- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.221
hahahaha yaa görünce direk sen aklıma geldinYaaa senin gebelik takvimini yesinler balım pek de yakıştı
O toparlak 9.haftaya kadar gitmiyor bilgin olsun ben çok sıkılmıştım o resimden
Diloşum neden ama, bak ben burda yaşadım 6 ay boyunca bu süreci doğal yoldan ve oldu çok şükür belki stresini azaltır burda muhabbet etmek azda olsaSelam arkadaşlar öncelikle 2019 geri bıraktık yeri geldik güldük yeri geldi ağladık yeri geldi birbirimize destek olduk 2019 geri de kaldı.
Artık 2020 girmiş bulunmaktayız yeni yılın bizlere mutluluk huzur sağlık getirsin hamile kalmak isteyenlere bebek getirsin.
Sizlere şimdi ufak bir konuşma yapacağım
Burda çok güzel anılar biriktirdim benim bir tek annem babam vardı babamı kaybettim biliyorsunuz bir de eşim var kendi ailem var ama yok görüşmek bile istemediğimi biliyorsunuz benim acılarım da yanımda olmadılar mutlulugum da asla olmasınlar arkadaşım bile yok çünkü ben olmasina izin vermedim taa ki bura da sizinle tanışana kadar sizinle güzel şeyler yaşadık herzamn destek oldunuz anılarıma acılarıma şahit oldunuz daha henüz tek istediğim dileğime şahit olamadık elbet bir gün dileğime de şahit oluruz hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.❤
Hamile olan tüm dostlarıma arkadaşlarıma sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirmelerini diliyorum❤
Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma bu yıl hamile kalmalarını diliyorum❤
Okul da okuyan öğrencilerimize başarı bil yıl olsun istedikleri puanı alıp en güzel meslekler onların olsun❤
Evlenmek isteyenler için de hayırlı kocalar eşler nasip etsin bol libişli günleri yılları olsun
Gelelim bana ben sizlere buraya kısa bir ara veriyorum
Bu kararı neden verdim artık bende anne olmak istiyorum evlat kokusu nedir yaşamak istiyorum benim yasayamadigım çocukluğu çocuğuma yaşatmak istiyorum çok iyi bir anne olmak istiyorum başım dönsün istiyorum mutlu bir ev de 3 kişilik çekirdek aile olmak istiyorum bebeğimin kokusunu içime çekmek bu duyguyu yaşamak istiyorum şiittt gözler dolmasın üzülmeyin diye yazmadım bunları bilin diye yazıyorum
Bundan dolayı da hamile kalmak için elimden geleni yapmak istiyorum çaba göstermenin artık zamanı geldi doğal yoldan.
ilaçsız tedavi çünkü o ilaçlar insanı yoruyor yaşayan bilir nasıl bişey olduğunu zor bir süreç hele ki onca emekten sonra negatifi almak daha acı benim için bu böyle ilk zamanlar heycanli ama önemli olan pozitifi almak bir kaç ay deneme yapacağım elimden geleni yapacağım baktım yine olmuyor doktora gidicem tekrar.
Hamile ne zaman kalırsam ozman geleceğim sizlere bu güzel haberi vermek içinsizden istediğim dualarınız da hep olmam benim için de olsa adım geçsin dua edin yer gök dua ile derler❤
Benim dualarım da hep varsınız birine dua ederken bile hep adınızı yazarım ki çünkü o benim aklimdadır unutmam! hep de olacaksınız.❤
Sizleri seviyorum hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun etiketleme yapmıyorum zaten Burda hepimiz birbirimizi biliyoruz o kadar muhabbetimiz sohbetimiz oldu.❤ kendinize çok iyi bakın Diloşun'uz❤
Fazla da vakit geçiriyorum cnm devamlı elimde telefon yapmam gereken şeyleri yapamıyorum buraya girmeden de yapamıyorumDiloşum neden ama, bak ben burda yaşadım 6 ay boyunca bu süreci doğal yoldan ve oldu çok şükür belki stresini azaltır burda muhabbet etmek azda olsa
Tövbee ne gördün kizGünaydın hoşgeldin pamuğum,♥
İnşallahhhh öğrenir de seviniriz. Patilinin öğrenme ihtimali yüksek. Benimki düşük oranda seyrediyor ama bakacağız
Rüyamda ne gördüm sana anlatmam lazım
Ahh dilosumSelam arkadaşlar öncelikle 2019 geri bıraktık yeri geldik güldük yeri geldi ağladık yeri geldi birbirimize destek olduk 2019 geri de kaldı.
