- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.981
inşallah kuzum 13-14 falan olabilir ama zaten doğumla gidiyor 7-8 kiloinşaallah büşüm, önünü almazsam 15-16 yı bulurum yoksa, 12 ile tamamlarsam ne mutlu bana ama çok zor gibi
bende öyleyim artık 11 den önce kalkamıyorum RosssBozluyir ya bozulmaz mi ben hiç erken kalkamıyorum.mesela
Bende eşime uçuk kremi aldirmistim aslında canım olmazsa o fındık kremleri neyse bı bakiyim da ondan alıyım saolahahahhashad yok kız o kadarda değil
yaa oriflamın fındık kremleri uçuğa çok iyi geliyor kuzum
benim eşimde acaip çok uçuk çıkıyordu bi ara, uçuk kremleri bile etki etmiyordu artıkBende eşime uçuk kremi aldirmistim aslında canım olmazsa o fındık kremleri neyse bı bakiyim da ondan alıyım saol
Uçuk işi bozdu :)Kız sbh karsi komşum uğradı, oha ısırılmış gibi duruyor diyorasıl sana oha dedim yani ora ısırılsa öyle mi olur ayan beyan uçuk işte çeşit çıkarma dedim eşim de senin dediğini diyor azcuk ara vermiş oluyoz işte,yalama olmasin diyo
Öyle fayda sağlıyorsa o zmn alıyım evde dursun canim madem.ucuk fena ya bide nasıl kasiniyorbenim eşimde acaip çok uçuk çıkıyordu bi ara, uçuk kremleri bile etki etmiyordu artık
o fındık krem her şeye iyi geliyor ya nasıl bişeyse
Bana hak verdin dimi verdin verdin bn öyle hissettminşallah kuzum 13-14 falan olabilir ama zaten doğumla gidiyor 7-8 kilo
bende öyleyim artık 11 den önce kalkamıyorum Rosss
valla verdim bide gebesin uyu kız en çok sizin hakkınız
Kız anam öpücüksüz olurUçuk işi bozdu :)
al al kuzum benimde evde var bazen kampanya oluyor öyleyken alÖyle fayda sağlıyorsa o zmn alıyım evde dursun canim madem.ucuk fena ya bide nasıl kasiniyor
Aynen bı bakiyim canım saolal al kuzum benimde evde var bazen kampanya oluyor öyleyken al
Ben opucuksuz bişey anlamiormKız anam öpücüksüz olurbendr çareler tükenmez
hahshasdj aayy Allahseni yaaKız anam öpücüksüz olurbendr çareler tükenmez
O zaman gideyim bir posta daha uyuyayımvalla verdim bide gebesin uyu kız en çok sizin hakkınız
uyu kuzum uyu, uyusunda büyüsün diye boşuna demiyorlarO zaman gideyim bir posta daha uyuyayım
Dudak olmazsa yanak olur, gıdık olur,ora olur,bura olur olurda olur roosssBen opucuksuz bişey anlamiorm
Ahahahsbsbns
İns doğduktan sonra da böyle uyuruyu kuzum uyu, uyusunda büyüsün diye boşuna demiyorlar
o da abartmış canım, doğru demiş eşin, tuttum eşiniKız sbh karsi komşum uğradı, oha ısırılmış gibi duruyor diyorasıl sana oha dedim yani ora ısırılsa öyle mi olur ayan beyan uçuk işte çeşit çıkarma dedim eşim de senin dediğini diyor azcuk ara vermiş oluyoz işte,yalama olmasin diyo
Öptüğün yerlerde uçuk çıkarsa bulasirsa aman aman ahahahhsbshsbsDudak olmazsa yanak olur, gıdık olur,ora olur,bura olur olurda olur roosss
inşallah kuzm inşallahİns doğduktan sonra da böyle uyur
Asıl mesele o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?