Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim sen kizinj bi doktora goturcektin ne yaptiniz
Götürdüm kuzum işitme testi yapıldı zaten işitmesinde bizce sıkıntı yoktu da doktor yine bakılsın dedi şükür iyi cıktı konuşmasını etkileyecek bişey değilmiş konuşması zamanla okula başladığında falan düzelir dedi tekrar çocuk psikiyatriye gidecez 3 ay sonra gelin demişti.

Anladim gulum ya kafana takma hoc konusmuyor degil ya ilerler konusmasi erkek cocklarda genelde gec konusurlar 5 6 yasina dogru netlesir filan sorun yokmus sukur kizinda da oyle olacaktir ozaman

Kıyamam sana
Keşke bulunabilse
Aniden bı yeeden çıksa ve şarjı bitmiş olsa
Bu kdr da polyannacilik ancak bende olurdu zaten

Anladim gulum ya kafana takma hoc konusmuyor degil ya ilerler konusmasi erkek cocklarda genelde gec konusurlar 5 6 yasina dogru netlesir filan sorun yokmus sukur kizinda da oyle olacaktir ozaman
İnşallah kuzum zaten önceden bir iki kelime anca vardı şuan maşallah kelimeleri düzgün olmasa bile anlatıyor cümle kuruyor hiç susmuyor gevezem Rabbim başka dermansız dert vermesin deyip biraz rahatlıyorum.

İnşallah kuzum zaten önceden bir iki kelime anca vardı şuan maşallah kelimeleri düzgün olmasa bile anlatıyor cümle kuruyor hiç susmuyor gevezem Rabbim başka dermansız dert vermesin deyip biraz rahatlıyorum.
E daha ne konusuyor diyorsun tv telefn verme iste ozen gostermeye devam et tamamrn duzelene dek imkanin varsa yarim gun krese filan verebilirsin aslnda orda dha cok yasitlariyla konusur eder acilir belki

E daha ne konusuyor diyorsun tv telefn verme iste ozen gostermeye devam et tamamrn duzelene dek imkanin varsa yarim gun krese filan verebilirsin aslnda orda dha cok yasitlariyla konusur eder acilir belki
Kreş önerdi zaten ama aylık 900 yarım gün gönderelim dedik oda 800 baya zorlayacaktı bizi bizde oyun parklarına falan götürüyoruz tatillerde. Artık birazdaha fazla dikkat edeyim .

Kreş önerdi zaten ama aylık 900 yarım gün gönderelim dedik oda 800 baya zorlayacaktı bizi bizde oyun parklarına falan götürüyoruz tatillerde. Artık birazdaha fazla dikkat edeyim .
Cok pahali cnm ya orda neden oyleki buralarda yarim gun icin 300 400 olan yerler bile var ha egitim ne derecedir bilemem de en azndan arkadaslariyla aktif seklde olur diye iyi olurdu aslnda .. etrafnda senin cocklu arkadslarn varsa onlarla sk gorusseniz filan artk eldeki imkanlara gore biseyler yaparsn cnm

O fiyat olsa yine gönderebilirdim yani bide birkac ay enazından gitmeli zorlardı bizi baya her ay zaten 1000 kiraya gidiyo.neyse artık oyun parkı var çarşıda orda yasıtlarıda oluyor 1 saat oynayıp hikaye okuyup geliyoruz. Yaza kadar bu şekil idare ederiz yazın park vs gideriz .

Evet cnmm napicaksin imkanlar dahilinde basimizin caresine bakmak zorundayiz .

Tek kjsi calismasi ile hayat gercekten cok zor biz iki kisi calisirken ev kredimizi odeyip digerimizinkyle geciniyordk cocuk yoktu . Simdi hem cocgmz var hem ben calismiyorum hem ev kredisi hala var 1000 tl zor tabiiki ama Allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin canım amin şükür diyelim yine napalım

Hatasını anlaması çok güzel olmuş.insAllah tekrarı olmaz tatlım.telefonum hala bozuk sana bakmaya geldim gidiyorum.kendinize iyi bakın.
Siz yine de göğüs sıkışmasını ihmal etmeyin doktora gidin

Kıyamam sana
Keşke bulunabilse
Aniden bı yeeden çıksa ve şarjı bitmiş olsa
Bu kdr da polyannacilik ancak bende olurdu zaten
Valla yüzümde gülümsemeye sebep oldun gülimmm çok teşekkür ederim keşke öyle bir şey olsa ama maalesef bu mümkün değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…