- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.061
Noldu kuzum neden moralin bozukmoralim bozuk yagiriyorum buraya arada okuyorum ama muhabbetin ortasına pat diye dalmiyim diye yazmıyorum nasılsınız
Yaa zebramm inşallah bizede en kısa zamanda nasip olcakYa cici bana ve diğer isteyen arkadaşlarım içinde dua et ne kadar güzel ya duygulandım desem inanır mısın
Ay canım benim cok sağolYaa zebramm inşallah bizede en kısa zamanda nasip olcakseninde istediğini bilmiyordum dualarıma senide ekledim ❤
Ahaha nefes aliyo musun?Yok henüz danismadm zaten yapamiorz çok şükürler olsun nefes alıyorum bu hamileliğimde
Cicim maşallah Allah esirgesin bende duygulandım valla şahane biseydir eminimCanlarım ciğerlerim ben geldim.Dün giremedim Hastahane çıkışı yemeğe gittik, geç döndük. Bugün de kız kardeşimdeyim. Beni merak eden kertenkelelerim için geldim koştum
Dün gittik randevuya öyle mutluyum ki maşallah subhanallah
Kızlar hareket ediyordu ya inanamıyorum. Elini kolunu görecek miyim derken hareket ettiğini bile görmesi beni bitirdi. Öyle duygulandım ki.Çok şükür bu kez kalbini de güzel dinletti Hatta cinsiyetini tahmin ettim dedi ama söylemedi ya
Diğer kontrolde belki tahminen söylerim, diğerinde kesin söylerim dedi.
Benim doktorum en erken dönemde bebek cinsiyetini tahmin etme konusunda ün yapmış biri zaten hiç yanılmaz derler ama du bakalım
Artık içime erkek doğuyor bu arada.
Sizler nasılsınız bakalım @patilibirhayat seninde mi randevun vardı balım?
@samdan hoşgeldin samoşum vallahi nerelerde bu kız diye diye bir hal olduk. Ama çalışma hayatı ile ev hayatını ilerletmek gerçekten Zor Allah yardımcın olsun minik kuzuma da Allahtan şifa diliyorum umarım şimdi iyidir
O senjn iyiliginden candanligindan guzelim benim... yoklgnda gercekten gozlerim hep seni aradi suan kaynvaldem kaynpederm var benmde rahat girwmiyorm gun icjnde bi kosturmaca oluyor.ben de sizleri çok özledim cayim yasen ne kadar candan bi insansin ya yerim seni. iyiyiz diyelim iyi olalim cayim bi curcuna içinde kaldim kafami kaldiramiyom
Aynnende oyle yapmaya calisiyorum cnm elmden geldgnce.gitmiştim bile çoktaaannn
kolay gelsin canım, bayağı yoğun geçmiş günün,
zaten seyrek geliyorlarmış, saygını, hürmetini,ikramını iyi yap,
çünkü ne ekersek onu biçecez
Ya cici bana ve diğer isteyen arkadaşlarım içinde dua et ne kadar güzel ya duygulandım desem inanır mısın
Ayy bugün duyduğum en güzel şey cicim ❤ maşallah, o minicik ellere doya doya dokunmak da nasip olsun
Cinsiyeti merakla bekliyoruz
İyiyim ben de çayımı koyduum accık oturuyorum ☺
Ay ben o küççük sarı mercimeği yirim ya gerçi artık mercimekten çok daha büyüktür ama olsun
Cicim bizde iyiyiz nolsun valla daha yeni yemek yiycez sonra dizi izleriz büyük ihtimalle dışarda yağmur var çok huzurlu güzel geçiyor günler ya evde olmak müthiş
Canım kuzularım benim çok teşekkür ederim,Ahaha nefes aliyo musun?bu mesleğe sahip olanlar hep mi aynı aceba
Cicim maşallah Allah esirgesin bende duygulandım valla şahane biseydir eminimzepramin da dediği gibi bizlere de dua et canım dilek kapın açık olur tutar belki kimbilir ❤ bu arada hep kızın olacakmis hissi var bende başından beri :)
Olsun çayım. Sen oradaki işleri hallet misafirleri başından sav da gelirsin bol bolAynnende oyle yapmaya calisiyorum cnm elmden geldgnce.
