- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.981
Gecen hafta gittim Dünürüm ben bidahaki 9. aydaymisoyy gadasini aldigim nasilda düsünürmüs dünürünü
Kiz kizimin kaynanasi hakkinda böyle konusma cok ayipben biraz malim hep kaciriyom anlayamiyom o aşı işlerini ben doğum sonrasını da kaçırdımbaşa saracak galiba ikinci bebek olursa
Oyy sizde mi yediniz feleğin aman bebeğin ayrı koyma tokadiniHee guzumm manti o dedigim sip sak olur gii ni vaa bunda
Viisss visss gadasini aldigimm kötü olmus yaa bu gii eee bebe icin herseye katlanüyürüük bacim seksüü gecelerin olmamasinada bizde benim bulantilardan vs ara vermisidik anliyorum seni
Kurban ol sen o aneye kizzKoç ikizler
Koç aslan
Koç yay
İyi anlaşan burçlardır balım
Ama yay ile anlaşıp anlaşamadığım konusunda bazen şüpheye düşüyorum. Annem malum beni çıldırtıyor,
Hahahaha yarildimmm gadasini aldigimmOyy sizde mi yediniz feleğin aman bebeğin ayrı koyma tokadinibizim mi daha piyasa da yok hemen bizi ayrı koyuyor benim yigidimle sizin yine bebe varda onun için ara veriyonuz
Kurban ol sen o aneye kizzbulmuşsun yay burcu olan cilveli mi cilveli, seksü mü seksü aneyi mis gibi karı iste ellerinden öpülesice daha nee tam benim kafa dengi gibi hissediyorum hep senin bu aneyi hee
Biz hiç alışık degülük gi nöreceesekHahahaha yarildimmm gadasini aldigimmYedik kuzum bizde yedikk ama sizinki yaman cikmis haaa daha piyasada yoh bebis ama anayla babayi ayirmis vay yaramaz
Valla alisiyüürsün mecbur bacim bebe icin yapmiyiverüyüsüün oluveriyor kardes kardes takiliyonn sonra tabi bi anda bi patlama yasiyorsunBiz hiç alışık degülük gi nöreceesek
Ahaha o patlamalar çok riskli ama heeValla alisiyüürsün mecbur bacim bebe icin yapmiyiverüyüsüün oluveriyor kardes kardes takiliyonn sonra tabi bi anda bi patlama yasiyorsun
Hahaha aynen kuzummAhaha o patlamalar çok riskli ama heeboynuna ateşle yaklaşma fln yazıp asmak lazım o durumda şimdi benim herifle, kedinin cigere baktığı gibi bakıp duruyoz birbirimize bakalim
Ahaha senin herif bakip şansını deniyormuş, bizde ben adama atlamamak için zor tutuyorum kendimiHahaha aynen kuzummbizde öyle bakisip dururuhh daha cok herifim bakar bana accük sansini dener ama benim hala mide bulantim oldugu icin hassasim pek izin vermiyorum oda napsin tamam evlat icin nörek der
HAhaha giiizz bende öyle bi özledimm kiii ama cok hassasim yaa olmüyüüür yapamiyohhAhaha senin herif bakip şansını deniyormuş, bizde ben adama atlamamak için zor tutuyorum kendimiyarebbim ne azgın kariyim la herife bı rahat vermiyom şu yasakta bile
Ahaha senin yine yasağın yokmuş, azdiysan ha gayret bıraz çabayla yol aliver yatak odana doğruHAhaha giiizz bende öyle bi özledimm kiii ama cok hassasim yaa olmüyüüür yapamiyohhazdik mi nördük bacim
Ahahah herifimi bulsam bi ama yok kiAhaha senin yine yasağın yokmuş, azdiysan ha gayret bıraz çabayla yol aliver yatak odana doğru,benim ateş başıma vursa da yok, yookk yok diyecek eşim az kaldı ritim tutacak adam
Aman 10 günde bir dediyse sizde dek durun vazgectimAhahah herifimi bulsam bi ama yok kibide doktor her 10 günde bir dedi gii
Sende biraz dölek dur gii ne bu arsizlik böyle accük bebeyi düsün
Bilmem miii gii bizede basta kalp atisi daha alinmadigi zamanlar tümden yasaklamisti doktor Allahim bir datlandii sormaa öyle birbirimize bakip dururdukAman 10 günde bir dediyse sizde dek durun vazgectimgi sorma yasaklar daha bı dadli gelir ya insana
Kesinnnn sesi cikmadigina göre Allah sabahlar olmasin
cici gelice hali bu sekilde olacak》Kesinnnn sesi cikmadigina göre Allah sabahlar olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?