- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.781
Ohh haklısın diyip unutmak hangi evre ulen diye sorsana işine mi gelmiyordu aceba samdanimhaklısın deyip unutuyodu işteçok parasiz kaldim kuzum ya Allah'tan bişey olmadi yani bildiğin Allah'a emanet yasadik
sabah gene benim cuzdandan para alıp gitti galiba. hatta gidip bakayim kaç lira almış yazayim sana
Hahahh tam ergen yaa acitasyonlar ağlama senaryoları fln babası akros olur ona mı çekmiş roossAz önce terör estirdi de delirtcek beni çocuk :)
Kalbini bulandirmisim kalbini kirmism
Sırf çizgi film izlemek için yemek yemedi binbir türlü ağlama senaryosu ve acitasyonuyla çekti gitti :)
Küçük ergen
İns gidicez canm delirtmezlerse beni
Eşin biraz cahilce davranmış nihalim eminim hatasını anlar zamanla sıkma canını senEşim dolduruslarina geldi evet kendi aklı da var uymasin onlara ama işte onlar diyince bir halt var sanıyoryoksa bunu akıl edecek kapasitede değil.
Desteğin için çok teşekkürler canım
Valla küser cidden beklermOhh haklısın diyip unutmak hangi evre ulen diye sorsana işine mi gelmiyordu aceba samdanimşimdi de isteyince sen ona tamam diyip unut arada
Hahahh tam ergen yaa acitasyonlar ağlama senaryoları fln babası akros olur ona mı çekmiş roossilerde karısına da küser böyle bu
Eşin biraz cahilce davranmış nihalim eminim hatasını anlar zamanla sıkma canını senbiz hep varız canım hep desteğiz ❤
Duygusal erkek iyidir ya gaddar olmaz merhametli olur en azından boşver annesiValla küser cidden beklerm
Çok hassas çok aşırı duygusal Yaaa anlamadım bu işi
Yok odaya geçti de bende kkya bakiyim diye girdim yatmadanKocan nobette herhall K Kendinisevenbirii
Orası öyle doğru dedin kuzumDuygusal erkek iyidir ya gaddar olmaz merhametli olur en azından boşver annesielin kızı yakışıklı oğlanı kapacak o düşünsün eksi yönlerini de
Aslında güzel olur valla senin için
İş yerindeki aklı gidikler
Ohh haklısın diyip unutmak hangi evre ulen diye sorsana işine mi gelmiyordu aceba samdanimşimdi de isteyince sen ona tamam diyip unut arada
Hahahh tam ergen yaa acitasyonlar ağlama senaryoları fln babası akros olur ona mı çekmiş roossilerde karısına da küser böyle bu
Eşin biraz cahilce davranmış nihalim eminim hatasını anlar zamanla sıkma canını senbiz hep varız canım hep desteğiz ❤
günaydın cici. çok kasma alışveriş olayını alırsın zaman daha çok. annenler alır, yakuzagiller alır dahaGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Ohh bee maşallah diyelim o zaman iki gözüm çiçeeeGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Yakuzagiller evet alışveriş için öyle şakıtırlar ki bundan eminimgünaydın cici. çok kasma alışveriş olayını alırsın zaman daha çok. annenler alır, yakuzagiller alır daha
benim planim yok hastayım totoma igneyi yiyip yaticam :)
Bugün ufacık bir iğne deliği kadar bir parlama, bir enerji kırıntısı doğdu içime. Sıfırın altında eksi bilmemkaçlardaydı bugün sıfırın üstünde 1 olmuştur ama bu bile yettiOhh bee maşallah diyelim o zaman iki gözüm çiçeeehep böyle eski parlak cici oll❤
Alışverişi artık iyi düşünmüşsünüz canım yavaştan halletmek en iyisi,bilinçli annen ablan vs konuş akıl al öyle alacak listesini oluştur derim ben.
En heyecanlı güzel zmnlar bence ayrıca tadını çıkar
Benim bugün ki planım şimdi kalkıp evi toplamak,spor+duş, ardından eşimle güzel bı kahvaltısonrası Allah kerim bakalım
Benim planım yok. Ruh gibiyim tansiyon yerlerde... kendimi toplamaya çalışıyorumGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Aman cicim şükür kız ufacık bile olsa besbelli etmiş kendini enerjik halin msjlarin bile aydinlandiBugün ufacık bir iğne deliği kadar bir parlama, bir enerji kırıntısı doğdu içime. Sıfırın altında eksi bilmemkaçlardaydı bugün sıfırın üstünde 1 olmuştur ama bu bile yetti
O kadar hasret kaldım ki enerjiye, kırıntısı bile benim için en büyük nimet
Pazar planına imrendim pamuğum
Bende özledim spor yapmayı. Hamile yogasına başlayacağım inşallah
Benim planım yok. Ruh gibiyim tansiyon yerlerde... kendimi toplamaya çalışıyorum
Günaydın cicim. Oyuncak, eğitici setlere vs. bakabilirsiniz. Giysi için cinsiyetin kesinleşmesini beklemenizi tavsiye ederim. Bize ilk kızımızda erkek demişlerdi gittik erkek bebeğe göre alışveriş yaptık sonra kız dediler onları verip kıza göre aldık kimisini veremedik falanGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Gelişme yok. Arama mj yok. Ailem biz aramayız diyo.
Hiç gelişme yok mu kutsişim?
Arama, msj... Ailenden bir tepki. Net verdiğin bir karar?
Tam olarak hangi aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?