- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.641
Bak ben ilk gördüğüme aşık oldum sonuç üç cocik hahahahahahaHaklısın
İyiyim güzeller güzelimİyiiym Rossumm sen nasılsın
Bak ben ilk gördüğüme aşık oldum sonuç üç cocik hahahahahaha
Anladım canimFazla dikbasliyiz ikimizde
Ama biz böyle de mutluyuz :)
AhahhahahaBnm gibi olmamı diyosun cici kız,
O kus kalmazAnladım canim
Fazla gurur yapiyonuz demek
Kendimden yorulacak kadar öyleyim bazenAhahhahaha
Akros değil ya sıkıntı olmaz
Evet bnm gbi olma pimpirikli ol
En güzeli :)Kendimden yorulacak kadar öyleyim bazen
Değil miii yaaEn güzeli :)
70 milyon insndan onu secmissin begenmissin tabiki ince eleyip sık dokuyacaksin dostummmmm
Sen kpss yle nisanlisin lütfen gözün dışarı kaymasinDeğil miii yaavalla iyi güzel inşallah hayırlısıdır da
Ya Samdanım onun birimi hani terörle filan daha çok ilgilenen operasyonlar olan birim var ya o. Ben dedim evlilik konusunda şu sınav dönemim bi geçsin diye. Zaten o da aynı şekilde düşünüyor. Kendi açısından da öyle düşünüyor.
Ben de aslında çok dik baş değilim genelde uyumluyum. Ama hani zamanla özverisiz olursa filan diye korkmuyor değilim açıkcası bazen.
İşin kötüsü ben de inatçıyım
Zaten hayatımı gasp etti resmen bu kpssSen kpss yle nisanlisin lütfen gözün dışarı kaymasin
Zaten hayatımı gasp etti resmen bu kpss
Ayyy hadi ins
Evet sakin kalin aile hayatınız iyiye gidecek diyor ( fevriliginle b.k etmzsen tabi diyor)haahahahahah
Fazla dikbasliyiz ikimizde
Ama biz böyle de mutluyuz :)
bizim evde benim borum oter:) yengeç oğlak evliliklerinde oğlak borusu öter kuzucum:) çünkü yengeçler kocalarina kiyamiyoinat olsan da o bastırır büyük ihtimalle:)
bazı oğlaklar cimri olur :) geleneksel insanlardir genelde ve anneci oluyolarolmayan erkek de yok gibi ya neyse
ama çok olgun bı adım sonrası tahmin edilebilen kişiler:) ben severim oglaklari erkek kardeşim de oğlak:)
Kpss den önce böyleydiSeni nasıl bilirdik
-kpss li bilirdik hahahahahah
Evet fazla fevri ve aceleciyizama koçlar cidden fevri yahu
geçen arkadaşım sınava calisirken tepine tepine ağladım sinirden diyodu. epey bunalmisti. bide hayatinizdan insanlar cikarcakmissiniz rossa yaprak dökümü olcak sanırım
Ahahahah evet güzel benzetme hem birbirimizin boğazını sıkmak istiyor ama aşktan titkudan tutulup kalıyoruzsiz var ya aynı miss and misis smith gibisiniz rossstutkulu hareketli aksiyonlu bi evliliginiz var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?