Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aylardır uğraştığım bebek için şimdi umarım hamile değilimdir diyorum. İnsallah yoktur zaten olacagını düşünmüyorum. Ama olursa daha zor zamanlar beni bekliyo bundan eminim.
Olursa barışsanız da boşansanız da çocuk için zor bir hayat var demektir.. Senin önüne bakışın da daha zor hale gelir. Ama olmuşsa nolursa olsun Allahın hediyesidir. Bence baban gelip de kararını vermeden evvel gidip bir kan testi yaptır nolur nolmaz.

Başınız sağolsun fıstıkım
Gerçekten yaşaması çok zor ben hayal bile edemiyorum böyle bir durumu..
Aldatma ve şiddet olayı zaten en hassas noktam.
Bu dünyada ödemeyenlerin hesabı ahirete saklıdır. Birinin duygularını zedelemek en büyük kul haklarından biridir Patilim. Zaten son nefeslerini nasıl verecekler acaba çok merak ediyorum..
O kocanı elinde tutsaydın diyenler için de bu geçerli.
Doğulu da olunsa batılı da olunsa kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Biz rum kökenden geliyoruz batının da batısı. Ama emin ol aldatılsam kocanı elinde tutamadın mı diyecek kadınlar tanıyorum etrafımda.

Öyle oluyor.. Gülüyorsun ama için kan ağlıyor; susuyorsun ama içinde fırtınalar kopuyor, iyiyim diyorsun ama aslında hiç değilsin.
Hepsini yaşamış biri olarak sana söylüyorum; geçecek. İnan bana geçecek.
Adını dahi hatırlamayacaksın. İsmini, cismini, yüzünü.. zaman gelecek siması bile gelmeyecek gözünün önüne .

ilk zamanlar zor olacak herkese herşeye bir açıklama yapmak zorunda kalacaksın. Yeri gelecek boşanmış olmak sanki kötü bir şey miş gibi ezilip büzüleceksin. Evli arkadaşlarının belki 3-5 i seninle görüşmeyecek. Artık boşandın ya.. kocaları çok kıymetli çünkü ne olur ne olmaz :)

Ama sonra ne olucak biliyor musun :) maksimum 5-6 ay sonra bilemedin 1 yıl sonra hayat senin için başlayacak, yeniden doğacaksın. Nefes aldığını, yaşadığını anlayacaksın. İyi ki diyeceksin, iyi ki boşanmışım. Esaretten kurtuluş tarihini yaz bir kenara :) Yeniden doğduğun günü yaz :)
Ve gene bir gün Allah nasip edecek ve karşına öyle biri çıkacak ki, tüm gidenlere tüm yaptıkları için teşekkür edeceksin :)

İnan bana zepram, hayat sana bir armağan veriyor şuan..

Doğru dedinn aşk böceğimm, kadının düşmanı yine kadın.
ve gene doğru dedin bu işin doğusu batısı rumu çerkezi yok, kötülükle beslenen herkes maalesef böyle; dil, dini ırk ayırmaksızın. Allah akıl fikir versin böyle beyin fakirlerine ben başka bir şey demiyorum

Canim yara eger kucukse ilacla ve fitillerle gecebiliyor bende de vardi genc kizliktan gelen yapisal bi rahim agzi yarasi cok buyuktu benimki mecburen yakildi sukurler olsn gecti ama hala her sene kizlarin da dedgi gbi smear yaptiriorum zten ilk smear yaptirinca goruldu ... kafana takma yani kotu kanser yahut kist gbi bisey degil cnm gecms olsn

Kuzu bu raporlari her ay bittgnde yapsan boyle birikmese olmuyor mu ... bugun esim disardan yemek soyleyelim yapma dedi , yarin da kaynanamlar memlekete gdcek gorumceme gidicez yol etmeye orda olacagiz 2 gun yemek derdim yok yuppiii

Canim sen ilk denemendi ya ne kadr aklia takabilrsin olmama dusuncesi bile olmamisti olacagndan eminjm diyorsun ama bi 3 5 ay gecip korunmadgn halde bebek olmasaydi o zamanki kafaya takma durumu bambaska oluyor bazilarnde elnde olmadan ... benjm arkadasm adetm geckt dedi bi defa kac gun dedm 2 saat dedi hicc unutmam bu derece kafadayken hamilelik 3 ayda olacaksa 6 ayda oluyo mesela cok ornegi var tatile gittigmzde kafamdan attgmdahamile kalmisim diyen ...
Allah nasip eder insallah LadyMorganas

Amin cnm

Böyle nir şeyi insn bilerek nasıl yapar yaa yapabilir yani
Çok saçma
Janshsbjja
Gece ateş nobetindeydim
Çok şükür şuana kdr daha çıkmadı bitti atlattı heralde

Evet. Ama çok kırdı beni. Allah büyük diyip ona havale ediyorum. Şimdi bambaşka onceliklerim var en başta çocuklarım sonra da şu smearin temiz gelmesi için dua..
Nihalim canım hiç korkma allahin izniyle bişey çıkmaz smear testinde dua ederiz bol bol esine de sıkma canını lütfen şuan önemli olan bebeklerin ve kızın canım onlara odaklan,oda anlar hatasını özrünü diler ne de olsa
Ahaha samdanim istedikleri kdr devreleriyle oynasınlar,bı daha bana göndermemek üzere uzaylılara teslim ederim edersem zaten gerisi beni ilgilendirmez onların başına bela olsun

Canım sen atlatamadın mı hala hastalığı en azından oğlusun iyileşmiş şükür

Kız bu nazar için dışarı bakmayı bide tuz yemeyi duymamıştım hiç,genelde suya okuruz ama diğerleri enteresan geldi bidaa öyle yaparız ama
Yeni cicim dün gece eve dönerken söylendi böyle,ama ben onun ailesiyle yada akrabalarıyla görüşüp konuşmasına asla karışmam,ben küsüm diye kendi de küsecek değil elbet ama dün bı ayrı ısrar etti konuşun barışın bilmem ne diye, onun için sinirlendim bende,yoksa uzatmazdik.
Neyse ki çözdük

Uzatmadiniz zaten kizz

Doktor bunu tedavi etmiyoruz akıntı için fıtıl vereyim dedi inşaallah dediğin gibi fitil geçirir canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…