Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsunn mikemmel sigara kullanmiyorum fekatt ayda 1 2 kahve ile icerim esimle gece otururken filan ...
Bende bırakmaya çalışıyorum dün 2 tane akşam içtim bugün tütüncüden 5 6 tane aldım paket almamak için akşamlara 2 3 tane diye diye bırakıcam inşallah.
Bizde arada benimkiyle arada keyif niyetine içeriz oda içmez.

Insallah birakirsin jnsan yeterki gercekten istesin irade hwrseyin basi ... sigaranin savunulacak hic bir yani yok zaten canim ... benmkide oyle keyif niyetne icime bile cekmiyormusum zaten esim oyle diyor

Suan tek dileğim hamile olmamam...

Cici tansiyonum cok düşük bu kötü bişey teşkil eder mi

Insallah birakirsin jnsan yeterki gercekten istesin irade hwrseyin basi ... sigaranin savunulacak hic bir yani yok zaten canim ... benmkide oyle keyif niyetne icime bile cekmiyormusum zaten esim oyle diyor
Daha önce bıraktım 1.5 2 ay 7 8 ay salak gibi geri başladım çok iğrenç bir bağımlılık sadece iştahımı açmasa şuan bile içmrmm. İnşallah bu hafta silicem hayatımdan. Çok uzatmayacağım. 2 gün bile içmesem spor yaparken dehşet fark ediyor.

Ula zalim bi gece de bizim icin 10 dk uykusuz kaliver yaz da gitt
Canım bugün eltimlere gittik, sbh kayinvalidem gelmiş köyden,bizi de arayıp çağırdılar akşam otururuz falan diye hep birlikte,neyse bizde tamam dedik akşam gittik,ama onların orda eşimin başka akrabaları da oturuyor yakınlarda,benim yıllardır bı sebepten ötürü küs olduğum kişi ama bu kadın.kayinvalidemle eltim de aramizin açık oldgunu bildiğinden vesile oluruz da baristiririz aynı ortama girerlerse diye düşünüp onları da çağırmışlar

Ben tabi onların geleceğini duyunca bozuldum baya canım sıkıldı yani,eltime de kayinvalideme de dedim bilsem asla gelmezdim buraya aşk olsun size de diye

Neyse eşiyle geldiler oturduk,iyi akşamlar dedik sadece birbirimize o kdr hiç bı sohbet fln olmadı gece boyu,
ordan çıkınca da yolda eşim naptınız x'le konuştunuz mu fln diye sordu hayır tabiki pişman oldum geldigime,yengene de aynı böyle söyledim ayrıca dedim,öyle olunca eşimde uzatiyosunuz konussaniz nolur ki,siz küssünüz diye biz eslerde görüşemiyoruz evlerimize gelip gidemiyoruz hep disarlarda görüşüyoruz fln diye baktım sert cikiyo bende banane sizin görüşüp görüşmediğinizden,biz konuşmuyoruz işte niye uzatiyosun fln dedim araba da eve gelene kadar tartıştık hala barışın uzatmayın diyo sinirlendim haliyle iste öyle.daha çok konuştuk ettikte işte fazla uzatmayım dedim

Imsallah cnm ya yanls anlama esim basta olmak uzere sigaranin nasl bagmli hale getirdigini gorwbiliyorum ve uzuluyorum... ama icip bide savunan kesim var iste ona katlanamiyorum Allah tez elden birakmayi nasip etsn sana da esime de insallah .

Bak gecen hafta kaynpedermi doktora goturdum 75 yasnda cigerlerin bitmis 1 sigara bile senin intiharindir icmeyeceksin dedi doktor daha neler neler dedi ben ayda 1 2 icerm ama pasif icici gbi dumani yutmam bile hani kullanici olmadigim halde oyle etkjlendmki doktorun dediklernden sana anlatamam

Icende oluyor icmeyen de okey de ne bileyim gun gun herseui tat alma dahil korelten bi zehir ... allah kurtarsin canim insallah birakirsin

Anladim kuzum onlar da iyi biseye vesile oluruz dusuncesiyle yapmislar heralde ama emrivaki olms sana da .. konusmama sebebni bilemem tabiki affi olmayacak biseyse araniza kmsenin girmemessi lazim esin de dahil yani kirilmakta haklisin ... ki esinin de derdine bak esiylee disarda gorusuyormus zaten evde gorusulunce nolacakmjs
Tsk ederm bu arada kirmayip yazdin uyuyacaksan tutmiyum yarn da konusuruz istersen canim

Yok çok haklısın. İçende ölüyor içmeyen de hayat kaliteni alt üst ediyor. Asla ama asla savunmadığım bir bağımlılık en kötüsünden bir farkı yok inanın. Allahım bana artık o gücü veriyor inanıyorum birdaha başlamamak üzere inşallah bırakıcam. İnşallah eşinde bırakır içmeyene çok kokuyor....

Aynen öyle canım bı kaç yıl önce laflarımız karşı karşıya geldi bu kızla,baya tartıştık,ikimizde alttan almadık fln derken küstük yani hiç bı ortamda da birbirimizin yüzüne bakmadık öyle bı küslük girdi araya, eşimde onun eşiyle baya kardeş gibiler yani çok severler birbirlerini hep girer çıkardık görüşürduk fln, işte eskisi gibi olalım istiyor eşim ama artık asla olmaz o dediği bende senin akrabalarınla gorusmeni kisitlamiyorum ya sonuçta bana niye karisiyosun fln dedim öyle tartıştık işte aman,eltimde çok üzüldü benim modum düştü bı anda erken de kalkınca anladı bilsem cagirmazdim fln dedi ama işte olan oldu bu akşam yani

Eşimle de çok uzatmam zaten başkası için,hele değmeyen birileri için huzurumu bozmam ben,şimdi gidip sarilicam oda özür diler zaten eminim tatlıya bağlarız yani

iyiyim kuzum :) oğlum da iyi:) tam gaz yaramazlığa devam

sen neler yapiyosun bu soğuk kış günlerinde
Duyduğuma göre biraz çapkınlık da varmııışşş

Valla napiim Samdanım bu soğuk kış günleri beni iyice eve bağladı hiiiç mutlu değilim, ama napalım öyle böyle geçiyor

Ula sana uzulmeme de degmiyo gece vakti hele hic degmiyo aninda gidip barisiyon iyi cnm iyi uzatcak bise yok valla en guzeli mutluluk ta atrada bi atismasakta mutlulugn kiymetni bilmezdk buyuk seyler olmasnda onemli degil iyigeceler sana

Canim inan esimin sigarasindan kokusundan rahatsiz olmuyorm evde icmez zaten cock var onceden de icmezdi camda icer 2 3 tane aksam o da kokmuyor bana ama sagligi icin genc yasta disler mahvolmus kucuk yastan beri iciyor zamab zaman denedi 1 2 gun gbi ama sonra bi sarilisi bi kosmasi varki ona onu o halde gormek bagimliligni gormek ki esim guclu bi karakterdir hani ona yenilmesini gormek beni bitiriyor bi de cocgmz var uzuluyorm cok uzuluyorm saglgi icin hele dedgm gbi gecen hafta doktorun dedkleri icmedgm halde cok etkiledi beni ...
Bukadar niyetlenmis yola girmissin canim inaniyorum birakacaksin Allah sana guc kuvvet dirayet versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…