Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ula sana uzulmeme de degmiyo gece vakti hele hic degmiyo aninda gidip barisiyon iyi cnm iyi uzatcak bise yok valla en guzeli mutluluk ta atrada bi atismasakta mutlulugn kiymetni bilmezdk buyuk seyler olmasnda onemli degil iyigeceler sana
Kız barismadan nasıl duruyum libisime yazık
Aynen canım Allah can sagligi versin çok abartı büyük şeyler olmadığı sürece uzatmamak en güzeli
K Kendinisevenbirii senin benzer bı konunu bende yaşamıştım eşimle ve arkadsyla
Sen zaten uzatmazsin eminm eşine kiyamazsn :)
Barışmak istemiyorsan da barışma boşver
Eşime mi kıyamam benim bu ataşlı bedenime mi kıyamam kizz
Sende anlarsın beni ya valla araya girip baristirmaya çalışmaları çok çok irrite edici bi durum değil mi ya ben barışmak istesem zaten kimseye ihtiyaç duymam,araya sokmam yani

Atasli bedenine bence
En.nefrt ettiğim şey ya benmde çok saçma konular sanki keyfinden küstün demekki hoşuna gitmeyen bişey var ki konuşmuyorsun bunu anlamıyorlar

Atasli bedenine bence
En.nefrt ettiğim şey ya benmde çok saçma konular sanki keyfinden küstün demekki hoşuna gitmeyen bişey var ki konuşmuyorsun bunu anlamıyorlar
Aynen eşime ders oldu ama bu gece ki tartışma,bı daha cesaret edip aynı ortama dahi sokamaz bence bizi

Duyduğuma göre biraz çapkınlık da varmııışşş

Valla napiim Samdanım bu soğuk kış günleri beni iyice eve bağladı hiiiç mutlu değilim, ama napalım öyle böyle geçiyor
Valla bende oyleyim biliyosunuz gezginligimle unluyum topikte ama eve tikldim cock var diye yoksa gene cikarim da mutsuzumm elim kolum is guc yapmaya kalkmiyor zorla 2 gndur ... hava kapalyken icim tuhaf oluyor

Eşiyle berabrdir
Olabülürrr

Bence de yapmasın aklı varsa
Sonuçta libislero düşürmek var işin ucunda
Yok kjz baksana her durumda libisler dusmesin diye bahaneyle affediyor bu gaci kocasni
Saka bi yana ufak tefek seyleri gercekten buyutmemek en guzeli hos ben kendim eskiden hic yapamazdim bnu ama smdi baya baya degstim degsme yolundayim en azndan ... valla boylesi dha guzel

Bnde öyleydim çok uzatirdim herşeyi smdi daha az uzatiyorum

Jawlensky
Nasılsın cnm neler yaptın
Bebekler napiyor
Canım iyiyim diyeyim iyi olsun ben de şu sıralar kocazedeyim annesi yüzünden çıkan tartışmada beri limoniydik. Bugün kadın doğuma gittim keşke kendi doktoruma gitseydim gittiğim hastanede nerdeyse ayaküstü muayene etti yara varmış akıntım var smear aldı. Moralim bozuldu korktum.. eşim gün boyu ne yaptın hastanede doktor ne dedi demedi. Buna ayrıca moralim bozuldu.. beni önemsemiyor. Neymiş kafasını kaşıyacak vakti mi olmuş! Hadi oradan!

Çok fedakarlık yaptım onun için çok didindim öyle yanlışmis ki... Daha 2 yıl öncesinde ablasının doldurusuna gelip evine katmayan annesi için vbu süreçte tek destekçisi olan bana şimdi surat yapıyor. Biliyorum ki annesi ablasıyla iyi olunca yine bunu dislayacak. Ama umrumda değil. Beni sevmiyor biliyorum.. da çocuklar var. Nolacak bunlar. Sırf evdeki kızıma arkadaş olsun diye istedim 2. Çocuğu aslında. Yoksa değmez ona bunca çekilen eziyet.. evlatlarım iyiki varlar orası ayrı tabi..

De işte keşke calissaydim.. koca eline bakmak böyle durumlarda çok daha zoruma gidiyor..

Çok uzattım di mi rosum kusura bakmayın da doluyum.. umarım sizler çok iyisinizdir az çok okudum sayfaları var biz gibi sorun yaşayanlar umarım düzeltiriz bunları bir gün

Valla bende oyleyim biliyosunuz gezginligimle unluyum topikte ama eve tikldim cock var diye yoksa gene cikarim da mutsuzumm elim kolum is guc yapmaya kalkmiyor zorla 2 gndur ... hava kapalyken icim tuhaf oluyor

Olabülürrr
Ben de hiç sevmiyorum bu havaları çayım ya. Tüm modumu alıyor. Napalım birkaç ay böyle

Est canm ne kusuru burda derdimizi anlaticaz paylasicaz

Keşke ikinciyi falan yapmasaydin
Erkeklerle iki gün iyiysek üçüncü gün kotuyuz hep kadın idare eden taraf
Erkekler maalesef zamanında olan ailesiule ilgili şeyleri belli bı zamandan sonra unutup anam da anam demeye başlıyorlar

Evlilik kurumu cekilesi dert değil yemn ederim
:)
Herkes sorunlu 2020 hiç iyi gelmedi geri 2012 ye dönmek istiyorm ben bırak 2019 u hahahahaha

Evet canım maalesef öyle oluyorlar ama asla aralarına girmiyorum ki sadece anlayış istiyorum annesinin yaptıklarından dolayı. Yani somut olarak kadın yaptı işte bir şeyler neden zorluyorsun ben zaten kul hakkından odu kopan biriyim neden annene durduk yere catayim. Ama çok koydu bana sormaması hastanede ne oldu bitti diye. Eve geldi noldu hastane diyor merak etseydin gündüz sorardin sabah gittim hastaneye dedim. Sonra isim vardı hadi söyle ne varmış demedi. İyi dedi sustu.. nereye gidiyoruz biz bilmiyorum

Kuzum biranda yeni bebekler yeni düzenler adaptasyon kuramiyordur
İster istemez etkileniyordur herşeyden
Bir de çok zor bir süreçten geçtiniz hastaneydi evde küçük cociktu kolay değil ikiniz içinde

Senin anlayış gösterdiğin kadar maalesef erkekler gösteremiyor
O kdr çok şey yapıyorlar ki sonra aman aman canm oglum moduna giriyorlar ona çok sinir oluyirm ben

Sende mi brutus yaa herkes bu ara biseyler yasadi cnm esiyle buyuk kucuk ...
Swvjyordur seni esin neden sevmesn sadece herkesn sevgsni gosteris bicimi farklidir iste birazda anneci galiba seninki duzelir insallah cnm smdi lohusasn bide saglk sornlarn da ckmis duzelir hersey zamanla insallah ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…