- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.221
Allahım...B Brunello Cicinelli kutsal kendi actgi konuda beni oldururmuydu diye dusunuyorum yok kiyamazdi diyorum filan yazdi bu benim icimi cok yakti kizcagzi ne hale getirmis neler dusunduruyor Allah yar ve yardmcisi olsn ...
ay atiyeyi izledim ama begenmedim ben , tavsiye etmiyorumİyi akşamlar ballarım, nasılsınız ne var ne yok
Üşenmeden okuyarak geldim enteresan şeyler olmuş doğrusu
Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Dün geyşam evdeydi. Etrafımda pervane gibi dönüyor ama hiç yüz vermiyorum. Derken sorunun ne olduğunu ettiği bir cümle ile anladım..
Bilenleriniz biliyordur netflix'te yeni bir dizi başladı Atiye diye. (bu arada şiddetle tavsiye ediyorum). Onu izliyorduk. Beren Saat'in sevişme sahnesi başladıBenim adamın tepkisi "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah.."
Önce çok güldüm. Sonra baktım 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi. Ulan dedim adamın sıkıntısı belli oldu. 3 ay oldu nerdeyse, normal belki ruh halinin bu durumdan etkilenmesi. Baktım gecede niyeti bozmuş libişleniyor bana
Ben seninle barışmış değilim diyerek tabiki red ettim. Zaten yasağın kalkıp kalkmadığını da bilmiyoruz henüz.
Şimdi de evdeyim, haftayı çok şükür öğrenci katili olmadan bitirdim
Bu arada büşomun sizleri etiketlememi istediği bir mesajı var, buyurunuz:
@ByNkoaLa çocuklar iyileşti mi gülom?
@Kendinisevenbirii tamamen barıştınız dimi pamuğum?
@Kutsal_zebra seni ayrı etiketleyeceğim
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Bilmiyorum artık biter mi gerginlikler yasnazım. Ben gerilince kolay bitiremiyorumKontrole gittignde ögreninde bitsin bu gerginlkler
Yaaa bende çok beğendim aksine
Elimden geldiğince tavrımı bitirmeye çalışıyorum çayım. Çünkü huzursuzluk oldukça bu bebeğe yansıyordur eminim. Annenin ruh hali kan yoluyla bebeğe aktarılıyormuş.B Brunello Cicinelli ben de bi konuyu asiri uzatirim huyum kurusun ama baya baya torpuluyorum eskiye gore cok dha iyiyim sukur ...
Sen de uzatma daha hatasini anladi zaten elnden geldgi sklde de affettirmek icin adimini atmis ..
Yasak bi kalksn cok guzel biterBilmiyorum artık biter mi gerginlikler yasnazım. Ben gerilince kolay bitiremiyorum
BilmiyemYasak bi kalksn cok guzel biter
Kiz yokkElimden geldiğince tavrımı bitirmeye çalışıyorum çayım. Çünkü huzursuzluk oldukça bu bebeğe yansıyordur eminim. Annenin ruh hali kan yoluyla bebeğe aktarılıyormuş.
O yüzden yakın davranmaya çalışıyorum birlikte oturup dizi falan izledik. Normalde yanımda bile yatırmazdım ya bebeğe dua etsin.
Ama vallahi en yapabildiğim bu kadarı. Şu anlık daha sıcak davranmak içimden gelmiyor
Siz ne yaptınız, benim bilmediğim bir problem yaşamışsın. Çözdünüz mü?
bende o kadar cok yabanci dizi izliyorum ki dunden bugune 16 bolum dizi bitirdim :) kucuk abim de derslerimde basarili olunca netflix uyeligi aldi bana hediye :)) atiyeyide sali gunu bitirdim ayni gun icinde 8 bolumcuk ama bir olmamislik vardi sanki.Yaaa bende çok beğendim aksine
8 bölümü 1 gecede bitirdim ama sezon finali çok havada kaldı. İnşallah uzun ara vermezler yoksa kopar insan.