Artık 2020 girmiş bulunmaktayız yeni yılın bizlere mutluluk huzur sağlık getirsin hamile kalmak isteyenlere bebek getirsin.
Burda çok güzel anılar biriktirdim benim bir tek annem babam vardı babamı kaybettim biliyorsunuz bir de eşim var kendi ailem var ama yok görüşmek bile istemediğimi biliyorsunuz benim acılarım da yanımda olmadılar mutlulugum da asla olmasınlar arkadaşım bile yok çünkü ben olmasina izin vermedim taa ki bura da sizinle tanışana kadar sizinle güzel şeyler yaşadık herzamn destek oldunuz anılarıma acılarıma şahit oldunuz daha henüz tek istediğim dileğime şahit olamadık elbet bir gün dileğime de şahit oluruz hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.❤
Hamile olan tüm dostlarıma arkadaşlarıma sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirmelerini diliyorum❤
Okul da okuyan öğrencilerimize başarı bil yıl olsun istedikleri puanı alıp en güzel meslekler onların olsun❤
Evlenmek isteyenler için de hayırlı kocalar eşler nasip etsin bol libişli günleri yılları olsun
Bu kararı neden verdim artık bende anne olmak istiyorum evlat kokusu nedir yaşamak istiyorum benim yasayamadigım çocukluğu çocuğuma yaşatmak istiyorum çok iyi bir anne olmak istiyorum başım dönsün istiyorum mutlu bir ev de 3 kişilik çekirdek aile olmak istiyorum bebeğimin kokusunu içime çekmek bu duyguyu yaşamak istiyorum şiittt gözler dolmasın üzülmeyin diye yazmadım bunları bilin diye yazıyorum
Bundan dolayı da hamile kalmak için elimden geleni yapmak istiyorum çaba göstermenin artık zamanı geldi doğal yoldan.
ilaçsız tedavi çünkü o ilaçlar insanı yoruyor yaşayan bilir nasıl bişey olduğunu zor bir süreç hele ki onca emekten sonra negatifi almak daha acı benim için bu böyle ilk zamanlar heycanli ama önemli olan pozitifi almak bir kaç ay deneme yapacağım elimden geleni yapacağım baktım yine olmuyor doktora gidicem tekrar.
Hamile ne zaman kalırsam ozman geleceğim sizlere bu güzel haberi vermek içinsizden istediğim dualarınız da hep olmam benim için de olsa adım geçsin dua edin yer gök dua ile derler❤
Benim dualarım da hep varsınız birine dua ederken bile hep adınızı yazarım ki çünkü o benim aklimdadır unutmam! hep de olacaksınız.❤
Sizleri seviyorum hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun etiketleme yapmıyorum zaten Burda hepimiz birbirimizi biliyoruz o kadar muhabbetimiz sohbetimiz oldu.❤ kendinize çok iyi bakın Diloşun'uz❤
inşallah çok güzel haberlerle ve en kısa zamanda dönersin Diloşum çok seviliyorsun unutma bunuFazla da vakit geçiriyorum cnm devamlı elimde telefon yapmam gereken şeyleri yapamıyorum buraya girmeden de yapamıyorumbiraz kendimi dinlenmeye aldım dedigim gibi bebek iicn ugrasicam sonra gelicem ama kuzum
Bende dun misafirlikteydim doktordan guzel haberlerle gelin insallah sen cici ve rosss ...Kızlarr günaydınnnnn :)
Dün de misafirlikteydikk uğrayamadım buralara
Evdeyim şuan birazdan çıkacağım doktora gidicem :)
Siz neler yaptınız ?
