- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.761
Yani aslinda surekli dip dibe olmamjzi istiyor mu blmiyorum ama evde bensiz olmaktan pek mutlu olmuyor sanirim ...anam cok tatlı yaaaaçok güldüm eşine :) Allah daim etsin çay
demekki adam yalnız kalmayi sevmiyo. benim babam ekmek almaya bile annemle gider. hiç yanından ayirmaz. annemin ayrı bi yere gitmesini istemezsiyam ikizi gibiler sizin yaşlılıkta belli oldu su an
Bitti çok şükür Samdanım :) yarın boş günüm ama çalışayım diyorum yine dee
Yani aslinda surekli dip dibe olmamjzi istiyor mu blmiyorum ama evde bensiz olmaktan pek mutlu olmuyor sanirim ...
Bi keresnde ramazanda ben isyeri ile iftara gittim o evdeydi ona da yesin diye biseyler onceki aksamda programlamistim soylemjstim bunlari ye diye oruxunu acmis olmasna ragmen yememjsti cok az bi tadimlik almisti cok sasirmistim ... biri yokken bisey yiyemem der hep. .
Ama bu aksam geldgmde oyle tam 2 saattir evde yoksun demesi beni sasirtti .. onun vardir oyle ustumu sen ortunce dha mutlu oluyorum der vs
Aynen Samdanım yarın ceza günü o yüzdenyani kaytardigin günler varsa onun yerine calisabilirsin:) maşallah çok güzel gidiyosun
Aminnn canım çok teşekkür ederim evet yanimda olanlardan çok daha iyi anlıyorsunuz beni iyiki varsınız ❤❤ siz de benim için çok kiymetlisinizne demek nihalim yasen kendini yalnız hissetme gerçekte yanında olamasak da sen bizim için kiymetlisin ne kadar bunaldigini tahmin edebiliyorum. sen bol bol bebeklerini sev kokla öp. çocuklarla vakit geçir. Allah tez zamanda feraha cikarsin seni
Eşim dolduruslarina geldi evet kendi aklı da var uymasin onlara ama işte onlar diyince bir halt var sanıyorAmin samdanim
Ya evet eşinin değişik huyu varmış evde küçücük bı bebekle beş kuruş insan napar Allah korusun ateslenir bişey olur vs yada aciliyeti olan bı durum olur o yokken falan,bide şehir dışına çıkıyor aynı yerde bile değilsiniz çoğu zmn.
Neyse ki dediğin gibi ise başladında rahat etmişsin şükür samdanim Allah aratmasın :)
Oh oh masallah rosum,burun akıntısı da bı kaç gün için de gecer,okudum sinemaya gitcekmis paşalar bide iyi eğlenceler o zmn
Allah o süreçte canını sıkan herkesten canlarından uzak çıkarsın inşallah nihalim,hele hele sütünün kesilmesi ve erken doğumdan seni sorumlu tutan görümce neyse ama kocana sinir oldum ya,sanki keyfinden doğurdun erkenyanında olacağına bacisiyla bir olmuş bide ne diyim Allah fersah fersah çıkarsin seni bunalttiklarinin acısını da kocan da anlasın kadrini kıymetini senin tez vakitte inşallah ❤
Aynen kuzum ben isten ciktiktan sonra esimle konustum bak ben babamdan bile para istedgmi zor hatirliyorum istemeden benj parasiz birakma diye ... hele ki istersem hic ikiletme diye sukurler olsun varss paylasiriz oldugu kadarini ... dusuncelidir bu konuda Allah ona bol versn o bana da verir cnkuo da ellemez de ben kalkmaya usendigim için kızıyorum al iste orda diye
calissam da calismasam da zoruma gitmez benim ya. isterim ne demek vermemekadamın ciğerini sokerim ama benimki unutuyo işte unutmasa sorun yok. kafası part time çalışıyo bazen:)
