Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sağ köşeden tüm cazibesi ve seksülügüyle cicinelliiii sol köşedeeeen 6 bininci mesajin çakalııı Kutsal zebraaa
Ahahhaha kızzz ciciiii B Brunello Cicinelli bak bizi ringe çıkaracaklar haberin olsun
Oğlum ne edirsiniz yav bi leblebi yemeye gittim ringe çıkarmışsınız beni 2 dk da. Her gidip geldiğimde kendimi farklı bir pozisyonda buluyorum
E Efruzi bu çakal dostumuz Youlost16 sadece 6000.değil, 4000.mesajın da çakalıydı
Akrostiş şiirlerim için böyle hain pusular kurması da beni kendisine hayran bıraktırmıyor diyemem hani
Şeytani de olsa insani de olsa rahmani de olsa zeka beni her daim kendisine hayran bırakır
Ama bazen topikten kayboluyorsun ya kızıcam vallahi ha, kaybolma gözümün önünden kutsişim. Sadece leblebi yemeye gidebilirsiniz sonra dönün hemen

findukta var mi

Balım etiketler eski şekliyle kalmış eklemeyi unutmuşum, ekledim hemen bir daha olmayacak canumun içi
Etiketsiz de gelen kuymetli kertenkelem benim
Ne ediyorsun, eşinle aran düzeldi mi?

Akrep burcuyum ben kendine hayran bırakmak benim işim bağlarım ben adamı kendime anlamazsın

Zekammm ahhh ahhh (cok mütevazıyımmm) bu zeka kimlerin kimlerin canını yaktı bi bilsen

Kız cok işim var bu aralar sünnet düğünümüz var hazırlıklar yapıyoruz yardım ediyorum sürekli

Yavvv seni yiyerim yiyerim
Yalnız din kültürü öğretmenine mevlid okutturma kafası çok iyiymiş yaratıcı buldum
Kız kardeşimin bebeğine mevlid yapıcaz mevlid okuyacak kişi nerede bulunur diye soruyor geçen
Bu yoğunluk nedir, sen atanmadan buraya hasretsin atanınca nolcak be miniğim hepten uğramazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…