Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Ama çok kırdı beni. Allah büyük diyip ona havale ediyorum. Şimdi bambaşka onceliklerim var en başta çocuklarım sonra da şu smearin temiz gelmesi için dua..

İnşaallah canım teşekkür ederim. Rabbim yardımcımız olsun

Evet. Ama çok kırdı beni. Allah büyük diyip ona havale ediyorum. Şimdi bambaşka onceliklerim var en başta çocuklarım sonra da şu smearin temiz gelmesi için dua..
İns herşeyin tertemiz çıkar gonlun gbi canmm
En güzelini yaparsın Allah'tan başka dua edeceğimiz kimse yok bak cici bir duasıyla adamı yere seriyordu az daha :)

İns herşeyin tertemiz çıkar gonlun gbi canmm
En güzelini yaparsın Allah'tan başka dua edeceğimiz kimse yok bak cici bir duasıyla adamı yere seriyordu az daha :)
Amin canım çok teşekkür ederim evet yer Gök dua ile derler ya. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Seni sormadım değil mi kendi derdime düşünce. Nasılsın? İnşaallah pazartesi kontrol vardı değil mi? Hamilelik nasıl gidiyor

Hayırlı olsun canm
Bir an umitlenmistm bnde
Ben artık unuttum gideni gülimm, keşke geri gelse de maalesef. Mümkün olmadığını biliyoruz
Geçen yıl da dışarı da Gece ile gezerken 3-4 tane serseri tipli beyefndler tarafından kapkaça uğramıştım
Daha doğrusu Gece yi sevme bahanesi ile 3-4 kişi karşıma dikilmişti, 2 tanesi Gece yi severken diğer ikisi cebimden telefonu yürütmüş ruhum duymamış.. Maalesef o da öyle gitmişti. Telefon kaptırma konusunda üzerime yoktur maşallah Allah zeval vermesin

Günaydın bu arada ballı lokmam, ben gene mesaideyim, çok iş var
Sen sıpsıcak yatağında uyurkenee yeşill mercii ve ben işimizin başına geldik lanet olasıca iş

Günaydınnn Hatunlarrr

Bu arada dün çok ilginç bir şey oldu, bizim işyerinde bir arkadaş var 4 yıllık çalışan kadıncağız hamile 6. ayında.
Zaten 2 ay sonra izne çıkacaktı şubat sonu gibi fakat işyeri onu bekleyemedi 4-5 ay da gelmeyeceği için hemen yeni bir eleman arayışına geçmişler, bulmuşlar da . Dün kızı büyük patron odasına çağırdı, ara bulucu bile getirmişler. İşten çıkardılar kızı.. Ama hatrı sayılır bir rakamla. Kıdem, yıllık izinler, bilmem ne derken hamile diye de bir de para verdiler ' doğum parası ' adı altında işyerinin yaptığı bir kıyak.
55 milyar ile gönderdiler kızı
10 ay da 2200 tl işsizlik maaşı alacak.
Eşi ile telefonda konuştu böyle böyle oldu çıkarıyorlar beni 55 milyar da para veriyorlar dedi, eşinin telefonda söylediği tek şey arkana bile bakmadan yürü ' oldu

Valla bir an düşündüm keşke bana da 55 milyar verseler beni çıkarsalar

Olsun canm insn kafasında binnbir türlü derdi olunca unutuyor :)
İyiyim Saliya aldım randevuyu canm eşim pazrtesi çalışıyor
Hamilelik iyi smdilik buyuyorm habire

Gerçekten nasıl bir telefon kaptırma huyun var şaşırdım şuan
O zaman yenisi hayırlı olsun bitanem :)
Çok uykum var aynen Yaaa gece nibetlerindeyim bu ara ins bu gece nöbet olmaz

Gerçekten nasıl bir telefon kaptırma huyun var şaşırdım şuan
O zaman yenisi hayırlı olsun bitanem :)
Çok uykum var aynen Yaaa gece nibetlerindeyim bu ara ins bu gece nöbet olmaz
Eşim diyor bazen bilerek yaptığını düşünüyorum
Ama henüz o kadar kafayı yemedim her yıl telefon değişecek kadar hep beni buluyor böyle şeyler neden bilmiyorum çekiyorum galiba

Vallaha benim de çok yuhumm gelir gülimm müthiş derecede hemde yeşil mercii de içerde uyuyor eminim bende dışarıda sen neden nöbettesin bakimmm

Sizn durumlar nasil duzeldj peki kk birinci noteri gerci en son esin konusma yapmisti kendiliginden dmi soznde mi peki

eşim hatalarının çabuk farkına variyo da huyu pis işte cayim güvenmiyorum ben onun sözlerine. şimdi der bi hafta sonra eski haline döner sanırım:)

bilmiyorum devamlı olur mu bu hali:) ömrümü yedi valla yaslandirdi beni ya

at ama bi daha devreleriyle oynarlarsa napcan kız
inşallah uzun süre kimse hasta olmaz. çekilmiyo hayat hastalıkla. yerimden tuvalete gidip sumkurup geliyom sürekli tam rezillik kuzum

nazara okuyosaniz dışarı bakcaniz pencereden balkondan falan. nazar dagilsin diye. sonra bide tuz yiceniz az bisey. bide eşin suya okusun direk okumasin ki ağırlık dolaşıp gene sizi bulmasin. suyu içince çıksın gitsin :)

Patilim İyiyiiim grip oluyorum sanırım ben dee şimdi bir nane limon içem barii

Sen nasılsın bakalım, hayırlı olsun telefonunn Patilim hani yaşlı amca teyzeler boyunlarına çanta takıp telefonu öyle taşıyorlar ya öyle mi yapsan acebaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…