Beren saat ve Mehmet günsur'u çok beğenmemden mütevellit diziyi de extra beğenmiş olabilirim tabi. Biraz çocukluğumuzun travması büyü filminin dokusunu verdi bana
Bebiş iyi artemisim. Hareketlerini çok net hissediyorum hatta bazen gece çok hareketli oluyor uykum kaçıyor. Bilimsel kaynaklar 16.haftadan sonra hareket hissedersiniz dese de ben şimdiden hissediyorum bilime meydan okudum
Sınavların için de aferin benim kuzuma ya sana da böylesi yakışırdı. Geleceği parlak, örnek ponçiğim benim
Amann çayım minik şeyler bunlar. Boşver en büyük derdiniz bu olsunKiz yokkproblem dedigim esim pazar gun de ctesi de calisti mesai yapti pazar istwn geldgnde annemle babam vardi guzel hosgeldnz filan dedi yemek yedik cay icerken baya uyukluyo gbydi annemler de gidecekler diye iceri gec uyu filan demedim yani 1 saat dha guleryuzlu olabilirdin diye ayip ettin dedm onlar gittikten sonra. Biraz dha hossohbet olsaydin filan diye ama regldim biraz abarttjm sanirim hem hava cok sogktu hem isi gercekten agir hemde tatilsiz calismasi modunu zaten dusurur insani ki annemle babamla bi derdi yok bunu biliyordum onu da yazdm zaten burda .
Yoktan yere 2 3 gn huzursuz gecrdk knsmadk pek ama konustk hak verdmde kendim biraz abartms olabilirim o da hafiften dha guleryuzlu sohbetli olmaya zorlayabilirdi ama ne annem babam alindi ne bisey yani sorun problem yok ...
Ama boyle olunca sonrasi da cok guzl oluyor barisinca masallah oyle guzeliz 2 gundur ... uzun zamandir da cok iyiydik zten sana da dedm ya bunu icimden gecsw ya ne kdr iyiyiz filan diye kesnlkle bisey oluyor
Allah buyuk seylerden korusun kollasin yuvamiza huzur saglik berwket versn
Vay be abiye baksen hediye olarak netflix habende o kadar cok yabanci dizi izliyorum ki dunden bugune 16 bolum dizi bitirdim :) kucuk abim de derslerimde basarili olunca netflix uyeligi aldi bana hediye :)) atiyeyide sali gunu bitirdim ayni gun icinde 8 bolumcuk ama bir olmamislik vardi sanki.
bence hissedilir , sen hissedersin minnosu :))
hep iyi olsun bebiscik
tesekkur ederim ciciannecim :) ♥♥♥♥
canım libişin etkisi büyüktür tavrında adam 3 aydır sana doknunamıyor napsın bak hatasını anlamış ne güzel sende bebeni babasından uzakta tutma sarılıver :) valla cici bende ilk 3 ay libişler yerlerde iken şimdi kıpraşmalar fazla adamı gördüğüm yerde yatağa atasım geliyo ama fazla şey göz çıkartır diye tadında bırakıyorum. geçen gün sabah 6 da uyandırdım ki ben bi gece yattığımı bilirim birde sabah işe kalktığımı ama demekki hormanlarım yavaştan beynime sinyal çakıyoİyi akşamlar ballarım, nasılsınız ne var ne yok
Üşenmeden okuyarak geldim enteresan şeyler olmuş doğrusu
Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Dün geyşam evdeydi. Etrafımda pervane gibi dönüyor ama hiç yüz vermiyorum. Derken sorunun ne olduğunu ettiği bir cümle ile anladım..
Bilenleriniz biliyordur netflix'te yeni bir dizi başladı Atiye diye. (bu arada şiddetle tavsiye ediyorum). Onu izliyorduk. Beren Saat'in sevişme sahnesi başladıBenim adamın tepkisi "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah.."
Önce çok güldüm. Sonra baktım 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi. Ulan dedim adamın sıkıntısı belli oldu. 3 ay oldu nerdeyse, normal belki ruh halinin bu durumdan etkilenmesi. Baktım gecede niyeti bozmuş libişleniyor bana
Ben seninle barışmış değilim diyerek tabiki red ettim. Zaten yasağın kalkıp kalkmadığını da bilmiyoruz henüz.
