Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki cinsel ilişki yüzünden yorgundum ve doktor gün aşırı ilişkide bulunun dedi
Bende inat yapinca kizdi
Bide rahatsızdım basim catliyodu falan sonra oda kanepede uyudu ama sabah aramiz iyidi

Cok sukur bu konuda hc bi zmn sknti cekmedim .. ama tabi baska konularda onlarin bizden bizimde onLrdan cektiklermz oluyo
Aslında eşimde anlayişlidir ama dun huysuzlaşti acaba yilbasi icinmi oyle davrandı bilemiyorum
İlla bazi konularda biraz sıkıntı cekiyoruz

Canım çok üzüldüm, önceden planınız olmasa eşine hak verebilirdim ama planınızı bozmaması gerekirdi,
Kaldı ki sen kırmayıp gitmişsin, sattlerce kalmak istemesi niye,
Neyse planı bozmanak için kalmadınız madem yolda burnundan getirmesi kötü olmuş,
Gece özrünü kabul etseydin tatlıya bağlanırdı gonlunu alırdı ,ama sen de çok kırılmışsın anlaşılan,
Yine de çok uzatmayın canım,
Olayın sıcaklığı ve hamilelik hormonlarının etkisiyke böyle düşünüyorsun ama öyle eşinden soğuyup görmek istemicek bir durum yok

yazılanları okudum bir yandan kafeye ciktim ders calismaya da bende cok mutsuz enerjisiz hissediyorum dunden bugunku halimle o kadar fark varki enerjimi sömürü çevremdeki insanlar hic böyle hayal etmemistim kotu gidiyor bugun canim cok sıkkın
B Brunello Cicinelli yani yanlış anlama cicim ama cok ayıp ettigi ya hani eski hallerini bilmesem ne bileyim bu adam ki bebege önem verir ailesini iyi bilir sanki büyü yapılmış gibi

Amin teşekürler ederim canim
Dun aksam iliski olmustu bugun zaten yapmicaz yarin aksam ignemi vurduktan sonra ilişki olmasi daha iyi degilmi
Cuma dediyse Perşembe yapmayin bence, spermler artsın, bir de eşine de keçi boynuzu yedir ya da keçiboynuzu kürü var o da çok etkiliymis

Bakin az once de yazmistim bu ara herkeste var bisey bizde uzun zamandir okadar guzel gidiyordukki mutlulktan goklerdeydim yani ... iste insanin kendi kendne bile nazari degiyor bazen ...
Kesinlikle katılıyorum. Yılbaşı bana da hiç iyi gelmedi. Niye böyle oldu ki

Canım cicim ne desem ki dikkat et kendine.

Bizimki de tatlıya bağlandı kızlar, zaten küslük olmadı ama kırgınlık olmuştu, bugün telafi etti, sabah birlikte kahvaltı hazırladık,sonrası da güzel geçti
tatilimi da kendim yaptım,
Evde hazır paket profiterol vardı onu yaptım degerlenmis oldu,
Eşim çocuklarla markete gitti, ben de ev süpürüp WC yikicam

Kizlar sacmalamayin Allah askina her zaman insanin hali vakti ruh hali ayni olmayabilir ... K Kendinisevenbirii sen de demstn buyu muyu diye en son aklima gelecek seydir yanii yapmayin etmeyin .
Siz zaten kus kalamazsiniz malum olaylardan brbrnzden ayri kalamiyonuz pek zaar diger arkadaslara da bu kdr buyuk tepki vermeyelm nacizane

Yanlis yapmak insanoglu icin hepimiz icin bazen durduk yerde bile sarmiyormuyuz eslerimize her zaman ayni enerjide olamiyoruz cicinin esi de cogu erkege gore esinin ustune dha cok dusen bi insan tek hamlede yok saymayalm eskiden olanlari da goz onunde blundurmak gerek ..

Cuma dediyse Perşembe yapmayin bence, spermler artsın, bir de eşine de keçi boynuzu yedir ya da keçiboynuzu kürü var o da çok etkiliymis
Canım esimde sorun yok oyuzden kullanmiyor
Bakalım hayirlisi doktorun dediğin gibi yapacaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…