- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.181
Ondandır perim, bide hastanelerde hepp hastalık mikrop yaaaSanırım öyle balım birde pazar günü hastaneye gittik ondan sonra biraz orda burda takıldık baya ondanmı üşüttü diye aklıma geldi
İnşallah ablası inşallah.Ondandır perim, bide hastanelerde hepp hastalık mikrop yaaahiç sevmiyorum. İnşallah çok çektirmeden geçer.
Canim sen kizinj bi doktora goturcektin ne yaptinizEn ufak şeyden alıyorlar inşallah cabuk atlatırlar kuzum ,
Götürdüm kuzum işitme testi yapıldı zaten işitmesinde bizce sıkıntı yoktu da doktor yine bakılsın dedi şükür iyi cıktı konuşmasını etkileyecek bişey değilmiş konuşması zamanla okula başladığında falan düzelir dedi tekrar çocuk psikiyatriye gidecez 3 ay sonra gelin demişti.Canim sen kizinj bi doktora goturcektin ne yaptiniz
Anladim gulum ya kafana takma hoc konusmuyor degil ya ilerler konusmasi erkek cocklarda genelde gec konusurlar 5 6 yasina dogru netlesir filan sorun yokmus sukur kizinda da oyle olacaktir ozamanGötürdüm kuzum işitme testi yapıldı zaten işitmesinde bizce sıkıntı yoktu da doktor yine bakılsın dedi şükür iyi cıktı konuşmasını etkileyecek bişey değilmiş konuşması zamanla okula başladığında falan düzelir dedi tekrar çocuk psikiyatriye gidecez 3 ay sonra gelin demişti.
Kıyamam sanaVallahi görmedim gülimmm
telefonsuzluk işteakşam 6 da çıktım sabah 9 da geri geldim buraya bir sürü bildirim hiç görmedim, yoksam sana cevap vermem mi
Vallaha benim de çok uykum var Gece hiç uyutmadı bizi her zamanki gibi..
Benim de içim gitti hala da gitmeye devam ediyoruduiçim yangın yeriii alevvvv alevvvv yandığımmm doğruuuu
telefon aklıma geldikçe tüm acıklı şarkılardan bir kesit buluyorum beni anlatan
İnşallah kuzum zaten önceden bir iki kelime anca vardı şuan maşallah kelimeleri düzgün olmasa bile anlatıyor cümle kuruyor hiç susmuyor gevezemAnladim gulum ya kafana takma hoc konusmuyor degil ya ilerler konusmasi erkek cocklarda genelde gec konusurlar 5 6 yasina dogru netlesir filan sorun yokmus sukur kizinda da oyle olacaktir ozaman
E daha ne konusuyor diyorsun tv telefn verme iste ozen gostermeye devam et tamamrn duzelene dek imkanin varsa yarim gun krese filan verebilirsin aslnda orda dha cok yasitlariyla konusur eder acilir belkiİnşallah kuzum zaten önceden bir iki kelime anca vardı şuan maşallah kelimeleri düzgün olmasa bile anlatıyor cümle kuruyor hiç susmuyor gevezemRabbim başka dermansız dert vermesin deyip biraz rahatlıyorum.
Kreş önerdi zaten ama aylık 900 yarım gün gönderelim dedik oda 800 baya zorlayacaktı bizi bizde oyun parklarına falan götürüyoruz tatillerde. Artık birazdaha fazla dikkat edeyim .E daha ne konusuyor diyorsun tv telefn verme iste ozen gostermeye devam et tamamrn duzelene dek imkanin varsa yarim gun krese filan verebilirsin aslnda orda dha cok yasitlariyla konusur eder acilir belki
Cok pahali cnm ya orda neden oyleki buralarda yarim gun icin 300 400 olan yerler bile var ha egitim ne derecedir bilemem de en azndan arkadaslariyla aktif seklde olur diye iyi olurdu aslnda .. etrafnda senin cocklu arkadslarn varsa onlarla sk gorusseniz filan artk eldeki imkanlara gore biseyler yaparsn cnmKreş önerdi zaten ama aylık 900 yarım gün gönderelim dedik oda 800 baya zorlayacaktı bizi bizde oyun parklarına falan götürüyoruz tatillerde. Artık birazdaha fazla dikkat edeyim .
