Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sanırım bir üyemizi şehvet zehirlenmesi dolayısıyla şehit verdik
E Efruzi nin sesi çıkmıyor.
Sanırım onu kaybettik.
Bir anda yükleme yapmayacaktık.
Topiğin ilk şehidi
Caterpie dön aramıza.
Acımız büyük

Demek yükselenin aslan
Bende bu kız neden parlıyor diyorum
Bayılırım aslanlara
Benim yükselen de yengeç. O yüzden hep ağlıyorum. Olamadı ki şöyle alçalanımız ya da yükselenimiz aslan burcu

kız benim de en sevdiğim arkadaşlarim da koc yengeç hep hele koçlar özel ilgi alanim

benim ay burcum balık. fantezi ürünü imalatçısı olmam lazım ama değilim

kız benim de en sevdiğim arkadaşlarim da koc yengeç hep hele koçlar özel ilgi alanim

benim ay burcum balık. fantezi ürünü imalatçısı olmam lazım ama değilim
İşte yanlış meslek seçimi kurbanı biri daha.
Erotük Shopçu olması gerekirken memur olan şamdanım benim. Ama merak etme halledicez
Demek koç burçlarını seversin
Kendi burcun neydi

İşte yanlış meslek seçimi kurbanı biri daha.
Erotük Shopçu olması gerekirken memur olan şamdanım benim. Ama merak etme halledicez
Demek koç burçlarını seversin
Kendi burcun neydi

ben ikizlerim yani bütün evren benim içimde, ben evrenin icindeyim. öyle felsefik, öyle girift, öyle kafa karıştırıcı, ikircikli, biktirici ama karsi konulamaz, vazgecilemez

yalnız benden iyi pazarlamaci olurmus heee

Evet öyle yükseleni alçalani filan da değil has aslan
Yaaa baştan söyleseneeeee.
Burada aslan burçlarına hayran bir Cici var
O kadar iyi anlaşırım ki aslanlarla elektriği bana çok iyi gelir.
O yüzden hep aslan burcu biriyle evlenicem derdim.
Eşim de aslan burcu gerçekten, tutturdum
Şimdi ilerideki çocuğumu aslan burcu doğurmaya çalışıcam bakalım becerebilirsem

Koç ikizler
Koç aslan
Koç yay
İyi anlaşan burçlardır balım
Ama yay ile anlaşıp anlaşamadığım konusunda bazen şüpheye düşüyorum. Annem malum beni çıldırtıyor,

Koç ikizler
Koç aslan
Koç yay
İyi anlaşan burçlardır balım
Ama yay ile anlaşıp anlaşamadığım konusunda bazen şüpheye düşüyorum. Annem malum beni çıldırtıyor,

benim de kocam yay ne onunla ne onsuz

ama anneler genelde cildirtir kızlarını beybisi benim anam da ikizler ama onda beni cildirtiyyy

benim de kocam yay ne onunla ne onsuz

ama anneler genelde cildirtir kızlarını beybisi benim anam da ikizler ama onda beni cildirtiyyy
Benim aney çok ayrı bir olay ya anlatsam roman olur
Burada birgün ifşa olursam şu aslan burcu hayranlığım yüzünden olucam çünkü yeryüzünde benden başka böyle takıntılı bir manyak yoktur bu burca
İkizler burçlarını da severim çok kafa insanlarsınız vallahi espri yeteneği on numara. Espri benim için çok kıymatlı bir husustur
Kafa ve çılgın insanlardır ikizler. Ay bir de aslan yükselen ile desteklenmiş. Kocan kıymetini bilsin bebeğim
Koç olarak koçlarla anlaşamazdım eski nişanlım koç burcuydu. Ama @RosSsS dan sonra anladım ki anlaşabiliyormışum benim eski nişanlım öküzmüş

O zaman daha kötü. Müşteri kasmıyorsa ilgi kasıyor demektir
Böyle yeşil ışık yakıp yakıp gaza basmamak bunlara delalet çiçeğim
Mıçacam ağzına o olacak su herifin Enisteme de ben sizi nerden taniyorum acaba demis enistemle de tanidik çıktılar ayaküstü. Ulan amacin ne deyip terliknen kovalamalik herif
Bilmem gerek duymadım galiba üye olmak merak ettiklerimi okuyodum cevap vermesemde oluyordu şimdi sohbet muhabbetiniz pek bi çekti..

24 yaşındayım 8 yillik evliyim 3 çocuk annesiyim
Hosgeldin cicim
Forumumuz ultra vip forum olup ayakbasti paralari cici reyize
B Brunello Cicinelli

Allah seni napmasin cici yemekde mi yimiyek. herseyiz azi karar cogu zarar

Kız @malii bin bir eşide sensin ha bu ne hız hemencik oldu bittibu dediğin mantı biliyon demi

Gı sus hemen sabah oluveriyor artık sorma gıymatıni bilememissim

Akdjsjd biz çok cooll yeni gelenler şok
Hızlı Gonzales cinsiyiz biz

ChocolateCookie kız beybisi ben hep unutuyom sormayi tetanoz aşısına ne zaman gitcen sen

ben unutmuştum sen unutma sakın
Gecen hafta gittim Dünürüm ben bidahaki 9. aydaymis oyy gadasini aldigim nasilda düsünürmüs dünürünü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…