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
B BUSR4
@HayatSevinceGuzeell
K Kendinisevenbirii
C Cay6
@Limonsuzzcay
@-Artemis
Senin hamilwlik takvmni yerimGünaydın cümleten kızlar
Canim ikili test dedigi ense kalinligi icin detaylj gosteren bi usg yapilip kan alinacak bukadar...Kuzumm ben 09:30 da gireceğim nasipse doktorun yanına. Şimdi çıkıyorum.. Ne kadar sürer ama bu 2 li test onu bilmiyorummm hiççççHerhalde 10:30a kadar bitmiş olur ama değil mi.. Ne kadar sürebilir ki yani
11 14 haftalar arasi oluyor zaten cnm belki gitmisken sana da yaparlarİnşallahhhh diloyum. Ben bugün tam 11+0 ım
Muhtemelen 2 li test konusu açılır
yaa Çayımm uğur getirsin diye hemen ekleyiverdimmSenin hamilwlik takvmni yerim
Her daim dilinde dua olsn kuzum her dilegin hayirlisiyla olur insallah ...yaa Çayımm uğur getirsin diye hemen ekleyiverdimm
amin inşallah kuzum sürekli okuyorum ayetel kürsi bol bolllHer daim dilinde dua olsn kuzum her dilegin hayirlisiyla olur insallah ...
Canim ne desem bilemedim ... en dogrusunu sen kendin bolirsin sana ne iyi gelecekse onu yap cnm Rabbim gonlune gore versin...Selam arkadaşlar öncelikle 2019 geri bıraktık yeri geldik güldük yeri geldi ağladık yeri geldi birbirimize destek olduk 2019 geri de kaldı.
Elini karnina koyup dua oku cnm bu cok etkili hamilryken hep oyle yapardimamin inşallah kuzum sürekli okuyorum ayetel kürsi bol bolll
valla ya Ross buranın sabır taşıdır cinsiyet konusunda gıkımı çıkarmam neler çekti kuzumElini karnina koyup dua oku cnm bu cok etkili hamilryken hep oyle yapardim
Bu arada nasl da cinsiyet merakina dusmusler hele bakByNkoaLa napsin napsin bu kadin iyi olmedi merakindan
Teşekkür ederim canım benim evet geçmişte çok şey yaşadık yiprandik keşke olmasaydı dedim başıma gelecek varmış oldu herseyin hayırlısı tabi ki de nasipte varsa olur bakalkm zaman bana neler gösterecek görüşmek dile ile canım sende kendine çok iyi bak❤Canim ne desem bilemedim ... en dogrusunu sen kendin bolirsin sana ne iyi gelecekse onu yap cnm Rabbim gonlune gore versin...
Ama hayirlisini iste dilos sana okadar soyliyim bazi seyleri hatirlatmak canini yakmak asla ve asla istemem ama senden az da olsa buyugm ve ben sana okdr uzuldgm olayi asla aklmdan atamiyorum dilos hakkinda hayirliysa bebek versin sana Rabbim ... bak kutsal a o da istiyordu filan ama suan iyi ki olmamis diyor bizler bilemeyiz Rabbim bilir beni sakin yanlis anlama senj sevip kardes olarak bukdr kiymet verdgm icjn yazdm bunlari
Yurekten dilerim kj hakkinda ne hayirliysa o olsun yasin daha cok genc ama iste dun de bahsettim kafaya takmamak umursamaamk olmuyor ... sen kendni nasl iyi hissedeceksen o seklde hareket et Allah a emanet ol
Canim bende bi ara surekli giriyordum kk ya surekli gebelik şeylerine bakiyodumFazla da vakit geçiriyorum cnm devamlı elimde telefon yapmam gereken şeyleri yapamıyorum buraya girmeden de yapamıyorumbiraz kendimi dinlenmeye aldım dedigim gibi bebek iicn ugrasicam sonra gelicem ama kuzum
Ne güzel dur bakalım ben biraz gidip geleyimCanim bende bi ara surekli giriyordum kk ya surekli gebelik şeylerine bakiyodum
Hatta eşimde dedi bu site yuzunden cok stres oluyorsun falan 3 ay burdan uzaklaştim kafama rahatlamak icin baktim yine olmuyor
En sonunda dedim valla olacagi varsa olur zaten stres iyi degil ama olacagi varsa oluyor
Bu siteye girdigimde kendimi daha rahat hissediyorum zaman cabucak geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?