- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.161
Dimi çok tatlılar onlar benim aşklarim en çok değer verdiğim dostlarım Allah herkesden razı olsun böyle güzel çocuklara baktıkları için aşklarim onlar benim annesi yesin onlarıYaaaaaaaaaaaa bunlar neeeeeeeeee... Isırırım ben bunları ya. Of çok tatlılar. Bende benimkileri çekip göndereyim bir ara.
Allah razı olsun bu canlara bakan herkesten gerçekten
İnsallah canım bende senin oğlanı bitkilerini görmek isterimYaaaaaaaaaaaa bunlar neeeeeeeeee... Isırırım ben bunları ya. Of çok tatlılar. Bende benimkileri çekip göndereyim bir ara.
Allah razı olsun bu canlara bakan herkesten gerçekten
Allah hayvan sevmeyen ve rahatsız olan insanların kalbine merhamet versin. Ben öyle ne kavgalara girdim be diloşum bilsen. Eşimle kışın strafor köpüklerden ne kedi köpek evleri yapıp sokaklara koyardık sığınsınlar diye. Parçalar atarlardı. Su koysak kabı parçalar atarlardı. Sonra o pislik muhitten hayvansever bir muhite taşındık da katil olmadım. Kalpleri taşlaşmış pislikler.Hepsi benim çocuklarım şimdi çocuklar Çiftlikte kalıyor malum.bina da yaşıyorsun herkez hayvan sevgisi ne bilmiyor bende ağız burun girmekten küfür etmekten bıktim orda daha huzlular
En yakın zamanda göstericem diloşumİnsallah canım bende senin oğlanı bitkilerini görmek isterim
Öyle tabi kzum kalpleri taştan olmuş yazıklar olsun onalra kötü zulüm yapanların sonu kazık girsin bir taraflarına bak sinirlendim şimdi bizde eşimle strofordan evler yaptık sığındısinalr diye sen tut köpükleri alıp götürün su kapını alın çöpe atın yada icine toprak atın Allah ıslah etsin bu zalimleriAllah hayvan sevmeyen ve rahatsız olan insanların kalbine merhamet versin. Ben öyle ne kavgalara girdim be diloşum bilsen. Eşimle kışın strafor köpüklerden ne kedi köpek evleri yapıp sokaklara koyardık sığınsınlar diye. Parçalar atarlardı. Su koysak kabı parçalar atarlardı. Sonra o pislik muhitten hayvansever bir muhite taşındık da katil olmadım. Kalpleri taşlaşmış pislikler.
En yakın zamanda göstericem diloşum
Bacım nereye gdiomnnnGizlammm bacilammm biz InsAllah pazartesi cikiyoruz yola izin isi oldu cok Süküür❤
Ve B Brunello Cicinelli yavrumm hayirli ossunnnn kk birden yesillendi cicek acti sanki❤
Teşekküür ederim çikom vallahi yeşerdik. Fotosenteze başladık bileGizlammm bacilammm biz InsAllah pazartesi cikiyoruz yola izin isi oldu cok Süküür❤
Ve B Brunello Cicinelli yavrumm hayirli ossunnnn kk birden yesillendi cicek acti sanki❤
Cok güzel oldu valla bayildimmm benTeşekküür ederim çikom vallahi yeşerdik. Fotosenteze başladık bile
Aminnnnnnnn vallahi aklıma geldikçe bende sinirleniyorumÖyle tabi kzum kalpleri taştan olmuş yazıklar olsun onalra kötü zulüm yapanların sonu kazık girsin bir taraflarına bak sinirlendim şimdi bizde eşimle strofordan evler yaptık sığındısinalr diye sen tut köpükleri alıp götürün su kapını alın çöpe atın yada icine toprak atın Allah ıslah etsin bu zalimleri
Güle güle git güle güle gel cnm kaç gün kalacaksınGayseriii bacimmm
Gayseriii bacimmm
Sagol kuzummGüle güle git güle güle gel cnm kaç gün kalacaksın
İyi bakalım cnm sana da iyi olur gez bol bol yimek yeeee,Sagol kuzumm3 hafta bekki azcik fazla olabilir canim Annemlerde bugün yola ciktilar arabayla geliyorlar InsAllah
Sagol Kuzumm Benimm InsAllah bacimm ben yine burda olurum Kuzum firsat buldukca sizden ayri kalamam ki bacilarim özlerimhayırlı yolculuklar canım benim :) kazasız belasız gidin gelin çok eglen
Hee gii en cok ona seviniyorumm zatii sabah ögle aksam yatsi yimekİyi bakalım cnm sana da iyi olur gez bol bol yimek yeeee,
Ve senin gibi bilinçli annelerin yetiştirdiği şahane çocukların yüzü suyu hürmetine çökmüyor şamdanımAllah akıl fikir versin merhamet versin. yapmiyosun bari yapilana elleme...
bu gök bunlar yüzünden çökecek ama dilosum ve cicim gibilerin yüzü suyu hürmetine çökmüyo bence
biz yolda giderken tek tek agaclari cicekleri severiz oglumla. hayvanları sevip su yiyecek veririz. onlarla oynariz. hic bi yerimiz eksilmedi çok şükür...
anlayamicaz onları hiç. öyle bi kafanin anlaşılacak yanı yok kesinlikle
3 hafta girmeyecek misin topiğe kuzucuk?Sagol kuzumm3 hafta bekki azcik fazla olabilir canim Annemlerde bugün yola ciktilar arabayla geliyorlar InsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?