Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaaaaaaaaaa bunlar neeeeeeeeee... Isırırım ben bunları ya. Of çok tatlılar. Bende benimkileri çekip göndereyim bir ara.
Allah razı olsun bu canlara bakan herkesten gerçekten
Dimi çok tatlılar onlar benim aşklarim en çok değer verdiğim dostlarım Allah herkesden razı olsun böyle güzel çocuklara baktıkları için aşklarim onlar benim annesi yesin onları

Yaaaaaaaaaaaa bunlar neeeeeeeeee... Isırırım ben bunları ya. Of çok tatlılar. Bende benimkileri çekip göndereyim bir ara.
Allah razı olsun bu canlara bakan herkesten gerçekten
İnsallah canım bende senin oğlanı bitkilerini görmek isterim

Hepsi benim çocuklarım şimdi çocuklar Çiftlikte kalıyor malum.bina da yaşıyorsun herkez hayvan sevgisi ne bilmiyor bende ağız burun girmekten küfür etmekten bıktim orda daha huzlular
Allah hayvan sevmeyen ve rahatsız olan insanların kalbine merhamet versin. Ben öyle ne kavgalara girdim be diloşum bilsen. Eşimle kışın strafor köpüklerden ne kedi köpek evleri yapıp sokaklara koyardık sığınsınlar diye. Parçalar atarlardı. Su koysak kabı parçalar atarlardı. Sonra o pislik muhitten hayvansever bir muhite taşındık da katil olmadım. Kalpleri taşlaşmış pislikler.
İnsallah canım bende senin oğlanı bitkilerini görmek isterim
En yakın zamanda göstericem diloşum

Öyle tabi kzum kalpleri taştan olmuş yazıklar olsun onalra kötü zulüm yapanların sonu kazık girsin bir taraflarına bak sinirlendim şimdi bizde eşimle strofordan evler yaptık sığındısinalr diye sen tut köpükleri alıp götürün su kapını alın çöpe atın yada icine toprak atın Allah ıslah etsin bu zalimleri

Aminnnnnnnn vallahi aklıma geldikçe bende sinirleniyorum

Allah akıl fikir versin merhamet versin. yapmiyosun bari yapilana elleme...

bu gök bunlar yüzünden çökecek ama dilosum ve cicim gibilerin yüzü suyu hürmetine çökmüyo bence

biz yolda giderken tek tek agaclari cicekleri severiz oglumla. hayvanları sevip su yiyecek veririz. onlarla oynariz. hic bi yerimiz eksilmedi çok şükür...
anlayamicaz onları hiç. öyle bi kafanin anlaşılacak yanı yok kesinlikle

Ve senin gibi bilinçli annelerin yetiştirdiği şahane çocukların yüzü suyu hürmetine çökmüyor şamdanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…