Şimdi de evdeyim, haftayı çok şükür öğrenci katili olmadan bitirdim
Bu arada büşomun sizleri etiketlememi istediği bir mesajı var, buyurunuz:
@ByNkoaLa çocuklar iyileşti mi gülom?
@Kendinisevenbirii tamamen barıştınız dimi pamuğum?
@Kutsal_zebra seni ayrı etiketleyeceğim
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Canim ya atiye yeni film deglmiydi 8 bolum ne ara oldu cahilligmr verbende o kadar cok yabanci dizi izliyorum ki dunden bugune 16 bolum dizi bitirdim :) kucuk abim de derslerimde basarili olunca netflix uyeligi aldi bana hediye :)) atiyeyide sali gunu bitirdim ayni gun icinde 8 bolumcuk ama bir olmamislik vardi sanki.
bence hissedilir , sen hissedersin minnosu :))
hep iyi olsun bebiscik
tesekkur ederim ciciannecim :) ♥♥♥♥
Deme kızzzzcanım libişin etkisi büyüktür tavrında adam 3 aydır sana doknunamıyor napsın bak hatasını anlamış ne güzel sende bebeni babasından uzakta tutma sarılıver :) valla cici bende ilk 3 ay libişler yerlerde iken şimdi kıpraşmalar fazla adamı gördüğüm yerde yatağa atasım geliyo ama fazla şey göz çıkartır diye tadında bırakıyorum. geçen gün sabah 6 da uyandırdım ki ben bi gece yattığımı bilirim birde sabah işe kalktığımı ama demekki hormanlarım yavaştan beynime sinyal çakıyo
Yeni dizi ama 8 bölüm yayınlandı bile çayım. Bak geride kalıyorsun netflix camiasına adım at benceCanim ya atiye yeni film deglmiydi 8 bolum ne ara oldu cahilligmr ver
Netflixim olsa avlu yu izlerdm ya hala varsa tabi gecen sezon cok sevdgm dizi oraya gecnce izleyemedm tabi
Amiin canim aminnn Allah razi olsun evdeki huzur mutluluk hc biseye degisilmezAmann çayım minik şeyler bunlar. Boşver en büyük derdiniz bu olsun ❤
Bazen ben de gayet soğuk nevale olabiliyorum hiç gülesim gelmiyor içimden
Eşin de yorgunluktan ya da ruh hali ile alakalı bir durumdan dolayı böyle olmuş olabilir.
İnsanlık be kuzum vallahi bir halimiz bir halimizi tutmuyor.
Maşallah subhanallah hep böyle iyi olun.
bana da ne olduysa 1 hafta 10 gündür böleyim ama bende işte korkuyodan her kıpraşmada yapamıyorum zarar vermesin diye bende en son çocu yapmıştım sonra geçen haftaya kadar bişi yoktu sonra 3. ay dolduuuuuuuuuuuuuu benim libişler karıncalandı.Deme kızzzz
Kocan da şaşırmıştır ne olduğunu
İnşallahhhh benim de öyle olur. Aslında 7.haftaya kadar istekliydim. Sonra kanamalar, ağrılar vesaireler başlayınca tamamen koptum mevzudan. Zaten kopmasam ne olur ki biz en son çocuğu yaparken şey edebildik
İnşaallah libişim toparlanıp kendine gelir yoksa geyşaya çok yazık olacak
Amaan cici normaldekilerle bile anca cebellesiyorum bide ona baslamayaym hic... vakit olduruyor hepsi icim karamsarlasti bi an ...Yeni dizi ama 8 bölüm yayınlandı bile çayım. Bak geride kalıyorsun netflix camiasına adım at bence
Avlunun orijinali var netflixte onu izlersin. Avlu çakması.
Sizde mi ilk 3 ay yasaklıydınız ki diloyumbana da ne olduysa 1 hafta 10 gündür böleyim ama bende işte korkuyodan her kıpraşmada yapamıyorum zarar vermesin diye bende en son çocu yapmıştım sonra geçen haftaya kadar bişi yoktu sonra 3. ay dolduuuuuuuuuuuuuu benim libişler karıncalandı.
atiyeyi bende izledim ama sanki bende beklediğimi bulamadım gibi geldi 7. bölümün yarısında kaldım bitirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?