- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.481
Öğleden sonramı heba etmeyeyim diye sabahın 9unda geldim şamdanım :)
Eşim yatıyordu sıcacık yatakta .. ben yataktan kalkarken arkamdan Gece ile birlikte bakıyorlardıiçim cız etti.. bir an gitmesem mi la acaba diye düşündüm ama raporlar kalsaydı içim rahat etmeyecekti.. saat 1e kadar biter gibi görünüyor son 3 ay kaldı 2019 ekim,kasım,aralık halledersem tamamdır
HimmmEh işte
Arada kinim kabarıyor arada unutup normal davranıyorum. Çok değişken aramız
Sağol şamdanımm.. Öğlen eve geçince evi bi süpürüp sileceğim o kadar.. Akşam gene misafirlikteyizöğleden sonra da dinlen ama çok yorma kendini
kolay gelsin beybim inşallah biter cabucakbu neyin raporu ola ki :)
Ya yumurtlama başladığında ilişki olmustu iki gün üst üste.Günaydın kertenkelelerim camışım uyanmadan yanınıza kaçtım
Evet ya ponçiğim ben telefonunun çalındığını unutmuşum bir an. Yeni telefonun hayırlı olsun. Neyse fırsattan istifade yeni telefon sahibi oldun
Bu arada nolur sizin iş yerinizden beni de çıkarsınlar 55 milyara gerek şöyle 30 verseler ben razıyım nolur nolur lütfen
Adam uyumadan ben uyumuşum dün şamdanım
Hain planlarım gebelik hormonlarım karşısında çaresiz.. Ama bu gece halledicem
Zebram gebelik ihtimalin var mı ki? Gecikme falan oldu mu?
Bir de tansiyonun kaç?
Korkutmak istemem ama düşük tansiyon da gebelik belirtilerindendir.
Benim daima 12ye 8 olan tansiyonum gebeliğimden beri 9a 6..
Böyle de olması gerekiyormuş. Normali buymuş. 1 kez büyük 14e çıktı o gece kanamam geldi işte.
Pamuğum yemin ederim geyşayı gördüm kocanda. Aynı pukun lacivertini yaşamışsınız.
Benimki de senin yüzünden ailemle vakit geçiremiyorum her geldiğimizde burnumdan getiriyorsun diye bana bağırmıştı arabadan.
Ne zaman oldu bu olay yeni mi?
Gülparem çok üzüldüm..
Şu sıralar koca salgını var hepimizinki bir değişik inan sadece seninki değil. İnşallah düzelirler. Sen üzme kendini lohusa kadınsın hiçbirşey senden kıymetli değil
Smear ın da temiz çıkacağına eminim. Yeni gebelik yaşadın yara vesaire olması çok doğal.
Günaydın leydim
Neden giremiyorsun şu malum sebepten mi ha söyle bakalım
Nasıl gidiyor çalışmalar
Amin leydimmm inşallahh..B Brunello Cicinelliponcikvegece
Kızlar inşallah bebişleriniz sağlıklıdırtarama testlerinde inşallah bi sorun cikmaz
Herşey gonlunuz gibi olur inşallah
Evet canım malesef. bir de akıntı var hiç olmamıştı daha önceJawlensky canım geçmiş olsun, kaçırdım ben..
Smear testi ne için yaptırıyorsun ? Bende yaptırmıştım.. korkulacak bir şey yok.. benimde siğiller vardı senin de o tarz bir şey mi ?
İyi diyelim iyi olsun kuzum.
Aynen öyle tutacağı varsa test gününe kadar uyumayıp tırnaklarını yesen de tutarBence olacagi varsa olur diye düşunuyorum
Canım bu iğneyi vurdum ya kasiklarım fena agriyo cinsel istegim azaldi pazar günüde değerlendircez bakalim artik kismet
Aynen öyle kuzum. 7.haftaya kadar o kadar normaldim ki ne olduysa 7 den sonra olmaya başladıHimmm
Bide hamilesin ya ruh halin cok değişken oluyor
Adetine kaç gün var kutsişim?Ya yumurtlama başladığında ilişki olmustu iki gün üst üste.
Tansiyonum 11 6 10 5 seyrinde gidiyor..
Gecikme yok
Aminnn patilimmAmin leydimmm inşallahh..
Rabbim sana da tez zaman da minnoş bir melek versin
8 mi 9 mu ne var canımAdetine kaç gün var kutsişim?
Nasl oldu cocklar cnmBenm.koca iste
Büyük oğlanın da ateşi çıktı onu bekliyirm.smdi :)
Geçmiş olsun canım ben de diyorum küçük bebeği de yok bu saatte ne işi var forumdaBenm.koca iste
Büyük oğlanın da ateşi çıktı onu bekliyirm.smdi :)
Valla canim her gun denedik olmadi gun aşırı denedik olmadi bu sefer aklima estiği gibi yapacamAynen öyle tutacağı varsa test gününe kadar uyumayıp tırnaklarını yesen de tutar
İsteğini bir kenara koyacaksın leydim.
Benim takvimimde 1 ü yüksek olmak üzere toplam 6 gün gebe kalma ihtimali yazıyordu. Bazılarında düşük ihtimal olmasına rağmen o 6 günü tamamen değerlendirdik. Sabah akşam
Hiç üst üste 2 gün ilişki yaşamamıştık çünkü benim ertesi gün hem isteğim olmaz hem de canım acır. Üst üste 6 gün, bazen günde 2 kere bana öyle zulüm gibi geldi ki anlatamam vallahi şuan hatırlamak bile istemiyorum
Ama bak getirisi çok güzel oldu
Aynen öyle kuzum. 7.haftaya kadar o kadar normaldim ki ne olduysa 7 den sonra olmaya başladı
Normal bir kadının 3 yılda salgıladığı östrojen hormonu gebe bir kadında 1 günde salgılanırmış. Ben bir de düşük olmasın diye extra hormon alıyorum progestan dediğimiz meret. Allak bullak oldum.
İnşallahhhh bu allak bullaklığı sende yaşarsın
Nihalim benim siğillerim vardı ufak ufak beyaz beyaz böyle sıkıyordum içinden beyaz beyaz şeyler geliyordu ama şişlik hiç inmiyordu.. sonra dahiliye kadın doğum derken bana 2 doktor smear istedi .. neyse verdim, sonra iyi huylu kist çıktı daha sonra yaktırmam gerektiğini söylediler. Yaktırdım 2 sene önce felan.. şimdi her yıl smear testine giriyorum bende, şükür herhangi bir şey yok.Evet canım malesef. bir de akıntı var hiç olmamıştı daha önceher yıl veriyorum mecbur düzenli. Sen de yaptırıyor musun?
Daha çok varmış kutsişim. Yumurtlaman biteli 1 hafta olmuş aşağı yukarı. Eğer gebelik olduysa hücre rahme yerleşmiştir. Döllenmeden sonra 5. Günde döllenmiş hücre başarabilirse rahme varıyor.8 mi 9 mu ne var canım
Bende hiç sorun olmamasına rağmen smear a bende her yıl giriyorum ponçiğimNihalim benim siğillerim vardı ufak ufak beyaz beyaz böyle sıkıyordum içinden beyaz beyaz şeyler geliyordu ama şişlik hiç inmiyordu.. sonra dahiliye kadın doğum derken bana 2 doktor smear istedi .. neyse verdim, sonra iyi huylu kist çıktı daha sonra yaktırmam gerektiğini söylediler. Yaktırdım 2 sene önce felan.. şimdi her yıl smear testine giriyorum bende, şükür herhangi bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?