Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla canim her gun denedik olmadi gun aşırı denedik olmadi bu sefer aklima estiği gibi yapacam
İnşallah banada nasip olur bu duygularrr ❤❤
Olacak inşallah. Bak ben olmayacağını 1 defa bile aklıma getirmedim o kadar emindim. Herkes bana hem 5 sene korunmuşsun, hem kistin var tek yumurtalığın tıkalı hem de ilk denemede tutar mı dedi..
Onlara rağmen tuttu görürsünüz dedim.
Sonucu alınca herkes şok
İnan

İyi diyelim iyi olsun kuzum.

Keyfim yerinde değil..
Deme öyle zepram ya.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Böylesi daha hayırlıdır senin için belki, üzülme lütfen. Kimse boşanmak için evlenmiyor, ama devam edemiyorsak olmuyorsa yapabilecek hiç bir şey yok maalesef..

Bak bende boşandım, ölüyorum Allahım al canımı dediğim an tekrar kalktım ayağa, o süreçte zaten psikolojim iyi değil destek alıyorum kimseyle görüşmüyorum derken bir de üzerine abimi kaybettik.
Rabbim kaldıramayacağı yük vermiyor kimseye.. Herşeyin üstünden bir şekilde geliyoruz. Yıpratma kendini, üzme..
Üzülmesi gereken zaten sen değilsin.

Şiddetin her türlüsü kötüdür. Psikolojik, cinsel, fiziksel, ekonomik ne olursa olsun affedilmesi mümkün olmayan ve olmayacak şeydir. Evlilikte şiddet varsa o evlilik, evlilik değildir. İster saçını çeksin, ister vursun ister el kaldırsın ister sen istemeden seninle birlikte olsun bunların hepsi şiddet.
Bırakma kendini, salma.. Güçlüsün !

Hamile olduğumu düşünmüyorum cici. Sanmam yani yumurtlamaya denk gelmiş olamaz

Nekkadannnn güzel yazdın yav

Aman kötü çıkmasın canım zor işler. siğil nasıl iyi huylu kist çıktı afedersin anlayamadım bunu canım? Tipine mi baktılar

Hamile olduğumu düşünmüyorum cici. Sanmam yani yumurtlamaya denk gelmiş olamaz
Şuan inşallah vardır diyesim de gelmedi kutsişim zaten sanırım olmaması en doğrusu olur şu aşamada
Şunu aklından asla çıkarma kutsişim. Evlat öyle birşey ki gebeliğinde bile içinden bir anne çıkıyor.
Sana gösterdiği şiddet gözünde belki affedilir hale gelebilir eşin 1 2 laf ettikten sonra. Ama sana şiddet gösteren mutlaka çocuğuna da gösterecektir. Ve inan bana çocuğuna şiddet gösterse sen o adamı parçalayıp köpeklere atarsın. Ona yapılan şiddeti kaldıramazsın.
Ben karnımdaki bebeği üzdü diye boşanmayı düşündüm 3 gün önce, o derece..
O yüzden geleceğe dair öngörülü olmaya çalış duygularına yenilme.

Aman kötü çıkmasın canım zor işler. siğil nasıl iyi huylu kist çıktı afedersin anlayamadım bunu canım? Tipine mi baktılar
Ben siğil sanıyordum canım öyle dediler sonra başka doktor bunlar siğilde olabilir kist te olabilir bakalım dediler.. sonra kist çıktı. herhangi bir şey yoktu ama yakıldı suan tertemiz bebek vajinası gibi hahahahah

Bende hiç sorun olmamasına rağmen smear a bende her yıl giriyorum ponçiğim ❤
Her kadının her yıl girmesi gerek..
Gebelikten önce yaptırdım en son.
Bende en son Ağustosta yaptırmıştımm bromm kürtajdan sonra
Kesinlikle herkesin yılda 1 kez mutlaka yaptırması gerekiyor, Allah korusun erken teşhis içinde son derece önemli..

Çok iyi canım sevindim işte benim yara olunca korktum bakalım ayın 14 u çıkacak sonuç.

Bende en son Ağustosta yaptırmıştımm bromm kürtajdan sonra
Kesinlikle herkesin yılda 1 kez mutlaka yaptırması gerekiyor, Allah korusun erken teşhis içinde son derece önemli..
Bizim sülalede Allah korusun rahim kanseri vakaları birkaç tane var.
Ablamın da ihtimali yüksek çıktı o yılda 2 kez daha ayrıntılı bir smear testine giriyor.
Dolayısıyla bende nolur nolmaz aksatmadan her yıl girmeye çalışıyorum.

