Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amiiin canim bu hafta hep evdeydim dusun halimji hava soguk cikamadim kizimla ... gelsnde babasyla birakiyim onu once kuafore gidicem kas aldirmaya sonra yuruyuse sonra pazara ... aksama da yemek ismarlicak esim yemek derdm de yok vandirfullll

oh oh maşallah totonu kası da git çayım:) sen kendi enerjinle calisiyosun demekki
yürüdükçe gezdikce enerji topluyosun:)

oh oh maşallah totonu kası da git çayım:) sen kendi enerjinle calisiyosun demekki
yürüdükçe gezdikce enerji topluyosun:)
Kiz ben yeni dogum yapinca hep evde kalicam hc cikamicam diye bunalima girdim bigun cop atmaya ciktim o bile bana degisik gelmsti dusun
Sonra 30 gunlukken bebegm gezmelere basladim kis mevsimi oldugndan o da

valla kuzum meslek de kandiriyo insanı biraz:) önemli olan yüzyüze görüşülmesi bence. biz esimle hep uzak mesafeden yürüttük ilişkiyi. bi baktim benim tanıdığım tarafının dışında çok farklı bi adammis. birlikte geçirilen zaman çok önemli :) bide bdv de bahsedilen fragman ve sinyaller

ben çoğu zaman yalnızım biliyosun:) kimsem yok yanimda yoremde:) eğer ciddiyete doğru gidiyosa şark görevini yapmış mi hayat plani ne hangi şehirde yaşamayı düşünüyo bunlar çok önemli senin kafanın netlesmesi için. ama oğlak aşırı inatçı bi burçtur

Öyle canm
Rabbim versn herkese

silme kız rosss ikizler burcu için çok güzel bi yıl olcakmis görmek istiyom

ben az çok çözdüm artık ya:) ya da kısa bi süre için çözdüm sanıp rahat rahat oturcam
Güya benm ixinde iyi bir yıl olacakmış bakalım
Ne kadar iyiyse artık

Kiz ben yeni dogum yapinca hep evde kalicam hc cikamicam diye bunalima girdim bigun cop atmaya ciktim o bile bana degisik gelmsti dusun
Sonra 30 gunlukken bebegm gezmelere basladim kis mevsimi oldugndan o da

yaaa çay ömürsün çok güldüm yaaa

dışarı çıkmak çok iyi geliyo ama küçük bebekle insam evde bazen ne yapacağını şaşırıyo

Ben dedim evlilik konusunda şu sınav dönemim bi geçsin diye. Zaten o da aynı şekilde düşünüyor. Kendi açısından da öyle düşünüyor.

Ben de aslında çok dik baş değilim genelde uyumluyum. Ama hani zamanla özverisiz olursa filan diye korkmuyor değilim açıkcası bazen.

İşin kötüsü ben de inatçıyım

Son düzenleme:
Güya benm ixinde iyi bir yıl olacakmış bakalım
Ne kadar iyiyse artık

aynen senin yorumunu da okumuştum :) zorluklar bitecek diyordu değil mi:) belki biraz zaman sonra moktan çıkar burnumuz be rosss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…