- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.441
Geçmiş olsun olsun canim bi an iyileşmen ümidiylePatilim İyiyiiimgrip oluyorum sanırım ben dee şimdi bir nane limon içem barii
Sen nasılsın bakalım, hayırlı olsun telefonunn Patilimhani yaşlı amca teyzeler boyunlarına çanta takıp telefonu öyle taşıyorlar ya öyle mi yapsan acebaa
Ah teşekkür ederim LadycimGeçmiş olsun olsun canim bi an iyileşmen ümidiyle
Valla benimkide yolda bugun yarin grip olurum
Teşekkürler leydimmmmGünaydın hanımlar
Bu aralar pek giremiyorum buraya
Bu aralar yogunum firsat bulamiyorum
poncikvegece yeni telin hayirli olsun buarada
Yok canım banlıyken siteye girebiliyorsun ama hiçbir işlem yapamıyorsunDiloş dun aktif olmuş acaba tekrar mi bana yedi
İyim canim bu aralar koşturmacalarTeşekkürler leydimmmm
Nasılsın :)
Geçmiş olsun telatabikimmm dikkat et havalar soğukkk.. Hemen bir ıhlamur ya da bal limon sıcak su yapıp iç bir güzel yorganı çek terle birazz..Patilim İyiyiiimgrip oluyorum sanırım ben dee şimdi bir nane limon içem barii
Sen nasılsın bakalım, hayırlı olsun telefonunn Patilimhani yaşlı amca teyzeler boyunlarına çanta takıp telefonu öyle taşıyorlar ya öyle mi yapsan acebaa
HIM anladim canimYok canım banlıyken siteye girebiliyorsun ama hiçbir işlem yapamıyorsun
Yok canım gene bakmıştır anca, yarın banı kalkacak diye biliyorum benDiloş dun aktif olmuş acaba tekrar mi bana yedi
Ne zor hasta olmak bide işe gidiyorsanız mahvoldunAh teşekkür ederim Ladycimvalla iyi koru kendini sen dee gelmesiiin ❤
Boşver şamdanım toplama bırak amannnnnnniyi kuzum oglanla uğraşıyorum :) sabahtan beri evi topluyorum ama bi gör evin halinineresini topladin dersin
sen napiyosun kuzum mesaideymissin galiba
Boşver şamdanım toplama bırak amannnnnnn
Çok mu lazım bırak dağınık kalsın
Çalışıyorum şamdanım, mesaiye geldim evet. Aslında mesai yoktu, ben kendi hür irademle geldim.. Raporlarım bitmedi, iş aşkı ile yanıp tutuşuyorum
Bu seferki bani bence haketmemiştiYok canım gene bakmıştır anca, yarın banı kalkacak diye biliyorum ben
Öğleden sonramı heba etmeyeyim diye sabahın 9unda geldim şamdanım :)çatlak hatun bari öğlen gideydin mesaiye azcik yataydinbak cocuklu bir kadın nasihati sana yat yat yat bebek doğunca dinlenemiyosun çünkü
Allah kolaylık versin patilim öğlene kadar bitecek gibi mi peki:)
Diloş durmuyorBu seferki bani bence haketmemişti
Öyle bi kotu msj yazdigini gormedim
Yapiim öyle patilim teşekkür ederimGeçmiş olsun telatabikimmm dikkat et havalar soğukkk.. Hemen bir ıhlamur ya da bal limon sıcak su yapıp iç bir güzel yorganı çek terle birazz..
İyiyim bende , işe geldim raporlarım hala bitmedi onlarla uğraşıyorum.
Teşekkür ederim telatabikimm.. Aslında çok mantıklı ben bunu bir düşüneyim hahahaa
Belki bu sefer akli başına gelirDiloş durmuyorsen bakma ona leydim hiç geri vites yok onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?