- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.941
İnan bende öyle hangisi iyi hangisi kötü bende bilemiormAntibiyotik sevmiyorum ama boyle her gun cekmesi de beni bitiriyor. Hangisi iyi bilemedim inanki
Ay o neden gitti yaa ona yazicam yazamadım bir turlu
valla ben göremedim ama bdv de bi konudur diye tahmin ediyorum Diloşun en sevdiği bölüm biliyosunAy o neden gitti yaa ona yazicam yazamadım bir turlu
ben pamuktan sonra tovbeliyimvalla ben göremedim ama bdv de bi konudur diye tahmin ediyorum Diloşun en sevdiği bölüm biliyosun
ahahahshads bence de sonra özlüyorum buralarıben pamuktan sonra tovbeliyim
Daha dikkatli şeyler yaziyirm ahhahaahahahha
sanırım biraz çözülmesi gerekir canımKızlar bir şey soracağım buzlukta yaprak vardı çıkarttım şimdi buzlu bir şekilde suya koysam bir şey olur mu ya da kendi kendine mi çözülmesini bekleyeyim
Hadi ya bekliyim ozaman birazsanırım biraz çözülmesi gerekir canım
benimde buzlukta var annem koymuştu ama hiç yapmadım daha
Bazıları gerçekten beyinsiz amaahahahshads bence de sonra özlüyorum buraları
bende birine beyinsiz dedim diye gitmiştim
Biraz çözülsün bnce canmKızlar bir şey soracağım buzlukta yaprak vardı çıkarttım şimdi buzlu bir şekilde suya koysam bir şey olur mu ya da kendi kendine mi çözülmesini bekleyeyim
Tamam canim bekliyorm ozamanBiraz çözülsün bnce canm
sar güzel olur yaaHadi ya bekliyim ozaman birazbende lahana filan sardm da üzum yapragi bi kere filan sarmistim smdi nedense bi heveslendim sarasım geldi
öyle ama işteee mune abla kızıyorBazıları gerçekten beyinsiz ama
Kız ben hiç sarmayı sevmem Normalde zeytinyağlı sarmak biraz daha incelik istiyor ya lahana gibi kolay değilsar güzel olur yaa
benim annem yapıyor yapıyor getiriyor bende o konuda biraz tembelim annemle birlikte sararım ama tek başıma aslagerçi artık evdeyim sararım belki
öyle ama işteee mune abla kızıyor
O herşeye kızıyor gbisar güzel olur yaa
benim annem yapıyor yapıyor getiriyor bende o konuda biraz tembelim annemle birlikte sararım ama tek başıma aslagerçi artık evdeyim sararım belki
öyle ama işteee mune abla kızıyor
sar kuzum yaa bende çok güzel sararım annem öyle diyorKız ben hiç sarmayı sevmem Normalde zeytinyağlı sarmak biraz daha incelik istiyor ya lahana gibi kolay değilaz böyle yarim tencerelik sarıyim ona dayanicam artik
ahahhahaO herşeye kızıyor gbi
Cozemedm henüz
Sagol canim benimsar kuzum yaa bende çok güzel sararım annem öyle diyorama işte tek başına çok zor, yarım tencere sararsın ya 1 saatini almaz kolay gelsin şimdiden kuzum
İyi kuzum az önce konuştuk öğle arasındaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?