Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım herşey yolundadır ByNkoaLa ya diyelim de uykusundan birazcık sana ödün versin yok öyle tek başına uyumak
Nerde yav. Vallahi yakında olsa gidip omzuna falan sürtünücem bana da uyku geçsin diye
Uyku getiren dua falan araştırayım en iyisi

Niye kız kocan napio da
Kk üye olduğunu bilmio mu

İyiyim Asyam. O da iyidir umarım. Yarın randevumuz var çok heyecanlıyım.
Senin nasıl gidiyor

Asiye_ bizim bir arkadaş var. Burda nicki koala 3 çocuk anası bir de kocası var hep burda hepp
ByNkoaLa nın performansı ve bizlerin performansı ultra düzeyde diloşum.
Bak çalışanlar da el ayak kesiyor. Bir de bana bak hem çalışan hem evle ilgilenen hem de gebe biri olarak her daim burdayım. Çünkü gerçek bir kertenkele olmak bunu gerektirir

Canim bende de kucuk yastan beri pko var ayni dedgn gbi dogumdan sonra 40 cikincaki ilk kontrolde ve 1 sene sonraki kontrolde hic gorunmediler gitmislerdi sezeryan dogum yaptim bu arada.
Ama gecen kis hafif gorunumde ortaya cikmislardi inci gibi dizili kistler cok sayida ... sanirim ilerledi mi ne blmiyorum adete yakin iliski sonrasi kahve leke oluyor 2 aydir

Kahverengi leke çikolatalı kisti de olabilir çayım.
Hatta çok muhtemel çikolata kistidir

Ne okuyorsun incim ben de kitap arıyorum kendime almak için
Kocişle film keyfi gibi güzel an var mı ya benimki nöbette.
Tek başıma o ses Türkiye izliyorum. Elma kemiriyorum
Hatice Kübra Tongarın Bağırmayan anneler kitabını cicim bu ara pek bi gergin hissediyorum zabdetmektede zorlaniyorum yeni teknikler öğreniyim dedim

Benim romanla pek aram yok çocuk eğitimi kişisel gelişim insan psikolojisi dallarında takılıyorum

Sana asla sözüm yok sen hep burdasın gelemediğin anda merak içinde geberiozz arama çalışmalarına başlıyoruz yeri geliyor müge anlida seni arıyoruzz

Ben boşuna okumayayım çünkü ben bağırırım orası bir kesin
Bakışımla çocuk öldürebilme yeteneğine sahibim. Bağırınca sen düşün
Çocuk anasını bağırttırmama kitabı okusun
Mükemmel bir anne olucam

Kahverengi leke çikolatalı kisti de olabilir çayım.
Hatta çok muhtemel çikolata kistidir
Yok onceden de oldgu donemler olmustu pko ya bagladm ben . Bi ara kadn doguma da gitsem iyi olur gecen kis gitmistim hem de simir yaptirmstim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…