Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bir şey soracağım buzlukta yaprak vardı çıkarttım şimdi buzlu bir şekilde suya koysam bir şey olur mu ya da kendi kendine mi çözülmesini bekleyeyim
sanırım biraz çözülmesi gerekir canım
benimde buzlukta var annem koymuştu ama hiç yapmadım daha

Hadi ya bekliyim ozaman biraz bende lahana filan sardm da üzum yapragi bi kere filan sarmistim smdi nedense bi heveslendim sarasım geldi
sar güzel olur yaa
benim annem yapıyor yapıyor getiriyor bende o konuda biraz tembelim annemle birlikte sararım ama tek başıma asla gerçi artık evdeyim sararım belki
Bazıları gerçekten beyinsiz ama
öyle ama işteee mune abla kızıyor

sar güzel olur yaa
benim annem yapıyor yapıyor getiriyor bende o konuda biraz tembelim annemle birlikte sararım ama tek başıma asla gerçi artık evdeyim sararım belki

öyle ama işteee mune abla kızıyor
Kız ben hiç sarmayı sevmem Normalde zeytinyağlı sarmak biraz daha incelik istiyor ya lahana gibi kolay değil az böyle yarim tencerelik sarıyim ona dayanicam artik

Kız ben hiç sarmayı sevmem Normalde zeytinyağlı sarmak biraz daha incelik istiyor ya lahana gibi kolay değil az böyle yarim tencerelik sarıyim ona dayanicam artik
sar kuzum yaa bende çok güzel sararım annem öyle diyor ama işte tek başına çok zor, yarım tencere sararsın ya 1 saatini almaz kolay gelsin şimdiden kuzum

ahahhaha
B Brunello Cicinelli napıyorr haberin vardır Rossum
uyuyabiliyor mu geceleri
İyi kuzum az önce konuştuk öğle arasındaydı :)
Bebek iyiymiş dün görmüşler gelince kendisi ayrıntılı anlatır :)
Geceleri valla bn 11 de bayıldığım için bilmiorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…