- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.101
Sen istiyuur dujjKaç günde bir watzabına bakıyon olum sen?
Melekligin tam melek zebrisimYok kız aslında melek gibi insanımdır
Ahaha boşluğa düşmüş gibi hissediyorum inanır mısın bebisimBi kendine gel sahalara donersn seksum benim
Eeee sonunda B Brunello Cicinelli nin akrostik şiiri varsa bütün planlar yapılırMelekligin tam melek zebrisim
Ama haincede pusuya dusuruyon
ee ne demiş büyük üstad Funda Arar "Çivi çiviyi söker"Ahahahha bak bak grubun liderini baş çakalın basına sarmaya çalışıyo gördün mü
İnanirim bazı aksamlar bendoyle hissediyorumAhaha boşluğa düşmüş gibi hissediyorum inanır mısın bebisim
Ne demek şimdi bu sen bizi düelloya mı davet ediyorsun B Brunello Cicinelliee ne demiş büyük üstad Funda Arar "Çivi çiviyi söker"
Valla oyle oldu birazAhahahhahahaha haklisin cicinin cazibesi hepimizi kapladi
sağ köşeden tüm cazibesi ve seksülügüyle cicinelliiii
Ahahahha hadi anket yapalım bu macın Galibi kim olursağ köşeden tüm cazibesi ve seksülügüyle cicinelliiiisol köşedeeeen 6 bininci mesajin çakalııı Kutsal zebraaa
işin içinde cici varsa tahmin yapmak zor. tuş da yapabilir nakavtta olabilir
Ahahhaha kızzz ciciiii B Brunello Cicinelli bak bizi ringe çıkaracaklar haberin olsunişin içinde cici varsa tahmin yapmak zor. tuş da yapabilir nakavtta olabilir
sağ köşeden tüm cazibesi ve seksülügüyle cicinelliiiisol köşedeeeen 6 bininci mesajin çakalııı Kutsal zebraaa
Oğlum ne edirsiniz yav bi leblebi yemeye gittim ringe çıkarmışsınız beni 2 dk da.
Ya senin caziben?Ahahahhahahaha haklisin cicinin cazibesi hepimizi kapladi
findukta var miOğlum ne edirsiniz yav bi leblebi yemeye gittim ringe çıkarmışsınız beni 2 dk da.Her gidip geldiğimde kendimi farklı bir pozisyonda buluyorum
E Efruzi bu çakal dostumuzYoulost16 sadece 6000.değil, 4000.mesajın da çakalıydı
Akrostiş şiirlerim için böyle hain pusular kurması da beni kendisine hayran bıraktırmıyor diyemem hani
Şeytani de olsa insani de olsa rahmani de olsa zeka beni her daim kendisine hayran bırakır
Ama bazen topikten kayboluyorsun ya kızıcam vallahi ha, kaybolma gözümün önünden kutsişim. Sadece leblebi yemeye gidebilirsiniz sonra dönün hemen
Balım etiketler eski şekliyle kalmış eklemeyi unutmuşum, ekledim hemen bir daha olmayacak canumun içiHani bennn
Akrep burcuyum ben kendine hayran bırakmak benim işim bağlarım ben adamı kendime anlamazsınOğlum ne edirsiniz yav bi leblebi yemeye gittim ringe çıkarmışsınız beni 2 dk da.Her gidip geldiğimde kendimi farklı bir pozisyonda buluyorum
E Efruzi bu çakal dostumuzYoulost16 sadece 6000.değil, 4000.mesajın da çakalıydı
Akrostiş şiirlerim için böyle hain pusular kurması da beni kendisine hayran bıraktırmıyor diyemem hani
Şeytani de olsa insani de olsa rahmani de olsa zeka beni her daim kendisine hayran bırakır
Ama bazen topikten kayboluyorsun ya kızıcam vallahi ha, kaybolma gözümün önünden kutsişim. Sadece leblebi yemeye gidebilirsiniz sonra dönün hemen
Yavvv seni yiyerim yiyerimOyyy Cicim canım cicim, yazmasam hatta beğeni yapamazsam bilee elimden geldiğince takipteyim okuyorum
Özledim ben dee sizleri, bir gün akşama kadar yatıp ayaklarımı uzatıp burayı altüst etmek istiyorum amaa yapamıyorum
Ben daha atanamadan deformasyon yaşayacağım korkuyorumBranşım din kültürü diye bazen mevlid okuyuculuğu teklifi aldığım da oluyo geçenlerde bir öğrencim dee bana yazmış öğretmenim yaz kuran kursuna siz gelseniz diyee, ya ben ne yapayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?