- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.961
yiaa yerim onuuu maşallahhİyi kuzum az önce konuştuk öğle arasındaydı :)
Bebek iyiymiş dün görmüşler gelince kendisi ayrıntılı anlatır :)
Geceleri valla bn 11 de bayıldığım için bilmiorm
Aa canım soracaktım aklımdaydı aslında unutmusum, hadi bakalım inşallah bu ay yüzün gülerDun randevum vardi devlete gittim bi sikinti yok dediler bana yumurtalarima falan hormonlara ilac istedim zaten adetliyim vermediler
Bende ogleden sonra ozele gittim doktorun bu sefer klomen vermedi ilacını degistirdi femara verdi bakalim yumurtlamaya gore çatlama iğnesi de yapabilir
İnşallah bu ay tutar
Canım Mehlika güzel tavsiyeler vermiş aslında,onlardan sana uyanini bı denesen belki faydası olur kuzuya. Bide bu zamanın hastalığı naparsak yapalım illa 7 gün sürüyor ya sonra toparlanıyor insan, çocukta olsa buyukte olsa.bu yedi gün biraz idare etmeye çalışsanız daha da kötüleşmeden,sonra atlatirsiniz inşallahSagol kuzum. Gecsin insallah. Perisan oldu cocuk oksurmekten. Hic hali yok. Mahzun mahzun bakiyor
Ah samdanim sağlığınız önemli canım beline sırtına dikkat et,en önemlisi de aslında oğlun iyileşse düzene girse sende düzene girersin sanırım. inşallah çabucak iyilesir oğlusunkuzuuuuummm ben de sizi çok özledimvalla herşey üst üste geldi. is yerim berbat durumda esasen:) ama calismak iyi geldi herşeye rağmen :) çok yoğunum is yerinde eve gelince eğilip kalkamiyorum bel ağrısından. eşimle de çok süper değiliz:) elimde ne zaman telefon görse vir vir vir ediyo bu aralar görmek istemiyorum zaten hayatımı zehir ediyo sık sık. saydığın herşey var az çok yani
ve ben bunu yazarken çocuk ağladı şimdi devam edebiliyorum yazmaya
Kiz hazır sarılı pisirecen mi?yoksa sarilacak yaprak mi?anlamadım amaKızlar bir şey soracağım buzlukta yaprak vardı çıkarttım şimdi buzlu bir şekilde suya koysam bir şey olur mu ya da kendi kendine mi çözülmesini bekleyeyim
iyiyim canımi protein kalsiyum falan düşük çıktı yükselsin diye uğraşıyorum,
Sarılacak yaprak canım salamura Evet doğru diyorsun zaten birazcık çözülmüş ben onu bir suya basayımAa canım soracaktım aklımdaydı aslında unutmusum, hadi bakalım inşallah bu ay yüzün güler
Canım Mehlika güzel tavsiyeler vermiş aslında,onlardan sana uyanini bı denesen belki faydası olur kuzuya. Bide bu zamanın hastalığı naparsak yapalım illa 7 gün sürüyor ya sonra toparlanıyor insan, çocukta olsa buyukte olsa.bu yedi gün biraz idare etmeye çalışsanız daha da kötüleşmeden,sonra atlatirsiniz inşallah
Ah samdanim sağlığınız önemli canım beline sırtına dikkat et,en önemlisi de aslında oğlun iyileşse düzene girse sende düzene girersin sanırım. inşallah çabucak iyilesir oğlusunisyerin değişse keşke öyle bı ihtimal yok mu? Ordan da yüzün gülmedi başlar başlamaz desene allah kolaylık versin inşallah canim
Kiz hazır sarılı pisirecen mi?yoksa sarilacak yaprak mi?anlamadım amaeğer hemen hazır sarılı olarak pisirimlik cikardiysan,öyle diz düdüklü yada tencereye çözülmesini bekleme koy pissin yok sade yaprak,sarılacak şekilde diyosan onuda kaynar suya basabilirsin hem haşlanmış olur bı yandan,salamuraysa da tuzu gider.hadi kolay gelsin
naptınız o saate kadaryiaa yerim onuuu maşallahh
bende dün gece 4-5 e kadar uyuyamadım yaa, evde olunca full artık uyku düzenim bozulur herhalde
Baş bas hem çözülmüş olur hem tuzunu salarSarılacak yaprak canım salamura Evet doğru diyorsun zaten birazcık çözülmüş ben onu bir suya basayım
Çok teşekkür ederim canım benimBaş bas hem çözülmüş olur hem tuzunu salar
almazsın çok kilo kuzum senin kilon iyiydi zateniyiyim canımi protein kalsiyum falan düşük çıktı yükselsin diye uğraşıyorum,
tartıya çıkmaya korkuyorum, en son 9 kilo almıştım, dünden beri dikkat etmeye başladım,
akşam çorba içtim, bugün öğlen pilav almadım ekmekte yemedim,
yaklaşık 8 hafta kaldı, fazla kilo almamam lazım,
haftaya 32 haftalık oluyor, tam da yılbaşı tatilinde, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almam lazım, bir gün sonra gidip alacam artık,
böyle işte canım, senin de yumurtlama olmuş, inşaallah bu ay tutar hayırlısıyla,
folik asit kullanıyor musun?
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım benim
Tamam dogru dedin valla evetRica ederim canımkız ama çok kaynar suda bekletme ha bu defa da erir gider yaprak bı kaç kes baz çıkar yeter şimdi yaprağı ziyan etmeyek
ahahahhashad yok kız o kadarda değilnaptınız o saate kadar
yaa oriflamın fındık kremleri uçuğa çok iyi geliyor kuzumYa dudağımda bı uçuk çıktı ki valla sinir oldum sbhtan beri yaabide tatlı tatlı nasıl kaşınıyor
geçmiş olsun canım, azıcık öpücük molası vereceksiniz artıkYa dudağımda bı uçuk çıktı ki valla sinir oldum sbhtan beri yaabide tatlı tatlı nasıl kaşınıyor
canım daha 31 haftada bu kadar kilo aldım, önümüzde 8 hafta var ve son haftalar daha çok kilo alınıyoralmazsın çok kilo kuzum senin kilon iyiydi zaten
15-20kilo arası normal diyorlar hem 9 kilo diyosun hiçbişey almamışsın ki maşallahhh
evet dün oldu kuzum inşallah tutar ya hayırlısıyla :)
biraz dikkat etsen dengelersin sen kuzum 2 aycık kalmış yacanım daha 31 haftada bu kadar kilo aldım, önümüzde 8 hafta var ve son haftalar daha çok kilo alınıyor
sağlık ocağı hemşiresi çok kilo almışsın daha şimdiden dedi
inşaallah büşüm, önünü almazsam 15-16 yı bulurum yoksa, 12 ile tamamlarsam ne mutlu bana ama çok zor gibibiraz dikkat etsen dengelersin sen kuzum 2 aycık kalmış ya
Bozluyir ya bozulmaz mi ben hiç erken kalkamıyorum.meselayiaa yerim onuuu maşallahh
bende dün gece 4-5 e kadar uyuyamadım yaa, evde olunca full artık uyku düzenim bozulur herhalde
Kız sbh karsi komşum uğradı, oha ısırılmış gibi duruyor diyorgeçmiş olsun canım, azıcık öpücük molası vereceksiniz artık
dudakların dinlesin diye Mevlamın hediyesi belki de, aşınma neyim olmasın deyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?