Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecen hafta gittim Dünürüm ben bidahaki 9. aydaymis oyy gadasini aldigim nasilda düsünürmüs dünürünü

ben biraz malim hep kaciriyom anlayamiyom o aşı işlerini ben doğum sonrasını da kaçırdım başa saracak galiba ikinci bebek olursa

ben biraz malim hep kaciriyom anlayamiyom o aşı işlerini ben doğum sonrasını da kaçırdım başa saracak galiba ikinci bebek olursa
Kiz kizimin kaynanasi hakkinda böyle konusma cok ayip

Oyy sizde mi yediniz feleğin aman bebeğin ayrı koyma tokadinibizim ki daha piyasa da yok hemen bizi ayrı koyuyor benim yigidimlesizin yine bebe varda onun için ara veriyonuz
Koç ikizler
Koç aslan
Koç yay
İyi anlaşan burçlardır balım
Ama yay ile anlaşıp anlaşamadığım konusunda bazen şüpheye düşüyorum. Annem malum beni çıldırtıyor,
Kurban ol sen o aneye kizzbulmuşsun yay burcu olan cilveli mi cilveli, seksü mü seksü aneyi mis gibi karı iste ellerinden öpülesice daha neetam benim kafa dengi gibi hissediyorum hep senin bu aneyi hee

Hahahaha yarildimmm gadasini aldigimm Yedik kuzum bizde yedikk ama sizinki yaman cikmis haaa daha piyasada yoh bebis ama anayla babayi ayirmis vay yaramaz

Hahahaha yarildimmm gadasini aldigimm Yedik kuzum bizde yedikk ama sizinki yaman cikmis haaa daha piyasada yoh bebis ama anayla babayi ayirmis vay yaramaz
Biz hiç alışık degülük gi nöreceesek

Valla alisiyüürsün mecbur bacim bebe icin yapmiyiverüyüsüün oluveriyor kardes kardes takiliyonn sonra tabi bi anda bi patlama yasiyorsun
Ahaha o patlamalar çok riskli ama hee boynuna ateşle yaklaşma fln yazıp asmak lazım o durumda şimdi benim herifle, kedinin cigere baktığı gibi bakıp duruyoz birbirimize bakalim

Ahaha o patlamalar çok riskli ama hee boynuna ateşle yaklaşma fln yazıp asmak lazım o durumda şimdi benim herifle, kedinin cigere baktığı gibi bakıp duruyoz birbirimize bakalim
Hahaha aynen kuzumm bizde öyle bakisip dururuhh daha cok herifim bakar bana accük sansini dener ama benim hala mide bulantim oldugu icin hassasim pek izin vermiyorum oda napsin tamam evlat icin nörek der

Hahaha aynen kuzumm bizde öyle bakisip dururuhh daha cok herifim bakar bana accük sansini dener ama benim hala mide bulantim oldugu icin hassasim pek izin vermiyorum oda napsin tamam evlat icin nörek der
Ahaha senin herif bakip şansını deniyormuş, bizde ben adama atlamamak için zor tutuyorum kendimi yarebbim ne azgın kariyim la herife bı rahat vermiyom şu yasakta bile

Ahaha senin herif bakip şansını deniyormuş, bizde ben adama atlamamak için zor tutuyorum kendimi yarebbim ne azgın kariyim la herife bı rahat vermiyom şu yasakta bile
HAhaha giiizz bende öyle bi özledimm kiii ama cok hassasim yaa olmüyüüür yapamiyohh azdik mi nördük bacim

HAhaha giiizz bende öyle bi özledimm kiii ama cok hassasim yaa olmüyüüür yapamiyohh azdik mi nördük bacim
Ahaha senin yine yasağın yokmuş, azdiysan ha gayret bıraz çabayla yol aliver yatak odana doğru,benim ateş başıma vursa da yok, yookk yok diyecek eşim az kaldı ritim tutacak adam

Ahaha senin yine yasağın yokmuş, azdiysan ha gayret bıraz çabayla yol aliver yatak odana doğru,benim ateş başıma vursa da yok, yookk yok diyecek eşim az kaldı ritim tutacak adam
Ahahah herifimi bulsam bi ama yok ki bide doktor her 10 günde bir dedi gii
Sende biraz dölek dur gii ne bu arsizlik böyle accük bebeyi düsün

Ahahah herifimi bulsam bi ama yok ki bide doktor her 10 günde bir dedi gii
Sende biraz dölek dur gii ne bu arsizlik böyle accük bebeyi düsün
Aman 10 günde bir dediyse sizde dek durun vazgectim gi sorma yasaklar daha bı dadli gelir ya insana

Aman 10 günde bir dediyse sizde dek durun vazgectim gi sorma yasaklar daha bı dadli gelir ya insana
Bilmem miii gii bizede basta kalp atisi daha alinmadigi zamanlar tümden yasaklamisti doktor Allahim bir datlandii sormaa öyle birbirimize bakip dururduk
Yasak kalkti benim bulantilar basladi sonra kusmalar falan kendime halim yogudu sonra doktor her 10 günde bir dedi falan bu günlere geldik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…