Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkaten ya 15 gün yok kız piyasada şimdi. Neden yedi ban acaba. Profili de kapalı bakılmıyor ki. Nefret ediyorum gizli profillerden lanet

Bende girip bişey yazayım dedim baktım sınırlı iki söylendim çıktım.
İnş okuyodur misafir olarak.
Pro değiliz ki kim okuyo görek

Hakkaten ya 15 gün yok kız piyasada şimdi. Neden yedi ban acaba. Profili de kapalı bakılmıyor ki. Nefret ediyorum gizli profillerden lanet
Canım profil kapalı olsa da, profile tıklayınca mesajlar yazan yere bas, yazdığı mesajlar çıkıyor

Bende girip bişey yazayım dedim baktım sınırlı iki söylendim çıktım.
İnş okuyodur misafir olarak.
Pro değiliz ki kim okuyo görek
Hesap gizli olunca isim görünmüyor ki altta. Ziyaretçi, misafir, üye olarak yazıyor, açık hesaplar görünüyor bir tek

Aynen öyle doğmamış doğacak jinyor cicilere acı buarada noktalama işaretlerine uymamışım örtmenim oraları görmezden gelelim
Yav senin noktalama işaretlerine kurban. Bende kk'da noktalama işaretlerine yazım kurallarına uymuyorum. Günlük hayatta çok fazla uyumaktan gına geldi çünkü. Bakmayın buradaki hallerime siz beni bir de velilerle msjlaşırken görün. de nin ki nin yazımına bile dikkat ederek son derece öğretmen stili yazıyorum da yiter kusasım geliyi bazen Geçen okullar açılmasın çocuk sesi kulağımda çınlıyor demiştim bugün de noktalama işaretlerine nefret kustum, örnek öğretmenliğimi konuşturdum yine
Allah'ım 5.yılda mesleki deformasyon yaşamaya başladım sonumu hayreyle

Canım profil kapalı olsa da, profile tıklayınca mesajlar yazan yere bas, yazdığı mesajlar çıkıyor
Misafir yazıyor işte daha ne istiyosunuz prolar
Yazmayıp topiği sırf okuyanlar yalnız
1 2 kişi topiğe yazmıyorum ama okuyorum çok komik demişti. Sanırım daha fazlalar
Minnoşlar neden gelmiyorsunuz yav gelin muhabbet edek konuşup kaynaşak.
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasıl aşık ettiniz kendinize şarkısını hediye ediyorum

Tahmin edebiliyorum malum örtmenler hataya mahal vermemeli onlar insan değil robototttt . Valla edicüüüük gidicüük buraya takıldığımdan beri şivem bile yer değiştirdi, sankim mutasyona uğradı babam duymasın konulmalarımı kendisi örtmen değil amma örtmen edasıyla kızardı güzel konuş diye

Yemin ederim şu mesleğin yüklediklerini taşımak çok zor oluyor bazen. Günlük hayatta yazım hatası yapma lüksün yok zaten hemen başlarlar vayyy sen nasıl öğretmensin. Geçen günlerde kayınpederim 3 basamaklı 2 sayıyı çarpmaya çalışıyordu döndürdü bana gözleri çarpsana kafandan diyor. Ulan ben öğretmenim sadece öğretmen. Üstün zekalı olduğumu iddia etmedim hiçbir zaman.
Eşimin başka bir akrabası oyna kazan yarışmasının programını indirmiş 12 soruya doğru cevap verirsen para ödülü kazanıyorsun. Açtı yanmda al cevapla senle biz bunu kazanırız diyor, kimisi neden kim 500 milyar istere katılmıyorsun diyor ulan herşeyi bilmek mümkün mü hayatta. Sokrates bile tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir demiş benim ne haddime
İlçe milli eğitim müdürünün okulu ziyaret edip bizi öğretmenler odasında dışarıda yırtık kot giymeyin öğretmene yakışmıyor diye azarlaması mı, her yaptığın yanlış davranışta mesleğinden vurulmak mı.. Kk da bile üstüme gelen mesleğimle vurmaya çalışır. Bir öğretmene yakışıyor mu, klasik cümle. Ondan meslek bilgimi değiştirdim hakkında bölümünden.
Ulan öğretmen olduysak ruhumuzu da üniversitede satmadık ya. Bizde insanız.
Zor anam zor gına geliyor bazen

Ahaha kız aklına mukayyet ol cicim sen bize lazımsın kendini boğma şakası nedir Allah etmeyebende ağrım yeni yeni dindi canım zor uyanmisim sadece ondan korktu herkes o kdr, şimdi hafif sancim var taburcu olucam 15 dakkadan nasipsebuda böyle geldi geçti bakalım,ama uyanınca ağrıdan az ağlamadim değil hani eşimde fırsattan istifade resim video çekmeyi ihmal etmedi hani

Oyy kıyamam ki
Genel anestezi miydi. Kusarsın da ilacı çıkarmak için kuzum haberin olsun genel anestezi sonrası öyle oluyor.
Ne kadar sürecek ağrın. Ay çok kötü ya

sen milleti yoldan cikartiyorsun. gelmeye kotkuyor yavru ceylanlar

sen milleti yoldan cikartiyorsun. gelmeye kotkuyor yavru ceylanlar
Demaaa
Kendimi bir kez daha lucifer ilan ediyorum o zaman
Kaçmayın yavru ceylanlarım gelin gelin gelin güzellerim gelin hiç acımayacak

Mutluu huzurluuu sağ vee sağlimlii günler dileriimm diyerek söze başlıyoruuum bu ara öyle uzaktan uzaktan bakanlar da ben de varım zira ya ordayım ya burda hep bi işler oluyor
Nargile hortumuyla şakaa heeee o ne güzel ekşınlı bir kendini intihar girişimi öyle aman töbe töbe Allah korusun.

Hepinizi çok seviyorum kertenkele güzellerimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…