- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.521
Olursa barışsanız da boşansanız da çocuk için zor bir hayat var demektir.. Senin önüne bakışın da daha zor hale gelir. Ama olmuşsa nolursa olsun Allahın hediyesidir. Bence baban gelip de kararını vermeden evvel gidip bir kan testi yaptır nolur nolmaz.Aylardır uğraştığım bebek için şimdi umarım hamile değilimdir diyorum. İnsallah yoktur zaten olacagını düşünmüyorum. Ama olursa daha zor zamanlar beni bekliyo bundan eminim.
Başınız sağolsun fıstıkımKesinlikle.. Ama gerçekten ben o kadar zor zamanlar geçirdim ki, gerçekten ölüyorum dediğim an tekrar doğdum brom .
Doğuluyuz biz, benim kendi akrabalarım bile beni aldatan biri için bana kadınlık yapsaydın da kocanı evde tutsaydın dedi :) ben evliliğimin 10. ayında boşanmışım, 4. aydan beri aldatılıyorum ve bana bunu söylüyorlar.. 4. ayda biri ne kadar kadınlık yapabilir ? üstelik henüz 23-24 yaşlarındasın.. eşşekten düşmüş gibiydim hiç bir şey bilmiyordum.
1 şans daha verebilirsin diyenler..
Kendimi odalardan dışarı salmıyordum. Boşandıktan bir kaç ay sonra bir gün evde otururken abimin kaza geçirdiğini öğrendik bana abin öldü dediklerinde bile sadece boş boş baktım biliyor musun :) Abimin öz abimin ölümüne bile üzülüp doyasıya ağlayamadım ben, nasıl ne kadar ağlayayım ki ? zaten durmayan bir göz yaşı var..
Gene de şükürler olsun, Rabbim dağına göre kar yağdırır derler ya gerçekten öyle. Kaldıramayağım hiç bir yükü vermedi bana. Hepsinin üstesinden bir şekilde geldim, sıyrılıp çıktım.
Zaten öyle olur brom, kötülük yapan hep mutlu belasını hiç bulmaz, ama bu hikayeden yaralı çıkan hep olduğu yerde sayar.. hayat böyle maalesef . Kötülerin kazandığı, iyilerin hep kaybettiği :)
Öyle oluyor.. Gülüyorsun ama için kan ağlıyor; susuyorsun ama içinde fırtınalar kopuyor, iyiyim diyorsun ama aslında hiç değilsin.Güçlüyüm ama güçsüz gibiyim. Gülüyorum ama içim kan. Ben zaten bosanacağıma kesin karar verdim. Benim için artık bitti. Allah’a havale ediyorum. O da bir gün benim yaşadıklarımı çeksin. Umarım ahım yerine gelir de bende görürüm.
Yok rahim kanseri gülparem. Baştan tespit edilmezse rahmini alıyorlar.Yumurtalık kanseri mi? Allah korusun bir ara da onunla kafayı bozmuştum
Doğru dedinn aşk böceğimm, kadının düşmanı yine kadın.Başınız sağolsun fıstıkım ☹
Gerçekten yaşaması çok zor ben hayal bile edemiyorum böyle bir durumu..
Aldatma ve şiddet olayı zaten en hassas noktam.
Bu dünyada ödemeyenlerin hesabı ahirete saklıdır. Birinin duygularını zedelemek en büyük kul haklarından biridir Patilim. Zaten son nefeslerini nasıl verecekler acaba çok merak ediyorum..
O kocanı elinde tutsaydın diyenler için de bu geçerli.
Doğulu da olunsa batılı da olunsa kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Biz rum kökenden geliyoruz batının da batısı. Ama emin ol aldatılsam kocanı elinde tutamadın mı diyecek kadınlar tanıyorum etrafımda.
