- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.001
bacim ne diyorsun gii
Ama buna hile var
Bende uyguluycenn bu stratejiyiÇünkü ben stratejik bi hatunum
ben anlamiyore hicbirseyBende uyguluycenn bu stratejiyi
Kiz 6000 yakaliycam diye konsantren çok mu kuvvetli oluyor nedirÇünkü ben stratejik bi hatunum
Uuuuu çalılıklar ardında sinsi bir zepra yaşar imiiissssÇünkü ben stratejik bi hatunum
insallah insallah canımÖnce K Kendinisevenbirii nin veYoulost16 nın inşallah.
Sonra da benle @malii nin
ChocolateCookie doğurdu sayılır zaten artık onu saymıyorum
Başka yoktu dimi bizde bebe isteyen. Unutmuş olmayayım.
Gerçi ben yaparsamByNkoaLa da yapacak sözü var dırırım
yakalayabilirsenBende uyguluycenn bu stratejiyi
ahahhaha valla bi bakiyorummm mjlar bine yaklaşmış sonra veriyorum gazı kendime AhahahahKiz 6000 yakaliycam diye konsantren çok mu kuvvetli oluyor nedirarada sesin cikaydi iyiydi strateji düşünmekten yazmaya fırsat olmuyor kesin tebrikler
yaaaa işte oyle bu ikinci sinsiliğimmm ahahaha sinsi zebra oldum benUuuuu çalılıklar ardında sinsi bir zepra yaşar imiiissss
Zebraciiim zebraciiim çahall zebraciiim
Ahahahha yarıldımulenYoulost16 adını degistir bence sen kutsal çakal, kral çakal, en çakal falan yap
tebrik ederim bu arada
Kertenkelelerim benimki bugün acuk erken geldi de vakit geçirdikUyuyacağız birazdan. Ondan yazamadım
E Efruzi kuzum topikte her 1000 ve 1000 in katı mesaja denk gelenlere akrostiş şiir ödülü veriyorum. Profiline akrostiş şiir yazıyorum. Kutsal zebra da 4000.mesajı böyle arkası arkaya harfler gönderip almıştı kimseye kaptırmamak için. 5000'i şamdan alınca bu bi üzüldü. 6000.mesaj için Yine haince bir pusu kurmuş mevzu bu yani
Youlost16 ulan bölüm sonu canavarı gibisin kutsişim. Sesin soluğun çıkmıyor 1000 in katı mesajda nereden çıkıveriyorsun yemin ederim dehşete düşüyorum Nasıl hain bir pusu kuruyorsun ya
Aynen kuzumm dedima sesi cikmiyüüür bu seksü avradin kesin kötü emellerine alet etmistir dinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?