Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk birinci noteri
beğenip kaciyürsün,
sende cici gibisin biliyürsün.
ağzına acı biber sürerim,
çok yakar biliyürsün.

insan bi günaydin dir gari

günaydın
ya benim oğlan durmuyo ki. ağlamasın diye oturup yazmiyodum. su an aglarken yazıyorum bu satırları

kahvaltı hazırlıyorum beybisi mutfağı da aksam toplamamistim ondan bakip bakip kaçıyom

Ay normalde böyle bi insan değildim ben bu kk yaptı hep bana bunları saf olan yüreciğimin gizli kapılarını açıverdi ve içerden resmen pusucu tuzakçı bir kutsiş çıkıverdi

Ay normalde böyle bi insan değildim ben bu kk yaptı hep bana bunları saf olan yüreciğimin gizli kapılarını açıverdi ve içerden resmen pusucu tuzakçı bir kutsiş çıkıverdi

içinde premses kurtarmak için yanip tutuşan bi super Mario varmis senin

bölüm sonu canavarına gelmek için akrostiş şiir topluyon resmen zebra

yakında çakallar toplanıp seni kralları ilan edecekler

günaydın
ya benim oğlan durmuyo ki. ağlamasın diye oturup yazmiyodum. su an aglarken yazıyorum bu satırları

kahvaltı hazırlıyorum beybisi mutfağı da aksam toplamamistim ondan bakip bakip kaçıyom
tamam affettim

@kendinisevenbirii çok uzuldm.kız ilişki yasaginiza çok zor sizin için bizim.için
Boyle seksu hatunlara bu yasaklar konulmamali
Sorma rossum sorma ya valla yazık ettiler benim gibi avrada lakin şuan bu satırları elimin üstünde damar yolu açılmış bı şekilde,acı içinde yazıyorumtükürem sekse mekse

Sorma rossum sorma ya valla yazık ettiler benim gibi avrada lakin şuan bu satırları elimin üstünde damar yolu açılmış bı şekilde,acı içinde yazıyorumtükürem sekse mekse
gecmis olsun gi neddin

sabrın sonu selamet beybi çok şükrü çok güzel gidiyosun ha gayret ilerdeki seksü günleri düşün

gecmis olsun gi neddin
Tup bebek tedavi aşamasındayız canım, bugün yumurtalar toplanacak nasipse şimdi odamda önlüğümü giydim,damar yolumu actirdim dinleniyorum, saatin gelmesini bekliyorum,dua edin nolur bana

Tup bebek tedavi aşamasındayız canım, bugün yumurtalar toplanacak nasipse şimdi odamda önlüğümü giydim,damar yolumu actirdim dinleniyorum, saatin gelmesini bekliyorum,dua edin nolur bana
Allah gonlunde ne varsa onu versin Insallah

Oyy Kuzumm hersey güzel gitsin gönlünce olsun InsAllah bize güzel haberler verirsin InsAllah Balküpümm

benimki evde ama bak ben burdayim
görev aşkı kutsaldır. ben bu topigi görev bildim
Kız Allah seni ne etmeye emibiz o kdr tüyoyu herif evdeyken gel sen topikte Fink at diye mi verdik,git çabuk kocanın kollarına at kendini adam evde ve sen burda

Kız Allah seni ne etmeye emibiz o kdr tüyoyu herif evdeyken gel sen topikte Fink at diye mi verdik,git çabuk kocanın kollarına at kendini adam evde ve sen burda
dersi dinleyen ama ödevini yapmayan ögrenci

kısa bi süreliğine kapalıyiz levhasi astim kuzu yoksa adam rezervasyon yaptirdi bekliyo garibim
regl bitsin bu sfer de eve gelemez kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…