Iste essek saatine denk gelmez umarim iyi bi anini kollayip yapabilirim gibime geliyo acayip yapasm var ama yazin yapimm bariAllah seni
yaparsın da eşe bağlı biraz bu cesaret edebilir misin
Anladım canım gerçekten ürkütücü şeyler Rabbimiz korusunYok rahim kanseri gülparem. Baştan tespit edilmezse rahmini alıyorlar.
Canim yara eger kucukse ilacla ve fitillerle gecebiliyor bende de vardi genc kizliktan gelen yapisal bi rahim agzi yarasi cok buyuktu benimki mecburen yakildi sukurler olsn gecti ama hala her sene kizlarin da dedgi gbi smear yaptiriorum zten ilk smear yaptirinca goruldu ... kafana takma yani kotu kanser yahut kist gbi bisey degil cnm gecms olsnCicimm cok güzel dedin koca salgınıeskiden böyle değildi hadi bunu geçtim sevgiliyken falan bu yüzünü göstermedi sarımsak kılıklı
Umarım seninki de aklını başına toplar. Sen hele hiç üzülme gerçekten bebekler etkileniyor biz hamileyken de az kavga etmedik şimdi çocuklar ağlarken hep aklıma bu geliyor
İnşaallah temiz çıkar smear yara ve akıntıdan dolayı umarım bişi olmaz
Kuzu bu raporlari her ay bittgnde yapsan boyle birikmese olmuyor mu ... bugun esim disardan yemek soyleyelim yapma dedi , yarin da kaynanamlar memlekete gdcek gorumceme gidicez yol etmeye orda olacagiz 2 gun yemek derdim yok yuppiiiSağol şamdanımm.. Öğlen eve geçince evi bi süpürüp sileceğim o kadar.. Akşam gene misafirlikteyizbugün de yemeği beleşe getirdik nihahahaha
Bizim her yıl yaptığımız raporlar şamdanım yıl boyunca ay ay satış raporları ne kadar kar ne kadar zarar edilmiş aylık cirolar kime ne ürün verilmiş yurt içi yurt dışı hepsini yapıyorum
Canim sen ilk denemendi ya ne kadr aklia takabilrsin olmama dusuncesi bile olmamisti olacagndan eminjm diyorsun ama bi 3 5 ay gecip korunmadgn halde bebek olmasaydi o zamanki kafaya takma durumu bambaska oluyor bazilarnde elnde olmadan ... benjm arkadasm adetm geckt dedi bi defa kac gun dedm 2 saat dedi hicc unutmam bu derece kafadayken hamilelik 3 ayda olacaksa 6 ayda oluyo mesela cok ornegi var tatile gittigmzde kafamdan attgmdahamile kalmisim diyen ...Olacak inşallah. Bak ben olmayacağını 1 defa bile aklıma getirmedim o kadar emindim. Herkes bana hem 5 sene korunmuşsun, hem kistin var tek yumurtalığın tıkalı hem de ilk denemede tutar mı dedi..
Onlara rağmen tuttu görürsünüz dedim.
Sonucu alınca herkes şok
İnan
Ben siğil sanıyordum canım öyle dediler sonra başka doktor bunlar siğilde olabilir kist te olabilir bakalım dediler.. sonra kist çıktı. herhangi bir şey yoktu ama yakıldı suan tertemiz bebek vajinası gibi hahahahah
ya ordaki sigilin yaklmasi da can yakar dmi benim ayak altmda ckmsti isyernde abdest alirken kullandgmzortak terliklerden oturu 3 kisi de brbrmze bulastrmstik 10 seans git gel sigil yaktirmistik ya o gun baya basamiyorduk aciyordu
Ben kendmde olnca da arastrmstm tedavi edilmeyen akintilar sebebyle de rahm agzi yarasi olusuyormus seninki ileri seviye degil yakilmaya bile gerek kalmaz ben ce cnmÇok iyi canım sevindim ❤ işte benim yara olunca korktum bakalım ayın 14 u çıkacak sonuç.
