Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlarımmm hepinizi o kadar seviyorum ki Son günlerde sabah 5.45 te kalkıp eve 19 da döndüğümden dolayı neredeyse hiç giremiyorum ama hep aklımdasınız.
2020 yılı inşallah hepimizin hayallerinin gerçekleştiği, dualarının kabul olduğu bir yıl olur Hepinize mutlu huzurlu seneler

Köfte patates pilav yaptım yedik, kahve içtik,
Sevgili kocam ek mek almamış, bir de agzimla söyledim,
Çiğ köfte almış, aseriyor zaar
Afiyet olsun canm ellerine saglik , valla benm bile cnm ek istedi sen yaznca hamilesn canin cekmis belliki alir yarin obur gun unutmustur cnm ya...

Sen de aklımızdasın kuzum yeni yeni güzel kapılar açılsın inşallah sana daa

Teşekkürler balimm.. amin inşaallah.. bu yıl hepimiz için çok güzel olsun.

Nuba göre tahmin yapıyor musunuz kizlar

Eklentiler

• IMG-20191231-WA0003.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20191231-WA0002.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar
Bugün doktor randevum vardi
Sağda 19 mm solda 17 mm yumurtam var doktor yarin saat 4 çatlama iğnesi verdi
Bide progesteron altan fitil olarak kullan dedi
Cuma ve pazar ilişki olsun dedi
Sizce perşembe günü ignemi yaptıktan sonra ilişki olsunmu

Üst üste olabilecek her gün olsun bence morganam biz üst üste 6 gün yapmıştık.

Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm
Dün pislik geyşayla kavga ettik. Yılbaşına küs ve uyuyarak girdik.
Hayatımda geçirdiğim en kötü günlerden biriydi.
Hayal kırıklığı ve üzüntü içindeyim.
Moral olarak ve sağlık olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Umarım sizlerin yılbaşısı güzel geçmiştir

Afiyet olsun canm ellerine saglik , valla benm bile cnm ek istedi sen yaznca hamilesn canin cekmis belliki alir yarin obur gun unutmustur cnm ya...
Sağol Canım, canım çok çekmedi aslında, çayın yanında yeriz diye düşünmüştüm, yemekten sonra çıkıp alırım dedi ben de artık istemiyorum dedim,
Benim kızdığım nokta çok canım isteyip almaması değil,
ben bu durumlarda değer vermiyor demek ki, benim söylediğim şeyin önemi yok diye düşünüyorum o yüzden kızıyorum,
Kendisi sevmiyor eki ,o yüzden dikkate almadı,

Sevmedgi icin aklndan ckmistir belki al dedgn kuzum aman ya ufak seylere takilmayalm bosver

Uzuldum canm ya bu ara bi herkes iyi hissetmiyor havalardan mi nedir bizde kusuz hala anlatmak istersen dinleriz biliyosn uzme kendni bebisi

Üzüldüm canım,
Bizde de durum benzerdi, ben istediğim şeyi almadı diye bayağı cemkirdim ama hatasını anladı,
Bir de benim dediğimi almayıp kendi canının istediği şeyi almış,
Yine de uzatmadim, akşam güzel geçsin diye uğraştım ama yorgunluk uyku hali benim öküzüm ben duş alıp giyinip gelene kadar uyuklamaya başladı,
Ben gelince de hadi yatalım deyip yatağa geçti,
Sarılıp uyudu sadece ve benim zoruma gitti havai fişekler ıslıklar havada uçururken gözümden yaşlar süzülüyordu

Kiz size noldubizde yarım saat önce kavga ettik valla hiç böyle tahmin etmemiştim yeni yilin ilk günü küseceğimizi, hâlbuki dün akşam ne kadar güzeldi hem çok kızgınım hem üzgünüm niye böyle oldu anlamadım nazara geldik hepimiz bu ara sanırım

Rabbim kolaylık versin canım, şartlarınız zormuş,
Eğer orda kalıcı olursan evi taşısanız, her gün o tempo çok yorucu olur

Valla bende esimle ayri uyuduk
Normalde ayri uyumayiz
Tartıştık benimde yılbaşı kotu gecti

Hadi hayırlısı olsun canım, inşaallah birinden biri tutar,
Ben de kızımda 3 ay klomen tedavisi görmüştüm, Dr bize de gün aşırı ilişki önermişti,
3 ay sonunda hamile kaldım,çatlatma iğnesi yapılmamıştı kendiliğinden catlamisti yumurta,
Ama düşük oldu, hemen ardından adet olmadan kendiliğinden hamile kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…