Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste salamiyolar canim ben bunu demek istiyorum mesela ciciden ornek verdgnz icin bende ondan yola cikarak diyorm 2 hafta nasil gecti o ay bitmek bilmedi diyor nw kadar zor gectgni anlatiyor ... o ay olmasa 5 6 ay ayni o sekldw bekleyerek gececekti cnku takmam deniyor ama bende oyle derim hatta ama yasayinca takiliyor demekki ...
Gorev gbi saatli vakitli iste ovu testleryle hadi yapalm filan diyerek surekli akillari bebekle mesgul oluyor ister istemez ..
Gercekten zor keske salabilseler takmasalar dha kolay olur belki hem stres herseyn etkeni.. tabi hersey Rabbimin dilemesine bagli

ba bs beyanları gibi yani bi nevi:)
Allah kolaylık versin canım benim

ah bı gün de ben hazıra konsam keşke ya bunaldim hergun kostur kostur yemek yapmaktan

Iste essek saatine denk gelmez umarim iyi bi anini kollayip yapabilirim gibime geliyo acayip yapasm var ama yazin yapimm bari

ohoooo o kadar ince dusunceksen o sakayi kaldirmaz senin bey. hiç ugrasma bence:) üzüldüğünle kalirsin. benim eşim de hiç esprili sakadan anlayan bi tip değildir:) ama kendini esprili sanar

beraber yollayayım bozulurlarsa o zaman ordan da bahamalara gideriz

biz de öyle yaparlar ben herkes öyle saniyodum:) bide böyle deneyin bakalım belki daha rahat olur:)

geçmedi kuzum ya:) ben tam olarak yatip dinlenemiyorum ondan gecmiyo sanırım

silme kız rosss ikizler burcu için çok güzel bi yıl olcakmis görmek istiyom

ben az çok çözdüm artık ya:) ya da kısa bi süre için çözdüm sanıp rahat rahat oturcam

Niye girmeni istemiyor @mehlika nur sakin gideym deme cok alistikk sana zaten kk birinci noteri gidecek diye ikide bi korkuyorm bi gidip gelemedi baya diye travma olustrdu bend e

yaaaa çay seni yerim yaaa
valla hakkınızı yiyemem ailemden daha çok merak ediyosunuz beni çok hatirsinaz çok tatlı kadınlarısiniz siz:) sizi çok seviyorum

ama mehlikanin eşi girmesini istemiyosa girmesin hamile haliyle boşuna üzülmesin gerginlik olmasin

aaa neden ki Samdanım, iyi bari düzelmiş

Napiim şimdi bir kahve yaptım bugün resmen yaz günü gibi çıktım balkona oturuyorum sen napıyosun Samdanım

kız komple dışarı ciksaydin ya sen de ben gibi azcik tembel misin ne ben bugün çok üşüyorum ya

kahve de mis gibi keyif olur ohhh sefan olsun:)

kk birinci noteri yaaa guldurdun beniii
Neyse kocam yolda geliyor ben ona biseyler hazirlamaya mutfaga giriyorm o gelnce ben vinnnn turizmm disariya aticam kendimj biraz yuruyus biraz da pazar market isleri insallah aksama gorusuruz kizlarr

çay su sendeki gezme askinin onda biri bende olsa çok farklı bı hayatım olurdu sanırım:) vallahi imreniyorum nazar degmesin inşallah sana hiç

kız komple dışarı ciksaydin ya sen de ben gibi azcik tembel misin ne ben bugün çok üşüyorum ya

kahve de mis gibi keyif olur ohhh sefan olsun:)
Yaa Samdanım hem üşengeçlik hem de şimdi hazırlan çık gel 2 saat oluyor ama böyle yarım saat dersim var da bugün biraz

Sağol Samdanım. Dikkat et hasta olma.

benimki 2011 de başladı işe canım:) ne olduki:)

Merak ettim mesleğin birkaç yıl sonrası nasıl olur diye

Senin dostlugun bambaska samdancimm unutamam ...

Yani öyle konuşuyoruz rosum ama bakalım ya hayırlısı neyse o olsun. Şimdilik güzel
Yok burcu akrep değil Oğlak

benim bütün yengeç arkadaşlarım oğlak burcu adamlarla evlendiler çok memnunlar :) yani seviyolar eslerini anlasiyolar :)

çay su sendeki gezme askinin onda biri bende olsa çok farklı bı hayatım olurdu sanırım:) vallahi imreniyorum nazar degmesin inşallah sana hiç
Amiiin canim bu hafta hep evdeydim dusun halimji hava soguk cikamadim kizimla ... gelsnde babasyla birakiyim onu once kuafore gidicem kas aldirmaya sonra yuruyuse sonra pazara ... aksama da yemek ismarlicak esim yemek derdm de yok vandirfullll

polislerin her 5 senede bir kafasındaki tahtalar kiriliyomus eşim öyle diyodu :)
kırıldı mi diye sor bana kesinlikle değişiyolar mesleki deformasyona ugruyolar :)

heeee bahane de hazır hemen sen de benim gibisin kuzu neyse nasıl rahat etceksen öyle yap tabiki:) ne kadar ilerledin konularda

Bilmiyorum ki bazen beni düşündürüyor valla acaba yalnız kalır mıyım, kötü olur muyum kötü davranır mı filan diye. Çünkü onun da 3 sene olmuş arada değişik oluyor

Var var ben de üşengeçlik bazen işim olmasa hiç çıkmam bile

Tam planıma göre gidiyorum aslında, alan oyalıyor beni biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…