Canim ne acilar yasamissin basin sag olsunn ama seni bi defa dha tebrik ederi senin yasadgnin yarsini yasamayaip hayata kusen insanlar var sen boyle guleryuzlu sensakraksin hayat dolusun Allah karsina boyle de bi iyi es ckarmis ne mutlu cektklerne karsi mukafatlandirmis seni ...Kesinlikle.. Ama gerçekten ben o kadar zor zamanlar geçirdim ki, gerçekten ölüyorum dediğim an tekrar doğdum brom .
Doğuluyuz biz, benim kendi akrabalarım bile beni aldatan biri için bana kadınlık yapsaydın da kocanı evde tutsaydın dedi :) ben evliliğimin 10. ayında boşanmışım, 4. aydan beri aldatılıyorum ve bana bunu söylüyorlar.. 4. ayda biri ne kadar kadınlık yapabilir ? üstelik henüz 23-24 yaşlarındasın.. eşşekten düşmüş gibiydim hiç bir şey bilmiyordum.
1 şans daha verebilirsin diyenler..
Kendimi odalardan dışarı salmıyordum. Boşandıktan bir kaç ay sonra bir gün evde otururken abimin kaza geçirdiğini öğrendik bana abin öldü dediklerinde bile sadece boş boş baktım biliyor musun :) Abimin öz abimin ölümüne bile üzülüp doyasıya ağlayamadım ben, nasıl ne kadar ağlayayım ki ? zaten durmayan bir göz yaşı var..
Gene de şükürler olsun, Rabbim dağına göre kar yağdırır derler ya gerçekten öyle. Kaldıramayağım hiç bir yükü vermedi bana. Hepsinin üstesinden bir şekilde geldim, sıyrılıp çıktım.
Zaten öyle olur brom, kötülük yapan hep mutlu belasını hiç bulmaz, ama bu hikayeden yaralı çıkan hep olduğu yerde sayar.. hayat böyle maalesef . Kötülerin kazandığı, iyilerin hep kaybettiği :)
Hele o kadnlk yapsaydn laflari ne kdr cahilce hic yoru bile yapamiycamm herkes ettgni bulsunn
Amin cnmCanim yara eger kucukse ilacla ve fitillerle gecebiliyor bende de vardi genc kizliktan gelen yapisal bi rahim agzi yarasi cok buyuktu benimki mecburen yakildi sukurler olsn gecti ama hala her sene kizlarin da dedgi gbi smear yaptiriorum zten ilk smear yaptirinca goruldu ... kafana takma yani kotu kanser yahut kist gbi bisey degil cnm gecms olsn
Kuzu bu raporlari her ay bittgnde yapsan boyle birikmese olmuyor mu ... bugun esim disardan yemek soyleyelim yapma dedi , yarin da kaynanamlar memlekete gdcek gorumceme gidicez yol etmeye orda olacagiz 2 gun yemek derdim yok yuppiii
Canim sen ilk denemendi ya ne kadr aklia takabilrsin olmama dusuncesi bile olmamisti olacagndan eminjm diyorsun ama bi 3 5 ay gecip korunmadgn halde bebek olmasaydi o zamanki kafaya takma durumu bambaska oluyor bazilarnde elnde olmadan ... benjm arkadasm adetm geckt dedi bi defa kac gun dedm 2 saat dedi hicc unutmam bu derece kafadayken hamilelik 3 ayda olacaksa 6 ayda oluyo mesela cok ornegi var tatile gittigmzde kafamdan attgmdahamile kalmisim diyen ...
Allah nasip eder insallahLadyMorganas
Böyle nir şeyi insn bilerek nasıl yapar yaa yapabilir yaniEşim diyor bazen bilerek yaptığını düşünüyorum
Ama henüz o kadar kafayı yemedim her yıl telefon değişecek kadarhep beni buluyor böyle şeyler neden bilmiyorum çekiyorum galiba
Vallaha benim de çok yuhumm gelir gülimm müthiş derecede hemdeyeşil mercii de içerde uyuyor eminim bende dışarıda sen neden nöbettesin bakimmm
Bende bendeMasaallah çok güzel ☺bekliyoruz heyecanla
Buyukle ateslerdeydik deNasl oldu cocklar cnm
Kimin tubimYok rahim kanseri gülparem. Baştan tespit edilmezse rahmini alıyorlar.
