- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.041
Ne oldu artiimoralim bozuk yagiriyorum buraya arada okuyorum ama muhabbetin ortasına pat diye dalmiyim diye yazmıyorum nasılsınız
hoca hepimize dalga geçti tüm sınıfı birakmis hepimiz 05 aldıkNe oldu artii
neden moraller bozuk bakiimmm
Neden böyle bir şey yaptı peki ? şikayet falan etseniz ? sınav kağıtlarınıza güveniyorsanızhoca hepimize dalga geçti tüm sınıfı birakmis hepimiz 05 aldıkçalıştığımız halde..
diğer sınavlardan hiç bütünlemeye kalmamam lazım ki geçeyim:/
diğer hocalarla da sorun yaşayan biri zaten. sınıfta eğitim için görev üstlenmişti bir kaç kişi vazgecince saygsizlik yaptığımızı söylemiş halbuki ben dahil çoğu kişinin alakası yok yani. şikayet edemiyoruz malesef diğer hocalarda geçen senede aynı şeyi yaptığını söylüyor. başka bütünleme sınavım olmazsa eğer bu dersin butunlemesinden de 50 alabilirsem geçiyorum ancak o şekilde. :/Neden böyle bir şey yaptı peki ? şikayet falan etseniz ? sınav kağıtlarınıza güveniyorsanız
Üzüldümm artemisdiğer hocalarla da sorun yaşayan biri zaten. sınıfta eğitim için görev üstlenmişti bir kaç kişi vazgecince saygsizlik yaptığımızı söylemiş halbuki ben dahil çoğu kişinin alakası yok yani. şikayet edemiyoruz malesef diğer hocalarda geçen senede aynı şeyi yaptığını söylüyor. başka bütünleme sınavım olmazsa eğer bu dersin butunlemesinden de 50 alabilirsem geçiyorum ancak o şekilde. :/
aaa neden kuzuumoralim bozuk yagiriyorum buraya arada okuyorum ama muhabbetin ortasına pat diye dalmiyim diye yazmıyorum nasılsınız
Üfff çok sinir oldum şimdi. Rektörlüğe filan şikayet etseniz kuzu toplu olarak, fakülteyi filan katmadan yani direkt rektörlüğe ulaşsanızdiğer hocalarla da sorun yaşayan biri zaten. sınıfta eğitim için görev üstlenmişti bir kaç kişi vazgecince saygsizlik yaptığımızı söylemiş halbuki ben dahil çoğu kişinin alakası yok yani. şikayet edemiyoruz malesef diğer hocalarda geçen senede aynı şeyi yaptığını söylüyor. başka bütünleme sınavım olmazsa eğer bu dersin butunlemesinden de 50 alabilirsem geçiyorum ancak o şekilde. :/
inşallah yaaÜzüldümm artemis
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçersin
bişey yapamıyoruz zaten herkeste bütünlemeye odaklanmış durumda şikayet edersek daha çok bilenir zor sorar zaten zor sordu ve birbirine bağlantılı sorular sordu biri yanlış diye hepsini çizmiş belli ki , doğru olanlara bile puan vermemiş 21 kişi 05 almış direkt. ,Üfff çok sinir oldum şimdi. Rektörlüğe filan şikayet etseniz kuzu toplu olarak, fakülteyi filan katmadan yani direkt rektörlüğe ulaşsanız
Ay tüh ya. Yazık vicdansız hoca. İnşallah bütünlemelerde iyi olur kuzum ne deyim Allah merhamet versin.inşallah yaa
bişey yapamıyoruz zaten herkeste bütünlemeye odaklanmış durumda şikayet edersek daha çok bilenir zor sorar zaten zor sordu ve birbirine bağlantılı sorular sordu biri yanlış diye hepsini çizmiş belli ki , doğru olanlara bile puan vermemiş 21 kişi 05 almış direkt. ,
Hayırlı olsun bebegm :)Evi halletik arkadaşlar, hayırlı uğurlu olur inşallah.
Herkese benden çayşakire yok
Allah'tan ilk sınava çalışmıştım notum yüksek bütünlemede eğer başka sınav olmazsa 40 alarak geçiyorum ,başka but kalırsa da ki kalmamasi için çok çalısicam 55 alınca geçiyorumAy tüh ya. Yazık vicdansız hoca. İnşallah bütünlemelerde iyi olur kuzum ne deyim Allah merhamet versin.
