundan birazcık sana ödün versin yok öyle tek başına uyumak
Niye kız kocan napio daHayırlı geceler canlar nasılsınız eşimden dolayı giremiyordum fazla bide iki çocuk olunca insan hiç fırsat bulamıyor girmeye
B Brunello Cicinelli
Cnm kusurbkma benide davet ediyrsn bakıp çıkıyrm yazmaya fırsat tım olmuyor bebiş nasıl iyimisiniz kurban olduğum
İyiyim Asyam. O da iyidir umarım. Yarın randevumuz var çok heyecanlıyım.Hayırlı geceler canlar nasılsınız eşimden dolayı giremiyordum fazla bide iki çocuk olunca insan hiç fırsat bulamıyor girmeye
B Brunello Cicinelli
Cnm kusurbkma benide davet ediyrsn bakıp çıkıyrm yazmaya fırsat tım olmuyor bebiş nasıl iyimisiniz kurban olduğum
Kız kıskanç ya kıcıkNiye kız kocan napio da
Kk üye olduğunu bilmio mu
Seni burdan mi kiskaniyorKız kıskanç ya kıcık
Valla cnm ben ev yemek bide bebekte ek gıdaya geçti onunlan ugraşıyrm
Canim bende de kucuk yastan beri pko var ayni dedgn gbi dogumdan sonra 40 cikincaki ilk kontrolde ve 1 sene sonraki kontrolde hic gorunmediler gitmislerdi sezeryan dogum yaptim bu arada.Evet yazz da öyleydi. Ben o yüzden bıraktım evliliğimin ilk yılında
Tabi bırakınca da büyüdü de büyüdü..
Kisti senin vücudun üretiyor malim böyle düşünüp kabullenmek lazım. Gebelikte yok oluyorlar. En büyük ilacı gebelik aslında. Ama doğumdan sonra yine üretecek vücudum.
Yaw yok bende bilmiyrm he beni sizden kıskanır daSeni burdan mi kiskaniyor
Kahverengi leke çikolatalı kisti de olabilir çayım.Canim bende de kucuk yastan beri pko var ayni dedgn gbi dogumdan sonra 40 cikincaki ilk kontrolde ve 1 sene sonraki kontrolde hic gorunmediler gitmislerdi sezeryan dogum yaptim bu arada.
Ama gecen kis hafif gorunumde ortaya cikmislardi inci gibi dizili kistler cok sayida ... sanirim ilerledi mi ne blmiyorum adete yakin iliski sonrasi kahve leke oluyor 2 aydir
Hatice Kübra Tongarın Bağırmayan anneler kitabını cicim bu ara pek bi gergin hissediyorum zabdetmektede zorlaniyorum yeni teknikler öğreniyim dedimNe okuyorsun incim ben de kitap arıyorum kendime almak için
Kocişle film keyfi gibi güzel an var mı yabenimki nöbette.
Tek başıma o ses Türkiye izliyorum. Elma kemiriyorum
Hayırlısı olsun cnm içini ferah tut herdaim bizim yegenimizde sabırsızla anişini görmek istyr yarınİyiyim Asyam. O da iyidir umarım. Yarın randevumuz var çok heyecanlıyım.
Senin nasıl gidiyor
İzleyemedim çayım henüz. Annem uyuyor. Kulaklığım kayıp. Bende tek uyumaktan korkan biri olarak misafir odasında canım anamın yanına kıvrılmış vaziyetteyim.B Brunello Cicinelli izledinmi serhat i begendnmi
Sana asla sözüm yok sen hep burdasın gelemediğin anda merak içinde geberiozz arama çalışmalarına başlıyoruz yeri geliyor müge anlida seni arıyoruzzByNkoaLa nın performansı ve bizlerin performansı ultra düzeyde diloşum.
Bak çalışanlar da el ayak kesiyor. Bir de bana bak hem çalışan hem evle ilgilenen hem de gebe biri olarak her daim burdayım. Çünkü gerçek bir kertenkele olmak bunu gerektirir
Ben boşuna okumayayım çünkü ben bağırırım orası bir kesinHatice Kübra Tongarın Bağırmayan anneler kitabını cicim bu ara pek bi gergin hissediyorum zabdetmektede zorlaniyorum yeni teknikler öğreniyim dedim
Benim romanla pek aram yok çocuk eğitimi kişisel gelişim insan psikolojisi dallarında takılıyorum
Yok onceden de oldgu donemler olmustu pko ya bagladm ben . Bi ara kadn doguma da gitsem iyi olur gecen kis gitmistim hem de simir yaptirmstimKahverengi leke çikolatalı kisti de olabilir çayım.
Hatta çok muhtemel çikolata kistidir
Tmm dinleynce yaz banaİzleyemedim çayım henüz. Annem uyuyor. Kulaklığım kayıp. Bende tek uyumaktan korkan biri olarak misafir odasında canım anamın yanına kıvrılmış vaziyetteyim.Yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?