Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin Büşümm
Ben oturuyorum, kahve içiyorum sen ne yapıyorsun bakalım
iyiyim bende kuzum tezden kafamı kaldıramıyordum biraz giriyim bu kızlar napıyor dedim
telefonuna üzüldüm geçmiş olsun kuzum ya
garantisi kaskosu falan var mıydı

iyiyim bende kuzum tezden kafamı kaldıramıyordum biraz giriyim bu kızlar napıyor dedim
telefonuna üzüldüm geçmiş olsun kuzum ya
garantisi kaskosu falan var mıydı
Kız daha 4-5 aylık telefondu, garantisi vardı tabi ama; kasko yaptırmamıştım.
Çok pişman oldum 300 tl fazla verip kasko yaptırmamıştım; bileydim yaptırırdım vallahi. Gitti güzelim telefon. Oy beniiii vurunnnn vuruunnnnnn nedir bu çektiğimm zulümmmm diye avaz avaz bağırasım var

Yoksun epeydir özlüyoruz kuşum

ayy çok yeniymiş cidden yere mi düşürdün bebeyim hiç mi açılmıyor
kuzum sana gelişmeleri aktarıyım
beni sürdükleri yere gelip gitmeye alıştım
zaten 1 trenlik mesafe sonrasında otobüse biniyorum falan yol çok yormuyor beni
asıl olaya gel sürgünüm diye kimse iş vermiyor
bommmboş oturuyorum tüm gün
ben eğer eski yerimde olsam var ya
bir sürü ihalemin kesin kabulleri gelmişti bu yağmurlarda hep dışarda olacaktım arazide
dedim Allahım şer görünen şeyin arkasındaki hayır buydu demek ki
tezimi yazıyorum kitap okuyorum resmen 3,5 senedir deliler gibi çalışıyordum şimdi dinleniyorum
kimse karışmıyor birde oda verdiler mis gibi ya patili görmen lazım
akıllarınca beni pasifize ettiler
valla bana hava hoş şu yüksek lisansı bitireyim pasif kalmaya devam ediyim hiç umrumda değil
o kadar hırsızı ellemediler işinde gücünde beni ellediler bende biraz yattığım yerden maaş alıyım

Aşkımm düşürmedim ben telefonu, çalındı. Yok yani telefon ..
Dün yemeğe çıktım yanımdaydı işe geri geldim yoktu; yemek yediğim yere gittim orda da yok.. Yolda ya düşürdüm ya da biri cebimden çekti aldı. Farkettiğim de aradım kapalıydı telefonum ıphone'umu bul açıktı eşimin telefondan denedik bulamadı çünkü kapanmış büyük ihtimal alan kişi 1 saat içinde elden çıkardı 0 telefon 6 ya ben aldım 3e rahat okutmuştur.
Allah yedirmesin ne diyeyim.. Valla benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir

Salla başı al maaşı diyorsun yani en güzeli en sevdiğim boncuk gözlüm.. bir süre idare et en azından yüksek bitene kadar sonrasın da sende kendi yolunu çizersin, Allah'ın izni ile.

ayy kıyamam kuzum sana yaa
direk kapalı çaldıysa büyük ihtimalle çalınmıştır
Allahından bulsunlar ya
valla öyle diyorum patilim ben şimdi öyle rahatım ki
tezi bi bitireyim Allahın izniyle sonra üniversite kovalıycam kadro açılmasını bekliycem inşallahhh

Sen kıyamıyorsun ama kıydılar be büşüm

Hakkında hayırlısı olsun inşallah büşüm, neyi nasıl istiyorsan öyle olsun

Bebiş işini ne yaptın :)

Sen kıyamıyorsun ama kıydılar be büşüm

Hakkında hayırlısı olsun inşallah büşüm, neyi nasıl istiyorsan öyle olsun

Bebiş işini ne yaptın :)
hiçbişey yapmadım valla patilim bu ay o kadar çok şeyle uğraştım ki onu salladım gittim
adet günümü bile tam bilmiyorum valla bak o kadar saldım
zaten iş durumu böyle sallantıdayken bi süre erteleriz herhalde

Genelde boyle aklndan ciktignda ustunde durmadgnda hamile kalirlar belki seninde oyle olur

Anladım kuzum, bence de ama işin oturana kadar ne olacağı tam belli olana kadar bir süre ertelemen bebeğin sağlığı açısından da daha iyi olacaktır diye düşündüm bende..

Genelde boyle aklndan ciktignda ustunde durmadgnda hamile kalirlar belki seninde oyle olur
dediğin gibi korunmuyorum bende çayım
o kadar denedim olmadı napıyım bırakıyım dedim bakalım nolcak diye
hayırlısı olsun..
sen napıyosun nasılsın
Anladım kuzum, bence de ama işin oturana kadar ne olacağı tam belli olana kadar bir süre ertelemen bebeğin sağlığı açısından da daha iyi olacaktır diye düşündüm bende..
evet patilim ama komple bırakırsam da geri başladığımda yine olmamasından korkmuyor değilim
yani doktorum temmuzda başladıysan diğer temmuza kadar ara vermeden korunmadan dene
eğer olmazsa rahim filmi vs. detaya ineceğini söyledi
o yüzden korunmuyorum hayırlısı dedim onu çok kafama takmıyorum sadece..

Kafan rahatken hamile kalman kolaylaşır büş, korunmayın bence de,
orda kalıcı olursun bence, olmasan da tazminat vs, sonrasında daha iyi bir iş nasib olur belki belli mi olur,
işyerin de iyiymiş bence, mis gibi oda dersine çalış kitap oku, biraz da dinlenmiş olursun,
beni de 2,5 sene önce muhasebeden satınalmaya verdiler, hem ortam daha güzel hem de iş yoğunluğu daha az,
açık öğretime kayıt oldum okuyorum ne güzel

Zaten kafana takip ustunde durdugnda olmama ihtimali dha yuksek oluruna birakacaksin ben ilk kornmayi biraktgmz ay amann naslsa hemen olmaz diye hic ustunde durmadim esim heyecanlandkca bak millet 3 ay 5 ay ugrasiyor bi acele etme hemen bekleme sakn filan diyordum adetlermde duzensiz hic hemen olacagni sanmiyorm diyordum hic kafama takmadgm icin midir nedir hemen hamile kalmstm .. nasip kismet tabi bide hersey Allah gonlune gore versn isinide bebisinide kuzu

Napayim bende ayni bldgn gbi bugun icim cok daraldi hava kapalyken ck tuhaf oluyorm ben is guc yapasm yok bisey yapasm yok bugun hava da soguk cockla cikamiyorum oyle iste

inşallah mehlikam bazen üzüldüğümüz şeylerin arkası çok güzel oluyor :)
inşallah çayım her şeyin hayırlısı tabi :)
valla dediğin gibi hava kapalı olunca insan daralıyor ya hiçbişey yapası gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…