şimdi de ben ondan isterim o benden ister. birbirimizin kartlarını alıyoruz bazen ödemeler için:) atmye yürümek para cekmek vakit kaybettiriyo diye sürekli paran var mi diye sorma alışkanlığı var bizde. ama unutmicam tabiki küçük cocukla evde yalnız kalan kadina para vermeyi unutmak nasıl bi mazeret
Aynen Samdanım yarın ceza günü o yüzden
İnşallahh sonu da güzel olur
Bilmiyormki biri sorsa esim bana duskun demem aslnda ama disardan nasl gorunuyor bilemiyorum sukur huzurumuzu bozmasin Rabbim ben hala onun gelecegi saatler kulagm kapida hatta disarda olur korna calar her aksam mutlaka gelnceçok tatlısınız ya maşallahAllah daim etsin :) kimi insan yalniz yiyemez de eşinin daha farklı bence :) sana çok düşkün
Ayy yapcez inşallahhamin amin:) parti yapcaz sen bi atan da
Aminnn canım çok teşekkür ederim evet yanimda olanlardan çok daha iyi anlıyorsunuz beni iyiki varsınız ❤❤ siz de benim için çok kiymetlisiniz
Eşim dolduruslarina geldi evet kendi aklı da var uymasin onlara ama işte onlar diyince bir halt var sanıyoryoksa bunu akıl edecek kapasitede değil.
Desteğin için çok teşekkürler canım
Aynen kuzum ben isten ciktiktan sonra esimle konustum bak ben babamdan bile para istedgmi zor hatirliyorum istemeden benj parasiz birakma diye ... hele ki istersem hic ikiletme diye sukurler olsun varss paylasiriz oldugu kadarini ... dusuncelidir bu konuda Allah ona bol versn o bana da verir cnku
Bilmiyormki biri sorsa esim bana duskun demem aslnda ama disardan nasl gorunuyor bilemiyorum sukur huzurumuzu bozmasin Rabbim ben hala onun gelecegi saatler kulagm kapida hatta disarda olur korna calar her aksam mutlaka gelncebenim icin... siradakj korna tum sevenlere gelsin
Ayy yapcez inşallahhyeterki isteyin ben de atanayım
Evde olmak nasıl Samdanım 2 gün tatil güzel dimio kızlar napıyorlarr
Aslında güzel olur valla senin içinkız işleri yetiştirmeye çalışmakla geçiyoacilen bı kadın tutmam lazım benim
hangi kızlar:)
Valla ben ederim de bizdiklar rahat vermiyorNapiyosunuz beybilerimmm kim cayima eslik edwr sohbetiyle
Yok sekersiz cnm ... ah sekere ihtiyacm yokta iste bakma tatlisiz duramiyorumValla ben ederim de bizdiklar rahat vermiyorçayı şekerli mi içiyorsun?
Alıştı canım sadece biraz kıskanıyor ve benim ustume aşırı düştü. Önceden durup dururken gelip bana sarilmazdi simdi sarılıyorYok sekersiz cnm ... ah sekere ihtiyacm yokta iste bakma tatlisiz duramiyorum
Napiyo abla bebeklere alisabildi mj buyuk kizin benmkyle aynj yastaydi
Evet cnm .. zor ya Allah yardmcn olsn olan her daim kadinlara oluyor ... cocklar yeniliklere bizden dha kolay adapte oluyor aslnda alismistir ablaligaAlıştı canım sadece biraz kıskanıyor ve benim ustume aşırı düştü. Önceden durup dururken gelip bana sarilmazdi simdi sarılıyorhastaneye gideceğim diye korkuyor çocukta yer etti ama geçti elhamdülillah. Senin bir çocuk mu vardı?
Sen 2. Yi düşünmüyor musun? Senin kız da abla olsunEvet cnm .. zor ya Allah yardmcn olsn olan her daim kadinlara oluyor ... cocklar yeniliklere bizden dha kolay adapte oluyor aslnda alismistir ablaliga
No papaaaSen 2. Yi düşünmüyor musun? Senin kız da abla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?