Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cins işte cinsi bozuk buna diyoruz tuhaf ya değil mi ama? Annem bile diyo bende evi terkettim ama baban beni günde10 kere arıyodu diyo..
Öyle ya. Hadi baştan aramadı diyelim artık arayabilrdi? Hani eşinin bekçilik işi filan vardı onlar ne oldu. İşinde bir sorunu var mı?

Benim esimde bazen inat eder ama bende aslan burcuyum gene de bana gore dha cok idare wdip alttan alabilir sabri bana gore dha cok ama ben sabjrsizim fevriyiz mesela ikimzde ama kavgali olsak ikmznde ici uzulur ufak tefek girisimlerde bulunuruz ne bileyim evi terketmissin asiri gurur yaptiysa da adim atamiyordur sen adim atarsan yarn obur gun iyuce iflah olmaz bekle bakalm hem magdur edip hem aramamak sormamak olmaz

Saol cnm amin
Smdilik iyiyim ins zaferle cikarm bu salgindan :)

Aynen kuzum ikisi de ilgi bekliyor ikisi de ayilip bayılıyor :)
Oyy sanada kıyamam onlara da ya
Bu gece sabahladım bende benim kızda ateşlendi şükür düştü sabaha karsı.şuan ruh gibiyim .

Günaydın kızlar,daha kahvaltı hazirliyorum ben köyden de kaynanam gelmiş eltimlerdeymis sbh arayıp davet ettiler oraya gidecez akşam,ordan önce de amcam ameliyat oldu dun,onu hastanede ziyaret edecez inşallah.

Siz napiyosunuz ne var ne yok?
poncikvegece naptın patilim gitti mi şimdi tlfn

Günaydın poğaça yanaklım,
Gittiiiiii gitttiii gitttiiii diye Adile Naşit gibi avaz avaz bağırasım var

Şuan telefonsuz ama gururlu bir kadın var karşında

Günaydın poğaça yanaklım,
Gittiiiiii gitttiii gitttiiii diye Adile Naşit gibi avaz avaz bağırasım var

Şuan telefonsuz ama gururlu bir kadın var karşında
Üzülme patilim saglik olsun artık

Ayy bide yeni miydi kiz çok kötü olmuş cidden canım ama bugün yenisini alıcaksın artık sanırım
Ağustosta almıştım daha poğaça yanakkk

Yok kızzz şimdilik almıcamm biraz eski telefon bulursam onu kullanırım diyorumm, ama telefonda yok
Şuan telefonsuzum yani kafam rahat aslında elim sürekli telefona gitmiyor ama kendimi de bu şekilde milattan önce yaşayanlar gibi hissediyorum İlk insan misali
Şuan bi 5-6 milyar daha verip alasım yok ne yalan söyleyeyim; bilmiyorum ki ya aklıma geldikçe paraya üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…