- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.021
kk birinci noteri
beğenip kaciyürsün,
sende cici gibisin biliyürsün.
ağzına acı biber sürerim,
çok yakar biliyürsün.
insan bi günaydin dir gari
Ay normalde böyle bi insan değildim ben bu kk yaptı hep bana bunlarıKertenkelelerim benimki bugün acuk erken geldi de vakit geçirdikUyuyacağız birazdan. Ondan yazamadım
E Efruzi kuzum topikte her 1000 ve 1000 in katı mesaja denk gelenlere akrostiş şiir ödülü veriyorum. Profiline akrostiş şiir yazıyorum. Kutsal zebra da 4000.mesajı böyle arkası arkaya harfler gönderip almıştı kimseye kaptırmamak için. 5000'i şamdan alınca bu bi üzüldü. 6000.mesaj için Yine haince bir pusu kurmuş mevzu bu yani
Youlost16 ulan bölüm sonu canavarı gibisin kutsişim. Sesin soluğun çıkmıyor 1000 in katı mesajda nereden çıkıveriyorsun yemin ederim dehşete düşüyorum Nasıl hain bir pusu kuruyorsun ya
Ay normalde böyle bi insan değildim ben bu kk yaptı hep bana bunlarısaf olan yüreciğimin gizli kapılarını açıverdi ve içerden resmen pusucu tuzakçı bir kutsiş çıkıverdi
tamam affettimgünaydın
ya benim oğlan durmuyo ki. ağlamasın diye oturup yazmiyodum. su an aglarken yazıyorum bu satırları
kahvaltı hazırlıyorum beybisi mutfağı da aksam toplamamistim ondan bakip bakip kaçıyom
Sorma rossum sorma ya valla yazık ettiler benim gibi avrada@kendinisevenbirii çok uzuldm.kız ilişki yasaginizaçok zor sizin için bizim.için
Boyle seksu hatunlara bu yasaklar konulmamali
gecmis olsun gi neddinSorma rossum sorma ya valla yazık ettiler benim gibi avradalakin şuan bu satırları elimin üstünde damar yolu açılmış bı şekilde,acı içinde yazıyorum tükürem sekse mekse
Yok kiz bence onun herif gazı olmuştur kendi olur mu hickk birinci noteri ChocolateCookie K Kendinisevenbirii yalniz cici daha gelmedi cici gazi oldu heralde
kk birinci noteri ChocolateCookie K Kendinisevenbirii yalniz cici daha gelmedi cici gazi oldu heralde
Bi geldii geri gitti herhalde islem daha tamamlanmamistikk birinci noteri ChocolateCookie K Kendinisevenbirii yalniz cici daha gelmedi cici gazi oldu heralde
ahahah ahahahYok kiz bence onun herif gazı olmuştur kendi olur mu hic
Sorma rossum sorma ya valla yazık ettiler benim gibi avradalakin şuan bu satırları elimin üstünde damar yolu açılmış bı şekilde,acı içinde yazıyorum tükürem sekse mekse
Tup bebek tedavi aşamasındayız canım, bugün yumurtalar toplanacak nasipse şimdi odamda önlüğümü giydim,damar yolumu actirdim dinleniyorum, saatin gelmesini bekliyorum,dua edin nolur banagecmis olsun gi neddin
Allah gonlunde ne varsa onu versin InsallahTup bebek tedavi aşamasındayız canım, bugün yumurtalar toplanacak nasipse şimdi odamda önlüğümü giydim,damar yolumu actirdim dinleniyorum, saatin gelmesini bekliyorum,dua edin nolur bana
Oyy Kuzumm hersey güzel gitsin gönlünce olsun InsAllah bize güzel haberler verirsin InsAllah BalküpümmTup bebek tedavi aşamasındayız canım, bugün yumurtalar toplanacak nasipse şimdi odamda önlüğümü giydim,damar yolumu actirdim dinleniyorum, saatin gelmesini bekliyorum,dua edin nolur bana
Kız Allah seni ne etmeye emibenimki evde ama bak ben burdayim
görev aşkı kutsaldır. ben bu topigi görev bildim
Allah gonlunde ne varsa onu versin Insallah
Amiinn kızlar inşallahOyy Kuzumm hersey güzel gitsin gönlünce olsun InsAllah bize güzel haberler verirsin InsAllah Balküpümm
dersi dinleyen ama ödevini yapmayan ögrenciKız Allah seni ne etmeye emibiz o kdr tüyoyu herif evdeyken gel sen topikte Fink at diye mi verdik,git çabuk kocanın kollarına at kendini adam evde ve sen burda
Kız Allah seni ne etmeye emibiz o kdr tüyoyu herif evdeyken gel sen topikte Fink at diye mi verdik,git çabuk kocanın kollarına at kendini adam evde ve sen burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?