- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.541
Heralde kızAy kız kurumasın o zaman vazgeçtim
Allah razı olsun canım.. hepinizden razı olsun.Nihalim canım hiç korkma allahin izniyle bişey çıkmaz smear testinde dua ederiz bol bol❤ esine de sıkma canını lütfen şuan önemli olan bebeklerin ve kızın canım onlara odaklan,oda anlar hatasını özrünü diler ne de olsa
Demekki kucuk bi yara iste .. buyuk olnca yakiyorlar ve benim cok zor olmustu iste korkarim hala yaram olursa diye filan ... antibiyotuk verdmi pekiDoktor bunu tedavi etmiyoruz akıntı için fıtıl vereyim dedi inşaallah dediğin gibi fitil geçirir canım
Bomba gibiyim sukur canommm sagolasinn senn nasilsinM mehlika nur nerelerde
Neler yapıyor acaba
B BUSR4 mmmm nasılsın ballı sekerim :)
kk birinci noteri MMM seninde olaylar var sanirm
2020 yi yıldan silicem bu gidişle
@Yasnaz hem burdayım arrik Dion hem gelmion ne iş kız
C Cay6 naber gecelerin kuşu
D Dilos06 seni kk da bu gidişle unutcaz banlarn yüzünden
Canim bi geliyorm herkes yoğun bi sohbette okuyup cikıyorumM mehlika nur nerelerde
Neler yapıyor acaba
B BUSR4 mmmm nasılsın ballı sekerim :)
kk birinci noteri MMM seninde olaylar var sanirm
2020 yi yıldan silicem bu gidişle
@Yasnaz hem burdayım arrik Dion hem gelmion ne iş kız
C Cay6 naber gecelerin kuşu
D Dilos06 seni kk da bu gidişle unutcaz banlarn yüzünden
Bende bugün daha iyiyim canmBomba gibiyim sukur canommm sagolasinn senn nasilsin
Olsun sende katıl olur mi öyle yoğunu seyregiCanim bi geliyorm herkes yoğun bi sohbette okuyup cikıyorum
Evet canm.hatirlattigin icin sagolOlsun sende katıl olur mi öyle yoğunu seyregi
Cix cix cix
Sen artık bir kertenkelesin unutma
Haahshhaha
Meraba canim kendimi tanidiyim ozaman
Her zaman hatirlatirim zevkleEvet canm.hatirlattigin icin sagol
Ben iyiyim çok şükürMeraba canim kendimi tanidiyim ozaman
2 yildir evliyim 21 yasindayim çalışmıyorum
Gebelik düşünüyorum bende boyle
Sen nasılsın
Katılmıyorum çayım. Birkaç ay olmayınca kafaya takmaya stres, endişe ve umutsuzluk ekleniyor o yüzden daha ağır hale geliyor. İlk deneme olması kafaya takmaya engel değildi kaldı ki topikte söylenen bu kadar kafaya takarsan olmaz sözlerini hatırlıyorum.Canim yara eger kucukse ilacla ve fitillerle gecebiliyor bende de vardi genc kizliktan gelen yapisal bi rahim agzi yarasi cok buyuktu benimki mecburen yakildi sukurler olsn gecti ama hala her sene kizlarin da dedgi gbi smear yaptiriorum zten ilk smear yaptirinca goruldu ... kafana takma yani kotu kanser yahut kist gbi bisey degil cnm gecms olsn
Kuzu bu raporlari her ay bittgnde yapsan boyle birikmese olmuyor mu ... bugun esim disardan yemek soyleyelim yapma dedi , yarin da kaynanamlar memlekete gdcek gorumceme gidicez yol etmeye orda olacagiz 2 gun yemek derdim yok yuppiii
Canim sen ilk denemendi ya ne kadr aklia takabilrsin olmama dusuncesi bile olmamisti olacagndan eminjm diyorsun ama bi 3 5 ay gecip korunmadgn halde bebek olmasaydi o zamanki kafaya takma durumu bambaska oluyor bazilarnde elnde olmadan ... benjm arkadasm adetm geckt dedi bi defa kac gun dedm 2 saat dedi hicc unutmam bu derece kafadayken hamilelik 3 ayda olacaksa 6 ayda oluyo mesela cok ornegi var tatile gittigmzde kafamdan attgmdahamile kalmisim diyen ...
Allah nasip eder insallahLadyMorganas
Gülom bizim sülalede genetik olarak rahim kanseri vakaları var bu yüzden smear testlerini hiç aksatmıyorum diye anlattım patiliye. Ondan öyle söyledim.Kimin tubim
Kime ne oldu
Ayh bişey oldu sandm aklım çıktıKatılmıyorum çayım. Birkaç ay olmayınca kafaya takmaya stres, endişe ve umutsuzluk ekleniyor o yüzden daha ağır hale geliyor. İlk deneme olması kafaya takmaya engel değildi kaldı ki topikte söylenen bu kadar kafaya takarsan olmaz sözlerini hatırlıyorum.
Olacağına inanmak da kafaya takmaya engel değil. İnanç farklı birşey. Ben olumsuzu çağırmamaya çağırdım inanarak. Ama olmuş mudur diye diye günler, saatler geçiremedim en yakın şahidiByNkoaLa
Gecikmeyi bekleyemedim bu yüzden. 2 gün daha kafaya takacak halim kalmadığı için erken test yaptım.
Gülom bizim sülalede genetik olarak rahim kanseri vakaları var bu yüzden smear testlerini hiç aksatmıyorum diye anlattım patiliye. Ondan öyle söyledim.
İyileşti mi ponçiklerim
İyiyim canım arada uğrayıp çıkıyorum yazamasam da. Sen nasılsın bakalımHayatSevinceGuzel hep burdasn kizzz naslsn napiyosn
Hee yok yok gülom çok şükür güncel bir mevzu değil geçmiş mevzularAyh bişey oldu sandm aklım çıktı
Küçük iyileşti
Büyük 4 den beri ateşi çıkmıyor şükür :)
Burun akintisina döndü
Neden yazmıyorsun nolduİyiyim canım arada uğrayıp çıkıyorum yazamasam da. Sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?