- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.801
zepramGelişme yok. Arama mj yok. Ailem biz aramayız diyo.
Kararım kesinlikle boşanıyorum.
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Diyecek bir şey bulamadımGelişme yok. Arama mj yok. Ailem biz aramayız diyo.
KoptumAman cicim şükür kız ufacık bile olsa besbelli etmiş kendini enerjik halin msjlarin bile aydinlandihep böyle ol,❤
Pazar planı daha ekşınlı gecrimeyi planliyoduk aslında ama sbh sbh eşimin arkadaşı aradı,ikinci eksin yasanamadan kaldi
Burda bit pazarı kurulur her pazar bilmem bilir misinher şeyin uyguna satıldığı her aradığını da bulduğun bi yer,çok büyüktür ve biraz uzak bizim eve onun için giderse erken gider eşim hep.meraklidir bakıp gezmeye
Yine arkadaşıyla dün konusmuslar sbh gidelim diye eşimde bana demeyi unutmuş,gece aklımız baska şeylerle meşgul olduğundan saati kurmayı da unutmuş kendisbh arkadaşı aradı geldim seni almaya hadi in bekliyom dedi biz şok apar topar duş aldı hazırlandı çıktı ama nasıl çıktı görsen adam anliyacak diye ödü koptu, bı yandan kendine söylendi bı yandan düşe kalka hazirlandi sbh çok farklı bı eksin yaşamış olduk anliycan
Şimdi hala gelmedi bende kalktım sporu hallediyim o gelmeden rahatca da kahvaltı yapalım diyorum bakalım ne zmn gelirse gerçi artık :)
Samdanım elimde deliller var şiddete dair sırf bu yüzden telefonumu kırmak istedi.. aslında daha iyiyim moral yüklüyüm özgürlüğüme kavuştum diyebilirim. Babam bu hafta gelmeye çalışacak.. evi terkettim cünkü şiddet var delilim de var kusurlu gene ben mi olurum ki.zepramadam o zaman kasıtlı yapmış. niyeti bosanmakmis. sen evi terk ettiğin için de dava açılınca kusurlu taraf olcaksin. darp raporu falan almadin mi kutsalim
hakkında hayırlısı olsun ama birlesmemek daha hayırlı gibi duruyo zaten. senin gibi hayat dolu birine bu kadar ters biri yakismaz
bunlarda senin hiç bi kusurun yanlışın da yok. sakın kendini suclama emibaban ne zaman gelecek
Sağol canım benim insallah...Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Diyecek bir şey bulamadım
Samdanım elimde deliller var şiddete dair sırf bu yüzden telefonumu kırmak istedi.. aslında daha iyiyim moral yüklüyüm özgürlüğüme kavuştum diyebilirim. Babam bu hafta gelmeye çalışacak.. evi terkettim cünkü şiddet var delilim de var kusurlu gene ben mi olurum ki.
Ne okuduğun çok önemli şamdanım. En ufak olumsuzluk içeren hiçbirşeyi okumuyorum. Mesela bir gebelik kitabım vardı. Gün gün yazılı ama içinde o günün risklerine de yer vermiş. Olabilecek tüm risk ve kötü komplikasyonlar var. Direkt bıraktım.B Brunello Cicinelli gözün aydın canım:) enerjik olmak gibisi var mi ya
bebek alışverişi ne kadar erken baslarsa o kadar iyi bence :) çünkü o ufacik minicik paralar birikip bir hazargolu oluyor
ben marka model belirleyip indirim kovalamistimmothercare dan almistim beşiği yatağı örtüyü vs :) ham ağaç kullanilan boyasız beşikler en iyisi bebek için:) mothercareinkiler İngiltereden ithal geliyo :)
ben baya bekleyip indirimde kaptiydim
bebeğe hediye gelir alma deniliyo benim oğlan iki yaşına kadar gelenlerle büyüdü:) annem ve anne tarafı çok fazla şey almıştı. ben 0-6 aya kadar herşeyini secerek aldım hevesimi aldimherkese de söyledim ben 0-6 aya kadar aldım ona göre alın diye. ama tabi soranlara dedim
hamilelikte bilerek araştırma kitap okuma vs yapmadım ben cici. benim halam o kadar çok okuyup araştırmıştı ki sürekli aklına kötü şeyler geliyodu. lohusa depresyonuna girdi. bence bilmemek mutlulukcahillik krallık bu konuda:)
akciger enfeksiyonu canim.Yakuzagiller evet alışveriş için öyle şakıtırlar ki bundan eminim
En fazla maksimum beklediğim pazardan 5 liraya zıbın alıp getirmeleri. Ondan bile şüpheliyim inan
Neyin var balım?
