Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İntihar girişimimin asortikliğinden anca senin gibi gerçek asortikler anlıyor işte miniğim, sen ağzının tadını biliyorsun
Yav miniğim sen nerelerdesin kurbanın olam özledik ya.
Neden gelmiyorsun Cici özler demiyor musun?
Zaten kırılmış bir kızım

Kız TV de çıkan yarışmalarda bazen öğretmenlerde oluyor birde branşlarıyla ilgili sorularda çıkıyor bilemeyebiliyorlar o an birde yani çok bişey beklenmemeli bencede insana vahiy inmiyo sonuçta doğduğunda takılma seksüm sen cıss onlar

Bilgi dediğin uçsuz bucaksız kendi branşın bile olsa herşeyi bilmek mümkün değil
Kafamı attırmasınlar beni sinirlendirmesinler dimi perüm

Oyyy Cicim canım cicim, yazmasam hatta beğeni yapamazsam bilee elimden geldiğince takipteyim okuyorum

Özledim ben dee sizleri, bir gün akşama kadar yatıp ayaklarımı uzatıp burayı altüst etmek istiyorum amaa yapamıyorum

Ben daha atanamadan deformasyon yaşayacağım korkuyorum Branşım din kültürü diye bazen mevlid okuyuculuğu teklifi aldığım da oluyo geçenlerde bir öğrencim dee bana yazmış öğretmenim yaz kuran kursuna siz gelseniz diyee, ya ben ne yapayımm

nabıyonuz karılar
B Brunello Cicinelli çiçi kız etiket yapmışın ama valla bişey anlamadım .zebranın mesajını da koymuşun araya.alta bakmak gelmedi aklıma,iki saat adımı aradım mesajda,etiket bildirimi var ama etiketim yok karı etiketi silmiş diyom
bugün hebelöş günümdeyim sanırım algılarım kıt accık

Kaç günde bir watzabına bakıyon olum sen?

Bilgi dediğin uçsuz bucaksız kendi branşın bile olsa herşeyi bilmek mümkün değil
Kafamı attırmasınlar beni sinirlendirmesinler dimi perüm
Kiz bacimm ayniisini bende yasiyordum valla ben noterlik okudum millet bana bosanma davalarini soruyordu benin bransim avukatlik degil ki noterlik bana tapularla arsalarla gelin diyürümm yohh

Zebra 6000.mesajı yazmış onun fotosunu koymuştu cici.
Sabırlı günümdeyim bugün eğitici öğretici.

içinde premses kurtarmak için yanip tutuşan bi super Mario varmis senin

bölüm sonu canavarına gelmek için akrostiş şiir topluyon resmen zebra

yakında çakallar toplanıp seni kralları ilan edecekler
Ahahaha

Cicinin akrostişleri güzel şimdi kapmak için hain tuzaklara ihtiyaç vardı bende grubun en sessiz anını yakaladım puhahahahh (kötü kahkaha ) çakallarım bundan sonra artık benim hain planlarımla yola devam edeceksiniz

İyi oglenler benim bombalettinim
Nabiorsun demiycem biliorm.kısmen hahahahahahah

Sorma rossum sorma ya valla yazık ettiler benim gibi avrada lakin şuan bu satırları elimin üstünde damar yolu açılmış bı şekilde,acı içinde yazıyorumtükürem sekse mekse
Yaaaa kiyamam
İnsanın cani acirken seksi bile dusunemiyor
Ama sana yapılmaması gereken bi hareket bu
İns güzel sonuçlar alırsınız kuzummm

İşimiz zor seninle hain kostak

Oyy kıyamam ki
Genel anestezi miydi. Kusarsın da ilacı çıkarmak için kuzum haberin olsun genel anestezi sonrası öyle oluyor.
Ne kadar sürecek ağrın. Ay çok kötü ya
Evet canım genel anestezi aldim,valla şükür kusmadim canım, ağrım uyandığımda 10 dakka kdr sürdü,kivrandirdi beni hatta ama serum kesmeyince artık kalcadanda bı ağrı kesici yiyince kurtuldum ağrıdan şükür,şimdi evde dinleniyorum,kardeşimle kuzenimi aldı geldi eşim onlar bakıyor şuan banaakşam yemeğimi falan yapıyor kızlar bakalım saolsunlar,hafif kasıklarda baskı,ağrı,kanama mevcut hala da şükür iyiyim baya açıldı gözümün önü
Yaaaa kiyamam
İnsanın cani acirken seksi bile dusunemiyor
Ama sana yapılmaması gereken bi hareket bu
İns güzel sonuçlar alırsınız kuzummm
Aynen canım valla bana hiç yapılmaması gereken bı hareketti dediğin gibi de şuan canımın derdindeyim neyleyim seksi modundayiminsallah umitliyiz canım nasip diyelim

Bi kendine gel sahalara donersn seksum benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…