Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun canım.. hepinizden razı olsun. İnşaallah temiz çıkar
Eşime gelince su an dediğim gibi öncekilerim farklı ama umarım anlar hatasını iyi olunca çok iyi biri kötü olunca da kötü oluyor işte. Kötü derken de lafı sözü. Uzak umursamaz duruşu.. ama anladım ki annesiyle ben hastanedeyken burda kaldığından beridir huyu değişti sanki.

Doktor bunu tedavi etmiyoruz akıntı için fıtıl vereyim dedi inşaallah dediğin gibi fitil geçirir canım
Demekki kucuk bi yara iste .. buyuk olnca yakiyorlar ve benim cok zor olmustu iste korkarim hala yaram olursa diye filan ... antibiyotuk verdmi peki

M mehlika nur nerelerde
Neler yapıyor acaba

B BUSR4 mmmm nasılsın ballı sekerim :)
kk birinci noteri MMM seninde olaylar var sanirm
2020 yi yıldan silicem bu gidişle
@Yasnaz hem burdayım arrik Dion hem gelmion ne iş kız
C Cay6 naber gecelerin kuşu
D Dilos06 seni kk da bu gidişle unutcaz banlarn yüzünden

Katılmıyorum çayım. Birkaç ay olmayınca kafaya takmaya stres, endişe ve umutsuzluk ekleniyor o yüzden daha ağır hale geliyor. İlk deneme olması kafaya takmaya engel değildi kaldı ki topikte söylenen bu kadar kafaya takarsan olmaz sözlerini hatırlıyorum.
Olacağına inanmak da kafaya takmaya engel değil. İnanç farklı birşey. Ben olumsuzu çağırmamaya çalıştım inanarak. Ama olmuş mudur diye diye günler, saatler geçiremedim en yakın şahidi ByNkoaLa
Gecikmeyi bekleyemedim bu yüzden. 2 gün daha kafaya takacak halim kalmadığı için erken test yaptım.
Kimin tubim
Kime ne oldu
Gülom bizim sülalede genetik olarak rahim kanseri vakaları var bu yüzden smear testlerini hiç aksatmıyorum diye anlattım patiliye. Ondan öyle söyledim.
İyileşti mi ponçiklerim

Ayh bişey oldu sandm aklım çıktı
Küçük iyileşti
Büyük 4 den beri ateşi çıkmıyor şükür :)
Burun akintisina döndü

Ayh bişey oldu sandm aklım çıktı
Küçük iyileşti
Büyük 4 den beri ateşi çıkmıyor şükür :)
Burun akintisina döndü
Hee yok yok gülom çok şükür güncel bir mevzu değil geçmiş mevzular
Yaa çok şükür, maşallah gülom. Toparlansınlar artık ya yeter hasta oldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…