- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.241
Sizde mi ilk 3 ay yasaklıydınız ki diloyum
3 aydan sonra mı oldu ilk deneme?
Normal televizyondan dizi izleyen mi kaldı hayat netflixte be çayımAmaan cici normaldekilerle bile anca cebellesiyorum bide ona baslamayaym hic... vakit olduruyor hepsi icim karamsarlasti bi an ...
Vuu2. aya kadar ben olmamasını istedim dr bişey dememişti aslında sonra iki kez kanamam olunca dr ilişki yasak dedi ama sonra yasak bitti yada devam demedi progestanı bıraktıran yasağıda kaldırır düşüncesiyle şaaptık.
3 ayı doldurduk sonra bir deneme yaptık baktık bişey yok hadi dedik başlayalım ozaman
yok canım ağızdan günde bir tane ama çok uzun süre kullanmadım 2 hafta kadar sonra kontrole gittim dr artık içmene gerek yok 3. ayı doldurdun artık riskli dönem geçti dedi sonra bıraktımVuu
Progestanı vajinal mi alıyordun kuzum?
Kaldi valla bak benNormal televizyondan dizi izleyen mi kaldı hayat netflixte be çayım. 2020'ye gel. Her ne kadar 2020 bize güzel gelmese de
Kk tv bolumundede gayet cok var normal tv den dizi izleyenKaldi valla bak ben
Ay Allahım darısı başıma. Riskli dönemi geride bıraktın şeklinde bir cümle duysam hoplar zıplar göbek atar sonra kendimi yeniden riskli döneme sokarımyok canım ağızdan günde bir tane ama çok uzun süre kullanmadım 2 hafta kadar sonra kontrole gittim dr artık içmene gerek yok 3. ayı doldurdun artık riskli dönem geçti dedi sonra bıraktım
bi kaç haftaya geçer kuzum kontrole gidince sor mutlaka sonra yansın gecelerAy Allahım darısı başıma. Riskli dönemi geride bıraktın şeklinde bir cümle duysam hoplar zıplar göbek atar sonra kendimi yeniden riskli döneme sokarım
Belki kontrolü beklemeden yarın bir güzellik yaparımbi kaç haftaya geçer kuzum kontrole gidince sor mutlaka sonra yansın geceler
Ben dün gece gözlerinde bebeği umursamayacak kadar kudurmuşluk gördüm çayımB Brunello Cicinelli senin esin risk kalksa da cok yanasmaz bu olaya hani cok mahrum birakmaz ama cokda sk sk yapcagni sanmiyorm pjmpirikli cnku
Dedmya cok mahrum birakmaz kendjni de seni de ama eskisi kdr rahat sk davranamaz bu olayaBen dün gece gözlerinde bebeği umursamayacak kadar kudurmuşluk gördüm çayım
Zor sıvıştım elinden. Adamın başına vurmuş artık
Niyeti bozmussun ciciBelki kontrolü beklemeden yarın bir güzellik yaparımdu bakalım diloyum
yani herifleride anlamak lazım cicim yazık günah kız aylardır yaniBelki kontrolü beklemeden yarın bir güzellik yaparımdu bakalım diloyum
Niyeti bozmussun cici
Napayım kuzularım adamın başına vurmuş artık. Sevişenlere beddua etmeye başladıyani herifleride anlamak lazım cicim yazık günah kız aylardır yani
O bi an tavan yapar cici sen suan beynen kendni kapatmissin ya libislenmeye ondanNapayım kuzularım adamın başına vurmuş artık. Sevişenlere beddua etmeye başladıdünde zor kaçtım elinden. Niyeti o bozmuş ben değil
Yoksa benim libiş sıfırın altında eksi bilmemkaçlara kadar düşmüş vaziyette
Ben aslında bu ihtimali söylemiştim cicim de isteeeeee sınırlı olunca sen çok ustelemedmİyi akşamlar ballarım, nasılsınız ne var ne yok
Üşenmeden okuyarak geldim enteresan şeyler olmuş doğrusu
Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Dün geyşam evdeydi. Etrafımda pervane gibi dönüyor ama hiç yüz vermiyorum. Derken sorunun ne olduğunu ettiği bir cümle ile anladım..
Bilenleriniz biliyordur netflix'te yeni bir dizi başladı Atiye diye. (bu arada şiddetle tavsiye ediyorum). Onu izliyorduk. Beren Saat'in sevişme sahnesi başladıBenim adamın tepkisi "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah.."
