Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cici bana ve diğer isteyen arkadaşlarım içinde dua et ne kadar güzel ya duygulandım desem inanır mısın
Yaa zebramm inşallah bizede en kısa zamanda nasip olcak seninde istediğini bilmiyordum dualarıma senide ekledim

Yok henüz danismadm zaten yapamiorz çok şükürler olsun nefes alıyorum bu hamileliğimde
Ahaha nefes aliyo musun? bu mesleğe sahip olanlar hep mi aynı aceba
Cicim maşallah Allah esirgesin bende duygulandım valla şahane biseydir eminim zepramin da dediği gibi bizlere de dua et canım dilek kapın açık olur tutar belki kimbilir bu arada hep kızın olacakmis hissi var bende başından beri :)

ben de sizleri çok özledim cayim ya sen ne kadar candan bi insansin ya yerim seni. iyiyiz diyelim iyi olalim cayim bi curcuna içinde kaldim kafami kaldiramiyom
O senjn iyiliginden candanligindan guzelim benim... yoklgnda gercekten gozlerim hep seni aradi suan kaynvaldem kaynpederm var benmde rahat girwmiyorm gun icjnde bi kosturmaca oluyor.

gitmiştim bile çoktaaannn
kolay gelsin canım, bayağı yoğun geçmiş günün,
zaten seyrek geliyorlarmış, saygını, hürmetini,ikramını iyi yap,
çünkü ne ekersek onu biçecez
Aynnende oyle yapmaya calisiyorum cnm elmden geldgnce.

B Brunello Cicinelli canim cok sevndm bebisini gormene herseyn iyi gitmesine cok yazamiyorm yogunum gece gelirim belki ama snde gece olmuyosn cnm kismet haftaya dha cok buralarda olurum jnsallah hayirli aksamla r hepinize

Ya cici bana ve diğer isteyen arkadaşlarım içinde dua et ne kadar güzel ya duygulandım desem inanır mısın
Ayy bugün duyduğum en güzel şey cicim ❤ maşallah, o minicik ellere doya doya dokunmak da nasip olsun
Cinsiyeti merakla bekliyoruz

İyiyim ben de çayımı koyduum accık oturuyorum ☺
Canım kuzularım benim çok teşekkür ederim, Hepiniz için, her isteyen için çok dua ediyorum. Rabbim isteyenlere bu heyecanları tatmayı, bu mutluluğu paylaşmayı nasip etsin
Kutsişimin, seksü şempazemin ve büşomun bebeleri olsun topikte parti vericem zaten
Olsun çayım. Sen oradaki işleri hallet misafirleri başından sav da gelirsin bol bol

Ver ver söz ben ateşli don giyecem

Zebram bugün pusuya yatmamışsın bu beni şaşırttı normal konuşuyorduk ross 60 bininci mesajı yazdın dedi bende anaa oldum zebra nerelerde
Evet büşom seni 60K ödülün için kutlarım
Yakında akrostiş şiirin seninle

Zebram bugün pusuya yatmamışsın bu beni şaşırttı normal konuşuyorduk ross 60 bininci mesajı yazdın dedi bende anaa oldum zebra nerelerde
Yemin ederim 3 gündür pusuda bekliyodum hatta yazdım görmedin mi acaba ki uyuya kalmışım hatta dedim normalde bayagı konuşurlar 3 gün benim için bitmek bilmedi hatta

Noldu kuzum neden moralin bozuk
abla hocanın haksizligina denk geldik hepimizi bıraktı ya sınıfta herkesi bütünlemeye birakti
aypare ackerman kuzum çok üzüldüm hocanın yaptığına
Ne yapmayı planlıyorsun? Bölüm başkanına falan gitseniz ya da gidip bizzat hocanın kendisine dil dökseniz işe yarar mı?
bütünlemeye çalışmaktan başka caremmyok valla malesef bu adam hep böyle yapan biri ve daha önce de böyle yapmış kimse ne uyarıyor ne de bişey diyor , zaten bizimle sınavda dalga geçti soruları anladınız heralde iyi en azından onları anlamışsınız falan diye , bildiğin dalgaya aldı . bütünlemeye gelirsiniz üzülmeyin bir sonraki sene alırsınız falan bir de kaç kişiyi mezuna bırakmış son sınıfları bile :/ psikolojik sorunları var anlayacağın.

Evet büşom seni 60K ödülün için kutlarım
Yakında akrostiş şiirin seninle
Ayy heyecanlandım
Yemin ederim 3 gündür pusuda bekliyodum hatta yazdım görmedin mi acaba ki uyuya kalmışım hatta dedim normalde bayagı konuşurlar 3 gün benim için bitmek bilmedi hatta
Hahahhah ay kız Rosss söylemese ben anlamıyordum bile nasıl takip ediyorsun ilahi ya
Ahh ahh şu üniversite hocalarının yaptığı haksızlıklar

Ayy heyecanlandım

Hahahhah ay kız Rosss söylemese ben anlamıyordum bile nasıl takip ediyorsun ilahi ya

Ahh ahh şu üniversite hocalarının yaptığı haksızlıklar

Busum benden kaçmaz bilirsin
Youlost16 pusulardan in artık nöbet vakti değil şuan namluni da al.memlekete gidebilirsin

Ah inşallah o günleri de görürmüyüm aceba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…