Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet hayatım bana bu sefer herkes erkek dedi zaten bende çok yoğun erkek olduğunu hissettim artık arkamda dağ gibi oğluşum var bende bir yakuza adayı olaraktan artık yakuzalara çokta şaapmayın tamammı

oh inşallah güzel haberler alırsın bebişten canım :)
bende cuma günü hastalandım akşam işten yarım saat erken çıktım eve gittim yattım ölüyordum cmt günüde daha da ağırlaşınca işe gitmeyip rapor aldım 2 gün evde yatmakla geçti tabi tez canlı olduğum için ev işlerini yapmadan da duramadım

Kızlar güzel haberlerle geldim
Dün giremedim malum, eşimle işlerimiz vardı baya yoğunduk; size ev işimizden bahsetmiştim.
Beğendiğim 2 ev var diyede söylemiştim. Tercihimizi 2. beğendiğim evden yana kullandım; 1+1 olarak düşündüğüm işten 2+1 olarak çıktık. Evi yarın gidip hallediyoruz; evi oturum amaçlı değil bebek için alıyoruz. Oturmak gibi bir düşüncem yok. Hatta belki 5-10 sene sonra tekrar satar daha iyi bir yerden alınır, şuan bilmiyorum.
Anadolu yakasında yaşıyoruz biz, bu ev Avrupa yakası Beylikdüzü tarafında.
Kiraları da araştırdık 1300-1600 tl arası, hemen kiraya veririz dediler bakalım. Nasip artık.

Sen bu resimleri bulmak için çok çaba harcamıyorsun değil mi buna eminim
Bugün randevun varmış, bekliyoruz. Bize haber vermeyi unutma tamam mı sarı merciiiyi merak ettirme bize.
Ve sen neden bu kadar sık kontrole gidiyorsun afroditim, daha geçen hafta gittin diye sanıyorum yanılıyor muyum Doktor mu çağırıyor, sen kendi isteğinle mi giidyorsun normalde 15-20 günde 1 gidiyoruz ya acaba 15 gün oldu ben mi günleri karıştırdım

Özledim seni
Dün görüşemedik, ctesi de görüşemedik

Hayırlı olsun kuzum

İyiyim diloşumm napayım, çok yoğunum bugün yarın işe gelmeyeceğim için hem bugünün hem yarının işlerini halletmeye calısıyorum, kaça bölüneyim ben kaçaaaa

sen napıyorsun
Kolay gelsin balım
Hiç napiyim TV izliommm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…