Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değişirse değişmek istiyorsa neden olmasın ama değişeceğini zannetmiyorum.. ben ulaşmayı düşünmüyorum ama eşyalarım yok ihtiyacım var almam lazım bekliyorum işte..

O değişirse değişmek istiyorsa neden olmasın ama değişeceğini zannetmiyorum.. ben ulaşmayı düşünmüyorum ama eşyalarım yok ihtiyacım var almam lazım bekliyorum işte..
Evde olmadığı bir zaman annenle filan gitsen alsan kutsalım nasıl olur ki

Ya elinin ayarı yok en sonki geçen hafta olmustu o zamanda kavga etmiştik elinin tersiyle kalçama vurmuştu bayagı canım yanmıştı... yani pişman olur mu bilmem cünkğ burnu yere düşse almaz. Ama üzüldüğünü düşünmüyorum üzülen insan kahveye gidip keyif yapar mı yani... hemde benim evimin buradakine ... ulan karın 10 metrelik mesafede .. gidip konuşsana sorsana parası var mı yedi mi içti mi insan merak etmez mi...

Ben adım atmam zaten oda atmazsa biraz daha bekler olmadı bi avukata giderim yapacak bişey yok

Haklısın kutsalım ya, geçti üzerinden yani birkaç gün..

Olsa şimdiye çoktan gidip almıştım ama... hatta bugun sınıfım kirliydi anahtar diğer çantam da kalmış sınıfı başka birine açtirdim... gidip alayım dedim anneme sordum olmaZ dedi ..

Haklısın kutsalım ya, geçti üzerinden yani birkaç gün..
Ahhh ne diyeceğimi yapacağımı bilmiyorum... kv kp görümce de aynı... bi kere görümcem arayıp sormadı ki noldu anlat niye gittin insan sormaz mı..

Olsa şimdiye çoktan gidip almıştım ama... hatta bugun sınıfım kirliydi anahtar diğer çantam da kalmış sınıfı başka birine açtirdim... gidip alayım dedim anneme sordum olmaZ dedi ..
Evet şmdi almaya gidince eşinle iletişim kurman gerekir. Bilemedim ki kutsalım ya.

Biraz dengesizlik var eşinde anlaşılan canim, bu durumda üzülüp düşüneceği yerde rahat rahat takılmaya devam ediyosa zaten aramamasi da normalmis, ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşallah

Biraz dengesizlik var eşinde anlaşılan canim, bu durumda üzülüp düşüneceği yerde rahat rahat takılmaya devam ediyosa zaten aramamasi da normalmis, ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kanı mı bozuk cinsi mi bozuk nedir bilmem yA ... böyle böyle verem ett işte beni...

Allah Allah onların en azından arayıp sorması gerekir acaba eşin mi bişey dedi ki. Çok garibime gitti
Kv ilk geldiğim gün aradı sordu falan sonrs tamam sen bi kaç gün orda kal kafanı dinle dedi Oda orda dinlesin dedi daha da bişey demedi kapattı . Aramadı sormadılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…