- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.081
evet kac kilosun soyleseneNiye kiz habire tatli yapiyoruz diye mi merak ettinaypare ackerman
Tahmn et hayalndw kac kiloyumevet kac kilosun soylesene
Güzelim benim ağla ki içini bosaltasin zaten ağlamak iyi aslında içinde tutmamış olursun yoksa daha kötü patlarsin sonradan,ama psikolojini bozacak kadar değil zebram,sağlığında önemliBugun bi arkadaşıma çocukluğumdan beri arkadaşım olana anlattım şok oldu cok üzüldü.. ağladım anlattım ... ama içimdeki gecmiyo zoruma gidiyo ben bu adama boşuna emek vermişim köpek bak kaç gün oldu bi kere arayıp sormadı .. Allah’ımdan bulsun insalalh
Sence ben bunu dile getirir miyim tatlimK Kendinisevenbirii bide sen kac kilosun
Amannn soyleyelm nolucak da once tahmin istiyorum artemiss hayalnde nasilim bakim cok merak ettmGüzelim benim ağla ki içini bosaltasin zaten ağlamak iyi aslında içinde tutmamış olursun yoksa daha kötü patlarsin sonradan,ama psikolojini bozacak kadar değil zebram,sağlığında önemli
Kocan niye sessizliğe büründü anlam veremedim,belki de senden bekliyordur aramanı msj atmani fln,ama şiddet var diyosun ya kuzum,bu kabul edilir şey değil bana göre bı msji bile haketmiyor kocan sakın adım atma derim,ama sen belki yaşanmışlıklar diyeceksin,belki güzel zamanlariniz gelecek aklına,belki değişir diyeceksin, bilememolayın iç yüzünü de net bilmediğimiz için geniş yorum yapamıyoruz kuzum.
neyin doğru neyin yanlış olacağını ailenle birlikte oturup konuşup karar alman en güzeli olur
Sence ben bunu dile getirir miyim tatlim
Bilmiyorum cok normal gözüküyorum ama değilim ağlıyorum ama gözümden yaş gelmiyo ne kadar tuhaf...Şimdi böyle hissediyorsun ama hep böyle olmaycak. Hiç duygularını üzüntülerini bastırma içinden geldiği gibi yaşa ki atabil kutsalım. Ama kendine de dikkat et.
Kilo yaklasik da boy malesef
Bazen de hani güçlü durmalıyım diye sıkıyoruz kendimizi ama sıkma nasıl hissediyorsan öyle ol kutsalım.Bilmiyorum cok normal gözüküyorum ama değilim ağlıyorum ama gözümden yaş gelmiyo ne kadar tuhaf...
yahu kendinizle niye barisik degilsiniz biriniz boyunu yazmaz digeri kilosunuKilo yaklasik da boy malesef
Boyumu yazmam da kilo 60
Boyum kisa 150 liler diyeyim sana o yuzden gobek bolgem kilolu iste sevmedgm kisim o metabolizmam da hic iyi calismiyor cnm hizli filan degilyahu kendinizle niye barisik degilsiniz biriniz boyunu yazmaz digeri kilosunune olcak ki. kilon gayet iyiymis metabolizman hizli demekki
Bak kuzum yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler ben diyemem her gün beni dövüyodu falan ama soyle elinin tersiyle kalçama vurmuslugu var bi kere tokat attı işte bi kere kolumu cok kötü sıkmıstı bi iki tane daha var daha da bana vurdu diyemem hatta bunları da daha yapmadı ilk senemizden sonra cok pişman olduğunu söyledi ama nafile gönül kırıldı...Güzelim benim ağla ki içini bosaltasin zaten ağlamak iyi aslında içinde tutmamış olursun yoksa daha kötü patlarsin sonradan,ama psikolojini bozacak kadar değil zebram,sağlığında önemli
Kocan niye sessizliğe büründü anlam veremedim,belki de senden bekliyordur aramanı msj atmani fln,ama şiddet var diyosun ya kuzum,bu kabul edilir şey değil bana göre bı msji bile haketmiyor kocan sakın adım atma derim,ama sen belki yaşanmışlıklar diyeceksin,belki güzel zamanlariniz gelecek aklına,belki değişir diyeceksin, bilememolayın iç yüzünü de net bilmediğimiz için geniş yorum yapamıyoruz kuzum.
neyin doğru neyin yanlış olacağını ailenle birlikte oturup konuşup karar alman en güzeli olur
Sence ben bunu dile getirir miyim tatlim
Kardeşlerim var ailem ben düşersem düşer elimden geldiği kadar gülmeye konuşmaya çalışıyorum napim başka kiBazen de hani güçlü durmalıyım diye sıkıyoruz kendimizi ama sıkma nasıl hissediyorsan öyle ol kutsalım.
surekli kek yaptim kurabiye yaptim tatli yaptim derseniz ederim tabiTatli yapiyoruz habire diye kilomuzu sorarsan cekiniriz tabikiside yanii
Ben de dua ediyorum senin için. Başka neler yaşadın evliliğinde bilemiyorum ama toparlanır mı sen ister misin. Eşin sana iyi olur mu bunları hepsini etraflıca güzel bi şekilde düşünmek gerekir ama kızların da dedikleri gibi eşin ulaşmalı sanaKardeşlerim var ailem ben düşersem düşer elimden geldiği kadar gülmeye konuşmaya çalışıyorum napim başka ki
Canım anlıyorum en azından sürekliliği olan bısey değilmiş, ben hergun şiddet görüyorsun sanmıştım.Yine de bu hafifletmez durumu tabi ki senin de dediğin gibi gönül kırılmış bı kere,ve evlendiginiz ilk zmnlar diyosun üstünden geçmiş baya da süre.Bak kuzum yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler ben diyemem her gün beni dövüyodu falan ama soyle elinin tersiyle kalçama vurmuslugu var bi kere tokat attı işte bi kere kolumu cok kötü sıkmıstı bi iki tane daha var daha da bana vurdu diyemem hatta bunları da daha yapmadı ilk senemizden sonra cok pişman olduğunu söyledi ama nafile gönül kırıldı...
Sessizliğinin sebebini bende bilmiyorum benden mi bekliyo ki neden benden beklesin bi sucum yok.. ne yapmak istiyo bilmiyorum .. annem biz senin arkandayız ne karar verirsen senin kararın diyolar dön yada dönme demiyorum otur iyice düşün gitsen bidaha çekebilecek misin bu yaptıklarını diye..
Derizz bize psikolojik baski mi yapiyon sen bakennnsurekli kek yaptim kurabiye yaptim tatli yaptim derseniz ederim tabi
Tam selam verecektim ne ara geldin, ne ara gittin, kimsin sen tanisamadiktaiyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?