Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten okuyacak bi hoca yok mu

Bulmuşlar böyle seksü bir geyşayı bakacaklar tabiki
Yumurtalar alındı. Transfer eylülde mi şimdi balım

Nerde yavrum be ne gezer, hesaplayınca fındığın kilosu mercedes arabanın kilogram fiyatından daha pahalı bunu biliyor muydunuz? Ben hesapladım
Leblebi de beyaz leblebi. 3.5 telaya aldım bakkaldan

Nerde yavrum be ne gezer, hesaplayınca fındığın kilosu mercedes arabanın kilogram fiyatından daha pahalı bunu biliyor muydunuz? Ben hesapladım
Leblebi de beyaz leblebi. 3.5 telaya aldım bakkaldan
ahahaha karadenizliler findık günune giriyorlar desene

Oo kimin sünneti. Hadi hayırlı olsun pipisini pilava katın misafirlere İkram edin
Sizin meşguliyetleriniz biticek sonra okullar açılacak ben gidicem going to go
Gerçekten okuyacak bi hoca yok mu
Var olmaz mı da benim akıllı kardeşim hocayı marketten alınan birşey sandığı için kafaya takıyor nereden bulucaz diye
Camiye sorulur kolu komşuya sorulur bulunur.
Kız kutsişim sen okuyabiliyor musun mevlid

ahahaha karadenizliler findık günune giriyorlar desene
Yok be onlarda bol, onlar şanslı
Aynı okulda çalıştığım öğretmen arkadaş vardı beni çok severdi Giresun'lu. Habire fındık, mısır unu falan hediye ederdi bana kulakları çınlasın. Atanıp gitti sonra.
O gitti gideli finduğa hasret kaldım

Ayyyy hayatta yemem Allahtan çocuklar 3 sene önce sünnet olmuşlar yoksa koyabilirlerdi belkide

okullar açılınca benimde acılıyo

Ayup ediyon haaaa okuyorum tabikiii :)

Ayyyy hayatta yemem Allahtan çocuklar 3 sene önce sünnet olmuşlar yoksa koyabilirlerdi belkide

okullar açılınca benimde acılıyo

Ayup ediyon haaaa okuyorum tabikiii :)
Her yol var sende be kutsişim.
Dini bütünlük sende
Stratejik zeka sende
Seksülük sende
Çekicilik sende
Bu ne ya..
Hergün yeniden hayran olunası

Balım etiketler eski şekliyle kalmış eklemeyi unutmuşum, ekledim hemen bir daha olmayacak canumun içi
Etiketsiz de gelen kuymetli kertenkelem benim
Ne ediyorsun, eşinle aran düzeldi mi?
Yok malesef pek sayilmaz ... idsre ediyoruz cnm..
Kiz evime kertenkele girmisti benim koca sehirde korkumdan napicagmi bilemediydim gozunu sevim kertenkele deme bana uyyyy

Kajmeriyi izledik gene giremedik profiline.
Adnan oktarın villasına daha kolay girerdim
O doğru bak. Onu izleyip ben de giremedim. Youlost16 nın da girememiştim izlememe rağmen, sonra açtı profilini baskılarıma dayanamayup. K Kendinisevenbirii ye nasıl girdim acaba şuan bende merak ettim
Hayır ne var ki bu kadar güvenlik önemlemi alıyorsunuz son mesajlarınız zaten okunuyor. Benim profilde bir tc kimlik numaram yazılı değil herşey kabak gibin ortada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…