- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.021
Sen bu işlerden elini ayağını çekmeden azcik sana yollardık anacim napakHavaya azıcık libis bırak hepsini sende görüyorum
Bir de.mehlika da hahahahahahaha
Artik engel göbeğim varSen bu işlerden elini ayağını çekmeden azcik sana yollardık anacim napak
Kız agrin sizin oluyorsa dikkat et yada bosver bebeğe bişey olmasında siz yapmasanız da olurArtik engel göbeğim var
Çok agrim.oluyor bir de yapınca 30 unda kurudum
Ne kadar tereyagina ne kadar pekmez peki?pekmez ver her sabah, biz çocuklar küçükken tereyağını eritip pekmez ekleyim biraz ısıtıp veriyorduk öksürük için,
bir de kuru dut suyu, 1,5 bardak suyu kaynatıp içine 3 çorba kaşığı kuru dut koyup 7 dk kaynatıp 20 dk dinlendirip süzüyoruz,
2 ye bölüp sabah akşam içiriyoruz
göz kararı, bir kaşık tereyağına 2 kaşık pekmez olabilir,Ne kadar tereyagina ne kadar pekmez peki?
Kuru dut bulabilirsem bakayim bi marketlere
Cok tesekkurler. Bunlar oksuruge iyi gelir demi?
Onu biliyorum. Yapayim o zaman. Ama emin olamadim iste turptan. Sorun olur mu diye korktum.göz kararı, bir kaşık tereyağına 2 kaşık pekmez olabilir,
evet öksürüğe iyi geliyor,
aslında 1 yaşında olduğu için bal yiyebilir,
kara turpun baş kısmını kesip içini biraz oyup bal koyup suyunu içirebilirsiniz, tarifleri nette var
Benm aklıma neden fesatlık geldi ajsjbsbsnsn
valla benim aklıma gelmemişti, tek kalça gelmişti aklıma, şimdi okuyunca çaktımKonuştuğumuz mevzulardan mütevellit olabilir mi
az az serpiştiriyoruz işte, herkese yararlansınHavaya azıcık libis bırak hepsini sende görüyorum
Bir de.mehlika da hahahahahahaha
bana göbek möbek engel değil, kocama da engel olmasa keşkeArtik engel göbeğim var
Çok agrim.oluyor bir de yapınca 30 unda kurudum
biz bu ara hep dut suyu yapıyoruz oğluma, keçiboynuzu özü iyi gelir ciğerlere, her gün bir kaşık veriyoruz, öksürük için de faydası olurOnu biliyorum. Yapayim o zaman. Ama emin olamadim iste turptan. Sorun olur mu diye korktum.
Pekmezi yapayim bugun. Bir de dut bulursak alayim. Onu deneyim
Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır zepram,Ah ulan hayat süpriz yapıp beş bininci mja yazacaktım kaç gündür onun için bekliyorum okuyorum bi uykuya yenik düştüm yapılır mı len bu bana yeminlensize yazamasum bile ki anlaşılmasın
Ay valla oyle oldu yAAllah pusu kuranların en hayırlısıdır zepram,
şansına küs
gitmiştim bile çoktaaannnM mehlika nur ben geldim kiz gitme afiyet olsn sut
Bugunum cok yogundu dha smdi totomu yere koydum kizimi uyusun diye bekliyorum .
Kaynvaldem kaynpederm bizde yemegim yoktu hic kahvaltiya da biseyler pisirdim kaldirdm bilasik derken tatli yaptim sonra kahve su bu bilasik fasli aksama tekrar yemek cay filan ozendim bide iyi olsn diye elmden geldgnce senede sayili gun bize misafir olabiliyolar diye
Bide yarn hastane isimz var yemek isi de olmasin diye didindm bugunden
Biraz sizinle kafa dagitayim bakalm neler yaptiniz cici geldmi doktora gtmismi gerci gelse etiketlerdi benide
Yok henüz danismadm zaten yapamiorz çok şükürler olsun nefes alıyorum bu hamileliğimdeKız agrin sizin oluyorsa dikkat et yada bosver bebeğe bişey olmasında siz yapmasanız da olurdoktora danıştın mi bu durumu
:d bana serpme gözünü seveyimvalla benim aklıma gelmemişti, tek kalça gelmişti aklıma, şimdi okuyunca çaktım
az az serpiştiriyoruz işte, herkese yararlansın
bana göbek möbek engel değil, kocama da engel olmasa keşke
ah engeller engeller, 2 haftadır ben de kurudum, kuru gürültü benimki
istemeyene yok, isteyen alsın serptiklerimi:d bana serpme gözünü seveyim
Bnm var çıksın da vallaengel bnce basbaya engel
Uyuyamam Gece uyutmuyor
moralim bozuk yaaypare ackerman nerelerdesin kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?