Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok malesef pek sayilmaz ... idsre ediyoruz cnm..
Kiz evime kertenkele girmisti benim koca sehirde korkumdan napicagmi bilemediydim gozunu sevim kertenkele deme bana uyyyy
İşte o giren kertenkeleyi ben yolladım aslında.
Topiğin adına dikkat etmedin mi hiç.
Topiğe sık gelmediğin için bu bir göz dağıydı.
Eğer böyle devam edersen bir ordu kertenkele ile burun burna gelebilirsin.
Ben diyim de yine sen bilin

Böyle bişeydir belki yapmak istedikleri...
Ben allahla kul arasına karışmam tabi

Bulmuşlar böyle seksü bir geyşayı bakacaklar tabiki
Yumurtalar alındı. Transfer eylülde mi şimdi balım
Evet canım yumurtalar toplandi,bir haftadan adet olursun dedi doktorum,adetten 17 gün sonra transfer inşallah hazırla kendini dedi bakalım nasip
K Kendinisevenbirii arkadaş sınırlı profillerinizin ardında neler var

Bi girip geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun yazıcaktım yazmıyorum
Yaaa nasıl kaçırdım senin güzel msjinibide nasıl,ne zmn, hangi ara kapadım,nerelere tikladim da kapadım hiç bilmiyorumnasil açılıyorsa diyinde aciyimyada tek taraflı değilde karşılıklı takiplesince girebiliyoruz sanirimbu arada Allah razı olsun teşekkür ederim efenim cok saolun
Kiz benim elim dursa kolum durmaz nerelere girdim ciktimda halledip kapadım Allah bilirkarsilikli izliyoruz diye girebiliyorsun bence,tek biri izleyince kapaliysa yine giremiyor galibadur bonusu izliyim

Offff of aynen adindan dolayida bi urkeklik.vardi soguk geliyordu distan baknxa ama ici sicacik sizlerle doluymus

Offff of aynen adindan dolayida bi urkeklik.vardi soguk geliyordu distan baknxa ama ici sicacik sizlerle doluymus
Tabi topiğin adını kertenkele koyarsam sürüngen sevmeyenlere bir itici gelmesi çok doğal
Ama bu hayatta hep süründük be çayım, sürüngen olmucaz da napıcaz
Dışarıdan soğuk göründüğüne bakma içine girince alışıyorsun

Ahahahahaha arizonalar sürünür genelde avına öyle yaklaşır
Soğuk görünene sicaklardaniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…