- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.861
Benimki cinsel ilişki yüzünden yorgundum ve doktor gün aşırı ilişkide bulunun dediBenmkni biliyonz mehlikayi da biliyoruz sizler anlatin hele neden tartstnz K KendinisevenbiriiLadyMorganas
Bide rahatsızdım basim catliyodu falan sonra oda kanepede uyudu ama sabah aramiz iyidiBenimki cinsel ilişki yüzünden yorgundum ve doktor gün aşırı ilişkide bulunun dedi
Bende inat yapinca kizdi
Bilemiycem cnm sen bilirsinAmin teşekürler ederim canim
Dun aksam iliski olmustu bugun zaten yapmicaz yarin aksam ignemi vurduktan sonra ilişki olmasi daha iyi degilmi
Anlayis anlayisss iste iki taraf istemedkten sonra yapmanij ne anlami var israrda blnuyo kiBenimki cinsel ilişki yüzünden yorgundum ve doktor gün aşırı ilişkide bulunun dedi
Bende inat yapinca kizdi
İşştteee ne yapalimAnlayis anlayisss iste iki taraf istemedkten sonra yapmanij ne anlami var israrda blnuyo ki
Cok sukur bu konuda hc bi zmn sknti cekmedim .. ama tabi baska konularda onlarin bizden bizimde onLrdan cektiklermz oluyoİşştteee ne yapalim
Nedir bu adamlardan çektiğimiz
Aslında eşimde anlayişlidir ama dun huysuzlaşti acaba yilbasi icinmi oyle davrandı bilemiyorumCok sukur bu konuda hc bi zmn sknti cekmedim .. ama tabi baska konularda onlarin bizden bizimde onLrdan cektiklermz oluyo
Canım çok üzüldüm, önceden planınız olmasa eşine hak verebilirdim ama planınızı bozmaması gerekirdi,Dün için o kadar güzel planlarımız vardı ki..
Haftalardır dünü bekliyordum.
Yılbaşı ağacı alıp süsleyecektik, güzel bir sofra kuracaktık, fotoğraflar çekinecek sosyal medyadan bebeği herkese duyuracaktık..
Bebeğimin kontrollerine 1 kez gelip ben de göreyim demeyen yakuza yılbaşı için yaşadığı şehirden kalkıp çetesinin yanına geldi.
Dün eşim okul çıkışında beni aldı tutturdu hoşgeldine gidelim diye. Dün okulda çok stresli bir gün yaşadım karnım çok ağrıyordu hem iyi olmadığımı hem de o kadar plan varken böyle bir günde gitmenin gereksiz olduğunu söyledim ısrarla götürdü. Karnım ağrıya ağrıya 6 kat merdiven çıkardı. Sanki zorla götürülmemişim gibi, planlarımız yokmuş gibi birde gece 10 a doğru hazırlayacakları yılbaşı yemeğine kalalım diye ısrar etti.
Kalktık dönerken yolda kavga başladı. Ne zaman akrabalarına gitse burnundan getiriyormuşum, ben kendi ailemden akrabalık bağlarını görmemişim, beni sinirlendirse bile benim sinirlenmemem gerekiyormuşum ben bebeğime zarar veriyormuşum nasıl anneymişim.. Bağırdı çağırdı. Daha birsürü şey. Onca lafın üstüne şiddetli bir sinir ve ağlama krizi geçirdim. Hayatımda dökmediğim göz yaşını dün akşam dökmüşümdür. Azıcık içi bile acımadı ben ağlarken dahi devam etti tavrına.
Tansiyonum fırladı. Eve geldik duşa girdim ama bir türlü kendime gelemedim. O sırada sofra hazırlamış yedim sonra yattım. Geldi 1 2 özür diledi kabul etmedim. Hala ağlıyor olmama rağmen yattı, döndürdü kıçını uyudu. 10 gibi falan uyuduk.
Gece tonla kabus gördüm sürekli korkuyla uyandım, berbat bir geceydi.
2020 benim için çok özeldi. Bu yüzden her yıl olduğundan daha özel bir yılbaşı hayal etmiştim. Benim için bu tip günler önemlidir.
Sabah işe gitmiş. Bende kalktığımdan beri hala ağlıyorum. Hem hevesim kursağımda kaldı hem de eşimden ciddi manada soğudum. Ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum.
Aynı çatı altında bile durmak istemiyorum bu adamla artık.