B Brunello Cicinelli canim cok sevndm bebisini gormene herseyn iyi gitmesine cok yazamiyorm yogunum gece gelirim belki ama snde gece olmuyosn cnm kismet haftaya dha cok buralarda olurum jnsallah hayirli aksamla r hepinize
Ver ver söz ben ateşli don giyecemCanım kuzularım benim çok teşekkür ederim,Hepiniz için, her isteyen için çok dua ediyorum. Rabbim isteyenlere bu heyecanları tatmayı, bu mutluluğu paylaşmayı nasip etsin
Kutsişimin, seksü şempazemin ve büşomun bebeleri olsun topikte parti vericem zaten
Olsun çayım. Sen oradaki işleri hallet misafirleri başından sav da gelirsin bol bol
Zebram bugün pusuya yatmamışsın bu beni şaşırttıVer ver söz ben ateşli don giyecem
Bak söz verdin sonra yok efendim ben alevli haşema isterim, yok efendim ben alevli don giymem dersen karışmamVer ver söz ben ateşli don giyecem
Evet büşom seni 60K ödülün için kutlarımZebram bugün pusuya yatmamışsın bu beni şaşırttınormal konuşuyorduk ross 60 bininci mesajı yazdın dedi bende anaa oldum zebra nerelerde
Ay haşema hiç aklıma gelmemiştiBak söz verdin sonra yok efendim ben alevli haşema isterim, yok efendim ben alevli don giymem dersen karışmam
Yemin ederim 3 gündür pusuda bekliyodum hatta yazdım görmedin mi acaba kiZebram bugün pusuya yatmamışsın bu beni şaşırttınormal konuşuyorduk ross 60 bininci mesajı yazdın dedi bende anaa oldum zebra nerelerde
abla hocanın haksizligina denk geldik hepimizi bıraktı yaNoldu kuzum neden moralin bozuk
bütünlemeye çalışmaktan başka caremmyok vallaaypare ackerman kuzum çok üzüldüm hocanın yaptığına
Ne yapmayı planlıyorsun? Bölüm başkanına falan gitseniz ya da gidip bizzat hocanın kendisine dil dökseniz işe yarar mı?
Ayy heyecanlandımEvet büşom seni 60K ödülün için kutlarım
Yakında akrostiş şiirin seninle
Hahahhah ay kız Rosss söylemese ben anlamıyordum bile nasıl takip ediyorsun ilahi yaYemin ederim 3 gündür pusuda bekliyodum hatta yazdım görmedin mi acaba kiuyuya kalmışım hatta dedim normalde bayagı konuşurlar 3 gün benim için bitmek bilmedi hatta
Ahh ahh şu üniversite hocalarının yaptığı haksızlıklarabla hocanın haksizligina denk geldik hepimizi bıraktı yasınıfta herkesi bütünlemeye birakti
bütünlemeye çalışmaktan başka caremmyok vallamalesef bu adam hep böyle yapan biri ve daha önce de böyle yapmış kimse ne uyarıyor ne de bişey diyor , zaten bizimle sınavda dalga geçti soruları anladınız heralde iyi en azından onları anlamışsınız falan diye , bildiğin dalgaya aldı . bütünlemeye gelirsiniz üzülmeyin bir sonraki sene alırsınız falan bir de kaç kişiyi mezuna bırakmış son sınıfları bile :/ psikolojik sorunları var anlayacağın.
Ayy heyecanlandım
Hahahhah ay kız Rosss söylemese ben anlamıyordum bile nasıl takip ediyorsun ilahi ya
Ahh ahh şu üniversite hocalarının yaptığı haksızlıklar
Ah inşallah o günleri de görürmüyüm acebaCanım kuzularım benim çok teşekkür ederim,Hepiniz için, her isteyen için çok dua ediyorum. Rabbim isteyenlere bu heyecanları tatmayı, bu mutluluğu paylaşmayı nasip etsin
Kutsişimin, seksü şempazemin ve büşomun bebeleri olsun topikte parti vericem zaten
Artık güçten düşüyor Zebra
Busum benden kaçmaz bilirsin
Youlost16 pusulardan in artık nöbet vakti değil şuan namluni da al.memlekete gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?