Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa senin gebelik takvimini yesinler balım pek de yakıştı
O toparlak 9.haftaya kadar gitmiyor bilgin olsun ben çok sıkılmıştım o resimden
hahahaha yaa görünce direk sen aklıma geldin
bebek görünmüyor diye kaldırmıştın

Diloşum neden ama, bak ben burda yaşadım 6 ay boyunca bu süreci doğal yoldan ve oldu çok şükür belki stresini azaltır burda muhabbet etmek azda olsa

Diloşum neden ama, bak ben burda yaşadım 6 ay boyunca bu süreci doğal yoldan ve oldu çok şükür belki stresini azaltır burda muhabbet etmek azda olsa
Fazla da vakit geçiriyorum cnm devamlı elimde telefon yapmam gereken şeyleri yapamıyorum buraya girmeden de yapamıyorum biraz kendimi dinlenmeye aldım dedigim gibi bebek iicn ugrasicam sonra gelicem ama kuzum

Günaydın hoşgeldin pamuğum,
İnşallahhhh öğrenir de seviniriz. Patilinin öğrenme ihtimali yüksek. Benimki düşük oranda seyrediyor ama bakacağız
Rüyamda ne gördüm sana anlatmam lazım
Tövbee ne gördün kiz

Ahh dilosum

Fazla da vakit geçiriyorum cnm devamlı elimde telefon yapmam gereken şeyleri yapamıyorum buraya girmeden de yapamıyorum biraz kendimi dinlenmeye aldım dedigim gibi bebek iicn ugrasicam sonra gelicem ama kuzum
inşallah çok güzel haberlerle ve en kısa zamanda dönersin Diloşum çok seviliyorsun unutma bunu

Kuzumm ben 09:30 da gireceğim nasipse doktorun yanına. Şimdi çıkıyorum.. Ne kadar sürer ama bu 2 li test onu bilmiyorummm hiçççç Herhalde 10:30a kadar bitmiş olur ama değil mi.. Ne kadar sürebilir ki yani
Canim ikili test dedigi ense kalinligi icin detaylj gosteren bi usg yapilip kan alinacak bukadar...
Ben dha cok aksam ailele soyleme kismini merak ediyorum senin mutlaka en kisa zamanda yazip bizleri etiketle soyleynce

Canim ne desem bilemedim ... en dogrusunu sen kendin bolirsin sana ne iyi gelecekse onu yap cnm Rabbim gonlune gore versin...
Ama hayirlisini iste dilos sana okadar soyliyim bazi seyleri hatirlatmak canini yakmak asla ve asla istemem ama senden az da olsa buyugm ve ben sana okdr uzuldgm olayi asla aklmdan atamiyorum dilos hakkinda hayirliysa bebek versin sana Rabbim ... bak kutsal a o da istiyordu filan ama suan iyi ki olmamis diyor bizler bilemeyiz Rabbim bilir beni sakin yanlis anlama senj sevip kardes olarak bukdr kiymet verdgm icjn yazdm bunlari

Yurekten dilerim kj hakkinda ne hayirliysa o olsun yasin daha cok genc ama iste dun de bahsettim kafaya takmamak umursamaamk olmuyor ... sen kendni nasl iyi hissedeceksen o seklde hareket et Allah a emanet ol

amin inşallah kuzum sürekli okuyorum ayetel kürsi bol bolll
Elini karnina koyup dua oku cnm bu cok etkili hamilryken hep oyle yapardim

Bu arada nasl da cinsiyet merakina dusmusler hele bak ByNkoaLa napsin napsin bu kadin iyi olmedi merakindan

Elini karnina koyup dua oku cnm bu cok etkili hamilryken hep oyle yapardim

Bu arada nasl da cinsiyet merakina dusmusler hele bak ByNkoaLa napsin napsin bu kadin iyi olmedi merakindan
valla ya Ross buranın sabır taşıdır cinsiyet konusunda gıkımı çıkarmam neler çekti kuzum

Teşekkür ederim canım benim evet geçmişte çok şey yaşadık yiprandik keşke olmasaydı dedim başıma gelecek varmış oldu herseyin hayırlısı tabi ki de nasipte varsa olur bakalkm zaman bana neler gösterecek görüşmek dile ile canım sende kendine çok iyi bak❤

Canim bende bi ara surekli giriyordum kk ya surekli gebelik şeylerine bakiyodum
Hatta eşimde dedi bu site yuzunden cok stres oluyorsun falan 3 ay burdan uzaklaştim kafama rahatlamak icin baktim yine olmuyor
En sonunda dedim valla olacagi varsa olur zaten stres iyi degil ama olacagi varsa oluyor
Bu siteye girdigimde kendimi daha rahat hissediyorum zaman cabucak geciyo

Ne güzel dur bakalım ben biraz gidip geleyim neler olacak olmayacağı varsa. Gelirim olursa yine gelirim
Eşim benim karışmaz takıl kafana göre der de ben azcik gidip geliyorum bir arkadaşa bakicam gelirse gelicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…