Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En azından dün güzel geçmiş canım
Aranız da düzenlir inşaallah,

Canım inşallah tutar mehlikam
Benim yumurtlama yada çatlama sorunum yok ama hamile kalmak istiyorum deyince ilac verdi
Çatlama iğnesini ben istedim hamile kalma ihtimali artiyoo dedi doktor

Canım inşallah tutar mehlikam
Benim yumurtlama yada çatlama sorunum yok ama hamile kalmak istiyorum deyince ilac verdi
Çatlama iğnesini ben istedim hamile kalma ihtimali artiyoo dedi doktor
Canım hayırlısı olsun hakkınızda ben senin hamile kalacağını düşünüyorum bu ay

Rabbim kolaylık versin canım, şartlarınız zormuş,
Eğer orda kalıcı olursan evi taşısanız, her gün o tempo çok yorucu olur
Evet kuzum eğer kalıcı olacağımı anlarsam öyle yapmayı planlıyoruz, ama daha pek bişey belli değil bi süre böyle çekmem gerekiyor..

Canım hayırlısı olsun hakkınızda ben senin hamile kalacağını düşünüyorum bu ay
Ağzından bal damlıyor ❤❤
Doktor da bana dedi hamile kalma ihtimali var dedi ama nasip
İnşallah isteyen herkeze nasip olur hamilelik

Ah cicim neden kavga ettiniz ki

Doktor cuma ve pazar olsun dedi
Aklım karisik
Cici bana dua et hamilesin Duan kabul olur
Ust uste yapildigi zaman sperm kalitesi dusuk oluyormus diye duymustum emin degilim ama sonucta bi tedavidesin cnm doktorun onerdigi gunlerde deneyin bence... bildigim kadaryla sperm tahlili yapilcagi zaman bile 3 4 gun cinsel perhiz verdiriyor doktor yakn arkadasm tup bebek tedavisi gormstu de ondan bildgm kadryla ..
Allah insallah gonlune gore versin canim

Valla bende esimle ayri uyuduk
Normalde ayri uyumayiz
Tartıştık benimde yılbaşı kotu gecti
Bakin az once de yazmistim bu ara herkeste var bisey bizde uzun zamandir okadar guzel gidiyordukki mutlulktan goklerdeydim yani ... iste insanin kendi kendne bile nazari degiyor bazen ...

Uzuldum canm ya bu ara bi herkes iyi hissetmiyor havalardan mi nedir bizde kusuz hala anlatmak istersen dinleriz biliyosn uzme kendni bebisi
Doktor cuma ve pazar olsun dedi
Aklım karisik
Cici bana dua et hamilesin Duan kabul olur
Valla bende esimle ayri uyuduk
Normalde ayri uyumayiz
Tartıştık benimde yılbaşı kotu gecti
Dün için o kadar güzel planlarımız vardı ki..
Haftalardır dünü bekliyordum.
Yılbaşı ağacı alıp süsleyecektik, güzel bir sofra kuracaktık, fotoğraflar çekinecek sosyal medyadan bebeği herkese duyuracaktık..
Bebeğimin kontrollerine 1 kez gelip ben de göreyim demeyen yakuza yılbaşı için yaşadığı şehirden kalkıp çetesinin yanına geldi.
Dün eşim okul çıkışında beni aldı tutturdu hoşgeldine gidelim diye. Dün okulda çok stresli bir gün yaşadım karnım çok ağrıyordu hem iyi olmadığımı hem de o kadar plan varken böyle bir günde gitmenin gereksiz olduğunu söyledim ısrarla götürdü. Karnım ağrıya ağrıya 6 kat merdiven çıkardı. Sanki zorla götürülmemişim gibi, planlarımız yokmuş gibi birde gece 10 a doğru hazırlayacakları yılbaşı yemeğine kalalım diye ısrar etti.
Kalktık dönerken yolda kavga başladı. Ne zaman akrabalarına gitse burnundan getiriyormuşum, ben kendi ailemden akrabalık bağlarını görmemişim, beni sinirlendirse bile benim sinirlenmemem gerekiyormuşum ben bebeğime zarar veriyormuşum nasıl anneymişim.. Bağırdı çağırdı. Daha birsürü şey. Onca lafın üstüne şiddetli bir sinir ve ağlama krizi geçirdim. Hayatımda dökmediğim göz yaşını dün akşam dökmüşümdür. Azıcık içi bile acımadı ben ağlarken dahi devam etti tavrına.
Tansiyonum fırladı. Eve geldik duşa girdim ama bir türlü kendime gelemedim. O sırada sofra hazırlamış yedim sonra yattım. Geldi 1 2 özür diledi kabul etmedim. Hala ağlıyor olmama rağmen yattı, döndürdü kıçını uyudu. 10 gibi falan uyuduk.
Gece tonla kabus gördüm sürekli korkuyla uyandım, berbat bir geceydi.
2020 benim için çok özeldi. Bu yüzden her yıl olduğundan daha özel bir yılbaşı hayal etmiştim. Benim için bu tip günler önemlidir.
Sabah işe gitmiş. Bende kalktığımdan beri hala ağlıyorum. Hem hevesim kursağımda kaldı hem de eşimden ciddi manada soğudum. Ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum.
Aynı çatı altında bile durmak istemiyorum bu adamla artık.
poncikvegece
B BUSR4

