- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.421
Ya yattim da kiz uyandi geri kalktim smdi yatcam gene sen yatmiyin herhall zabahcisin
Evet. Ama çok kırdı beni. Allah büyük diyip ona havale ediyorum. Şimdi bambaşka onceliklerim var en başta çocuklarım sonra da şu smearin temiz gelmesi için dua..Kuzum biranda yeni bebekler yeni düzenler adaptasyon kuramiyordur
İster istemez etkileniyordur herşeyden
Bir de çok zor bir süreçten geçtiniz hastaneydi evde küçük cociktu kolay değil ikiniz içinde
Senin anlayış gösterdiğin kadar maalesef erkekler gösteremiyor
O kdr çok şey yapıyorlar ki sonra aman aman canm oglum moduna giriyorlar ona çok sinir oluyirm ben
İnşaallah canım teşekkür ederim. Rabbim yardımcımız olsunSende mi brutus yaa herkes bu ara biseyler yasadi cnm esiyle buyuk kucuk ...
Swvjyordur seni esin neden sevmesn sadece herkesn sevgsni gosteris bicimi farklidir iste birazda anneci galiba seninki duzelir insallah cnm smdi lohusasn bide saglk sornlarn da ckmis duzelir hersey zamanla insallah ...
Benm.koca isteYa yattim da kiz uyandi geri kalktim smdi yatcam gene sen yatmiyin herhall zabahcisin
İns herşeyin tertemiz çıkar gonlun gbi canmmEvet. Ama çok kırdı beni. Allah büyük diyip ona havale ediyorum. Şimdi bambaşka onceliklerim var en başta çocuklarım sonra da şu smearin temiz gelmesi için dua..
Amin canım çok teşekkür ederimİns herşeyin tertemiz çıkar gonlun gbi canmm
En güzelini yaparsın Allah'tan başka dua edeceğimiz kimse yok bak cici bir duasıyla adamı yere seriyordu az daha :)
Teşekkür ederimm çayımmHayirli ugurlu olsunponcikvegece
Ben artık unuttum gideni gülimm, keşke geri gelse de maalesef. Mümkün olmadığını biliyoruzHayırlı olsun canm
Bir an umitlenmistm bnde
Olsun canm insn kafasında binnbir türlü derdi olunca unutuyor :)Amin canım çok teşekkür ederim ❤ evet yer Gök dua ile derler ya. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Seni sormadım değil mi kendi derdime düşünce. Nasılsın? İnşaallah pazartesi kontrol vardı değil mi? Hamilelik nasıl gidiyor
Gerçekten nasıl bir telefon kaptırma huyun varBen artık unuttum gideni gülimm, keşke geri gelse de maalesef. Mümkün olmadığını biliyoruz
Geçen yıl da dışarı da Gece ile gezerken 3-4 tane serseri tipli beyefndler tarafından kapkaça uğramıştım
Daha doğrusu Gece yi sevme bahanesi ile 3-4 kişi karşıma dikilmişti, 2 tanesi Gece yi severken diğer ikisi cebimden telefonu yürütmüş ruhum duymamış.. Maalesef o da öyle gitmişti. Telefon kaptırma konusunda üzerime yoktur maşallah Allah zeval vermesin
Günaydın bu arada ballı lokmam, ben gene mesaideyim, çok iş var
Sen sıpsıcak yatağında uyurkenee yeşill mercii ve ben işimizin başına geldik lanet olasıca iş
Eşim diyor bazen bilerek yaptığını düşünüyorumGerçekten nasıl bir telefon kaptırma huyun varşaşırdım şuan
O zaman yenisi hayırlı olsun bitanem :)
Çok uykum var aynen Yaaa gece nibetlerindeyim bu ara ins bu gece nöbet olmaz
Sizn durumlar nasil duzeldj pekikk birinci noteri gerci en son esin konusma yapmisti kendiliginden dmi soznde mi peki
Gecen gunByNkoaLa esinin sirtindan asagiya soguk soda sisesi atmisti oyle canim cektikiii yapabilcemmi bi gun acaba bende helecanlaniyommm
Aman çayım bi ara hatirlat uzun uzun yazıp anlatıyım birazdan yatmaya gidecem yanına sokulucamşimdi yazdıkça daha çok kendimi doldururum gider kavgayı fişeklerim
Ama dediğin gibi nazar olur canım, zaten bugün eşim de bende akşama kdr esnedik durduk öyle ya,ağzımız yırtıldı resmensürekli okudu eşim ikimizi de ama okudukça daha da esnedik inan. yine de nazara geliyoruz sanırım
Hoşbuldum samdanimm
Sorma ya valla kaldırıp balkondan uzaylilarin üstüne doğru geri atasım var adaminasılsın samdanim oğlusun iyileşmiş şükür bı nefes almışsındır sende inşallah uzuunca bı sure hastalık uğramaz size canim
Patilim İyiyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?