- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.921
:)iyiyim canımm
inşallah kızz dua edin hamişler olarak
inşallah kuzum, yok çok şükür ailesel bir kaç şey var ama çözülmeyecek şeyler değil, sağlık olsun da gerisi çok mühim değil zaten..
Çokkkkk inanılmazzz seni görünce hormonlarım halaya duruyorCazibeme yine dayanamadin dimi
Çok haşin ve güzel cezibem vardır
Sarilak gel bnm göbeğe dikkat et
Bana çekmiş heralde pek tripli pek nazliyimdirBebişin pek nazliymiş
İnşallah gönlündeki gibi olur ❤❤
1 yasinda daha. Zencefil veremiyorum kigeçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin,
taze zencefil ve bal iyi geliyormuş öksürüğe
öyle oldu Rossum evde olunca da güzel oluyormuş bide benimki hiç yıllık izin kullanmamıştı şimdi izin aldı:)
Ovuyu bırakmıştım kendini sabahlara adamissin
Wouwwwww sen böyle diyorsan akros napsin ahahahahahahahÇokkkkk inanılmazzz seni görünce hormonlarım halaya duruyor
ben sana arkadan sarılam göbeğe çarpmayayım
Yansın geceler Pelinsu eceleröyle oldu Rossum evde olunca da güzel oluyormuş bide benimki hiç yıllık izin kullanmamıştı şimdi izin aldı
Insallah yavrumHer taraftan seni zor durumda bırakmışlar ya o müdürü dövmek lazm evire çevire ne demek vermiyormuş neden kalkıp da illa rapor istiyor anlamadm aptalizma yaa
Bir an önce ins sağlığına kavuşur minik sende rahatlarsın ins kuzumm
Bazen ilaç kullanılmaması daha iyi casperimInsallah yavrumBiraz uyuyabilse iyi olacak o da. Ilac da vermiyorlar ki toparlansin. Kendiliginden gececek diye bekliyoruz
başka bi ilçeye görevlendirme verdiler (sürdüler) RossumYansın geceler Pelinsu eceler
İşi bıraktın mi busum
benim arkada da bebek var, onda da öyleyseÇokkkkk inanılmazzz seni görünce hormonlarım halaya duruyor
ben sana arkadan sarılam göbeğe çarpmayayım
Sonunda sürdüler mi vay edeosizler Yaaabaşka bi ilçeye görevlendirme verdiler (sürdüler) Rossum
bende rapor aldım şimdi haftaya pazartesiye kadar geçerli
sonra napcam bilmiyorum
çıkışımı almaya çalışıyorum ki tazminat falan hakedebiliyim
evet kuzum tam bir kansız kalleşler dediğin gibiSonunda sürdüler mi vay edeosizler Yaaa
Vay insn ayrimciligi yapan kallesler
Onlar da sürünür birgün üzülme
İns tazminat alabilirsin canmm
Tesekkurler canim. Duanizi eksik etmeyin de iyilessin cocugum cabucak
Tabi ki canım dualarım seninleTesekkurler canim. Duanizi eksik etmeyin de iyilessin cocugum cabucak
Antibiyotik sevmiyorum ama boyle her gun cekmesi de beni bitiriyor. Hangisi iyi bilemedim inankiBazen ilaç kullanılmaması daha iyi casperim
Vücut alışkanlık yapmasın
Benm oğlan antibiyotik kullanmadan asla boğazları iyilesmiyor ve antibiyotiktir nefrt ettim inan
pekmez ver her sabah, biz çocuklar küçükken tereyağını eritip pekmez ekleyim biraz ısıtıp veriyorduk öksürük için,1 yasinda daha. Zencefil veremiyorum ki
Tesekkurler
Bncede boşver busum durudk yere geyikten banlanan ilk sen olma smdievet kuzum tam bir kansız kalleşler dediğin gibi
bişey demek istemiyorum siyasi olduğu için ban yemeyim...
inşallah kuzum onlar çıkarırsa da mahkeme yoluyla 7-8 ay sonra alabiliyorum
Allah bildiği gibi yapsın onları alayımda tek kaç ay sonra olursa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?