Nekkadannnn güzel yazdın yav
Hayatımı buraya yazsam roman olur herhalde

Bazen düşünüyorum benim kadar bahtsız bedevi biri daha var mıdır acaba şu hayatta

Şimdi gülüp geçiyorum işte ballı lokmam, tabi o zamanlar öyle olmuyor..

Çok iyi canım sevindim ❤ işte benim yara olunca korktum bakalım ayın 14 u çıkacak sonuç.
Hiç birşey yoktur Allahın izni ile hiç sıkma canını.. Beni de çok korkuttular tertemiz çıktı sonuçlar.
İçini karartma.. Vardır illaki bir sebebi mikrop kapmıştır tuvaletten bir şeyden vs .. ilaç tedavi derken sorun çözülür bitanem

Allah korusun bromm
Rabbim vajinalara zeval vermesin

Vardır Patilim inan.. Yaşadığın herkesin kaldırabileceği birşey değil ama öyle hayatlar var ki, her zaman beterin beteri vardır.
Misal bir tanıdığım daha 23 yaşında 1 yaşında bebekli kadınken eşi tarafından en yakın arkadaşı ve aynı zamanda iş ortağı olan kadınla aldatıldı. Daha da kötüsü adam aldatmakla kalmadı bunları 5 kuruşsuz sokağa atıp gidip o kadınla evlendi. O kadından çocuk yaptı. Şuan hala evliler. Çok zenginler ve mutlu görünüyorlar. Olayın üstünden nerdeyse 20 yıl geçti. Hala Allah belalarını vermedi.

İnşaallah canım

Ne gülüyonuz gızlar sanat bu sanat. Baktığınız resim bir sanat eseri
Kendi ellerimle ilmek ilmek işledim
hahahahh kesinlikle harika Cicim ben çok sevdim
Aynen kuzum ya valla ilk başlarda neye uğradığımı şaşırmıştım ama çok şükür diyorum şimdi

Güçlüyüm ama güçsüz gibiyim. Gülüyorum ama içim kan. Ben zaten bosanacagıma kesin karar verdim. Benim için artık bitti. Allah’a havale ediyorum. O da bigün benim yaşadıklarımı ceksin. Umarım ahım yerine gelir de bende görürüm.

Aylardır uğraştığım bebek için şimdi umarım hamile değilimdir diyorum. İnsallah yoktur zaten olacagını düşünmüyorum. Ama olursa daha zor zamanlar beni bekliyo bundan eminim.

Kesinlikle.. Ama gerçekten ben o kadar zor zamanlar geçirdim ki, gerçekten ölüyorum dediğim an tekrar doğdum brom .
Doğuluyuz biz, benim kendi akrabalarım bile beni aldatan biri için bana kadınlık yapsaydın da kocanı evde tutsaydın dedi :) ben evliliğimin 10. ayında boşanmışım, 4. aydan beri aldatılıyorum ve bana bunu söylüyorlar.. 4. ayda biri ne kadar kadınlık yapabilir ? üstelik henüz 23-24 yaşlarındasın.. eşşekten düşmüş gibiydim hiç bir şey bilmiyordum.
1 şans daha verebilirsin diyenler..
Kendimi odalardan dışarı salmıyordum. Boşandıktan bir kaç ay sonra bir gün evde otururken abimin kaza geçirdiğini öğrendik bana abin öldü dediklerinde bile sadece boş boş baktım biliyor musun :) Abimin öz abimin ölümüne bile üzülüp doyasıya ağlayamadım ben, nasıl ne kadar ağlayayım ki ? zaten durmayan bir göz yaşı var..

Gene de şükürler olsun, Rabbim dağına göre kar yağdırır derler ya gerçekten öyle. Kaldıramayağım hiç bir yükü vermedi bana. Hepsinin üstesinden bir şekilde geldim, sıyrılıp çıktım.

Zaten öyle olur brom, kötülük yapan hep mutlu belasını hiç bulmaz, ama bu hikayeden yaralı çıkan hep olduğu yerde sayar.. hayat böyle maalesef . Kötülerin kazandığı, iyilerin hep kaybettiği :)

Yumurtalık kanseri mi? Allah korusun bir ara da onunla kafayı bozmuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…