Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar ballarım, nasılsınız ne var ne yok
Üşenmeden okuyarak geldim enteresan şeyler olmuş doğrusu
Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Dün geyşam evdeydi. Etrafımda pervane gibi dönüyor ama hiç yüz vermiyorum. Derken sorunun ne olduğunu ettiği bir cümle ile anladım..
Bilenleriniz biliyordur netflix'te yeni bir dizi başladı Atiye diye. (bu arada şiddetle tavsiye ediyorum). Onu izliyorduk. Beren Saat'in sevişme sahnesi başladı Benim adamın tepkisi "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah.."
Önce çok güldüm. Sonra baktım 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi. Ulan dedim adamın sıkıntısı belli oldu. 3 ay oldu nerdeyse, normal belki ruh halinin bu durumdan etkilenmesi. Baktım gecede niyeti bozmuş libişleniyor bana
Ben seninle barışmış değilim diyerek tabiki red ettim. Zaten yasağın kalkıp kalkmadığını da bilmiyoruz henüz.
Şimdi de evdeyim, haftayı çok şükür öğrenci katili olmadan bitirdim
Bu arada büşomun sizleri etiketlememi istediği bir mesajı var, buyurunuz:
ByNkoaLa çocuklar iyileşti mi gülom?
K Kendinisevenbirii tamamen barıştınız dimi pamuğum?
Youlost16 seni ayrı etiketleyeceğim
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas

sizde libişler tavan Cicim
oda hatasının farkında artık çokta şeyapma adama

poncikvegece ballı lokmam çok üzüldüm telefon muhabbetine ya. Alana da yar olmasın inşallah kuzum hemen polise başvurup çalındı bilgisi geçtirin. Telefon kullanıldığı anda yeri tespit edilsin. Ama bunun için imei numarası gerekiyor olabilir. Siz yine de bir başvuru yapmaya gidin en yakın karakola. Çok üzüldüm ya..

Youlost16
Kuzum.. Durumun için çok üzgün olduğumu bilmeni istiyorum yazdıklarını okudum demin. Birşey dikkatimi çekti yiğidi öldür hakkını yeme çok dövüyor diyemem popoma vurmuşluğu, kolumu sıkmışlığı, tokat altmışlığı var diyorsun. Daha ne yapacak be yavrum, canını mı alacak tövbeler olsun..
Popoya vurma meselesi şakasına olmadıkça (kaldı ki ben şiddetin el şakasını bile kaldıramam) en ufak istenmeyen kuvvet şiddettir. Hele ki tokat atmak..
Seni üzmek istemiyorum kelimelerimi dikkatli seçmeye gayret ediyorum ama çok hassas noktam olduğu için söylemeden geçemicem, nasıl bir acizliktir kadına şiddet aklım almıyor. Bir erkeğin gücünü bir kadına göstermesi, hele ki karısına.. İnan çok acizce, küçültücü ve mide bulandırıcı bir hale sokuyor o erkeği. Hayvanlar bile eşine şiddet uygulamazken hele..
Anladığım kadarıyla şans istese vereceksin ama şiddetin sonunun olmadığını bil. Ne sözü verirse versin, hangi yemini edip hangi Kutsal kitaba elini basarsa bassın verdiğin şans diğer psikolojik ve fiziksel şiddetlere de bir izin olacak.
İnşallah Rabbim ikinizi de şaşırtmaz. Yar ve yardımcın olsun

Ben sana demistim B Brunello Cicinelli temassizlik gercekten ruh halini etkiliyor eslerin ... ufak tefek seyler buyuyor gereksiz uzuyor filan hani gerci sizinki cok cok ufak sayilmayabilir Allah korusun sonu kotu de bitebilirdi ... ama hatasini anlamis olmasi kayda deger uzatma sende dha doktora ne zaman gtcektnz

sizde libişler tavan Cicim
oda hatasının farkında artık çokta şeyapma adama
Benim libişim aksine çok sönük büşom. Baya bildiğin morgta yatıyor benim libiş
Artık kırgınlığımdan mı böyle yoksa hissettiğim ağrı ve kramplardan mı bilmiyorum.
Hatasının farkında ama benim içim çok kırılınca çok zor soğuyor işte

Kontrole gittignde ögreninde bitsin bu gerginlkler

Evet çayım. Ufak olmadığı için ya kötü şeyler olsaydı diye düşündükçe yeniden kinleniyorum adama.
Gözüme resmen olaydan beri bir tipsiz geliyor. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Gördükçe yine sinirleniyorum. Bu şartlar altında libişlense kaç yazar
Pazartesi inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…