@poncikvegece
@BUSR4
Cuma dediyse Perşembe yapmayin bence, spermler artsın, bir de eşine de keçi boynuzu yedir ya da keçiboynuzu kürü var o da çok etkiliymisAmin teşekürler ederim canim
Dun aksam iliski olmustu bugun zaten yapmicaz yarin aksam ignemi vurduktan sonra ilişki olmasi daha iyi degilmi
Kesinlikle katılıyorum. Yılbaşı bana da hiç iyi gelmedi. Niye böyle oldu kiBakin az once de yazmistim bu ara herkeste var bisey bizde uzun zamandir okadar guzel gidiyordukki mutlulktan goklerdeydim yani ... iste insanin kendi kendne bile nazari degiyor bazen ...
Canım cicim ne desem kiDün için o kadar güzel planlarımız vardı ki..
Haftalardır dünü bekliyordum.
Yılbaşı ağacı alıp süsleyecektik, güzel bir sofra kuracaktık, fotoğraflar çekinecek sosyal medyadan bebeği herkese duyuracaktık..
Bebeğimin kontrollerine 1 kez gelip ben de göreyim demeyen yakuza yılbaşı için yaşadığı şehirden kalkıp çetesinin yanına geldi.
Dün eşim okul çıkışında beni aldı tutturdu hoşgeldine gidelim diye. Dün okulda çok stresli bir gün yaşadım karnım çok ağrıyordu hem iyi olmadığımı hem de o kadar plan varken böyle bir günde gitmenin gereksiz olduğunu söyledim ısrarla götürdü. Karnım ağrıya ağrıya 6 kat merdiven çıkardı. Sanki zorla götürülmemişim gibi, planlarımız yokmuş gibi birde gece 10 a doğru hazırlayacakları yılbaşı yemeğine kalalım diye ısrar etti.
Kalktık dönerken yolda kavga başladı. Ne zaman akrabalarına gitse burnundan getiriyormuşum, ben kendi ailemden akrabalık bağlarını görmemişim, beni sinirlendirse bile benim sinirlenmemem gerekiyormuşum ben bebeğime zarar veriyormuşum nasıl anneymişim.. Bağırdı çağırdı. Daha birsürü şey. Onca lafın üstüne şiddetli bir sinir ve ağlama krizi geçirdim. Hayatımda dökmediğim göz yaşını dün akşam dökmüşümdür. Azıcık içi bile acımadı ben ağlarken dahi devam etti tavrına.
Tansiyonum fırladı. Eve geldik duşa girdim ama bir türlü kendime gelemedim. O sırada sofra hazırlamış yedim sonra yattım. Geldi 1 2 özür diledi kabul etmedim. Hala ağlıyor olmama rağmen yattı, döndürdü kıçını uyudu. 10 gibi falan uyuduk.
Gece tonla kabus gördüm sürekli korkuyla uyandım, berbat bir geceydi.
2020 benim için çok özeldi. Bu yüzden her yıl olduğundan daha özel bir yılbaşı hayal etmiştim. Benim için bu tip günler önemlidir.
Sabah işe gitmiş. Bende kalktığımdan beri hala ağlıyorum. Hem hevesim kursağımda kaldı hem de eşimden ciddi manada soğudum. Ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak istiyorum.
Aynı çatı altında bile durmak istemiyorum bu adamla artık.
@poncikvegece
@BUSR4
Kizlar sacmalamayin Allah askina her zaman insanin hali vakti ruh hali ayni olmayabilir ... K Kendinisevenbirii sen de demstn buyu muyu diye en son aklima gelecek seydir yanii yapmayin etmeyin .yazılanları okudum bir yandan kafeye ciktim ders calismaya da bende cok mutsuz enerjisiz hissediyorum dunden bugunku halimle o kadar fark varki enerjimi sömürü çevremdeki insanlar hic böyle hayal etmemistim kotu gidiyor bugun canim cok sıkkın
B Brunello Cicinelli yani yanlış anlama cicim ama cok ayıp ettigi ya hani eski hallerini bilmesem ne bileyim bu adam ki bebege önem verir ailesini iyi bilir sanki büyü yapılmış gibi
Canım esimde sorun yok oyuzden kullanmiyorCuma dediyse Perşembe yapmayin bence, spermler artsın, bir de eşine de keçi boynuzu yedir ya da keçiboynuzu kürü var o da çok etkiliymis
sana ne oldu kuzummB Brunello Cicinelli eşine ben de şaşırdım cicim ya. Acaba önden aradılar adama bişeyler filan mı dediler ki. Ne bilim eşin ve o halleri çok farklı geldi hepimize. Üzüldüm.
C Cay6 senin neyin var çayım ❤
K Kendinisevenbirii ❤❤
M mehlika nur mehlikam size sevindim
aypare ackerman kuzucukk
Valla benmde canım çok sıkkın.
Kalbim kırıldısana ne oldu kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?