Sinirin taze de oyuzden boyle diyorsn cnm hepimiz oyle diyoruz tartisinca nefret ediyoruz saniyoruz ...
Yani baya abartmis esinde hakikaten kanaman vs oldu bu durumda insan korkar ya bisey olursa diye 6 kat karnm agriyor dedgn halde cikarmak ne bileyimm esin aslnda dusunceli bi insan ama iste hepsi bazrn dusuncesiz hale gelebiliyor.. kaldiki yakuzayla ilgli dusuncelerni biliyor sana da hak veriyordu iste ne de olsa cani kani annesi nolursa olsn bu gercek degismiyor illaki bi yerlerde damarlar kabariyor

Uzuldum bukadr aglayip uzulmene yaa duzelinir elbet ama yilbasini hatrladgnda icin aciyacak iste ... geciyor da kimi teget kimi delip geciyor iste ah bu erkekler azicik ince dusunce diliyorm onlara yeni yilda

Ohaa yaa cicii delirdi mi bu geyşa cidden yürek falan mı yedi hayırdır yani şok oldum,kendi ailesine senden önce kendi tepkili degilmiydi bu adam? seni onlara karşı savunan koruyan o geysaya noldu,inanamadim yazdıklarını okuduğumda

büyük terbiyesizlik yapmış ama ısrarı için fln değil,sen aglama krizine girdiğinde karnının agridigini hamile olduğunu bile bile tavrını sürdürmüş olmasına hem şaşırdım,hem kızdım hem üzüldüm canımın içi bu soğukluk şuan normal kizginsin sende hala,ama defalarca özür dilemesi lazım güzelce gönlünü alması lazım ki affettirebilsin kendini sana,üzülme sen lütfen artık ağlama minigimizi düşün ya,babası dusunmemis ama annesi olarak sen düşün ve kendini yıpratma bak o herşeyi hissediyo biliyo büyüyo artık karnında

Bende kendisinin bambaşka bir yüzü ile karşılaştım dün. Şok içindeyim. Benim kocam ailesi için beni bu duruma düşürmüş olamaz. Düşük riski olan karısını sinir ve ağlama krizlerine sokup tansiyonunu fırlatmış olamaz.
İnanın pılımı pırtımı toplayıp anneme gitmemek için kendimi zor tutuyorum ama annemden okuluma ulaşım yok.
Cuma okul çıkışı gidip haftasonu annemde kalırım muhtemelen.
Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Gebeliğimde beni strese sokup üzen kimseyi asla gönülden affetmeyeceğim. Benim üzülmem problem değil ama bebek de etkileniyor, bu yüzden.

Sana noldu pamuğum ☹
Cicim maddiyat yüzünden tartıştık eşimle biz biraz önemli değil o yüzden iki saate düzelir bizim durum
Ama size çok üzüldüm şuan ya kırılmakta çok çok haklısın inan kocana,hafta sonu git tabi biraz ayri kalın özlesin seni,sende kafanı toplar dinlenirsin biraz hiç degilse.
Ama bence çok ciddi bı konuşma yap geysayla derim,ne bu yani noldu bı anda bu adama
Bide inan ki büyü bile gelir aklıma bu durumda çünkü son derece farklı bi geysaya dönüşmüş resmen canım senin yakuzadan herşey beklenir,tanımadığımız halde biz bile irrite olduk kendisinden sana yaptığı kötülükleri anlattiginda
Yani hamile kalmani çok isteyen bı adam,oldu diye sevinçten ağlayan adam,kanamadan ötürü çok korkan bu adama noldu ki çok şaşkınım ben

Amin teşekürler ederim canim
Dun aksam iliski olmustu bugun zaten yapmicaz yarin aksam ignemi vurduktan sonra ilişki olmasi daha iyi degilmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…