Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani aslinda surekli dip dibe olmamjzi istiyor mu blmiyorum ama evde bensiz olmaktan pek mutlu olmuyor sanirim ...
Bi keresnde ramazanda ben isyeri ile iftara gittim o evdeydi ona da yesin diye biseyler onceki aksamda programlamistim soylemjstim bunlari ye diye oruxunu acmis olmasna ragmen yememjsti cok az bi tadimlik almisti cok sasirmistim ... biri yokken bisey yiyemem der hep. .
Ama bu aksam geldgmde oyle tam 2 saattir evde yoksun demesi beni sasirtti .. onun vardir oyle ustumu sen ortunce dha mutlu oluyorum der vs

çok tatlısınız ya maşallah Allah daim etsin :) kimi insan yalniz yiyemez de eşinin daha farklı bence :) sana çok düşkün

Aminnn canım çok teşekkür ederim evet yanimda olanlardan çok daha iyi anlıyorsunuz beni iyiki varsınız ❤❤ siz de benim için çok kiymetlisiniz
Eşim dolduruslarina geldi evet kendi aklı da var uymasin onlara ama işte onlar diyince bir halt var sanıyor yoksa bunu akıl edecek kapasitede değil.
Desteğin için çok teşekkürler canım

Aynen kuzum ben isten ciktiktan sonra esimle konustum bak ben babamdan bile para istedgmi zor hatirliyorum istemeden benj parasiz birakma diye ... hele ki istersem hic ikiletme diye sukurler olsun varss paylasiriz oldugu kadarini ... dusuncelidir bu konuda Allah ona bol versn o bana da verir cnku

çok tatlısınız ya maşallah Allah daim etsin :) kimi insan yalniz yiyemez de eşinin daha farklı bence :) sana çok düşkün
Bilmiyormki biri sorsa esim bana duskun demem aslnda ama disardan nasl gorunuyor bilemiyorum sukur huzurumuzu bozmasin Rabbim ben hala onun gelecegi saatler kulagm kapida hatta disarda olur korna calar her aksam mutlaka gelnce benim icin... siradakj korna tum sevenlere gelsin

erkeklerin çoğu cahil ya da cahillik kolaylarina geliyo nihalim inşallah akillanir. Allah eşinin ailesini islah etsin tez zamanda

sen sıkma canını herşey yoluna girer. çocuklara odaklan

benimki de unutmadığı zamanlarda veriyo bide geri istemese usengeclikten

ben selvi boylum al yazmalım melodili korna istiyom ama

sizin belli karı koca pek bi duskunsunuz birbirinize :)

Ayy yapcez inşallahh yeterki isteyin ben de atanayım

Evde olmak nasıl Samdanım 2 gün tatil güzel dimi o kızlar napıyorlarr

kız işleri yetiştirmeye çalışmakla geçiyo acilen bı kadın tutmam lazım benim
hangi kızlar:)

Valla ben ederim de bizdiklar rahat vermiyor çayı şekerli mi içiyorsun?
Yok sekersiz cnm ... ah sekere ihtiyacm yokta iste bakma tatlisiz duramiyorum
Napiyo abla bebeklere alisabildi mj buyuk kizin benmkyle aynj yastaydi

Yok sekersiz cnm ... ah sekere ihtiyacm yokta iste bakma tatlisiz duramiyorum
Napiyo abla bebeklere alisabildi mj buyuk kizin benmkyle aynj yastaydi
Alıştı canım sadece biraz kıskanıyor ve benim ustume aşırı düştü. Önceden durup dururken gelip bana sarilmazdi simdi sarılıyor hastaneye gideceğim diye korkuyor çocukta yer etti ama geçti elhamdülillah. Senin bir çocuk mu vardı?

Evet cnm .. zor ya Allah yardmcn olsn olan her daim kadinlara oluyor ... cocklar yeniliklere bizden dha kolay adapte oluyor aslnda alismistir ablaliga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…