O fiyat olsa yine gönderebilirdim yani bide birkac ay enazından gitmeli zorlardı bizi baya her ay zaten 1000 kiraya gidiyo.neyse artık oyun parkı var çarşıda orda yasıtlarıda oluyor 1 saat oynayıp hikaye okuyup geliyoruz. Yaza kadar bu şekil idare ederiz yazın park vs gideriz .Cok pahali cnm ya orda neden oyleki buralarda yarim gun icin 300 400 olan yerler bile var ha egitim ne derecedir bilemem de en azndan arkadaslariyla aktif seklde olur diye iyi olurdu aslnda .. etrafnda senin cocklu arkadslarn varsa onlarla sk gorusseniz filan artk eldeki imkanlara gore biseyler yaparsn cnm
Evet cnmm napicaksin imkanlar dahilinde basimizin caresine bakmak zorundayiz .O fiyat olsa yine gönderebilirdim yani bide birkac ay enazından gitmeli zorlardı bizi baya her ay zaten 1000 kiraya gidiyo.neyse artık oyun parkı var çarşıda orda yasıtlarıda oluyor 1 saat oynayıp hikaye okuyup geliyoruz. Yaza kadar bu şekil idare ederiz yazın park vs gideriz .
Amin canım amin şükür diyelim yine napalımEvet cnmm napicaksin imkanlar dahilinde basimizin caresine bakmak zorundayiz .
Tek kjsi calismasi ile hayat gercekten cok zor biz iki kisi calisirken ev kredimizi odeyip digerimizinkyle geciniyordk cocuk yoktu . Simdi hem cocgmz var hem ben calismiyorum hem ev kredisi hala var 1000 tl zor tabiiki ama Allah hepimizin yardimcisi olsun
Hatasını anlaması çok güzel olmuş.insAllah tekrarı olmaz tatlım.telefonum hala bozuk sana bakmaya geldim gidiyorum.kendinize iyi bakın.Pıtırcıklarım gelişmeleri aktarmaya geldim. Dün şubeden geldi. Orda düşünüp taşınıp aklına baya dank etmiş. Ağlaya sızlaya özürler diledi. Sana ailemi korumak istememiştim kendimi savunmak istemiştim ama hamile olduğunu akıl edemedim o an falan dedi. Bende vicdan azabı çektirmek için senin yüzünden bebeğe birşey olabilirdi, belki ruhen belki fiziken ona zarar verdin falan dedim. Başladı hüngür hüngür ağlamaya. Ben öyle olsun ister miydim diyor hıçkırarak. İhihi pişman değilim.
Hiç yüzüne bile bakmadım. Ne kadar ağlayıp sızlasa da pişman olsa da.. Ki gerçekten yüzünü görmek bile istemedim.
Bundan başka hatam olmayacak falan dedi. Şimdi affetmesende bana affetme fırsatı ver yeter dedi. Birşey demedim uyudum.
Şimdi çevremde dört dönüyor ama yine de çok soğuk hissediyorum. Şimdilik durum böyle.
Sanırım bu korku ve pişmanlık ona yeter.
Bir de Allah sana da benim ağrılarımdam yaşatsın da halimi anla dedim. 5 dk sonra adamın göğsü sıkışmaya başladı. Bir beddua bu kadar hızlı tutar mı diyor
Hiç ilgilenmedim bile..
3 aydır temas olmaması adamın başına mı vurdu, içine ecinniler mi kaçtı da böyle davrandı vallahi bilmiyorum.
Bir kere daha bebeğin üzüleceği birşey yaparsa boşanacağımı açık açık söyledim.
Kuzum kaynanam bizde ve telefon bozuk.zor oluyor böyle.Limonsuzzcay limonsuzum nasılsın, gelemiyorsun bu ara pek fazla ❤
Aynen limonsuzum demiştin kaynananı. Olsuun gidince gelirsin bol bolKuzum kaynanam bizde ve telefon bozuk.zor oluyor böyle.
Valla yüzümde gülümsemeye sebep oldun gülimmmKıyamam sana
Keşke bulunabilse
Aniden bı yeeden çıksa ve şarjı bitmiş olsa
Bu kdr da polyannacilik ancak bende olurdu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?