- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.241
Sen daha iyi bilirsin cnmNe güzel dur bakalım ben biraz gidip geleyimneler olacak olmayacağı varsa. Gelirim olursa yine gelirim
Eşim benim karışmaz takıl kafana göre der de ben azcik gidip geliyorum bir arkadaşa bakicam gelirse gelicem
Amin inşallah gülümSen daha iyi bilirsin cnm
İnsallah dondugunde hamileyim diye mujde verirsin bizlere❤
Gunaydin cnmgünaydın kızçeler
günaydın kuzummgünaydın kızçeler
Aynen de öyle beee deli misin kız bide hesabı pasif mi etcen yoksaGidemedim
Vicdan azabı çektiriyorlar bana kapatma diye
Maşallah barek allah. Dahada iyi olursunuz inşallah. Hade bakalım bana gelin adayımı geliyor yoksaaa pasama arkadaş mii paşa mi prenses mi. Merakta bırakma bizi canoOkudum şimdi profiliniNe verimli başlamış günün şekerim ♥
Bende iyiyim pazartesileri 11 gibi gidiyorum okula ama uykum bölündü bu sabah. Bende topiğe geldim.
Ben iyiyim cici bebemde iyi maşallah subhanallah
1 haftadır kanama yaşamıyoruz.
Bugün randevumuz var bakalım cinsiyet öğrenme ihtimalimiz var
Heee pasif edecektimAynen de öyle beee deli misin kız bide hesabı pasif mi etcen yoksainsafsız insan arada girip bakar gitse bile zalım
Desene sbh boşa uzunca yazdın o kdrHeee pasif edecektimettirmediniz 7/24 burdayım
Silemiom da dimi kız o yazıyıDesene sbh boşa uzunca yazdın o kdrneyse gitmede gerisi mühim değil
No babySilemiom da dimi kız o yazıyı
Anı olarak kalsın bakar bakar anarsiniz benjNo babyüzgünükkk efenim, anı olarak kalsın
Boşver birgün biz bu topikten göçer gidersek arkamızdan gelecek nesil okuyup,lan bunlar neyin kafasını yaşamış,hele bı dilos varmis uzunca veda yazısı yazmış hala buralardaymis der guler eğlenirler ablasıAnı olarak kalsın bakar bakar anarsiniz benj
yok be samdan ablam nerde daha 2 senem var benim sonra evlencemmezun oluyo musun bütü verince:) ikinci dönem de var mi artemiscim:)
patilimmm ay sabah sabah kafaya taktim internette karsima pelus siyah kurk ciktj indirime girmis siparis verdim sonra yorumlari okudum cok defolu demisler resimle alakasi yok ,onu iptal ettim simdide baska ariyorum ama bulamadim kafayi da nasil taktimKızlarr günaydınnnnn :)
Dün de misafirlikteydikk uğrayamadım buralara
Evdeyim şuan birazdan çıkacağım doktora gidicem :)
Siz neler yaptınız ?
B Brunello Cicinelli
@ByNkoaLa
B BUSR4
HayatSevinceGuzel
K Kendinisevenbirii
@Cay6
@Limonsuzzcay
aypare ackerman
Maanyak yaa libişli kızBoşver birgün biz bu topikten göçer gidersek arkamızdan gelecek nesil okuyup,lan bunlar neyin kafasını yaşamış,hele bı dilos varmis uzunca veda yazısı yazmış hala buralardaymis der guler eğlenirler ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?