- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.121
Gerçekten okuyacak bi hoca yok muYavvv seni yiyerim yiyerim
Yalnız din kültürü öğretmenine mevlid okutturma kafası çok iyiymiş yaratıcı buldum
Kız kardeşimin bebeğine mevlid yapıcaz mevlid okuyacak kişi nerede bulunur diye soruyor geçen
Bu yoğunluk nedir, sen atanmadan buraya hasretsin atanınca nolcak be miniğim hepten uğramazsın
Bulmuşlar böyle seksü bir geyşayı bakacaklar tabikiEvet canım genel anestezi aldim,valla şükür kusmadim canım, ağrım uyandığımda 10 dakka kdr sürdü,kivrandirdi beni hatta ama serum kesmeyince artık kalcadanda bı ağrı kesici yiyince kurtuldum ağrıdan şükür,şimdi evde dinleniyorum,kardeşimle kuzenimi aldı geldi eşim onlar bakıyor şuan banaakşam yemeğimi falan yapıyor kızlar bakalım saolsunlar ,hafif kasıklarda baskı,ağrı,kanama mevcut hala da şükür iyiyim baya açıldı gözümün önü
Aynen canım valla bana hiç yapılmaması gereken bı hareketti dediğin gibi de şuan canımın derdindeyim neyleyim seksi modundayiminsallah umitliyiz canım nasip diyelim
Nerde yavrum be ne gezer, hesaplayınca fındığın kilosu mercedes arabanın kilogram fiyatından daha pahalı bunu biliyor muydunuz? Ben hesapladımfindukta var mi
ahahahaNerde yavrum be ne gezer, hesaplayınca fındığın kilosu mercedes arabanın kilogram fiyatından daha pahalı bunu biliyor muydunuz? Ben hesapladım
Leblebi de beyaz leblebi. 3.5 telaya aldım bakkaldan
Oo kimin sünneti. Hadi hayırlı olsun pipisini pilava katın misafirlere İkram edinAkrep burcuyum ben kendine hayran bırakmak benim işim bağlarım ben adamı kendime anlamazsın
Zekammm ahhh ahhh (cok mütevazıyımmm) bu zeka kimlerin kimlerin canını yaktı bi bilsen
Kız cok işim var bu aralar sünnet düğünümüz var hazırlıklar yapıyoruz yardım ediyorum sürekli
Var olmaz mı da benim akıllı kardeşim hocayı marketten alınan birşey sandığı için kafaya takıyor nereden bulucaz diyeGerçekten okuyacak bi hoca yok mu
Yok be onlarda bol, onlar şanslıahahahakaradenizliler findık günune giriyorlar desene
Ayyyy hayatta yememOo kimin sünneti. Hadi hayırlı olsun pipisini pilava katın misafirlere İkram edin
Sizin meşguliyetleriniz biticek sonra okullar açılacak ben gidicem going to go
Var olmaz mı da benim akıllı kardeşim hocayı marketten alınan birşey sandığı için kafaya takıyor nereden bulucaz diye
Camiye sorulur kolu komşuya sorulur bulunur.
Kız kutsişim sen okuyabiliyor musun mevlid
Hıı çok çokB Brunello Cicinelli 3.5 teleye bimdedir bakkalda olsa alamazdın
Her yol var sende be kutsişim.Ayyyy hayatta yememAllahtan çocuklar 3 sene önce sünnet olmuşlar yoksa koyabilirlerdi belkide
okullar açılınca benimde acılıyo
Ayup ediyon haaaaokuyorum tabikiii :)
AhahahahhaYa senin caziben?
Nerelerimizi nerelerimizi kapladı sultanım
K Kendinisevenbirii arkadaş sınırlı profillerinizin ardında neler var
Bi girip geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun yazıcaktım yazmıyorum
2. 5 litre bedavalı kolada böyle kapak yokturKapakmı yaptın çen
2. 5 litre bedavalı kolada böyle kapak yoktur
Yalnız bonusum K Kendinisevenbirii nin profiline ben girebiliyorum sen neden giremedin ki . Biz takipleşiyoruz diye mi acaba. İzle o zaman açılır belki.
Ben sana 90 gr lık leblebiyi 3.5 teleye bulamazsın demedim.
200 gr lığı bulamazsın dedim.
Eki Görüntüle 2299230
Yok malesef pek sayilmaz ... idsre ediyoruz cnm..Balım etiketler eski şekliyle kalmış eklemeyi unutmuşum, ekledim hemen bir daha olmayacak canumun içi
Etiketsiz de gelen kuymetli kertenkelem benim
Ne ediyorsun, eşinle aran düzeldi mi?
O doğru bak. Onu izleyip ben de giremedim.Kajmeriyi izledik gene giremedik profiline.
Adnan oktarın villasına daha kolay girerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?