Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bizim evde benim borum oter:) yengeç oğlak evliliklerinde oğlak borusu öter kuzucum:) çünkü yengeçler kocalarina kiyamiyo inat olsan da o bastırır büyük ihtimalle:)

bazı oğlaklar cimri olur :) geleneksel insanlardir genelde ve anneci oluyolar olmayan erkek de yok gibi ya neyse

ama çok olgun bı adım sonrası tahmin edilebilen kişiler:) ben severim oglaklari erkek kardeşim de oğlak:)

Ayyy hadi ins
Evet sakin kalin aile hayatınız iyiye gidecek diyor ( fevriliginle b.k etmzsen tabi diyor) haahahahahah

ama koçlar cidden fevri yahu
geçen arkadaşım sınava calisirken tepine tepine ağladım sinirden diyodu. epey bunalmisti. bide hayatinizdan insanlar cikarcakmissiniz rossa yaprak dökümü olcak sanırım

Üff evet ben de var işte tipik yengeç
Ben de gelenekselci olduğu için beğendim aslında çok hoşuma gidiyor benm öyle yaa

Doğu görevi olacak yine 1 sene gibi bi zmn sonra. Ama değişiyor onların çok. Şimdi bile öyle.

Kardeşim bnmde Oğlak Samdanım bide bir benziyor kii yüzleri filan ben çok şaşırmıştım ya

ama koçlar cidden fevri yahu
geçen arkadaşım sınava calisirken tepine tepine ağladım sinirden diyodu. epey bunalmisti. bide hayatinizdan insanlar cikarcakmissiniz rossa yaprak dökümü olcak sanırım
Evet fazla fevri ve aceleciyiz
Hangisini okudun sen
Benm okuduğumda yazmıyordu öyle bişey
Cikarabilirm bazı insanları çok sinirimi bozmaya başlayan kişiler var bu ara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…