- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.101
O değişirse değişmek istiyorsa neden olmasın ama değişeceğini zannetmiyorum.. ben ulaşmayı düşünmüyorum ama eşyalarım yok ihtiyacım var almam lazım bekliyorum işte..Ben de dua ediyorum senin için. Başka neler yaşadın evliliğinde bilemiyorum ama toparlanır mı sen ister misin. Eşin sana iyi olur mu bunları hepsini etraflıca güzel bi şekilde düşünmek gerekir ama kızların da dedikleri gibi eşin ulaşmalı sana
Evde olmadığı bir zaman annenle filan gitsen alsan kutsalım nasıl olur kiO değişirse değişmek istiyorsa neden olmasın ama değişeceğini zannetmiyorum.. ben ulaşmayı düşünmüyorum ama eşyalarım yok ihtiyacım var almam lazım bekliyorum işte..
Anahtarım yokEvde olmadığı bir zaman annenle filan gitsen alsan kutsalım nasıl olur ki
Nasil yaa evinin anahtarini almadan mi ciktin kuzu ya bekle bakalm ilk adim snden gelmesnAnahtarım yok
Ay tüh yaAnahtarım yok
Ya elinin ayarı yok en sonki geçen hafta olmustu o zamanda kavga etmiştik elinin tersiyle kalçama vurmuştu bayagı canım yanmıştı... yani pişman olur mu bilmem cünkğ burnu yere düşse almaz. Ama üzüldüğünü düşünmüyorum üzülen insan kahveye gidip keyif yapar mı yani... hemde benim evimin buradakine ... ulan karın 10 metrelik mesafede .. gidip konuşsana sorsana parası var mı yedi mi içti mi insan merak etmez mi...Canım anlıyorum en azından sürekliliği olan bısey değilmiş, ben hergun şiddet görüyorsun sanmıştım.Yine de bu hafifletmez durumu tabi ki senin de dediğin gibi gönül kırılmış bı kere,ve evlendiginiz ilk zmnlar diyosun üstünden geçmiş baya da süre.
yani ondan sonra asla el kaldırmadı,çok pişman oldu,sevdi saydı diyosan evliliğini yıkmak istemiyosan ailenin de dediği gibi,madem arkandalar da iyice etraflıca düşün ölç tart nikah gününden bu zmna kadar olan herşeyi.
Eşin gururlu fln biriyse,çıktın gittin diye yediremiyosa yani,ilk adımı atmak istemez ama canı da gidiyodur bence,sonuçta bı anda sevginiz bitmediya,oda acı cekiyodur bence üzülüyodur senin gibi
Yine de bekle derim, sen adım atar onu ararsan yada msj atarsan belki suçlar seni üstüne gider falan biraz daha bekle bence canım,zaten bugün yarın arar,belki çıkar gelir yanına düzgünce oturur konuşursunuz bakalım.
Almadım cünkü alsaydım geri gelir diye düşünecekti ...Nasil yaa evinin anahtarini almadan mi ciktin kuzu ya bekle bakalm ilk adim snden gelmesn
Haklısın kutsalım ya, geçti üzerinden yani birkaç gün..Ya elinin ayarı yok en sonki geçen hafta olmustu o zamanda kavga etmiştik elinin tersiyle kalçama vurmuştu bayagı canım yanmıştı... yani pişman olur mu bilmem cünkğ burnu yere düşse almaz. Ama üzüldüğünü düşünmüyorum üzülen insan kahveye gidip keyif yapar mı yani... hemde benim evimin buradakine ... ulan karın 10 metrelik mesafede .. gidip konuşsana sorsana parası var mı yedi mi içti mi insan merak etmez mi...
Ben adım atmam zaten oda atmazsa biraz daha bekler olmadı bi avukata giderim yapacak bişey yok
Olsa şimdiye çoktan gidip almıştım ama... hatta bugun sınıfım kirliydi anahtar diğer çantam da kalmış sınıfı başka birine açtirdim... gidip alayım dedim anneme sordum olmaZ dedi ..Ay tüh ya
Ahhh ne diyeceğimi yapacağımı bilmiyorum... kv kp görümce de aynı... bi kere görümcem arayıp sormadı ki noldu anlat niye gittin insan sormaz mı..Haklısın kutsalım ya, geçti üzerinden yani birkaç gün..
Evet şmdi almaya gidince eşinle iletişim kurman gerekir. Bilemedim ki kutsalım ya.Olsa şimdiye çoktan gidip almıştım ama... hatta bugun sınıfım kirliydi anahtar diğer çantam da kalmış sınıfı başka birine açtirdim... gidip alayım dedim anneme sordum olmaZ dedi ..
Daha öncesinde nasıldınız eşinin ailesiyleAhhh ne diyeceğimi yapacağımı bilmiyorum... kv kp görümce de aynı... bi kere görümcem arayıp sormadı ki noldu anlat niye gittin insan sormaz mı..
Evet işte ne yapacağımı şaşırdım..Evet şmdi almaya gidince eşinle iletişim kurman gerekir. Bilemedim ki kutsalım ya.
Biraz dengesizlik var eşinde anlaşılan canim, bu durumda üzülüp düşüneceği yerde rahat rahat takılmaya devam ediyosa zaten aramamasi da normalmis, ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşallahYa elinin ayarı yok en sonki geçen hafta olmustu o zamanda kavga etmiştik elinin tersiyle kalçama vurmuştu bayagı canım yanmıştı... yani pişman olur mu bilmem cünkğ burnu yere düşse almaz. Ama üzüldüğünü düşünmüyorum üzülen insan kahveye gidip keyif yapar mı yani... hemde benim evimin buradakine ... ulan karın 10 metrelik mesafede .. gidip konuşsana sorsana parası var mı yedi mi içti mi insan merak etmez mi...
Ben adım atmam zaten oda atmazsa biraz daha bekler olmadı bi avukata giderim yapacak bişey yok
Gayet iyidik bi kere kavga etmişliğimiz yok saskınımDaha öncesinde nasıldınız eşinin ailesiyle
Kanı mı bozuk cinsi mi bozuk nedir bilmem yA ... böyle böyle verem ett işte beni...Biraz dengesizlik var eşinde anlaşılan canim, bu durumda üzülüp düşüneceği yerde rahat rahat takılmaya devam ediyosa zaten aramamasi da normalmis, ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allah Allah onların en azından arayıp sorması gerekir acaba eşin mi bişey dedi ki. Çok garibime gittiGayet iyidik bi kere kavga etmişliğimiz yok saskınım
Kv ilk geldiğim gün aradı sordu falan sonrs tamam sen bi kaç gün orda kal kafanı dinle dedi Oda orda dinlesin dedi daha da bişey demedi kapattı . Aramadı sormadılarAllah Allah onların en azından arayıp sorması gerekir acaba eşin mi bişey dedi ki. Çok garibime gitti
Galiba ciddiyetinin farkında değil eşinKv ilk geldiğim gün aradı sordu falan sonrs tamam sen bi kaç gün orda kal kafanı dinle dedi Oda orda dinlesin dedi daha da bişey demedi kapattı . Aramadı sormadılar
Cins işte cinsi bozuk buna diyoruz tuhaf ya değil mi ama? Annem bile diyo bende evi terkettim ama baban beni günde10 kere arıyodu diyo..Galiba ciddiyetinin farkında değil eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?