Giysi şuan düşündüğüm en son şey gülparem. Kesinlikle cinsiyetin netleşmesini beklerim. Ama zıbın gibi cinsiyetsiz şeyleri almayı planlıyorum.Günaydın cicim. Oyuncak, eğitici setlere vs. bakabilirsiniz. Giysi için cinsiyetin kesinleşmesini beklemenizi tavsiye ederim. Bize ilk kızımızda erkek demişlerdi gittik erkek bebeğe göre alışveriş yaptık sonra kız dediler onları verip kıza göre aldık kimisini veremedik falan
Gün planım evi toplayabilmek
Siz neden arayasanız zebram..Gelişme yok. Arama mj yok. Ailem biz aramayız diyo.
Günaydın canım alışverişe başlayacağız demişsin ee cinsiyet belli olmazsa ne almayı düşünüyorsnz eğer kızsa bizim çok bı eksiğimiz yok lakin erkekse sil baştan alinacak herşey hayırlısı senin haftada bende öyle hissediyordum ama bı kaç gündür yine bı modum düştü umudunu kırmak istememGünaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Çok geçmiş olsun Zuhalim..akciger enfeksiyonu canim.
Ne okuduğun çok önemli şamdanım. En ufak olumsuzluk içeren hiçbirşeyi okumuyorum. Mesela bir gebelik kitabım vardı. Gün gün yazılı ama içinde o günün risklerine de yer vermiş. Olabilecek tüm risk ve kötü komplikasyonlar var. Direkt bıraktım.
Telefon uygulamasından takip ediyorum aslında ama aklıma koyduğum bir kitap var gebeliğin aşamaları ile ilgili. Aynı zamanda doğum sonrası güzel tavsiyeleri var onu alacağım.
Bir de çocuk yetiştirme konusunda kendime belirlediğim bir ekol var. Ona da bugün karar verdim. Fransız ekolü. Benim bakış açıma çok yakın geldi. Akşam geyşama anlatacağım onun da içine sinerse çok güzel bir kitap buldum. Onu alıp birlikte okuruz.
3.bir kitap edinmem. Dozajında araştırma içindeyim şamdanım.
Ama lohusa depresyonu her ne olursa olsun bana çok yakın. Yeni durumlara adapte olmak çok zorlandığım birşey çünkü. Bunun da önlemlerini son haftalarda alacağım inşallah.
Şamdanım park beşik kız kardeşimden gelecek gibi duruyor. Ama park beşikler gözüme çok sevimsiz geliyor. Klasik beşik alsak 2 3 ay kullanacak. Yine de hevesim için şu klasik, cibinlikli beşiklerden almayı düşünüyorum. Mevlitte de gerekiyor.
Sonra muhtemelen montessori yataklardan alırım. Yerle nerdeyse bir, düşme korkusu olmuyor. Aynı zamanda çocuğa kendi gidip yatma alışkanlığı kazandırmada öneriliyormuş.
Ama bebek odasını takım şeklinde almayacağız. İlk etapta sadece dolap alıp içine aldığım ürünleri koymayı planlıyorum. Şuan ürün alsam koyacak en ufak yerim yok.
