Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelişme yok. Arama mj yok. Ailem biz aramayız diyo.
Kararım kesinlikle boşanıyorum.
zepram adam o zaman kasıtlı yapmış. niyeti bosanmakmis. sen evi terk ettiğin için de dava açılınca kusurlu taraf olcaksin. darp raporu falan almadin mi kutsalim
hakkında hayırlısı olsun ama birlesmemek daha hayırlı gibi duruyo zaten. senin gibi hayat dolu birine bu kadar ters biri yakismaz

bunlarda senin hiç bi kusurun yanlışın da yok. sakın kendini suclama emi baban ne zaman gelecek

Koptum
Bilmem mi bit pazarlarını pamuğum. Macırım ben. Bizden çıkma o pazarlar
Ama eskisi gibi kurulmuyor bizim şehrimizde.
Avm'lerden beri çarşımız bile cansız bırak bit pazarını..
Ama çarşı pazar sizin için vazgeçilmez bunu anladım pamuğum
Hadi gelsin de güzel bir pazar geçirin
Bu arada geyşam benim sömestr ım ile birlikte yıllık iznine çıkacak 2 hafta

Samdanım elimde deliller var şiddete dair sırf bu yüzden telefonumu kırmak istedi.. aslında daha iyiyim moral yüklüyüm özgürlüğüme kavuştum diyebilirim. Babam bu hafta gelmeye çalışacak.. evi terkettim cünkü şiddet var delilim de var kusurlu gene ben mi olurum ki.

darp raporu alabilirsin. koruma kararı cikartabilirsin. delil varsa bisey olmaz ama yine de bi üst asamaya taşı delilleri zepram

iyi ki cesaret edip çıkıp gitmişsin ya. Allah korusun ya sana bişey olsaydı annen baban arkanda kuzum işin var eğitimin var. aklı başında gencecik kadinsin hayat sana yeni başlıyo. sakın karamsar kötümser olma herşey bizim için. bi kabustu bitti diye düşün.

ne zaman ne kadar konusmak istersen biz hep burdayiz canım zepram

Ne okuduğun çok önemli şamdanım. En ufak olumsuzluk içeren hiçbirşeyi okumuyorum. Mesela bir gebelik kitabım vardı. Gün gün yazılı ama içinde o günün risklerine de yer vermiş. Olabilecek tüm risk ve kötü komplikasyonlar var. Direkt bıraktım.
Telefon uygulamasından takip ediyorum aslında ama aklıma koyduğum bir kitap var gebeliğin aşamaları ile ilgili. Aynı zamanda doğum sonrası güzel tavsiyeleri var onu alacağım.
Bir de çocuk yetiştirme konusunda kendime belirlediğim bir ekol var. Ona da bugün karar verdim. Fransız ekolü. Benim bakış açıma çok yakın geldi. Akşam geyşama anlatacağım onun da içine sinerse çok güzel bir kitap buldum. Onu alıp birlikte okuruz.
3.bir kitap edinmem. Dozajında araştırma içindeyim şamdanım.
Ama lohusa depresyonu her ne olursa olsun bana çok yakın. Yeni durumlara adapte olmak çok zorlandığım birşey çünkü. Bunun da önlemlerini son haftalarda alacağım inşallah.
Şamdanım park beşik kız kardeşimden gelecek gibi duruyor. Ama park beşikler gözüme çok sevimsiz geliyor. Klasik beşik alsak 2 3 ay kullanacak. Yine de hevesim için şu klasik, cibinlikli beşiklerden almayı düşünüyorum. Mevlitte de gerekiyor.
Sonra muhtemelen montessori yataklardan alırım. Yerle nerdeyse bir, düşme korkusu olmuyor. Aynı zamanda çocuğa kendi gidip yatma alışkanlığı kazandırmada öneriliyormuş.
Ama bebek odasını takım şeklinde almayacağız. İlk etapta sadece dolap alıp içine aldığım ürünleri koymayı planlıyorum. Şuan ürün alsam koyacak en ufak yerim yok.

