- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.621
Tamam kuzu dha gelemedi esim bekliyormseni yerimhepiniz öyle candan öyle samimi insanlarsiniz ondan cayim:) sen de çok tatlısın Allah işini gücünü rast getirsin gelince haber et
Amiiin canim bu hafta hep evdeydim dusun halimji hava soguk cikamadim kizimla ... gelsnde babasyla birakiyim onu once kuafore gidicem kas aldirmaya sonra yuruyuse sonra pazara ... aksama da yemek ismarlicak esim yemek derdm de yok vandirfullll
Kiz ben yeni dogum yapinca hep evde kalicam hc cikamicam diye bunalima girdimoh oh maşallah totonu kası da git çayım:) sen kendi enerjinle calisiyosun demekki
yürüdükçe gezdikce enerji topluyosun:)
Oo sevndm ins hayırlı olur kuzum senin için :)Yani öyle konuşuyoruz rosum ama bakalım ya hayırlısı neyse o olsun. Şimdilik güzel
Yok burcu akrep değil Oğlak
Bilmiyorum ki bazen beni düşündürüyor valla acaba yalnız kalır mıyım, kötü olur muyum kötü davranır mı filan diye. Çünkü onun da 3 sene olmuş arada değişik oluyor
Var var ben de üşengeçlikbazen işim olmasa hiç çıkmam bile
Tam planıma göre gidiyorum aslında, alan oyalıyor beni biraz
Yaa rosum amin inşallah hayırlı olan neyse o olsunOo sevndm ins hayırlı olur kuzum senin için :)
Abowww iskolige mi varacadin
Öyle canmIste salamiyolar canim ben bunu demek istiyorum mesela ciciden ornek verdgnz icin bende ondan yola cikarak diyorm 2 hafta nasil gecti o ay bitmek bilmedi diyor nw kadar zor gectgni anlatiyor ... o ay olmasa 5 6 ay ayni o sekldw bekleyerek gececekti cnku takmam deniyor ama bende oyle derim hatta ama yasayinca takiliyor demekki ...
Gorev gbi saatli vakitli iste ovu testleryle hadi yapalm filan diyerek surekli akillari bebekle mesgul oluyor ister istemez ..
Gercekten zor keske salabilseler takmasalar dha kolay olur belki hem stres herseyn etkeni.. tabi hersey Rabbimin dilemesine bagli
Bu aralar iyiNiye ki canim
Araniz mi kotu
Güya benm ixinde iyi bir yıl olacakmış bakalımsilme kız rosss ikizler burcu için çok güzel bi yıl olcakmisgörmek istiyom
ben az çok çözdüm artık ya:) ya da kısa bi süre için çözdüm sanıp rahat rahat oturcam
Yaslariniz boyunuz huuunuz kilonuz nasılYaa rosum amin inşallah hayırlı olan neyse o olsungönlüm olmasından yana tebiki şuan
Hee valla fena
Kiz ben yeni dogum yapinca hep evde kalicam hc cikamicam diye bunalima girdimbigun cop atmaya ciktim o bile bana degisik gelmsti dusun
Sonra 30 gunlukken bebegm gezmelere basladim kis mevsimi oldugndan o da
Ben dedim evlilik konusunda şu sınav dönemim bi geçsin diye. Zaten o da aynı şekilde düşünüyor. Kendi açısından da öyle düşünüyor.valla kuzum meslek de kandiriyo insanı biraz:) önemli olan yüzyüze görüşülmesi bence. biz esimle hep uzak mesafeden yürüttük ilişkiyi. bi baktim benim tanıdığım tarafının dışında çok farklı bi adammis. birlikte geçirilen zaman çok önemli :) bide bdv de bahsedilen fragman ve sinyaller
ben çoğu zaman yalnızım biliyosun:) kimsem yok yanimda yoremde:) eğer ciddiyete doğru gidiyosa şark görevini yapmış mi hayat plani ne hangi şehirde yaşamayı düşünüyo bunlar çok önemli senin kafanın netlesmesi için. ama oğlak aşırı inatçı bi burçtur
Yaa herşeyiyle istediğim gibiiYaslariniz boyunuz huuunuz kilonuz nasıl
Hahahajahahahaja
Anlaşamiyorsunuz galibaBu aralar iyi
Deveye laf anlatmak hendek atlatmak daha kolay bir akreple evli olmaktan
Güya benm ixinde iyi bir yıl olacakmış bakalım
Ne kadar iyiyse artık
Hayatına alacağın insn konusunda pimpirikli olmalısın tabikiYaa herşeyiyle istediğim gibiivalla beğendim güzel. Ben biraz böyle konularda pimpirikliyim arkadaşlık ilişkilerim gibii hiiiiç olamıyorum
HaklısınHayatına alacağın insn konusunda pimpirikli olmalısın tabiki
Ayyy hadi insaynen senin yorumunu da okumuştum :) zorluklar bitecek diyordu değil mi:) belki biraz zaman sonra moktan çıkar burnumuz be rosss
İyiiym Rossumm sen nasılsın@mehlika nur nerelerde
Neler yapıyor acaba
B BUSR4 mmmm nasılsın ballı sekerim :)
kk birinci noteri MMM seninde olaylar var sanirm
2020 yi yıldan silicem bu gidişle
@Yasnaz hem burdayım arrik Dion hem gelmion ne iş kız
C Cay6 naber gecelerin kuşu
@Dilos06 seni kk da bu gidişle unutcaz banlarn yüzünden
Fazla dikbasliyiz ikimizdeAnlaşamiyorsunuz galiba
Söylediğine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?