Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel dur bakalım ben biraz gidip geleyim neler olacak olmayacağı varsa. Gelirim olursa yine gelirim
Eşim benim karışmaz takıl kafana göre der de ben azcik gidip geliyorum bir arkadaşa bakicam gelirse gelicem
Sen daha iyi bilirsin cnm
İnsallah dondugunde hamileyim diye mujde verirsin bizlere

Sen daha iyi bilirsin cnm
İnsallah dondugunde hamileyim diye mujde verirsin bizlere
Amin inşallah gülüm sende buraya çok güzel haberler ver canım benim alırım gerçi hepiniizn güzel haberlerini bana gelir mesajlarıniz❤❤ öpüyorum

Youlost16 zepram canım naptın ses seda çıktı mı karşı taraftan? Hani bir hafta olduya sen annenlere geceli, kayınvaliden de biraz ayrı kalın kafanızı dinleyin demişti,ben onun için arayıp sormadiklarini düşünüyorum canım bugünden sonra sesleri çıkar bence. bizi habersiz birakma ve dik dur duamdasin hep inan

Maşallah barek allah. Dahada iyi olursunuz inşallah. Hade bakalım bana gelin adayımı geliyor yoksaaa pasama arkadaş mii paşa mi prenses mi. Merakta bırakma bizi cano

Anı olarak kalsın bakar bakar anarsiniz benj
Boşver birgün biz bu topikten göçer gidersek arkamızdan gelecek nesil okuyup,lan bunlar neyin kafasını yaşamış,hele bı dilos varmis uzunca veda yazısı yazmış hala buralardaymis der guler eğlenirler ablası

mezun oluyo musun bütü verince:) ikinci dönem de var mi artemiscim:)
yok be samdan ablam nerde daha 2 senem var benim sonra evlencem
patilimmm ay sabah sabah kafaya taktim internette karsima pelus siyah kurk ciktj indirime girmis siparis verdim sonra yorumlari okudum cok defolu demisler resimle alakasi yok ,onu iptal ettim simdide baska ariyorum ama bulamadim kafayi da nasil taktim

Maanyak yaa libişli kız
Biz anı yaziyürüzzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…