Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde mi ilk 3 ay yasaklıydınız ki diloyum
3 aydan sonra mı oldu ilk deneme?

2. aya kadar ben olmamasını istedim dr bişey dememişti aslında sonra iki kez kanamam olunca dr ilişki yasak dedi ama sonra yasak bitti yada devam demedi progestanı bıraktıran yasağıda kaldırır düşüncesiyle şaaptık.

3 ayı doldurduk sonra bir deneme yaptık baktık bişey yok hadi dedik başlayalım ozaman

Amaan cici normaldekilerle bile anca cebellesiyorum bide ona baslamayaym hic... vakit olduruyor hepsi icim karamsarlasti bi an ...
Normal televizyondan dizi izleyen mi kaldı hayat netflixte be çayım. 2020'ye gel. Her ne kadar 2020 bize güzel gelmese de

Vuu
Progestanı vajinal mi alıyordun kuzum?

Vuu
Progestanı vajinal mi alıyordun kuzum?
yok canım ağızdan günde bir tane ama çok uzun süre kullanmadım 2 hafta kadar sonra kontrole gittim dr artık içmene gerek yok 3. ayı doldurdun artık riskli dönem geçti dedi sonra bıraktım

yok canım ağızdan günde bir tane ama çok uzun süre kullanmadım 2 hafta kadar sonra kontrole gittim dr artık içmene gerek yok 3. ayı doldurdun artık riskli dönem geçti dedi sonra bıraktım
Ay Allahım darısı başıma. Riskli dönemi geride bıraktın şeklinde bir cümle duysam hoplar zıplar göbek atar sonra kendimi yeniden riskli döneme sokarım

Ay Allahım darısı başıma. Riskli dönemi geride bıraktın şeklinde bir cümle duysam hoplar zıplar göbek atar sonra kendimi yeniden riskli döneme sokarım
bi kaç haftaya geçer kuzum kontrole gidince sor mutlaka sonra yansın geceler

B Brunello Cicinelli senin esin risk kalksa da cok yanasmaz bu olaya hani cok mahrum birakmaz ama cokda sk sk yapcagni sanmiyorm pjmpirikli cnku
Ben dün gece gözlerinde bebeği umursamayacak kadar kudurmuşluk gördüm çayım
Zor sıvıştım elinden. Adamın başına vurmuş artık

Ben dün gece gözlerinde bebeği umursamayacak kadar kudurmuşluk gördüm çayım
Zor sıvıştım elinden. Adamın başına vurmuş artık
Dedmya cok mahrum birakmaz kendjni de seni de ama eskisi kdr rahat sk davranamaz bu olaya cok cok dayanamayacagi zamanlar iste

Niyeti bozmussun cici
yani herifleride anlamak lazım cicim yazık günah kız aylardır yani
Napayım kuzularım adamın başına vurmuş artık. Sevişenlere beddua etmeye başladı dünde zor kaçtım elinden. Niyeti o bozmuş ben değil
Yoksa benim libiş sıfırın altında eksi bilmemkaçlara kadar düşmüş vaziyette

O bi an tavan yapar cici sen suan beynen kendni kapatmissin ya libislenmeye ondan

Ben aslında bu ihtimali söylemiştim cicim de isteeeeee sınırlı olunca sen çok ustelemedm jajansbsbsnama

İyi gibiler dört saat arayla dönüşümlü ateş düşürücü kullanıyoruz
Gece 5 e kdr akros baktı çocuklara ben uyudum çok yorulmuştum dün iyi oldu yani :)
6 da ben uyanmisim çocuklar çocuklar diye sayikliyorm başlarına ıslak bez koyup ateş düşürücü verdm biraz bekledim başlarında ateşleri düşünce geri uyudum 11 de zaten ateşten uyandirdilar tekrar karınları acıkmış kaç gündür bişey yiyemiuorlar tabi

İns bu gece ateslenmzler gece daha zor

Libidom baş kaldırmış libiiddoom baş kaldırmış aman cici bir doktora gidin hemen sevişin enişte bu sinirle trafik polisi değilmiş iyiki gelene geçene ceza ã aaaaaa

Ah ah kaç gündür içim yanıyo... kalbim ağzımda atıyo sanki o kadar hızlı ki ritmi.. ama artık bitti kuzum bitti benden ona karı ondan da bana koca olmaz. Biz artık olamayız. BBam gurbette onun gelmesini bekliyorum. Gelsin konuşulsun gitcem avukata vercem .. ama anlaşmalı mı çekişmeli mi olsun kararsızım... kendimi ne zaman toparlarım bilmiyorum. Herkesin gelip soracak olması bile beni irrite ediyo. Ve ben boşanacağım için sevinecek insanlar tanıyorum. Ooffff offfff....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…