- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.141
İşte o giren kertenkeleyi ben yolladım aslında.Yok malesef pek sayilmaz ... idsre ediyoruz cnm..
Kiz evime kertenkele girmisti benim koca sehirde korkumdan napicagmi bilemediydim gozunu sevim kertenkele deme bana uyyyy
O doğru bak. Onu izleyip ben de giremedim. @Kutsal zebra nın da girememiştim izlememe rağmen, sonra açtı profilini baskılarıma dayanamayup. K Kendinisevenbirii ye nasıl girdim acaba şuan bende merak ettim
Hayır ne var ki bu kadar güvenlik önemlemi alıyorsunuz son mesajlarınız zaten okunuyor. Benim profilde bir tc kimlik numaram yazılı değil herşey kabak gibin ortada.
Yaaaaaa hem yeşerdim hem yeşerttim anasını satayım nasıl mutluyum şuan
Yaaaaaa hem yeşerdim hem yeşerttim anasını satayım nasıl mutluyum şuan
Evet canım yumurtalar toplandi,bir haftadan adet olursun dedi doktorum,adetten 17 gün sonra transfer inşallah hazırla kendini dedi bakalım nasipBulmuşlar böyle seksü bir geyşayı bakacaklar tabiki
Yumurtalar alındı. Transfer eylülde mi şimdi balım
Yaaa nasıl kaçırdım senin güzel msjiniK Kendinisevenbirii arkadaş sınırlı profillerinizin ardında neler var
Bi girip geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun yazıcaktım yazmıyorum
Kiz benim elim dursa kolum durmaz nerelere girdim ciktimda halledip kapadım Allah bilirO doğru bak. Onu izleyip ben de giremedim. @Kutsal zebra nın da girememiştim izlememe rağmen, sonra açtı profilini baskılarıma dayanamayup. K Kendinisevenbirii ye nasıl girdim acaba şuan bende merak ettim
Hayır ne var ki bu kadar güvenlik önemlemi alıyorsunuz son mesajlarınız zaten okunuyor. Benim profilde bir tc kimlik numaram yazılı değil herşey kabak gibin ortada.
Offff of aynen adindan dolayida bi urkeklik.vardi soguk geliyordu distan baknxa ama ici sicacik sizlerle doluymusİşte o giren kertenkeleyi ben yolladım aslında.
Topiğin adına dikkat etmedin mi hiç.
Topiğe sık gelmediğin için bu bir göz dağıydı.
Eğer böyle devam edersen bir ordu kertenkele ile burun burna gelebilirsin.
Ben diyim de yine sen bilin
Yaaaaaaa yeşillendin mi çen bonusssssssss
Yaa şahane oldunuz kizlaaarr hayırlı olsunYaaaaaa hem yeşerdim hem yeşerttim anasını satayım nasıl mutluyum şuan
Tabi topiğin adını kertenkele koyarsam sürüngen sevmeyenlere bir itici gelmesi çok doğalOffff of aynen adindan dolayida bi urkeklik.vardi soguk geliyordu distan baknxa ama ici sicacik sizlerle doluymus
Ahahahahaha arizonalar sürünür geneldeTabi topiğin adını kertenkele koyarsam sürüngen sevmeyenlere bir itici gelmesi çok doğal
Ama bu hayatta hep süründük be çayım, sürüngen olmucaz da napıcaz
Dışarıdan soğuk göründüğüne bakma içine girince alışıyorsun
Yaaaaaaaaaaaa bunlar neeeeeeeeee... Isırırım ben bunları ya. Of çok tatlılar. Bende benimkileri çekip göndereyim bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?