Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

öğleden sonra da dinlen ama çok yorma kendini
kolay gelsin beybim inşallah biter cabucak bu neyin raporu ola ki :)

öğleden sonra da dinlen ama çok yorma kendini
kolay gelsin beybim inşallah biter cabucak bu neyin raporu ola ki :)
Sağol şamdanımm.. Öğlen eve geçince evi bi süpürüp sileceğim o kadar.. Akşam gene misafirlikteyiz bugün de yemeği beleşe getirdik nihahahaha

Bizim her yıl yaptığımız raporlar şamdanım yıl boyunca ay ay satış raporları ne kadar kar ne kadar zarar edilmiş aylık cirolar kime ne ürün verilmiş yurt içi yurt dışı hepsini yapıyorum

Ya yumurtlama başladığında ilişki olmustu iki gün üst üste.

Tansiyonum 11 6 10 5 seyrinde gidiyor..

Gecikme yok

Jawlensky canım geçmiş olsun, kaçırdım ben..
Smear testi ne için yaptırıyorsun ? Bende yaptırmıştım.. korkulacak bir şey yok.. benimde siğiller vardı senin de o tarz bir şey mi ?
Evet canım malesef. bir de akıntı var hiç olmamıştı daha önce her yıl veriyorum mecbur düzenli. Sen de yaptırıyor musun?

Bence olacagi varsa olur diye düşunuyorum
Canım bu iğneyi vurdum ya kasiklarım fena agriyo cinsel istegim azaldi pazar günüde değerlendircez bakalim artik kismet
Aynen öyle tutacağı varsa test gününe kadar uyumayıp tırnaklarını yesen de tutar
İsteğini bir kenara koyacaksın leydim.
Benim takvimimde 1 ü yüksek olmak üzere toplam 6 gün gebe kalma ihtimali yazıyordu. Bazılarında düşük ihtimal olmasına rağmen o 6 günü tamamen değerlendirdik. Sabah akşam
Hiç üst üste 2 gün ilişki yaşamamıştık çünkü benim ertesi gün hem isteğim olmaz hem de canım acır. Üst üste 6 gün, bazen günde 2 kere bana öyle zulüm gibi geldi ki anlatamam vallahi şuan hatırlamak bile istemiyorum
Ama bak getirisi çok güzel oldu
Himmm
Bide hamilesin ya ruh halin cok değişken oluyor
Aynen öyle kuzum. 7.haftaya kadar o kadar normaldim ki ne olduysa 7 den sonra olmaya başladı
Normal bir kadının 3 yılda salgıladığı östrojen hormonu gebe bir kadında 1 günde salgılanırmış. Ben bir de düşük olmasın diye extra hormon alıyorum progestan dediğimiz meret. Allak bullak oldum.
İnşallahhhh bu allak bullaklığı sende yaşarsın

Valla canim her gun denedik olmadi gun aşırı denedik olmadi bu sefer aklima estiği gibi yapacam
İnşallah banada nasip olur bu duygularrr ❤❤

Evet canım malesef. bir de akıntı var hiç olmamıştı daha önce her yıl veriyorum mecbur düzenli. Sen de yaptırıyor musun?
Nihalim benim siğillerim vardı ufak ufak beyaz beyaz böyle sıkıyordum içinden beyaz beyaz şeyler geliyordu ama şişlik hiç inmiyordu.. sonra dahiliye kadın doğum derken bana 2 doktor smear istedi .. neyse verdim, sonra iyi huylu kist çıktı daha sonra yaktırmam gerektiğini söylediler. Yaktırdım 2 sene önce felan.. şimdi her yıl smear testine giriyorum bende, şükür herhangi bir şey yok.

8 mi 9 mu ne var canım
Daha çok varmış kutsişim. Yumurtlaman biteli 1 hafta olmuş aşağı yukarı. Eğer gebelik olduysa hücre rahme yerleşmiştir. Döllenmeden sonra 5. Günde döllenmiş hücre başarabilirse rahme varıyor.
Aslında varsa kanda 5-10 gibi minimum bir değerde çıkar şuan.
Ama bana kalırsa sabrederim diyorsan önümüzdeki hafta adete 3 gün kala erken gebelik testi yap.
Sabredemem diyorsan pazartesi kana git.

Bende hiç sorun olmamasına rağmen smear a bende her yıl giriyorum ponçiğim
Her kadının her yıl girmesi gerek..
Gebelikten önce yaptırdım en son.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…