- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.081
Valla beş aydır yaşadığımı anladımAhaha nefes aliyo musun?bu mesleğe sahip olanlar hep mi aynı aceba
Cicim maşallah Allah esirgesin bende duygulandım valla şahane biseydir eminimzepramin da dediği gibi bizlere de dua et canım dilek kapın açık olur tutar belki kimbilir ❤ bu arada hep kızın olacakmis hissi var bende başından beri :)
Sahalara acayip dönüş yapacak gbi geliyor banaArtık güçten düşüyor Zebra
Evet büşom seni 60K ödülün için kutlarım
Yakında akrostiş şiirin seninle
Akros olmak böyle bişeyAyy heyecanlandım
Hahahhah ay kız Rosss söylemese ben anlamıyordum bile nasıl takip ediyorsun ilahi ya
Ahh ahh şu üniversite hocalarının yaptığı haksızlıklar
Köyüne geri dön diyosun yani
Busum benden kaçmaz bilirsin
Youlost16 pusulardan in artık nöbet vakti değil şuan namluni da al.memlekete gidebilirsin
:dKöyüne geri dön diyosun yani
Bundan sonra kimseye ödül bırakmayacak gibiSahalara acayip dönüş yapacak gbi geliyor bana
Gafil avlariz napalimBundan sonra kimseye ödül bırakmayacak gibi
Ya resmen uyuduğum için kaçırdım yoksa asla kaçmazdı 3 gündür girip bakıyorum bide:d
Köyün neresi bilmiyoruz ki
Şiir için pusu zamanını bilirsin sen
Allah yardımcın olsun tatlım. Sen iyi ol da. Yazmayı unutmuşum rüyama bile girdin kız seni soruyordum. Hatta mesajlarını gördüm. Ertesi gün baktım gelmişsin. İçime doğmuş yanihiç elime telefon bile alamadim ki limonsuzum. internet paketim ful duruyokreşten ariyolar onu bile görmüyorum çoğu zaman sen naptın bakalım
Cnm hayirli olsun yeni gordummEvi halletik arkadaşlar, hayırlı uğurlu olur inşallah.
Herkese benden çayşakire yok
Teşekkürler çayım, Allah razı olsunCnm hayirli olsun yeni gordumm
Zeprammm günaydınnnnGünaydın patilim naber
İyiyim şükür canım hastanede sıra bekliyorum sen nbyosunZeprammm günaydınnnn
iyiyimmm sen nasılsınnn canımmm
Bende çalışıyorumm zeprammm napayım hep aynı beaaİyiyim şükür canım hastanede sıra bekliyorum sen nbyosun❤❤
Hyırlı işler canısıBende çalışıyorumm zeprammm napayım hep aynı beaa
neden hastanedesin ? hayırdır yavrumm ciddi bir şey mi
Bebiş içinnn hmmmmmmHyırlı işler canısı
Yok ultrasona giricem onun için geldim p.tesi dr a gelmiştim de o istedi benden :) ciddi bişey yok şükür tedaviye başlayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?