Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun olsun canim bi an iyileşmen ümidiyle
Valla benimkide yolda bugun yarin grip olurum

Teşekkürler leydimmmm
Nasılsın :)
İyim canim bu aralar koşturmacalar
Perşembe ignemi oldum doktor dun icin ilişki dedi ilişki oldu bi saat ayaklarimi kaldirdim gece saat 5 yeni banyo yapmişim
Uykuliu uykulu halimle msjlari okuyorum

Geçmiş olsun telatabikimmm dikkat et havalar soğukkk.. Hemen bir ıhlamur ya da bal limon sıcak su yapıp iç bir güzel yorganı çek terle birazz..

İyiyim bende , işe geldim raporlarım hala bitmedi onlarla uğraşıyorum.
Teşekkür ederim telatabikimm.. Aslında çok mantıklı ben bunu bir düşüneyim hahahaa

iyi kuzum oglanla uğraşıyorum :) sabahtan beri evi topluyorum ama bi gör evin halini neresini topladin dersin

sen napiyosun kuzum mesaideymissin galiba
Boşver şamdanım toplama bırak amannnnnnn
Çok mu lazım bırak dağınık kalsın

Çalışıyorum şamdanım, mesaiye geldim evet. Aslında mesai yoktu, ben kendi hür irademle geldim.. Raporlarım bitmedi, iş aşkı ile yanıp tutuşuyorum

çatlak hatun bari öğlen gideydin mesaiye azcik yataydin bak cocuklu bir kadın nasihati sana yat yat yat bebek doğunca dinlenemiyosun çünkü

Allah kolaylık versin patilim öğlene kadar bitecek gibi mi peki:)

çatlak hatun bari öğlen gideydin mesaiye azcik yataydin bak cocuklu bir kadın nasihati sana yat yat yat bebek doğunca dinlenemiyosun çünkü

Allah kolaylık versin patilim öğlene kadar bitecek gibi mi peki:)
Öğleden sonramı heba etmeyeyim diye sabahın 9unda geldim şamdanım :)
Eşim yatıyordu sıcacık yatakta .. ben yataktan kalkarken arkamdan Gece ile birlikte bakıyorlardı içim cız etti.. bir an gitmesem mi la acaba diye düşündüm ama raporlar kalsaydı içim rahat etmeyecekti.. saat 1e kadar biter gibi görünüyor son 3 ay kaldı 2019 ekim,kasım,aralık halledersem tamamdır

Yapiim öyle patilim teşekkür ederim

Maşallah padişah fermanı gibi nasıl rapormuş öyleee kolay gelsin Patilim

Hahaha valla seni buluyor hep böyleleriii bi çözüm gerek buna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…