Nihalim canım hiç korkma allahin izniyle bişey çıkmaz smear testinde dua ederiz bol bolEvet. Ama çok kırdı beni. Allah büyük diyip ona havale ediyorum. Şimdi bambaşka onceliklerim var en başta çocuklarım sonra da şu smearin temiz gelmesi için dua..
Ahaha samdanim istedikleri kdr devreleriyle oynasınlar,bı daha bana göndermemek üzere uzaylılara teslim ederim edersem zatenat ama bi daha devreleriyle oynarlarsa napcan kız
inşallah uzun süre kimse hasta olmaz. çekilmiyo hayat hastalıkla. yerimden tuvalete gidip sumkurup geliyom süreklitam rezillik kuzum
nazara okuyosaniz dışarı bakcaniz pencereden balkondan falan. nazar dagilsin diye. sonra bide tuz yiceniz az bisey. bide eşin suya okusun direk okumasin ki ağırlık dolaşıp gene sizi bulmasin. suyu içince çıksın gitsin :)
Yeni cicim dün gece eve dönerken söylendi böyle,ama ben onun ailesiyle yada akrabalarıyla görüşüp konuşmasına asla karışmam,ben küsüm diye kendi de küsecek değil elbet ama dün bı ayrı ısrar etti konuşun barışın bilmem ne diye, onun için sinirlendim bende,yoksa uzatmazdik.Pamuğum yemin ederim geyşayı gördüm kocanda. Aynı pukun lacivertini yaşamışsınız.
Benimki de senin yüzünden ailemle vakit geçiremiyorum her geldiğimizde burnumdan getiriyorsun diye bana bağırmıştı arabadan.
Ne zaman oldu bu olay yeni mi?
Uzatmadiniz zaten kizzNihalim canım hiç korkma allahin izniyle bişey çıkmaz smear testinde dua ederiz bol bol❤ esine de sıkma canını lütfen şuan önemli olan bebeklerin ve kızın canım onlara odaklan,oda anlar hatasını özrünü diler ne de olsa
Ahaha samdanim istedikleri kdr devreleriyle oynasınlar,bı daha bana göndermemek üzere uzaylılara teslim ederim edersem zatengerisi beni ilgilendirmez onların başına bela olsun
Canım sen atlatamadın mı hala hastalığıen azından oğlusun iyileşmiş şükür
Kız bu nazar için dışarı bakmayı bide tuz yemeyi duymamıştım hiç,genelde suya okuruz ama diğerleri enteresan geldi bidaa öyle yaparız ama
Yeni cicim dün gece eve dönerken söylendi böyle,ama ben onun ailesiyle yada akrabalarıyla görüşüp konuşmasına asla karışmam,ben küsüm diye kendi de küsecek değil elbet ama dün bı ayrı ısrar etti konuşun barışın bilmem ne diye, onun için sinirlendim bende,yoksa uzatmazdik.
Neyse ki çözdük
Kurumasın kurursa böyle olamazsnzHuyumuz kurusun
Doktor bunu tedavi etmiyoruz akıntı için fıtıl vereyim dedi inşaallah dediğin gibi fitil geçirir canımCanim yara eger kucukse ilacla ve fitillerle gecebiliyor bende de vardi genc kizliktan gelen yapisal bi rahim agzi yarasi cok buyuktu benimki mecburen yakildi sukurler olsn gecti ama hala her sene kizlarin da dedgi gbi smear yaptiriorum zten ilk smear yaptirinca goruldu ... kafana takma yani kotu kanser yahut kist gbi bisey degil cnm gecms olsn
Ay kız kurumasın o zaman vazgeçtimKurumasın kurursa böyle olamazsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?