- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.601
Iste salamiyolar canim ben bunu demek istiyorum mesela ciciden ornek verdgnz icin bende ondan yola cikarak diyorm 2 hafta nasil gecti o ay bitmek bilmedi diyor nw kadar zor gectgni anlatiyor ... o ay olmasa 5 6 ay ayni o sekldw bekleyerek gececekti cnku takmam deniyor ama bende oyle derim hatta ama yasayinca takiliyor demekki ...Buradaki kimisinin var kimisinin yok o yüzden bence takıntı halindeler bir çok konular açılıp okunmasa insnlar bu kdr kafaya takmaz gbime geliyor
Rabbam isteyen herkese nasip etsin
Benm görümcem bir sene olmadı olmadı gitmediği doktor kalmadı bu ay da mi bu ayda mi dedikçe olmadı en son saldılar bir bakmışlar hamile
Sorun yoksa salacaksin :)
Sağol şamdanımm.. Öğlen eve geçince evi bi süpürüp sileceğim o kadar.. Akşam gene misafirlikteyizbugün de yemeği beleşe getirdik nihahahaha
Bizim her yıl yaptığımız raporlar şamdanım yıl boyunca ay ay satış raporları ne kadar kar ne kadar zarar edilmiş aylık cirolar kime ne ürün verilmiş yurt içi yurt dışı hepsini yapıyorum
Iste essek saatine denk gelmez umarim iyi bi anini kollayip yapabilirim gibime geliyo acayip yapasm var ama yazin yapimm bari
Niye ki canimİns daimi olur :)
Bana pek daimi olcakmis gbi glemiyor
Nihalim canım hiç korkma allahin izniyle bişey çıkmaz smear testinde dua ederiz bol bol❤ esine de sıkma canını lütfen şuan önemli olan bebeklerin ve kızın canım onlara odaklan,oda anlar hatasını özrünü diler ne de olsa
Ahaha samdanim istedikleri kdr devreleriyle oynasınlar,bı daha bana göndermemek üzere uzaylılara teslim ederim edersem zatengerisi beni ilgilendirmez onların başına bela olsun
Canım sen atlatamadın mı hala hastalığıen azından oğlusun iyileşmiş şükür
Kız bu nazar için dışarı bakmayı bide tuz yemeyi duymamıştım hiç,genelde suya okuruz ama diğerleri enteresan geldi bidaa öyle yaparız ama
Yeni cicim dün gece eve dönerken söylendi böyle,ama ben onun ailesiyle yada akrabalarıyla görüşüp konuşmasına asla karışmam,ben küsüm diye kendi de küsecek değil elbet ama dün bı ayrı ısrar etti konuşun barışın bilmem ne diye, onun için sinirlendim bende,yoksa uzatmazdik.
Neyse ki çözdük
@mehlika nur nerelerde
Neler yapıyor acaba
@BUSR4 mmmm nasılsın ballı sekerim :)
kk birinci noteri MMM seninde olaylar var sanirm
2020 yi yıldan silicem bu gidişle
@Yasnaz hem burdayım arrik Dion hem gelmion ne iş kız
C Cay6 naber gecelerin kuşu
@Dilos06 seni kk da bu gidişle unutcaz banlarn yüzünden
Niye girmeni istemiyor @mehlika nur sakin gideym deme cok alistikk sana zatenkk birinci noteri gidecek diye ikide bi korkuyorm bi gidip gelemedi baya diye travma olustrdu bend e
aaa neden ki Samdanım, iyi bari düzelmiş
Napiim şimdi bir kahve yaptım bugün resmen yaz günü gibi çıktım balkona oturuyorumsen napıyosun Samdanım
kk birinci noteri yaaa guldurdun beniii
Neyse kocam yolda geliyor ben ona biseyler hazirlamaya mutfaga giriyorm o gelnce ben vinnnn turizmm disariya aticam kendimj biraz yuruyus biraz da pazar market isleri insallah aksama gorusuruz kizlarr
Yaa Samdanım hem üşengeçlik hem de şimdi hazırlan çık gel 2 saat oluyor ama böyle yarım saatkız komple dışarı ciksaydin yasen de ben gibi azcik tembel misin ne ben bugün çok üşüyorum ya
kahve de mis gibi keyif olur ohhh sefan olsun:)
benimki 2011 de başladı işe canım:) ne olduki:)
Senin dostlugun bambaska samdancimm unutamam ...yaaaa çay seni yerim yaaa
valla hakkınızı yiyemem ailemden daha çok merak ediyosunuz beniçok hatirsinaz çok tatlı kadınlarısiniz siz:) sizi çok seviyorum
ama mehlikanin eşi girmesini istemiyosa girmesin hamile haliyle boşuna üzülmesingerginlik olmasin
Yani öyle konuşuyoruz rosum ama bakalım ya hayırlısı neyse o olsun. Şimdilik güzel
Yok burcu akrep değil Oğlak
Amiiin canim bu hafta hep evdeydim dusun halimji hava soguk cikamadim kizimla ... gelsnde babasyla birakiyim onu once kuafore gidicem kas aldirmaya sonra yuruyuse sonra pazara ... aksama da yemek ismarlicak esim yemek derdm de yok vandirfullllçay su sendeki gezme askinin onda biri bende olsa çok farklı bı hayatım olurdu sanırım:) vallahi imreniyorum nazar degmesin inşallah sana hiç
benim bütün yengeç arkadaşlarım oğlak burcu adamlarla evlendiler çok memnunlar :) yani seviyolar eslerini anlasiyolar :)
Yaa Samdanım hem üşengeçlik hem de şimdi hazırlan çık gel 2 saat oluyor ama böyle yarım saatdersim var da bugün biraz
Sağol Samdanım. Dikkat et hasta olma.
Merak ettim mesleğin birkaç yıl sonrası nasıl olur diye
Senin dostlugun bambaska samdancimm unutamam ...
Bilmiyorum ki bazen beni düşündürüyor valla acaba yalnız kalır mıyım, kötü olur muyum kötü davranır mı filan diye. Çünkü onun da 3 sene olmuş arada değişik oluyorpolislerin her 5 senede bir kafasındaki tahtalar kiriliyomuseşim öyle diyodu :)
kırıldı mi diye sor bana kesinlikle değişiyolar mesleki deformasyona ugruyolar :)
heeee bahane de hazır hemensen de benim gibisin kuzu neyse nasıl rahat etceksen öyle yap tabiki:) ne kadar ilerledin konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?