İnşallah kuzucuk. Alırsın sen sıkma canınıAllah'tan ilk sınava çalışmıştım notum yüksek bütünlemede eğer başka sınav olmazsa 40 alarak geçiyorum ,başka but kalırsa da ki kalmamasi için çok çalısicam 55 alınca geçiyorum
çok teşekkür ederim kuzum güzel enerjinin yerim iyiki varsınızİnşallah kuzucuk. Alırsın sen sıkma canını
Ayy çok gitmesem de o kütüphane ortamını bile özledimçok teşekkür ederim kuzum güzel enerjinin yerim iyiki varsınızyarınki sınav için kütüphaneye gidiyorum şimdi anca notları çıkardım geriye ezberlemek kaldı hepinizi öpüyorum ara ara gelirim ezberlerim bitince ♥
B Brunello Cicinelli kuzum öyle kurşun döken çok kişi tanıyorum içini dışını döküyor benim çalıştığım yerde vardı bonus'um harbi nerelerden gelen yerler vardı kadın yanlız alt kata inemezdi ben yada yanımda çalışan elaman inerdik korkuturlardi 3 harfliler kal gözü açık olurlar
Ben de var ama ben fal bakabiliyorum el verildi bana çünkü
Kurşun iyidir ne kadar nazar varsa çıkar batıl inançlar bunlar derler ama aslında duyduklarımiz karşında kayıtsız kalmıyoruz iste
B Brunello Cicinelli kız hep sen mugeyi çıkacam diodun bak ben çıktım
Orda bir kız var aha şimdi bakıyorum bu ben diyorum ama.ben evdeyimm
Oooo gozlerim doldu desem inanirmisin cok ozledim senjii cok gulum nerdeydin neler yaptin
Kizlar bugun pek giremedim okuyamafim etiketleyenlere donus yapmaya calistm sadece naslsiniz
B Brunello Cicinelli doktor ne dedi
B Brunello Cicinelli cicim doktora gidecektin ne dedi?
Günaydınnn Hatunlarrr
B Brunello Cicinelli girmemiş sanırım dün hiç, doktora gidecekti ne yaptı acaba ya
Canlarım ciğerlerim ben geldim.Ay valla oyle oldu yAuffff cici belki bana yazar
Ya cici bana ve diğer isteyen arkadaşlarım içinde dua et ne kadar güzel ya duygulandım desem inanır mısınCanlarım ciğerlerim ben geldim.Dün giremedim Hastahane çıkışı yemeğe gittik, geç döndük. Bugün de kız kardeşimdeyim. Beni merak eden kertenkelelerim için geldim koştum
Dün gittik randevuya öyle mutluyum ki maşallah subhanallah
Kızlar hareket ediyordu ya inanamıyorum. Elini kolunu görecek miyim derken hareket ettiğini bile görmesi beni bitirdi. Öyle duygulandım ki.Çok şükür bu kez kalbini de güzel dinletti Hatta cinsiyetini tahmin ettim dedi ama söylemedi ya
Diğer kontrolde belki tahminen söylerim, diğerinde kesin söylerim dedi.
Benim doktorum en erken dönemde bebek cinsiyetini tahmin etme konusunda ün yapmış biri zaten hiç yanılmaz derler ama du bakalım
Artık içime erkek doğuyor bu arada.
Sizler nasılsınız bakalımponcikvegece seninde mi randevun vardı balım?
kk birinci noteri hoşgeldin samoşum vallahi nerelerde bu kız diye diye bir hal olduk. Ama çalışma hayatı ile ev hayatını ilerletmek gerçekten Zor Allah yardımcın olsun minik kuzuma da Allahtan şifa diliyorum umarım şimdi iyidir
Ayy bugün duyduğum en güzel şey cicimCanlarım ciğerlerim ben geldim.Dün giremedim Hastahane çıkışı yemeğe gittik, geç döndük. Bugün de kız kardeşimdeyim. Beni merak eden kertenkelelerim için geldim koştum
Kızlar hareket ediyordu ya inanamıyorum. Elini kolunu görecek miyim derken hareket ettiğini bile görmesi beni bitirdi. Öyle duygulandım ki.Çok şükür bu kez kalbini de güzel dinletti Hatta cinsiyetini tahmin ettim dedi ama söylemedi ya
Benim doktorum en erken dönemde bebek cinsiyetini tahmin etme konusunda ün yapmış biri zaten hiç yanılmaz derler ama du bakalım
kk birinci noteri hoşgeldin samoşum vallahi nerelerde bu kız diye diye bir hal olduk. Ama çalışma hayatı ile ev hayatını ilerletmek gerçekten Zor Allah yardımcın olsun minik kuzuma da Allahtan şifa diliyorum umarım şimdi iyidir
Ay ben o küççük sarı mercimeği yirim ya gerçi artık mercimekten çok daha büyüktür ama olsunCanlarım ciğerlerim ben geldim.Dün giremedim Hastahane çıkışı yemeğe gittik, geç döndük. Bugün de kız kardeşimdeyim. Beni merak eden kertenkelelerim için geldim koştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?