Günaydın annecikGünaydın canım alışverişe başlayacağız demişsin ee cinsiyet belli olmazsa ne almayı düşünüyorsnz eğer kızsa bizim çok bı eksiğimiz yok lakin erkekse sil baştan alinacak herşey hayırlısı senin haftada bende öyle hissediyordum ama bı kaç gündür yine bı modum düştü umudunu kırmak istemem
Hatta annem daha gitme bile diyo. Bu arada nickimi değişcem haberiniz olsunSiz neden arayasanız zebram..
Ailen boşanmak konusunda arkanda duruyor mu?
tesekkur ederim cicimÇok geçmiş olsun Zuhalim..
Keçiboynuzu kaynatıp içme detoksu var ciğerleri temizleyen. Ya da direkt yiyedebilirsin. Doktoruna bir danışıp onay verirse uygulamanı öneririm.
tesekkur ederim cicim
bu alintida kalmis cevap vermemisimm :))İzlediklerim= game of thrones, la casa de papel, slasher, this is us, how ı met your mother, sex education, Black mirror, the witcher (yeni başladım), master of sex.
Aklıma gelenler bunlar Artemisim.
En beğendiklerim:.
1-tabiki rezalet bitse de game of thrones
2-how ı met your mother
3-La casa de papel
4-Slasher (gerilim korku çok severim)
Diğerlerinin hepsi benim için 5 numara
iyi karar vermissin cici yavas yavas almak iyi olur bence de :) yogurt yapma makinasini niye aliyosun onu merak ettim :) birde hangi sampuani kullaniyosun :)Günaydın kertenkelelerim ♥ Herkese mıssmıtlı pazarlar diliyorum
Malesef gece wc ihtiyacım yüzünden defalarca kez kalktığım ve uyanınca bir daha uyuyamayan bir psikopat olduğum için son kalkışım 6 dan beri ayaktayım.
Geyşamı işe yolladım canım anamı bekliyorum..
Uyandığım saatten bu saate dek youtube da internette anne/hamile vlog ve kanallarını takip ettim. Beslenme açısından, kullandığım ürünler açısından kendimi duyarlılığın zirvesine koydumEn ünlü vlogger'lar bile benim kadar dikkat etmemiş . İlk 3 ay makyaj yapmayan, vücuduna alüminyum içeren ve doğal olmayan hiçbirşeyi sürmeyen, şampuanımı bile buna göre seçmiş, beslenme konusunda delirmenin eşiğine gelmiş biri olarak siz kaçılın videoları ben çekem diyesim geldi
Ebeveynlik konusunda neyi ekol almam gerektiğine de karar vererek okuyacağım kitap listemi de belirledim
Yalnız yeni doğan alışverişi konusunda şoking oldum. O kadar cahilim ki ne o ürünlerin ne işe yaradığını ne de alışverişe nerden başlamak gerektiğini bilmiyorum. Geyşam bu kontrolde de sağlığı yerindeyse alışverişe başlayacağız dedi. Nerden başlanır ne alınır, hangi markayı seçmeli, gereksiz alışverişten nasıl kaçınmalı derken bir panik geldi. Sanırsınız haftaya doğuruyorum
Artık kendime ciddi ciddi bir liste yapmaya başlasam iyi olacak sanırım.
Bu arada geyşamla aram hala kırgın olsam da öncekine göre daha iyi sayılabilir.
Bugün nedense kendimi daha iyi ve eski ciciye 1 adım yaklaşmış olarak hissediyorum.
Yarın 11. Haftayı bitirmem ve ilk 3 aylık dönemimi bitirmeye son 1 haftam kaldığından olsa gerek içimde son 3 aydır tamamen kaybettiğim enerjinin ufacık bir parlaması var bugün
Gün planlarını alalım
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
kanserden kurtulmanın yolu bazen o kanserli parçanin kesilip atılmasıdır. hakkınızda hayirlisi olsun. soylemek dile kolay ama size hayati zindan eden deymeyecek birisi icin daha fazla yipratmayin kendinizi. mutluluklar dilerimHatta annem daha gitme bile diyo. Bu arada nickimi değişcem haberiniz olsun
sagol samdancim. totom delik desik oldu. 3 tane daha vargeçmiş olsuninşallah cabuk atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?