Yakuzagiller evet alışveriş için öyle şakıtırlar ki bundan eminim
En fazla maksimum beklediğim pazardan 5 liraya zıbın alıp getirmeleri. Ondan bile şüpheliyim inan
Neyin var balım?
akciger enfeksiyonu canim.

Giysi şuan düşündüğüm en son şey gülparem. Kesinlikle cinsiyetin netleşmesini beklerim. Ama zıbın gibi cinsiyetsiz şeyleri almayı planlıyorum.
Ben daha çok ateş ölçer, oda termometresi, göğüs pompası, yoğurt yapma makinesi, biberondur, emziktir, kameradır, bebek arabasıdır bunları tamamlamak istiyorum. Hazır çalışıyorum, bunlar da maliyetli şeyler. Külfetli şeyleri alıp dertlerinden kurtulma taraftarıyım.
Ki hepsi de bir anda olmayacak. Bir ay 2 tanesini bir ay 2 tanesini alsam anca tamamlanır.
Giysiyi son aylara dahi bırakabilirim.

Günaydın canım alışverişe başlayacağız demişsin ee cinsiyet belli olmazsa ne almayı düşünüyorsnz eğer kızsa bizim çok bı eksiğimiz yok lakin erkekse sil baştan alinacak herşey hayırlısı senin haftada bende öyle hissediyordum ama bı kaç gündür yine bı modum düştü umudunu kırmak istemem

akciger enfeksiyonu canim.
Çok geçmiş olsun Zuhalim..
Keçiboynuzu kaynatıp içme detoksu var ciğerleri temizleyen. Ya da direkt yiyedebilirsin. Doktoruna bir danışıp onay verirse uygulamanı öneririm.

süpersin cici en güçlüyüm diyenin bile zorlandığı bi süreç zaten cici. o yüzden kendini hatalı eksik ya da güçsüz hissetme kimse de güçlü dirayetli olmak zorunda değil bence zaten:)

park beşik benim de hiç içime sinmiyo aldığım beşik de 70×140 yatak olan besiklerdendi ama benim oğlan sigamadi koca beşiğe 6. aydan itibaren şimdi 90×190 bazasi var anca sigiyo hıyar adam.

geyşa itiraz etmez bence :) senin dediğini okeyler sonuçta afaki bisey istemiyosun gayet mantıklı makul bi teklifin var :)

Günaydın annecik
Benim almayı planladığım şeyler cinsiyetli şeyler değil kuzum.
Bebek arabası (cinsiyeti ne olursa olsun siyah ya da hoş bir tondaysa gri istiyorum), bebek kamerası, oda termometresi, göğüs pompası, yoğurt yapma makinesi, ateş ölçer, göğüs pedi, kanguru, biberon-emzik ve bunların sterilazatörü tarzı şeyler..
Zaten maliyetli olan kısımlar da bunlar. Hazır çalışırken aylara bölüp her ay 2 tanesini 2 tanesini alsam anca tamamlanır.
Kıyafet almayı açıkçası son aylara kadar düşünmüyorum. Ama cinsiyetsiz zıbın tarzı şeyleri alabilirim.

Çok geçmiş olsun Zuhalim..
Keçiboynuzu kaynatıp içme detoksu var ciğerleri temizleyen. Ya da direkt yiyedebilirsin. Doktoruna bir danışıp onay verirse uygulamanı öneririm.
tesekkur ederim cicim

bu alintida kalmis cevap vermemisimm :))
game oft finali kotu olsada diger bolumleri cok iyiydi, benim en sevdiklerim de sanirim game oft,fringe,the walking dead,la casa de papel ve vis a vis
iyi karar vermissin cici yavas yavas almak iyi olur bence de :) yogurt yapma makinasini niye aliyosun onu merak ettim :) birde hangi sampuani kullaniyosun :)
benim bugunku plan spor + dus + dizi :))

Hatta annem daha gitme bile diyo. Bu arada nickimi değişcem haberiniz olsun
kanserden kurtulmanın yolu bazen o kanserli parçanin kesilip atılmasıdır. hakkınızda hayirlisi olsun. soylemek dile kolay ama size hayati zindan eden deymeyecek birisi icin daha fazla yipratmayin kendinizi. mutluluklar dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…