Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi kuzum az önce konuştuk öğle arasındaydı :)
Bebek iyiymiş dün görmüşler gelince kendisi ayrıntılı anlatır :)
Geceleri valla bn 11 de bayıldığım için bilmiorm
yiaa yerim onuuu maşallahh
bende dün gece 4-5 e kadar uyuyamadım yaa, evde olunca full artık uyku düzenim bozulur herhalde

Aa canım soracaktım aklımdaydı aslında unutmusum, hadi bakalım inşallah bu ay yüzün güler
Sagol kuzum. Gecsin insallah. Perisan oldu cocuk oksurmekten. Hic hali yok. Mahzun mahzun bakiyor
Canım Mehlika güzel tavsiyeler vermiş aslında,onlardan sana uyanini bı denesen belki faydası olur kuzuya. Bide bu zamanın hastalığı naparsak yapalım illa 7 gün sürüyor ya sonra toparlanıyor insan, çocukta olsa buyukte olsa.bu yedi gün biraz idare etmeye çalışsanız daha da kötüleşmeden,sonra atlatirsiniz inşallah
Ah samdanim sağlığınız önemli canım beline sırtına dikkat et,en önemlisi de aslında oğlun iyileşse düzene girse sende düzene girersin sanırım. inşallah çabucak iyilesir oğlusun isyerin değişse keşke öyle bı ihtimal yok mu? Ordan da yüzün gülmedi başlar başlamaz deseneallah kolaylık versin inşallah canim
Kızlar bir şey soracağım buzlukta yaprak vardı çıkarttım şimdi buzlu bir şekilde suya koysam bir şey olur mu ya da kendi kendine mi çözülmesini bekleyeyim
Kiz hazır sarılı pisirecen mi?yoksa sarilacak yaprak mi?anlamadım ama eğer hemen hazır sarılı olarak pisirimlik cikardiysan,öyle diz düdüklü yada tencereye çözülmesini bekleme koy pissin yok sade yaprak,sarılacak şekilde diyosan onuda kaynar suya basabilirsin hem haşlanmış olur bı yandan,salamuraysa da tuzu gider.hadi kolay gelsin

M mehlika nur kuzum sen nasılsınn, günler yaklaşıyorr az kaldı artık nasıl gidiyor
iyiyim canımi protein kalsiyum falan düşük çıktı yükselsin diye uğraşıyorum,
tartıya çıkmaya korkuyorum, en son 9 kilo almıştım, dünden beri dikkat etmeye başladım,
akşam çorba içtim, bugün öğlen pilav almadım ekmekte yemedim,
yaklaşık 8 hafta kaldı, fazla kilo almamam lazım,
haftaya 32 haftalık oluyor, tam da yılbaşı tatilinde, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almam lazım, bir gün sonra gidip alacam artık,
böyle işte canım, senin de yumurtlama olmuş, inşaallah bu ay tutar hayırlısıyla,
folik asit kullanıyor musun?

Sarılacak yaprak canım salamura Evet doğru diyorsun zaten birazcık çözülmüş ben onu bir suya basayım

almazsın çok kilo kuzum senin kilon iyiydi zaten
15-20kilo arası normal diyorlar hem 9 kilo diyosun hiçbişey almamışsın ki maşallahhh
evet dün oldu kuzum inşallah tutar ya hayırlısıyla :)

kk birinci noteri geçmiş olsun, oğlunun neye alerjisi var,
benim oğlum da alerjik malesefi gıda alerjisi var bir çok şeye,
başlıcaları süt,yumurta gluten bulgur,nohut,çavdar vs vs ne yedireceğimi ne yapacağımı şaşırıyorum,
alerjik çocuk çok zor, şimdi biorezonans diye bir tedaviye başladım, inşaallah faydası olur

Ya dudağımda bı uçuk çıktı ki valla sinir oldum sbhtan beri yaabide tatlı tatlı nasıl kaşınıyor
geçmiş olsun canım, azıcık öpücük molası vereceksiniz artık
dudakların dinlesin diye Mevlamın hediyesi belki de, aşınma neyim olmasın deyen

almazsın çok kilo kuzum senin kilon iyiydi zaten
15-20kilo arası normal diyorlar hem 9 kilo diyosun hiçbişey almamışsın ki maşallahhh
evet dün oldu kuzum inşallah tutar ya hayırlısıyla :)
canım daha 31 haftada bu kadar kilo aldım, önümüzde 8 hafta var ve son haftalar daha çok kilo alınıyor
sağlık ocağı hemşiresi çok kilo almışsın daha şimdiden dedi

canım daha 31 haftada bu kadar kilo aldım, önümüzde 8 hafta var ve son haftalar daha çok kilo alınıyor
sağlık ocağı hemşiresi çok kilo almışsın daha şimdiden dedi
biraz dikkat etsen dengelersin sen kuzum 2 aycık kalmış ya

geçmiş olsun canım, azıcık öpücük molası vereceksiniz artık
dudakların dinlesin diye Mevlamın hediyesi belki de, aşınma neyim olmasın deyen
Kız sbh karsi komşum uğradı, oha ısırılmış gibi duruyor diyor asıl sana oha dedim yani ora ısırılsa öyle mi olur ayan beyan uçuk işte çeşit çıkarma dedim eşim de senin dediğini diyor azcuk ara vermiş oluyoz işte,yalama olmasin diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…