Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne oldu artii
neden moraller bozuk bakiimmm
hoca hepimize dalga geçti tüm sınıfı birakmis hepimiz 05 aldık çalıştığımız halde..
diğer sınavlardan hiç bütünlemeye kalmamam lazım ki geçeyim:/

hoca hepimize dalga geçti tüm sınıfı birakmis hepimiz 05 aldık çalıştığımız halde..
diğer sınavlardan hiç bütünlemeye kalmamam lazım ki geçeyim:/
Neden böyle bir şey yaptı peki ? şikayet falan etseniz ? sınav kağıtlarınıza güveniyorsanız

Neden böyle bir şey yaptı peki ? şikayet falan etseniz ? sınav kağıtlarınıza güveniyorsanız
diğer hocalarla da sorun yaşayan biri zaten. sınıfta eğitim için görev üstlenmişti bir kaç kişi vazgecince saygsizlik yaptığımızı söylemiş halbuki ben dahil çoğu kişinin alakası yok yani. şikayet edemiyoruz malesef diğer hocalarda geçen senede aynı şeyi yaptığını söylüyor. başka bütünleme sınavım olmazsa eğer bu dersin butunlemesinden de 50 alabilirsem geçiyorum ancak o şekilde. :/

Üzüldümm artemis
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçersin

Üfff çok sinir oldum şimdi. Rektörlüğe filan şikayet etseniz kuzu toplu olarak, fakülteyi filan katmadan yani direkt rektörlüğe ulaşsanız

Üzüldümm artemis
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçersin
inşallah yaa
Üfff çok sinir oldum şimdi. Rektörlüğe filan şikayet etseniz kuzu toplu olarak, fakülteyi filan katmadan yani direkt rektörlüğe ulaşsanız
bişey yapamıyoruz zaten herkeste bütünlemeye odaklanmış durumda şikayet edersek daha çok bilenir zor sorar zaten zor sordu ve birbirine bağlantılı sorular sordu biri yanlış diye hepsini çizmiş belli ki , doğru olanlara bile puan vermemiş 21 kişi 05 almış direkt. ,

Ay tüh ya. Yazık vicdansız hoca. İnşallah bütünlemelerde iyi olur kuzum ne deyim Allah merhamet versin.

Ay tüh ya. Yazık vicdansız hoca. İnşallah bütünlemelerde iyi olur kuzum ne deyim Allah merhamet versin.
Allah'tan ilk sınava çalışmıştım notum yüksek bütünlemede eğer başka sınav olmazsa 40 alarak geçiyorum ,başka but kalırsa da ki kalmamasi için çok çalısicam 55 alınca geçiyorum

Allah'tan ilk sınava çalışmıştım notum yüksek bütünlemede eğer başka sınav olmazsa 40 alarak geçiyorum ,başka but kalırsa da ki kalmamasi için çok çalısicam 55 alınca geçiyorum
İnşallah kuzucuk. Alırsın sen sıkma canını

İnşallah kuzucuk. Alırsın sen sıkma canını
çok teşekkür ederim kuzum güzel enerjinin yerim iyiki varsınız yarınki sınav için kütüphaneye gidiyorum şimdi anca notları çıkardım geriye ezberlemek kaldı hepinizi öpüyorum ara ara gelirim ezberlerim bitince

Ayy çok gitmesem de o kütüphane ortamını bile özledim
Ne demek kuzucuk İyii çalışmalar öpüyorum

Merhaba bana kurşun döktürmem söylendi bi de kilit açma yapılıyormuş kısmet kapıları açılsın diye var mı yönlendirebileceğiniz birileri?

B Brunello Cicinelli
Canım ne yaptin doktora gittinmi
B Brunello Cicinelli kız hep sen mugeyi çıkacam diodun bak ben çıktım
Orda bir kız var aha şimdi bakıyorum bu ben diyorum ama.ben evdeyimm
İnşallaahh canım gülimmmm

B Brunello Cicinelli ile konuştun mu ? gitmiş mi kontrolee gülimm
Oooo gozlerim doldu desem inanirmisin cok ozledim senjii cok gulum nerdeydin neler yaptin

Kizlar bugun pek giremedim okuyamafim etiketleyenlere donus yapmaya calistm sadece naslsiniz

B Brunello Cicinelli doktor ne dedi
B Brunello Cicinelli cicim doktora gidecektin ne dedi?
Günaydınnn Hatunlarrr

B Brunello Cicinelli girmemiş sanırım dün hiç, doktora gidecekti ne yaptı acaba ya
ahahhaha
B Brunello Cicinelli napıyorr haberin vardır Rossum
uyuyabiliyor mu geceleri
Ay valla oyle oldu yA uffff cici belki bana yazar
Canlarım ciğerlerim ben geldim. Dün giremedim Hastahane çıkışı yemeğe gittik, geç döndük. Bugün de kız kardeşimdeyim. Beni merak eden kertenkelelerim için geldim koştum
Dün gittik randevuya öyle mutluyum ki maşallah subhanallah
Kızlar hareket ediyordu ya inanamıyorum. Elini kolunu görecek miyim derken hareket ettiğini bile görmesi beni bitirdi. Öyle duygulandım ki. Çok şükür bu kez kalbini de güzel dinletti Hatta cinsiyetini tahmin ettim dedi ama söylemedi ya
Diğer kontrolde belki tahminen söylerim, diğerinde kesin söylerim dedi.
Benim doktorum en erken dönemde bebek cinsiyetini tahmin etme konusunda ün yapmış biri zaten hiç yanılmaz derler ama du bakalım
Artık içime erkek doğuyor bu arada.
Sizler nasılsınız bakalım poncikvegece seninde mi randevun vardı balım?
kk birinci noteri hoşgeldin samoşum vallahi nerelerde bu kız diye diye bir hal olduk. Ama çalışma hayatı ile ev hayatını ilerletmek gerçekten Zor Allah yardımcın olsun minik kuzuma da Allahtan şifa diliyorum umarım şimdi iyidir

Ya cici bana ve diğer isteyen arkadaşlarım içinde dua et ne kadar güzel ya duygulandım desem inanır mısın

Ayy bugün duyduğum en güzel şey cicim maşallah, o minicik ellere doya doya dokunmak da nasip olsun
Cinsiyeti merakla bekliyoruz

İyiyim ben de çayımı koyduum accık oturuyorum

Ay ben o küççük sarı mercimeği yirim ya gerçi artık mercimekten çok daha büyüktür ama olsun
Cicim bizde iyiyiz nolsun valla daha yeni yemek yiycez sonra dizi izleriz büyük ihtimalle dışarda yağmur var çok huzurlu güzel geçiyor günler ya evde olmak müthiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…