Önce çok güldüm. Sonra baktım 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi. Ulan dedim adamın sıkıntısı belli oldu. 3 ay oldu nerdeyse, normal belki ruh halinin bu durumdan etkilenmesi. Baktım gecede niyeti bozmuş libişleniyor bana
Ben seninle barışmış değilim diyerek tabiki red ettim. Zaten yasağın kalkıp kalkmadığını da bilmiyoruz henüz.
Şimdi de evdeyim, haftayı çok şükür öğrenci katili olmadan bitirdim
Bu arada büşomun sizleri etiketlememi istediği bir mesajı var, buyurunuz:
ByNkoaLa çocuklar iyileşti mi gülom?
@Kendinisevenbirii tamamen barıştınız dimi pamuğum?
Youlost16 seni ayrı etiketleyeceğim
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Libidom baş kaldırmış libiiddoom baş kaldırmışİyi akşamlar ballarım, nasılsınız ne var ne yok
Üşenmeden okuyarak geldim enteresan şeyler olmuş doğrusu
Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Dün geyşam evdeydi. Etrafımda pervane gibi dönüyor ama hiç yüz vermiyorum. Derken sorunun ne olduğunu ettiği bir cümle ile anladım..
Bilenleriniz biliyordur netflix'te yeni bir dizi başladı Atiye diye. (bu arada şiddetle tavsiye ediyorum). Onu izliyorduk. Beren Saat'in sevişme sahnesi başladıBenim adamın tepkisi "Puu Allah sizi kahretsin çocuğunuz olur da sevişemezsiniz inşallah.."
Önce çok güldüm. Sonra baktım 1 2 sahnede daha aynı şeyi söyledi. Ulan dedim adamın sıkıntısı belli oldu. 3 ay oldu nerdeyse, normal belki ruh halinin bu durumdan etkilenmesi. Baktım gecede niyeti bozmuş libişleniyor bana
Ben seninle barışmış değilim diyerek tabiki red ettim. Zaten yasağın kalkıp kalkmadığını da bilmiyoruz henüz.
Şimdi de evdeyim, haftayı çok şükür öğrenci katili olmadan bitirdim
Bu arada büşomun sizleri etiketlememi istediği bir mesajı var, buyurunuz:
ByNkoaLa çocuklar iyileşti mi gülom?
@Kendinisevenbirii tamamen barıştınız dimi pamuğum?
Youlost16 seni ayrı etiketleyeceğim
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Ah ah kaç gündür içim yanıyo... kalbim ağzımda atıyo sanki o kadar hızlı ki ritmi.. ama artık bitti kuzum bitti benden ona karı ondan da bana koca olmaz. Biz artık olamayız. BBam gurbette onun gelmesini bekliyorum. Gelsin konuşulsun gitcem avukata vercem .. ama anlaşmalı mı çekişmeli mi olsun kararsızım... kendimi ne zaman toparlarım bilmiyorum. Herkesin gelip soracak olması bile beni irrite ediyo. Ve ben boşanacağım için sevinecek insanlar tanıyorum. Ooffff offfff....Youlost16
Kuzum.. Durumun için çok üzgün olduğumu bilmeni istiyorumyazdıklarını okudum demin. Birşey dikkatimi çekti yiğidi öldür hakkını yeme çok dövüyor diyemem popoma vurmuşluğu, kolumu sıkmışlığı, tokat altmışlığı var diyorsun. Daha ne yapacak be yavrum, canını mı alacak tövbeler olsun..
Popoya vurma meselesi şakasına olmadıkça (kaldı ki ben şiddetin el şakasını bile kaldıramam) en ufak istenmeyen kuvvet şiddettir. Hele ki tokat atmak..
Seni üzmek istemiyorum kelimelerimi dikkatli seçmeye gayret ediyorum ama çok hassas noktam olduğu için söylemeden geçemicem, nasıl bir acizliktir kadına şiddet aklım almıyor. Bir erkeğin gücünü bir kadına göstermesi, hele ki karısına.. İnan çok acizce, küçültücü ve mide bulandırıcı bir hale sokuyor o erkeği. Hayvanlar bile eşine şiddet uygulamazken hele..
Anladığım kadarıyla şans istese vereceksin ama şiddetin sonunun olmadığını bil. Ne sözü verirse versin, hangi yemini edip hangi Kutsal kitaba elini basarsa bassın verdiğin şans diğer psikolojik ve fiziksel şiddetlere de bir izin olacak.
İnşallah Rabbim ikinizi de şaşırtmaz. Yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?