Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yokluğum da dedikodular dönmüş kulaklarm cinlamis bir de çıkma teklifleri edilmiş vay anam vaaaay ben nerelere gidem
Nerelerde yaşayam kendimi nerelere atam

İki dakika dışarı.çıktik @samdan cigim safarilere çıkmış
@brunello cicinelli mmm de aksatmamak adına kendini tutmuş ama cilvelenmis gbi sanki
Damarını attirmayin uleeeeeeee
585 denir 601. Sayfaya kdr okuyup beğenmiş bir insanm
@kendinisevenbirii çok uzuldm.kız ilişki yasaginiza çok zor sizin için bizim.için
Boyle seksu hatunlara bu yasaklar konulmamali

insallah insallah canım
Bende uyguluycenn bu stratejiyi
yakalayabilirsen
Kiz 6000 yakaliycam diye konsantren çok mu kuvvetli oluyor nedir arada sesin cikaydi iyiydistrateji düşünmekten yazmaya fırsat olmuyor kesintebrikler
ahahhaha valla bi bakiyorummm mjlar bine yaklaşmış sonra veriyorum gazı kendime Ahahahah kız takip ediyorum da işte yazmaya fırsat olmuyo
Uuuuu çalılıklar ardında sinsi bir zepra yaşar imiiissss
Zebraciiim zebraciiim çahall zebraciiim
yaaaa işte oyle bu ikinci sinsiliğimmm ahahaha sinsi zebra oldum ben

Kertenkelelerim benimki bugün acuk erken geldi de vakit geçirdik Uyuyacağız birazdan. Ondan yazamadım
E Efruzi kuzum topikte her 1000 ve 1000 in katı mesaja denk gelenlere akrostiş şiir ödülü veriyorum. Profiline akrostiş şiir yazıyorum. Kutsal zebra da 4000.mesajı böyle arkası arkaya harfler gönderip almıştı kimseye kaptırmamak için. 5000'i şamdan alınca bu bi üzüldü. 6000.mesaj için Yine haince bir pusu kurmuş mevzu bu yani
Youlost16 ulan bölüm sonu canavarı gibisin kutsişim. Sesin soluğun çıkmıyor 1000 in katı mesajda nereden çıkıveriyorsun yemin ederim dehşete düşüyorum Nasıl hain bir pusu kuruyorsun ya

ChocolateCookie kuzum bak doğru tahmin etmişiz. enişteyi fare kapanına yakalatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…